11.05.11, 15:33
Gdzie kupujecie dobre letnie sukienki? I jaka długość jest teraz modna: super maxi do samej ziemi czy taka do pół łydki czy za kolano czy jeszcze inna?
Obserwuj wątek
    • andaba Re: Sukienki 11.05.11, 15:35
      Ja kupuję w sklepach idnyjskich. To jedyne miejsce gdzie mozna kupic dłuższą sukienkę czy spódnicę.
      Aole kwestia mody jest mi całkowicie obojętna.
    • mozambique Re: Sukienki 11.05.11, 15:46
      podaj definicje DOBREJ sukienki ?

dla mnei modne jest zawsze to w czym mi do twarzy i do figury
      • czarnaalineczka Re: Sukienki 11.05.11, 15:48
        moja definicja dobrej sukienki jest taka :
        niebieska , nie gniecie sie i nie farbuje tongue_out
        • shellerka Re: Sukienki 11.05.11, 15:52
          a moja definicja: nie gniecie się, nie wyciąga w trakcie noszenia, nie prześwituje za bardzo i można pod nią włożyć staniksmile
          kupuję tam, gdzie mi się spodoba sukienka.
    • asia_i_p Re: Sukienki 11.05.11, 17:18
      W secondhandzie i na Allegro. Łatwiej mi dostać pasujący krój i jest taniej.
      W tym roku modne są (wreszcie) moje ulubione hipisowskie maksi, ale także midi typu lata 60-te.
    • minkapinka Re: Sukienki 11.05.11, 17:42
      W tym roku modne sa takie jakie się komuś podobają i w jakich jest danej osobie dobrze.
      • marripossa Re: Sukienki 11.05.11, 20:33
        A dla mnie dobra sukienka nie może być 100% ze sztucznego materiału (domieszki różne toleruję) oraz powinna mieć podszewkę. Za szmatę bez podszewki więcej niż $5 nie dam, a ostatnio oglądałam i u mnie chcą za taką szmatę około $30.
    • paskudek1 Re: Sukienki 11.05.11, 17:43
      sukienki ostatnio kupuję w biubiu pod warunkiem że mam kasę a moda mnie nie interesujesmile ma byc MI wygodnie a moda i tak się zmieni.
    • angazetka Re: Sukienki 11.05.11, 18:40
      Modne teraz jest maxi, ale nie kupuję tego, co modne, tylko to, w czym mi ładnie (może być przy okazji modne, nie umrę). A sukienki lubię z KappAhla, ale nie ograniczam się w poszukiwaniach.
    • adwarp Re: Sukienki 11.05.11, 19:44
      marzy mi się ta
      https://media.wallis.co.uk/wcsstore/Wallis/images/catalog/151601025_normal.jpg
      i ta
      https://media.wallis.co.uk/wcsstore/Wallis/images/catalog/151891022_large.jpg
      i ta
      https://media.wallis.co.uk/wcsstore/Wallis/images/catalog/156971025_large.jpg
      • minkapinka Re: Sukienki 12.05.11, 08:40
        byłam na poszukiwaniu pokazanych sukienek, niestety w sklepie ich nie było sad
        • adwarp Re: Sukienki 12.05.11, 08:53
          "niestety w sklepie ich nie było sad"

a w którym byłaś?, bo ja się dopiero wybieram i liczyłam,że wiszą i czekają na adwarp, czyli na mniewink
          • minkapinka Re: Sukienki 12.05.11, 09:14
            adwarp napisała:

> "niestety w sklepie ich nie było sad"
            >
            > a w którym byłaś?, bo ja się dopiero wybieram i liczyłam,że wiszą i czekają na
            > adwarp, czyli na mniewink
            Byłam w Warszawie w Promenadzie, ale wybiore się jeszcze do Galmoka.
            Ps. Jesli beda, to znaczy, ze czekają na mnie wink
            • adwarp Re: Sukienki 12.05.11, 09:34
              a pytałaś w sklepie, kiedy mogą być w Polsce? bo może jeszcze za wcześnie?
              • minkapinka Re: Sukienki 12.05.11, 09:36
                nie pytałam, kiedys mówili mi, ze kazdym sklepie maja inny asortyment, dlatego zobacze w innym.
                • adwarp Re: Sukienki 12.05.11, 10:08
                  sprawdzaj, sprawdzaj i daj znaćsmile
                  ja sprawdzę w Wola Park i Arkadiismile
      • nellyssima Re: Sukienki 12.05.11, 09:26
        śliczne te są, a z jakiego to sklepu, może na mnie czekają?
        • adwarp Re: Sukienki 12.05.11, 09:35
          Wallis
    • echtom Re: Sukienki 11.05.11, 20:38
      Swoją ulubioną kupiłam w sklepiku w rynku małego wielkopolskiego miasteczka. Krótka, przed kolano. W zależności od dodatków chodzę w niej na plażę i na wesela.
    • jowita771 Re: Sukienki 12.05.11, 09:10
      Ja kupuje najczęściej w second handach, czasem na Allegro. Lubię sukienki do kolan, rozszerzane. Tak, jak Shellerka, zwracam uwagę, żeby pod spód dało się założyć stanik. I też lubię takie, które się nie gniotą, ale nie tylko, bo uwielbiam też len.
    • pamela788 Re: Sukienki 12.05.11, 09:22
      Ja toleruje tylko takie do pol uda i przed kolano w reszcie wygladam okropnie.
      Modne sa te w ktorych sie dobrze czujesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka