Dodaj do ulubionych

Dziwne uczucie

07.05.11, 10:59
Zostałam sama w domu, który nie jest najmniejszych rozmiarów. I tak będzie co najmniej przez miesiąc uncertain. I do razu pojawiły się dziwne uczucia, i podobne schizy. Chyba po tym zamieszkam na stałe w psychiatryku...
Obserwuj wątek
    • nutka07 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 12:29
      W nocy zaczna przychodzic.
    • mruwa9 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 12:30
      a ja ci zazdroszcze. Nie domu, ale samotnosci. Tez bym tak chciala smile
      • jszko222 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 12:57
        Też bym sobie zazdrościła jeszcze ok. 3 tygodnie temu, ale teraz już nie. Zawsze, zwłaszcza jak jestem sama i przychodzi wieczór, to słysze różne kroki, głosy itp.. Czyste schizy, wiem, ze tego nie ma, a i tak się boję. Eh...
        • czarnaalineczka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 13:24
          a ja mam psa i sie niczego nie boje big_grin
    • shellerka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 13:12
      dobrze, że rytuału nie oglądałaś tongue_out
      ja po tym filmie boję się nawet będąc w domu ze wszystkimismile chomika w nocy do kibla zanoszę, bo mnie przeraża, a w dzieciach doszukuję się opętania smile

ten film to był wieeeelki błąd. znaczy się obejrzenie go.
      • rulsanka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 16:41
        Mnie się Ring czasem przypomina, ta mucha na telewizorze big_grin
        Miewam nocne schizy, ale przez pół roku mieszkałam sama w dużym domu na odludziu i było spoko. Natomiast w bloku miałam stany lękowe, np. bałam się że przez okno zobaczę wampira, widziałam też, że gdzieś jest zapalone światło, a nie było smile
        Ogólnie mam zasadę, że jak się czegoś boję, to idę to sprawdzić, a nie chowam się pod poduszką - i pomaga. Ostatnio sama w domu z trzyletnim synem, usłyszałam w nocy pukanie, brrr zmroziło mnie. Znam mój dom i nigdy tak nie stukał, nie o północy. Syn wyglądał przerażająco blado przez sen (za kilka godzin okazało się, że to jelitówka). Sparaliżowana strachem poszłam na dół sprawdzić, co to. Oczywiście nic nie znalazłam i poszłam spać. Następnej nocy i rano też stukało, czyli przyczyna była raczej naturalna niż nadnaturalna.
        • jszko222 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 17:02
          Mnie wystarczy to, że akurat wczoraj oglądałam ,,Lśnienie''..
          • rulsanka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 18:00
            Było nie oglądać smile Ja akurat Kubrica się nie bałam, to był bardziej film artystyczny niż horror. Ale pamiętam lśnienie w wersji serialowej i tam napięcie było tak powoli stopniowane, że sięgało zenitu, bez specjalnych efektów typu morze krwi.
            Ale do rzeczy. U mnie jest tak, że jak dużo myślę o czymś, co mnie wystraszyło, to w nocy NA PEWNO mi się to nie przyśni. Więc może przepracuj temat w dzień?
            • jszko222 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 19:45
              Właśnie miałam na mysli miniserial wink.
              Wersje Kubricka oglądałam ok. 1,5 miesiąca temu, ale nadal mam przed soba piekne oczy Nicholsona wink.
              • ylunia78 Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 22:35
                Ja ci współczuję,bo byłam bym os.rana po samą szyję ze strachuwink
              • rulsanka Re: Dziwne uczucie 07.05.11, 23:38
                Oj to współczuję, ale serialik świetny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka