Dodaj do ulubionych

Czesio Mozil:)

09.05.11, 22:17
no własnie, natchnięta wątkiem o X-Factor, zakładam ten wątek oto: co sądzicie o Czesiu?

ja pamietam go jeszcze z pierwszej wizyty u Wojewódzkiego, kilka dobrych lat temu, wywarł wówczas na mnie bardzo pozytywne wrażenie, ale teraz już wiem na pewno, uwielbiam gosmile
Obserwuj wątek
    • el_jot Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 22:25
      Też miałam o nim wątek zakładać, ale trochę z innej stronywink Otóż, o co w nim tak naprawdę chodzi? Świewa takie jakieś dziwne piosenki, zakręcone, ogólnie jest taki pokręcony. Niewyraźnie mówi, naprawdę, niewiele rozumiem. Ostatnio pokłócił się z Wojewódzkim i eż nie wiem o cobig_grin Ale Mozil mi się podoba, bo wzbudza we mnie takie matczyne uczuciawink
      • i_love_my_babies Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 22:29
        we mnie teżsmile czsem mam ochotę tam pójść i go przytulić, a najbardziej miałam ochotę na to właśnie ostatnio, jak musiał podjąć dezyzję o tym, kto odpada i widziałam, jak trudne to dla niego byłowink

piosenki ma świetne, uwielbiam, i mój 6-latek teżwink
    • kali_pso Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 22:45

Kompletnie nie chwytam tego fenomenu- jak dla mnie to irytujący gość, coś ala Joanna KrupawinkP
      • iuscogens Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 22:52
        No ja też nie chwytam, muzyka mnie nie powala, a w odbiorze jego osoby przeszkadza m zbytnie machanie rękami i to, ze muszę się wysilać, żeby coś zrozumieć wink
        • i_love_my_babies Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 22:59
          ojej, bo to obcokrajowiec jest, no...
          chodzi mi o to, ze tak mu dobrze z oczu patrzy
        • sharpless6 Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 23:00
          Ja też nie rozumiem ale Adam Sztaba to jest to!
    • angazetka Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 23:21
      Wiedziałam, kim jest, ale nie interesowałam się nim. Aż przyszedł X-factor i... poszło smile Czesław jest świetny. Lubię jego energię, jego zapał, jego niepoprawną polszczyznę, jego zgrywy, jego głos, jego muzykę. A za zachowanie w ostatnim odcinku lubię go jeszcze bardziej.
      • iuscogens Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 23:30
        Angazetka nam się zabujała wink
        • angazetka Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 23:33
          Ano smile <zaraz przyjdzie Sadosia i mi nastuka>
          • iuscogens Re: Czesio Mozil:) 09.05.11, 23:36
            Sadosia może w lesie zagubiona wink
            • jszko222 Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 06:08
              Jak dla mnie jest cudowny smile.
              Uroczy, jego akcent jest świetny, ma w sobie to coś smile
              Dla mnie też super.
      • aniela_z_gazowni Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 07:20
        angazetka napisała:

> Wiedziałam, kim jest, ale nie interesowałam się nim. Aż przyszedł X-factor i...
        > poszło smile Czesław jest świetny. Lubię jego energię, jego zapał, jego niepopraw
        > ną polszczyznę, jego zgrywy, jego głos, jego muzykę. A za zachowanie w ostatnim
        > odcinku lubię go jeszcze bardziej.

a czy angazetka już zanabyła dvd czesława, hę? wink
    • lukrecja34 Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 06:22
      beznadziejny jest uncertain
      klepie te swoje farmazony całkowicie kalecząc język polski (tak,wiem,mieszka za granicą ale ma przy tym jakąś koszmarną wadę wymowy),ciężko go zrozumieć a z tego co zrozumiałam wyłonił mi się obraz człowieka,który właściwie tylko pije,wyrywa laski,chwali się swoimi podbojami i kradzieżami (no jedną)-poza tym nie ma nic mądrego do powiedzenia..
      a jego "muzyki" nie komentuję bo to nie moja bajka
      nie rozumiem tego fenomenu
      • joanna266 Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 08:35
        świetny.jedna z najmniej napuszonych "gwiazd "w tv.wzbudza we mnie tylko pozytywne odczucia.
      • notting_hill Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 09:54
        > klepie te swoje farmazony całkowicie kalecząc język polski (tak,wiem,mieszka za
        > granicą ale ma przy tym jakąś koszmarną wadę wymowy

Po prostu wychował się w Danii jako dziecko, a mówienie po duńsku to jest wyzwanie dla aparatu mowy smile.
    • kasnova Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 09:33
      Ja też pierwszy raz go zobaczyłam u Kuby Wojewódzkiego parę lat temu i aż mnie zatkało, bo wydał mi sie niezwykle seksowny. Miał w oczach coś takiego... Wtedy stwierdziłam, że gdyby ktoś wiedział, że Czesio mi się podoba, uznałby mnie za jakąś wariatkę, bo w sumie to zwykły facet. Teraz okazuje się, że Czesław ma rzesze fanek, z których chyba co druga chciałaby pójść z nim do łóżka wink Ja tez bym nie pogardziła, aczkolwiek troszkę się zniechęciłam, gdy okazało się, że on jest dość niski, ja zaś mam 175 cm wzrostu. Jak dla mnie różnica byłaby chyba zbyt duża wink
      • i_love_my_babies Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 09:48
        dla mnie to akurat nie problem, bo ja z tych niewysokichwink

myślałam, że to tylko ja za nim "szaleję", ale widzę, że jest nas więcejwink
    • lilly_about Re: Czesio Mozil:) 10.05.11, 09:45
      Śmieszny, zabawny, rzeczywiście dobrze mu z oczu patrzy, ale fenomenu Czesia tez kompletnie nie rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka