Dodaj do ulubionych

Czym wnerwić poszczególne forumowiczki?

14.04.11, 22:04
I tak:

18_lipcowej napisać, że z wyboru (nie ze względów zdrowotnych) nie karmiło się piersią i jest się bardzo zadowolonym z tego wyboru.
Morgen_stern napisać że jest się przeciwnym małżeństwom i adopcjom przez osoby homoseksualne.
Kropcekom- że za granicą są też problemy i wcale nie jest tak różowo jak się pisze.
Malgosiek - napisać o łapówkarstwie i niskim wykształceniu oraz niskiej kulturze osobistej pielęgniarek/położnych
Czarnyalineczka - że bardziej kontrowersyjne wątki założyłaby już moja 90-letnia Babcia
Mia_siochi napisać żeby wywaliła koty po urodzeniu dziecka bo mogą uczulić
Rosapulchra - wystarczy sam mój nick
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:05
      aż tak sobie nie schlebiaj tongue_out big_grinbig_grinbig_grin
    • angazetka A Angazetkę? :P n/t 14.04.11, 22:09

• mindtriper Re: A Angazetkę? :P n/t 14.04.11, 22:11
        Angazetce trzeba napiać, że Donek jest beznadziejny, a Jaro cool *)
        • attiya Re: A Angazetkę? :P n/t 15.04.11, 07:07
          no bo jest cool, takiego drugiego jak on nie ma big_grin
        • iuscogens Re: A Angazetkę? :P n/t 15.04.11, 07:52
          mindtriper napisała:

> Angazetce trzeba napiać, że Donek jest beznadziejny, a Jaro cool *)

myślę, że stwierdzenie że Adaś Małysz to kiepski sportowiec też by podziałało wink
          i że nie wylosuje biletów na euro wink
          • angazetka Re: A Angazetkę? :P n/t 15.04.11, 08:53
            Tym ostatnim to najbardziej tongue_out
    • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:09
      A ja?
      Phi... czuje sie wyraznie pominieta...
      jestem rozczarowana, zalamana, zla, smutna i w ogole big_grin
      • angazetka Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:13
        Sadosi należy napisać, że Kuźniar wygląda jak "wysr...a jagoda" tongue_out
        • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:19
          Pffffffffffff....
          No to prawda sad Ale chcialam delikatnie przypomniec kolezance forumce Angazetce, ze kolezanka forumka Angazetka tez ma pewna slabosc... wink
          • angazetka Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:36
            Jakąż, ach, jakąż? wink
            • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:50
              Takąż ach takąż smile
        • madame_zuzu Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 08:26
          Cytatangazetka napisała:

> Sadosi należy napisać, że Kuźniar wygląda jak "wysr...a jagoda" tongue_out

Padłam!
          Świetny wątek się zapowiada. Ale ta wysr...a jagoda, to będzie za mna chodzić za każdym razem jak włącze odpowiednią stacje TV smile Dzięki!
          • angazetka Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 08:50
            To nie ja, to Leeloo, próbując mnie obrazić w innym wątku tongue_out
        • leeloo2002 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:37
          nie żebym Was chciała specjalnie wnerwić, ale z Kużniarem to prawda tongue_out
          • leeloo2002 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:40
            a, i wcale nie chciałam Cię obrazić. Ja wtedy naprawdę nie wiedziałam że jesteś fanką Kuźniara, a po prostu chronicznie go nie znoszę. Także nie bierz tego personalnie smile
          • angazetka Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 13:06
            Tak, to prawda, że tak napisałaś.
          • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 18:24
            A juz bys chciala, zeby to byla prawda! kalamstwa, kalumnie, obrzydliwe pomowienia big_grin
      • jul-kaa Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:03
        sadosia75 napisała:
        > A ja?

Ciebie nazwać Paraskiewą, kochanie tongue_out
        • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 11:49
          Paraska nazywasz mnie Ty a na Ciebie nie moge sie wnerwiac smile
          Jakos mi nie przychodzi to latwo. w ogole mi to nie przychodzi.
      • wuika Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 08:51
        No i tym Cię wnerwiają tongue_out
    • naomi19 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:12
      shellerka- że dziś się nie poczesałam/nie pomalowałam/nie założyłam szpilek smile
      gazeta mi płaci- że królewna Zia jest gupia smile
    • trzyswinie Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:13
      hehe ale trafny post! Faktycznie czarnaalinezka ma jakiś problem z tymi ,, kontrowersjami''. Uwielbia gdy na jej posty odpowiadają ,, miliony''. Niestety zazwyczaj zakłada nudne wątki i na dodatek sama je pompuje.
    • mindtriper Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:14
      I, jeśli nie pomyliłam się - imasumak napisać, że dieta Dukana jest do bani i szkodliwa ogólnie.
      A krejzimamie, że Żydzi. I tyle wystarczy tongue_out
      • hayet Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:17
        kurcze, to ja w ogole nei kojarze co na kogo dziala smile
      • czar_bajry Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:39
        Krejzi wystarczy napisać pochlebnie o muzułmanachsmile
        A ima dostanie białej gorączki na krytykę PiSsmile
        • nanuk24 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 00:32
          > A ima dostanie białej gorączki na krytykę PiSsmile

Ima?imasumak czyli? Czy aby Ci sie nie pomylilo?wink
          • czar_bajry Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 01:06
            iuscogens powinno byćsmile
            Moja wina a Ty masz rację i w związku z tym stawiasz kolacjęsmile
            • iuscogens Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 07:50
              czar_bajry napisała:

> iuscogens powinno byćsmile
              > Moja wina a Ty masz rację i w związku z tym stawiasz kolacjęsmile

lepiej się nie przyznawaj, że mnie nie kojarzysz wink
              i chciałam dodać, że reaguję również nerwowo na stwierdzenia, że mięso jest absolutnie konieczne do życia wink i na wątki typu pies pogryzł mi skarpetkę i głośniej zaszczekał, czy mam go oddać do schroniska?
              • wuika Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 08:54
                Też bym się wkurzyła suspicious Przeca od razu trzeba eutanazję.
                Dlatego mój pies nie je skarpetek. Reszta się zgadza, te skarpety ratują mu życie big_grin
              • czar_bajry Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 16:45
                lepiej się nie przyznawaj, że mnie nie kojarzysz wink

Przecież się pokajałambig_grin
      • imasumak Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 13:24
        mindtriper napisała:

I, jeśli nie pomyliłam się - imasumak napisać, że dieta Dukana jest do bani i szkodliwa ogólnie

A ja cię nie kojarzę w ogóle.
    • 18_lipcowa1 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:16
      > 18_lipcowej napisać, że z wyboru (nie ze względów zdrowotnych) nie karmiło się
      > piersią i jest się bardzo zadowolonym z tego wyboru.

buahahaaaaaa
    • spicy_orange Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:20
      18_lipcowej raczej że spanie z dzieckiem w 1 łóżku to patologia wink
      • gazeta_mi_placi Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 08:10
        A to też, albo wątkami : Nie karmię z wyboru piersią a dziecko zdrowutkie.
    • gonia28b Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:30
      a ja stawiam pół litra temu kto wymyśli czym wnerwić 'gazete'! big_grin
      • el_jot Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:34
        gonia28b napisała:

> a ja stawiam pół litra temu kto wymyśli czym wnerwić 'gazete'! big_grin
        Ależ to jest bardzo prostesmile Napisać, że będzie się jechało z dzieckiem pociągiem i przewijało tego dzieciaka w przedziale ogólnodostępnym i miało w d...e co inni pomyślą. A dlaczego? Bo takbig_grin Można też napisać, że zdarza się, że dziecko robi kupę i siku pod drzewem.
        To jak, mam te pół litra?
        • gonia28b Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:42
          A! rzeczywiście, kupa, siku, pieluchy i takie tam inne pultki - o, to będzie dobre! big_grin
          jest pół litra wink
          • karro80 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 00:00
            -i wystawiło 3 worki ze śmieciami pod drzwi i stały tydzień,śmierdziało i jeszcze sąsiad potknął o nie i o co mu chodziło, że się wściekł
            -i jeszcze, że tesciowa i szwagierka som gupie strasznie
      • czar_bajry zraraz, zaraz... a ja!!!! 14.04.11, 22:41
        Czuję się zignorowanabig_grin
        • q_fla Re: zraraz, zaraz... a ja!!!! 14.04.11, 23:14
          Mówisz i masz: warszawszka palma jest be. big_grin wink
          • czar_bajry Re: zraraz, zaraz... a ja!!!! 15.04.11, 00:58
            spadajbig_grinwink
      • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 22:48
        Przebije eljotke i pol litra dla mnie!
        Gazeta reaguje alergicznie na wszystkie idiotyczne pisaniny o tym jak to psy morduja dzieci, jak je trzeba wystrzelac, i jakie te pssy sa agresywne i winne zlu calego swiata!
        No ale ja wtedy tez alergicznie reaguje smile
        Te pol litra prosze oddac pierwszej chetnej bo ja jestem abstynentka wiec sie zrzekam
        • claudel6 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:08
          czyli gazeta ma psa, a nie ma dzieci? smile
          • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:10
            Gazeta to Gazeta. Jedna wielka niewiadoma ale za to Gazete lubie smile
            A co ma Gazeta?
            Hmm... Gazeta ma ludzkie serce do zwierzat i Gazeta tym sobie mnie kupila lata swietlne temu smile
            • claudel6 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 11:21
              A dla mnie nie odkupi to nietolerancji, chamstwa słownego, traktowania dzieci jak najgorszej plagi, a matek jak podludzi.
              • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 11:52
                Serio nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale nigdy podkreslam nigdy od Gazety nie wyczytalam zadnych negatywnych slow kierowanych w strone moja czy moich dzieci. Nigdy nie traktowala mnie jak podludzia tylko i wylacznie dlatego, ze mam dzieci.
                A moze ja po prostu jestem tak mdla, ze Gazeta mnie sobie olewa i nie zaczepia bo o czym rozmawiac z kobieta,ktora ma w domu zoo ?
                Pozatym nie doswiadczylam nigdy nietolerancji Gazety. Za to bardzo czesto jej posty sa trafem w 10 !
                Szczekajace psy beee ale wrzeszczace dzieci pod oknami to juz sa cacy.
                Czesto gesto my matki nie jestesmy obiektywne.
                • morgen_stern Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:16
                  Sadosia, zlituj się smile
                  • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:39
                    Morgen no serio seriozno no.
                    Ja sie nie uprzedzam nigdy do nikogo. Gazete sobie cenie za podejscie do zwierzat. A to co sobie mysli o Gazecie ktos gdzies na forum to mnie to gila no smile
                    Ja zawsze przewrotnie do reszty, ale zawsze w zgodzie z wlasnymi zasadami.
                    Pozatym nigdy Gazeta nie reagowala na mnie jako byt netowy jakos szczegolnie negatywnie. Wiec dlaczego mam byc anty do kogos kto nie jest anty do mnie?
                    • morgen_stern Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:41
                      Ale to troll, głupek udający kobietę wink no ale skoro ci to nie przeszkadza, mnie tam wsio radno.
                      • sadosia75 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 13:02
                        Dla mnie moze udawac nawet i misia uszatka albo tygryska z kubusia puchatka. poki mi nie zalezie za skore to mnie to tam dynda. a ze czesto sie zgadzam z Gazeta to co ja poradze na to, ze lubie ta osobe ( kim by tam sobie nie byla i kogo by nie udawala ) i bardzo czesto ( jesli ktos uwaznie czyta nie tylko na ematce ) mozna wyczytac naprawde madre postawy zyciowe.
                        • morgen_stern Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 13:03
                          <ściana>
                          Wybaczam ci smile
      • morgen_stern Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 09:20
        Nie wiem, czy wnerwić, ale wystarczy mu przypomnieć, że jest facetem - milknie od razu tongue_out
      • iza232 Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 10:12
        gonia28b napisała:

> a ja stawiam pół litra temu kto wymyśli czym wnerwić 'gazete'! big_grin

Tym, że wywieszasz pranie na balkon oraz, że nosisz (śmierdzące) podpaski wink)
        • gazeta_mi_placi Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 23:18
          A znasz pachnące używane podpaski?
    • madzioreck Gazetaaa, ale Ty jesteś wiśnia ;P 14.04.11, 22:42
      A ja!?wink
      • heca7 Re: No dobra, to były łatwe przypadki, a ja ? 14.04.11, 22:58
        Spróbujcie wink
        • trzyswinie Re: No dobra, to były łatwe przypadki, a ja ? 14.04.11, 22:59
          Ludu jak próżność tylko a ja, a ja, a ja!
          • madzioreck Re: No dobra, to były łatwe przypadki, a ja ? 14.04.11, 23:47
            No a co, każdy chce żeby go naczelny, porządny troll gazetowy zauważył wink
            • erin7 Re: No dobra, to były łatwe przypadki, a ja ? 15.04.11, 10:04
              Lepiej, że częsciej czytam niż się udzielam na forumsmile Ale wątek fajny. Grunt to miec dystans do siebie.
    • czarnaalineczka Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:03
      oj pudlo gazetka big_grin

no ale ze po 2 miechach na forum mnie zapamietales
      jestem wzruszona big_grin
      • ylunia78 Ale wy sie kojarzycie???? 14.04.11, 23:09
        Bo ja czasami cos po nicku zajarzę,a to i tak rzadkością jestwink
        • czar_bajry Re: Ale wy sie kojarzycie???? 15.04.11, 00:59
          Ja na Twoim miejscu do takiej ignorancji bym się publicznie nie przyznawałatongue_out
          • ylunia78 Re: Ale wy sie kojarzycie???? 15.04.11, 11:54
            Ależ ja nie ignoruję,po prostu mam słabą pamięć to raz,a dwa no,nie przywiązuję uwagi do tego KTO pisze,tylko CO.
    • changeone Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:14
      Fajny wątek big_grin
    • miaowi Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:17
      A mnie to ostatnio wszystko wku...a.
      • miaowi Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 14.04.11, 23:18
        I to że mi moderator wykropkował "RW" też!
    • q_fla Re: Lilkę69 14.04.11, 23:18
      Że publiczne przedszkola i szkoły są równie dobre co te prywatne, a nawet lepsze.
      Że można mieć radość z posyłania dziecia do żłobka.
      I że pieciolatek powinien już sam sobie wycierać tyłek. big_grin
      • miaowi Re: Lilkę69 14.04.11, 23:19
        Jak to?? Mój prawiepięciolatek ma za krótkie ręce!
        • an_ni Re: Lilkę69 14.04.11, 23:38
          to wieszaj go na drabinkach
          • dentek_85 Re: Lilkę69 15.04.11, 08:31
            i że mnie na nic nie stać wink
            • lilka69 pomylily sie wam stany swiadomosci 15.04.11, 09:03
              mnie nie wkurza, ze ktos jest glupi lecz DZIWI MNIE NIEZMIERNIE mnie, ze: (odnosze sie po kolei):
              zycie ponad stan oraz wiara, ze w 30 osobowej klasie dziecko bedzie traktowane indywidulanie przy zalozeniu , ze to kwestia nauczycielki. no chyba, ze jest ktos jest katolikiem i przenosi wiare w 3 osoby (syn bozy, duch swiety , ojciec) na nauczycielke, ktora rzekomo wg niektorych tez ma szanse potrojenia.
              • dentek_85 Re: pomylily sie wam stany swiadomosci 15.04.11, 09:06
                a nie mówiłam...
              • slonko1335 Re: pomylily sie wam stany swiadomosci 15.04.11, 13:18
                Lileczko indywidualnie to Twoje dziecię będzie traktowane tylko i wyłącznie wtedy jak najmiesz guwernantkę albo indywidualny tok nauczania mu załatwisz-naprawdę łudzisz się, że jak będzie w klasie 10 dzieci to nauczycielka będzie twojemu latać tyłek podcierać?
                • lilka69 Re: pomylily sie wam stany swiadomosci 15.04.11, 19:53
                  beda 3 panie nauczycielki smile wiem od kilku tygodni. jedna glowna i 2" wspomagajace".

w przdszkolu bylo tak samo.
                  • q_fla Re: pomylily sie wam stany swiadomosci 15.04.11, 23:59
                    Ale to i tak o jedną za mało. big_grin tongue_out
                    • thegimel Re: pomylily sie wam stany swiadomosci 16.04.11, 07:56
                      A i tak jedna z nich może mieć schizofrenię!
                      tongue_out
                  • kabarethrabi Re: pomylily sie wam stany swiadomosci 16.04.11, 09:12
                    lilka69 napisała:

> beda 3 panie nauczycielki smile wiem od kilku tygodni. jedna glowna i 2" wspomaga
                    > jace".

Tylko tyle??? Na 10 dzieci tylko 3 panie??? I ty się na to zgodziłaś?? Na twoim miejscu podniosłabym wielki raban, że moje dziecko nie jest traktowane indywidualnie. No bo jak te 3 panie podejdą w tym samym czasie do innych dzieci, to twój synek zostanie sam jeden buuuuuuu sad(( Na pewno się traumy nabawi...
            • czar_bajry Re: Lilkę69 17.04.11, 00:21
              lilce wystarczy napisać iż pomimo tego, że jest lekarzem to jest głupia jak buttongue_out
    • virtual_moth Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 00:58
      A ja, drogie forumowiczki, uważam, ze gazeta to najlepszy w dziejach historii forum produkt gazety. Zastanawiam sie tylko, czy płaci jej tak słabo jak wszystkim innymwink
    • attiya Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 07:06
      haha uśmiałam się
      zrób dłuższą listę big_grin
      • kropkacom Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 07:54
        Ja podpowiem:

gazeta: psie kupy, dzieci w przestrzeni publicznej, po porodzie mam seks bez zmian, syndrom poaborcyjny, mieszkam w bloku i mi ktoś (nie dziecko) przeszkadza;

triss: patologia, małżeństwo z problemami, ciąża;

moofka: szkoła (zły nauczyciel), żłobek (źli rodzice posyłają tam dzieci), przedszkole (przedszkolanki się poczuwają), rodzice nie zapewniający dzieciom wszystkiego, samodzielność pierwszaka.

gryzelda: wszystko;

lola: sławni i piękni i bogaci (w sensie jak ktoś naskoczy na nich), pieczenie chleba w specjalnie kupionej piekarni (nowość mając w pamięci jakim problemem były zawsze świeże bułki), zwiazek ze starszym mężczyzną, związek na kocią łapę, rodzina;

kalipso: sławni, piękni, bogaci (tutaj zupełnie odwrotnie niż Lola);

angazetka: polityka (drażni opcja PIS);
    • kropkacom Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 07:40
      Myślałam, że jako fan mnie lepiej znasz gazetko. W sumie to mi nawet smutno się zrobiło, że się nie przyłożyłeś do pracy wink Ale rozumiem - kompleksy wzięły górę.
      • ceide.fields a wiecie jak najskuteczniej spłoszyć gazetę? 15.04.11, 08:03
        Wystarczy napisać, że jest facetem, albo lekko jej dogryźć na jednym z licznych forów, na ktorych pisuje. Zbyt lotny nie jest, nie należy też do mistrzów celnej riposty, więc znika od razu z danego wątku.
        • kropkacom Re: a wiecie jak najskuteczniej spłoszyć gazetę? 15.04.11, 08:11
          Powiem szczerze - zazwyczaj w moich ulubionych tematach jeśli ujawnia się gazeta nie mam już ochoty dyskutować. Wolę twory wirtualne bardziej autentyczne, za którymi stoi coś innego niż tylko zabawa we wkurzanie forumek.

> Zbyt lotny nie jest, nie należy też do mistrzów celn
          > ej riposty

Jest cienki bolek tongue_out Ale ma duuużo zwolenniczek, które jego "poglądy" biorą poważnie.
        • morgen_stern Re: a wiecie jak najskuteczniej spłoszyć gazetę? 15.04.11, 09:23
          Cytat> Wystarczy napisać, że jest facetem, albo lekko jej dogryźć na jednym z licznych
          > forów, na ktorych pisuje. Zbyt lotny nie jest, nie należy też do mistrzów celn
          > ej riposty, więc znika od razu z danego wątku.

Napisałam wyżej to samo, zanim przeczytałam twoją wypowiedź smile
          Ja szczerze to nie rozumiem, czym tu się zachwycać, troll jak troll, głupi i upierdliwy, pocący się na siłę nad "kontrowersyjnymi" kwestiami.
    • dama_2010 Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji 15.04.11, 08:46
      Rankig Forumek, watek o uprzedzeniach teraz kolejny smile /cos bylo jeszcze w miedzyczasie ale nie pamietam/
      Jak u celebrytow tongue_out

.....
      Zeby kogos wkurzyc to najpierw potrzebny jest emocjonalny stosunek do tematu / osoby smile

• morgen_stern Re: Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji 15.04.11, 09:28
        Nie przejmuj się, popiszesz trochę, to może i ty się załapiesz tongue_out
        Dziewczyno, niektóre tu lata całe siedzą i znamy się jak łyse konie wirtualne, czego jeszcze nie rozumiesz? smile
        • dama_2010 Re: Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji 15.04.11, 09:44
          morgen_stern napisała:
          > Nie przejmuj się, popiszesz trochę, to może i ty się załapiesz tongue_out
          > Dziewczyno, niektóre tu lata całe siedzą i znamy się jak łyse konie wirtualne,
          > czego jeszcze nie rozumiesz? smile

smile No co Ty - niby czemu mam sie przejmowac? Nie przejmuje sie jedynie pozdrawiam. Watek wywolal usmiech na buzi - jako kolejny 'z serii'.
          W realu jeszcze mi sie nie zdarzylo robic ze znajomymi rankingu: kogo lubimy najbardziej, a kogo podziwiamy albo jak mozemy kogos wnerwic a wiec to dla mie dosc zabawne.
          Nie mam aspiracji do jakiegos szczegolnego zaznaczenia tu swojej obecnosci i zeby byla jasnosc - ani mnie ziebia ani grzeja takie watki.

A generalnie troche mi sie to kojarzy z branza medialna. Gdzie 'klimaty' sa podobne - nie wazne JAK i CO - byleby mowic !!! Mowcie - na zdrowie!

Ps. A pogoda taka piekna.....

• trzyswinie Re: Pozdrawiam towarzystwo wzajemnej adoracji 17.04.11, 18:44
          ,, jak łyse konie'' -jak się życie spędza przed kompem...współczuję
    • morgen_stern Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 09:41
      Cały ten wątek, mimo, że żartobliwy, jest cudownie sprzeczny z licznymi zapewnieniami forumowiczek, jak to w ogóle do nikogo się nie uprzedzają, takie są na luzie zajebiście, taaa, jasne, lipcowa do dziś słowa nie napisze w żadnym moim wątku, że nie wspomnę o innych psychofankach smile nie ściemniajcie więc, że tak lajtowo podchodzicie do wszystkich dyskusji tutaj, bo już nieraz jatki tu były takie, że krew tryskała smile
    • mia_siochi Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 09:44
      Jak wkurzyć mia_siochi:
      napisać jej, ze w zaciszu domowym z pewnością tworzy różowe, dzidziulkowe suwaczki, bo to niemożliwe, żeby kobiecie na mózg kupy i pieluchy nie padły. Na pewno jej padły, tylko się nie przyznaje, bo podlizuje się forumowiczkom tongue_out

Swoją drogą- moje młode tak się wczoraj obsrało, że nawet skarpetki poszły do prania big_grin Taką niespodziankę niewyspanej matce gnojek przyszykował o poranku smile
      • wuika Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 09:50
        I dobrze, bo byś się zastanawiała zapewne nad jakimiś ważnymi sprawami (gdzie jest kocie jedzenie?!), a tak, to co? Realny problem do rozwiązania, tu i teraz, zamiast jakiś pierdół na kiedyś wink
      • nisar Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 09:52
        Jak wkurzyć Nisar:

napisać, że dzieciom jest LEPIEJ w domu dziecka niż w rodzinie homoseksualnej. Dostaję dzikiej piany smile
    • suazi1 gazecie przypomnieć o "spermorozrzutnym" mężu 15.04.11, 11:12
      Tak, tak, buhahaha!!!
    • tootiki-byla-homo Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:08
      gazecie wystarczy pod nos podetknąć pierwszy lepszy artykuł Gabrysi Francuz i natychmiast dostaje piany, nie mogąc zdzierżyć że Wybiórcza zatrudnia Francuz a nie wyszczekaną gazetę tongue_out
      • morgen_stern Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:15
        Co ty opowiadasz? smile mów dalej smile
        • tootiki-byla-homo Re: Czym wnerwić poszczególne forumowiczki? 15.04.11, 12:29
          Brukowczyk tropi spiski w dziedzinie mody i miernotę dziennikarską wink

forum.gazeta.pl/forum/w,410,114340732,114678193,Re_Gabrielo.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,410,115031731,,Modny_Krakow_Sylwia_lubi_zmiany_i_zabawe_moda.html
          Chociaż nie powiem, artykuły Francuz są hm, wątpliwej wartości faktycznie smile
    • veritaso Czym wnerwić? 15.04.11, 16:58
      Tym najlepiej wnerwić:

Ludzie mądrzy, o szczerych sercach, rezygnują z jedzenia mięsa
      i świadomie wybierają wegańską dietę smile
      • thegimel Re: Czym wnerwić? 15.04.11, 17:45
        W tego rodzaju postach wnerwia nie samo namawianie na dietę wegetariańską/wegańską, ale argumentacja na poziomie podstawówki i wyczuwalne na kilometr poczucie wyższości: tylko wegetarianie i weganie mają prawo nazywać się ludźmi. Mięsożercy ludźmi nie są.
        • gazeta_mi_placi Re: Czym wnerwić? 15.04.11, 23:14
          >Mięsożercy ludźmi nie są.

A są?
    • anorektycznazdzira A ja? 15.04.11, 18:11
      Proszę mnie nie pomijać.
      • verdana Re: A ja? 15.04.11, 20:27
        Czuję się kompletnie zlekcewazona. I to mnie wq...
        • mia_siochi Re: A ja? 15.04.11, 20:37
          verdana napisała:

> Czuję się kompletnie zlekcewazona. I to mnie wq...

Pomyśl sobie, że jesteś ponad to big_grin
          • mijaczek Re: A ja? 15.04.11, 23:05
            a wiecie co mnie wkurza?
            • gazeta_mi_placi Re: A ja? 15.04.11, 23:13
              Co?
        • yenna_m Re: A ja? 16.04.11, 09:45
          no widzisz verdano - Ciebie chyba tak generalnie to trudno wq... wink
          (dlatego uwielbiam Cie czytac tongue_out )
          • verdana Re: A ja? 16.04.11, 14:57
            Moje dzieci umarłyby ze śmiechu, słysząc, ze mnie trudno wq...smile
            • katia.seitz Re: A ja? 17.04.11, 10:30
              Czyli wyżywasz się w realu, a na forum jesteś oazą spokoju. To trochę tak jak ja tongue_out
          • menodo Re: A ja? 17.04.11, 15:44
            yenna_m napisała:

> no widzisz verdano - Ciebie chyba tak generalnie to trudno wq... wink
            > (dlatego uwielbiam Cie czytac tongue_out )"

Verdane trudno wq ???
            To chyba malo Verdany czytalasbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka