malila 11.05.11, 12:18 I jak w temacie: co Waszym zdaniem najlepiej założyć pod letnią sukienkę? Letnia sukienka oznacza delikatny materiał, pod którym w różnym stopniu odznacza się bielizna. Nie prześwitująca, nie obcisła, tylko lekka i zwiewna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunia_wygodka Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:20 malila napisała: > I jak w temacie: co Waszym zdaniem najlepiej założyć pod letnią sukienkę? Letni > a sukienka oznacza delikatny materiał, pod którym w różnym stopniu odznacza się > bielizna. Nie prześwitująca, nie obcisła, tylko lekka i zwiewna. Lekka i zwiewna może zostać podwiana i znajdziesz się w krępującej sytuacji kiedy cała ulica będzie oglądać Twoją bieliznę. Czyli żeby temu zapobiec to najlepiej chyba nic nie zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:22 babunia_wygodka napisała: > Lekka i zwiewna może zostać podwiana i znajdziesz się w krępującej sytuacji kie > dy cała ulica będzie oglądać Twoją bieliznę. Mnie to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 21:57 Lekka i zwiewna może zostać podwiana i znajdziesz się w krępującej sytuacji kie > dy cała ulica będzie oglądać Twoją bieliznę. Czyli żeby temu zapobiec to najlep > iej chyba nic nie zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:21 Moim zdaniem, co kto lubi. Są jakieś zasady? Można też nie zakładać nic i rozkoszować się letnim wietrzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:22 Napisałam prawie to samo, co latryna <ściana> Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:27 A byłam pewna, ze pierwsza odpowiedź, jaka się pojawi, to odnośnik do tego. Letni wietrzyk typowałam na drugim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:30 Można to prać? A w temacie: mój ekshibicjonizm nie sięga pokazywania zarysu pośladków w lekkiej sukience... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:32 malila napisała: > A byłam pewna, ze pierwsza odpowiedź, jaka się pojawi, to odnośnik do tego. > Letni wietrzyk typowałam na drugim miejscu. OMG ale gacie! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 21:55 wygląda toto jakby było kompatybilne ze sztycą rowerową DD Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:24 ja najbezpieczniej w takich "zwiewnych" czytaj "może mnie podwiać i ukazać piękno mej du py" czuję w takich seksownych, ale zakrywających część pośladków majtkach. nigdy nie wiem, jak one się nazywają. coś między bokserkami, a figami. poza tym w żadnych innych majtkach pupa tak ładnie nei wygląda. zwłaszcza plaskata jak moja Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:29 Cytatseksownych, ale zakrywających część pośladków majt > kach. nigdy nie wiem, jak one się nazywają. coś między bokserkami, a figami. Coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:38 dokładnie, tylko wolę biodrówki Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 13:43 dokładnie takie same wybieram w takich sytuacjach są najwygodniejsze. Poza tym nie lubię siadać gołymi pośladkami w miejscach publicznych a w zwiewnej sukience i stringach może się coś takiego przydarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
mel-laa Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 13.05.11, 11:13 Też takie lubię i noszę. Niecierpię stringów i ich nie noszę. Natomiast moja teściowa w każde lato lubi komentować jak to komuś się majty odznaczały. O mnie pewnie też gada . Kurczę tak mi teraz przyszło do głowy, że nigdy nie spojrzałam, czy jej też się te majty nie odznaczaja choć może nosi stringi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:31 Ja zakładam cieliste majtki. Na pewno nie stringi, świecenie gołą doopą to kiepski pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:43 jowita771 napisał: > Ja zakładam cieliste majtki. Na pewno nie stringi, świecenie gołą doopą to kiep > ski pomysł. Można pudrować, wtedy się nie świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 12:35 Jak ma mi się coś odznaczać, to zakładam bokserki. W stringach chodzę bardzo rzadko, bo według mnie są mega niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Dodatkowe założenie: 11.05.11, 12:44 sukienki nic nie podwiewa. Bo jest dość wąska, długa, cokolwiek. Nie chodzi mi o to, co powinno się założyć, żeby ładnie wyglądało, jak stanę nad wywietrznikiem metra, tylko co założyć, żeby ładnie wyglądała sukienka w tym miejscu, gdzie są pośladki. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Dodatkowe założenie: 11.05.11, 12:47 Majtki jakieś bezszwowe, które nie będą się kolorem różnić od skóry i dobrze dopasowane rozmiarem, tak, żeby nie robiły się wgłębienia, jak na szynce w miejscu sznurków. Nadal nie stringi, stringi są nieeleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 13:16 Bezszwowe w koloże cielistym. Nie odbijają się i nie prześwitują. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 13:47 szczerze polecam sloggi o te: bi.gazeta.pl/im/4/6571/z6571764X.jpg ja sama mam te drugie od lewej, ale beżowe. ZUPEŁNIE są niewidoczne pod nawet megaobcisłymi kieckami Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 11.05.11, 22:39 W kolorze zblizonym do koloru ciala i nie wcinajace sie w cialo w zadnym miejscu. Bielizna w jakimkolwiek innym kolorze bedzie sie odznaczac, nawet biala (nie wiem skad sie bierze wiara w jej niewidocznosc) i taka w kolorze sukienki (bedzie widoczna, powstaje roznica pomiedzy kolorem gdzie majtki sa, a reszta ciala). Majtasy nie brzmia seksy, ale sa dobra opcja na "spod", figi i stringi wygladaja ladniej, ale maja tendencje do wbijania sie w cialo (nawet szczuple kobiety moga sie w ten sposob nabawic "boczkowych" kompleksow i odchudzac w nieskonczonosc). Dobre sa tez proponowane wyzej bokserki i im podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 12.05.11, 09:07 Będąc kiedyś na wakacjach i idąc sobie przez pewna ulicę dość zaludnioną przez turystów natknęliśmy się na taką akcję. Idzie para z dzieckiem w wózku- mąż idzie obok i kobieta nagle przystaje. Nachyla się nad wózek i chyba poprawiała dziecko... i motyw był taki że jej kieckę podwiało do góry. Cały tyłek na wierzchu- ona chyba nawet nie poczuła. Mąż coś grzebie w komórce i przypuszczam że przez chwilę nie widział akcji. Pozniej chyba podszedł i jej opuścił tą sukienkę. My już przeszliśmy nie wiem co było dalej... Ale widok no cóż... niby kobieta szczupła i wysoka ale te stringi wyglądały nieestetycznie. Jak dla mnie majtki w 100%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja Byle czyste 12.05.11, 09:21 Wszystko jedno, byle czyste było Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 13.05.11, 09:51 Aby nie podwiewało należy (wzorem królowej Elżbiety) wszyć malutkie,żelazne ciężarki w dolny szew sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 13.05.11, 10:29 Znaczy "ołowianke".. taka do firan, zaslon Ołów nie rdzewieje.. (na sukienkach nie znam sie, ale na firanach, zaslonach to i owszem) Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 13.05.11, 10:55 nie wiem, czy to białe miało wystawać spod spodniczki, czy się pozwijało fakt,że wyszło jak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Re: Figi, majty, stringi pod sukienką 13.05.11, 11:17 Dobrym patentem jest założenie pod sukienkę bielizny w zbliżonym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś