jszko222 07.05.11, 10:59 Zostałam sama w domu, który nie jest najmniejszych rozmiarów. I tak będzie co najmniej przez miesiąc . I do razu pojawiły się dziwne uczucia, i podobne schizy. Chyba po tym zamieszkam na stałe w psychiatryku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 12:30 a ja ci zazdroszcze. Nie domu, ale samotnosci. Tez bym tak chciala Odpowiedz Link Zgłoś
jszko222 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 12:57 Też bym sobie zazdrościła jeszcze ok. 3 tygodnie temu, ale teraz już nie. Zawsze, zwłaszcza jak jestem sama i przychodzi wieczór, to słysze różne kroki, głosy itp.. Czyste schizy, wiem, ze tego nie ma, a i tak się boję. Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 13:24 a ja mam psa i sie niczego nie boje Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 13:12 dobrze, że rytuału nie oglądałaś ja po tym filmie boję się nawet będąc w domu ze wszystkimi chomika w nocy do kibla zanoszę, bo mnie przeraża, a w dzieciach doszukuję się opętania ten film to był wieeeelki błąd. znaczy się obejrzenie go. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 16:41 Mnie się Ring czasem przypomina, ta mucha na telewizorze Miewam nocne schizy, ale przez pół roku mieszkałam sama w dużym domu na odludziu i było spoko. Natomiast w bloku miałam stany lękowe, np. bałam się że przez okno zobaczę wampira, widziałam też, że gdzieś jest zapalone światło, a nie było Ogólnie mam zasadę, że jak się czegoś boję, to idę to sprawdzić, a nie chowam się pod poduszką - i pomaga. Ostatnio sama w domu z trzyletnim synem, usłyszałam w nocy pukanie, brrr zmroziło mnie. Znam mój dom i nigdy tak nie stukał, nie o północy. Syn wyglądał przerażająco blado przez sen (za kilka godzin okazało się, że to jelitówka). Sparaliżowana strachem poszłam na dół sprawdzić, co to. Oczywiście nic nie znalazłam i poszłam spać. Następnej nocy i rano też stukało, czyli przyczyna była raczej naturalna niż nadnaturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
jszko222 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 17:02 Mnie wystarczy to, że akurat wczoraj oglądałam ,,Lśnienie''.. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 18:00 Było nie oglądać Ja akurat Kubrica się nie bałam, to był bardziej film artystyczny niż horror. Ale pamiętam lśnienie w wersji serialowej i tam napięcie było tak powoli stopniowane, że sięgało zenitu, bez specjalnych efektów typu morze krwi. Ale do rzeczy. U mnie jest tak, że jak dużo myślę o czymś, co mnie wystraszyło, to w nocy NA PEWNO mi się to nie przyśni. Więc może przepracuj temat w dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
jszko222 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 19:45 Właśnie miałam na mysli miniserial . Wersje Kubricka oglądałam ok. 1,5 miesiąca temu, ale nadal mam przed soba piekne oczy Nicholsona . Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 22:35 Ja ci współczuję,bo byłam bym os.rana po samą szyję ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 23:38 Oj to współczuję, ale serialik świetny! Odpowiedz Link Zgłoś