Dodaj do ulubionych

Zgubili mi przesyłkę

04.05.11, 20:23

Kupiłam wymarzony ciuch , coś co było trudne do zdobycia aktualnie bo z dawnej kolekcji , latałam do skrzynki co dziennie w oczekiwaniu i dziś dowiedziałam się od sprzedawcy na ebay że RoyalMail zagubił moją przesylkę sad cholera dlaczego tę i dlaczego teraz a miałam RoyalMail za rzetelną firmę sad nic mi się nie układa nawet paczki giną.
Obserwuj wątek
    • zawszexyz Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 20:45
      ostatnio mialam to samo, zginela przesylka z najfajniejsza rzecza jaka trafilam na ebayu sad , takze wiem co czujesz wink
      • sowa_hu_hu Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 21:04
        pewnie dostawca był miłośnikiem trampek big_grin
        • alanis11 Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 21:10

K , jakiego trzeba mieć pecha , gdyby to było cokolwiek innego dostępnego to bym nabyła ponownie bo paypall zwróci mi kasę ale nie , tego już nie kupię sad wertuję net i znalazłam jedną sztukę gdzieś w USA tyle że dwa razy drozej i o 2 rozmiary większą sad
    • czarnaalineczka Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 21:11
      łacze sie w bolu sad
      mi kurier potłukł akwarium
      ostatnie jakie bylo o takich nietypowych wymiarach i za taka cene sad
      • gazeta_mi_placi Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 21:17
        Kasę zwrócił oczywiście?
        • alanis11 Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 21:27
          No tak tu nie ma problemu , chyba się zapędziłam w fantazjach bo sobie po zakupie za bardzo i zbyt często wizualizowałam sobie jak to będzie sie na mnie prezentować.
        • czarnaalineczka Re: Zgubili mi przesyłkę 04.05.11, 21:59
          no zwrócili
          tylko co z tego skoro takie akwa musialabym zamowic u szklarza za 3 razy tyle sad
    • landora Re: Zgubili mi przesyłkę 05.05.11, 10:03
      Royal Mail gubi przesyłki wcale nie rzadziej niż nasza Poczta Polska.
      artykuł z BBC News Wprawdzie to nius z 2006 roku, ale chyba się za wiele nie zmieniło. Moje zaproszenia ślubne do Irlandii doszły bez problemu, natomiast do Anglii i Szkocji szły prawie miesiąc. Z tego wnioskuję, że to Royal Mail miało problem.
      • alanis11 Re: Zgubili mi przesyłkę 05.05.11, 12:03
        Wylałam frustrację mailowo na facia sprzedawcę aż ten dał mi dziś znać że wykopał mi z jakiegoś tam swojego magazynu jeszcze jedną sztukę w brytyjskim rozmiarze 6 /USA 2 chodzi o spodnie ...czy jeśli ja standardowo mieszczę sie w 8 to czy przy spięciu pośladków jest szansa że w tą 6 jakoś wejdę ?
        Brac czy nie brać? rzecz jest rewelacyjna bardzo mi zależy ehhhh pech
        • a-ronka spięte pośladki 05.05.11, 12:24
          szpilki i już wiadomo skąd się bierze twoja frustracja.
          Żałosna jesteś
          • tacomabelle Re: spięte pośladki 05.05.11, 12:28
            Najwyżej przy czunności siadania rozlegnie się charakterystyczny odglos procia i pośladki się wyleją wink

Typowy obraz na naszych ulicach gdzie wiele okazów porusza się w przymałych ciuchach bo większego rozmiaru nie było wink
            • alanis11 Re: spięte pośladki 05.05.11, 12:38

Czy raczy się panna jedna z drugą po mnie nie ślizgać ?
              Przypominam że miałam pecha bo zagubiono moją przesyłkę z czyms co jest niedostępne ,w frustracji i jeszcze lekkim amoku chęci nabycia ,zaczęłam szukać innych opcji a człowiek sprzedawca chciał być miły i mi w tym pomógł znajdując spodnie mniejsze , urocze rzypier** i robienie ze mnie spiętej na szpilkach jest tu śmieszne , oszczędzcie mi tym razem cyrkowych pokazów w moim wątku , Dziekuję !
              • tacomabelle Re: spięte pośladki 05.05.11, 12:47
                Przecież sama zastanawialaś się powyżej czy wbijesz się w mniejszy rozmiar na wdechu i puściłaś to na forum, ja skomentowałam to powszechym na naszych ulicach widokiem osób które kupiły wypragnionego ciucha, a że w mniejszym rozmiarze to już szczegół wink
              • a-ronka Re: spięte pośladki 05.05.11, 12:47
                bla,bla,bla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka