Dodaj do ulubionych

Co polecacie-urządzenia i sprzęty ...

13.05.11, 13:17
Jak w temacie. Co jest niezastąpionym pomocnikiem dla Was w pracach domowych?.Szukam inspiracji smile.
Obserwuj wątek
    • agniecha_26 Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:29
      robot kuchenny do mielenia mięsa i koktajli, jajowar, suszarka do salaty.
    • alabama8 Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:31
      Potomek wersja 8.5/12. Dość kosztowny w utrzymaniu, ale ma intuicyjne menu i dość szeroki zakres działania:
      zmywa, gotuje rosół, obiera ziemniaki, marchewkę, składa pranie, robi zakupy, ładuje i wyładowuje zmywarkę. Nieoceniony dla każdej pani domu.
      • mdro Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:46
        Niestety w wieku ciut późniejszym sprzęt taki wykazuje słonności do zacinania się, hałaśliwej pracy i słabo reaguje na polecenia głosowe. Podobno w miarę upływu czasu większość egzemplarzy się dociera i pracuje mniej awaryjnie, ale do tego etapu jeszcze nie doszłam wink.
        • suazi1 Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 14:01
          Skuteczna może okazać się metoda rodem z prl-u - "popukać" w "specjalne" miejsce na obudowie smile
      • dulcymea11 a gdzie mozna kupic? 13.05.11, 15:14
        alabama8 napisała:
        > Potomek wersja 8.5/12.

Gdzie moglabym nabyc taka wersje 12 ?
        Mam wersje tylko 5.5 i niestety nie dziala w tych zakresach, o ktorych piszesz...
    • aannaa6 Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:31
      kuchnia - blender (braun), szybkowar
      a sama szukam jakiegoś dobrego sprzętu do mycia podłogi bo te wszystkie mopy które miałam są do niczego
    • dorry Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:40
      Yyyy, fotel?
      Tak, najlepszy wg mnie jest fotel.
      Gdy wydaje mi się, że muszę coś zrobić, siadam sobie w fotelu z książką i po godzince dochodzę do wniosku, że ta robota nie była wcale taka pilna i potrzebna.
      • gupia_rzona Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:55
        dodałabym ciepły pled smile
    • viki711 Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 13:52
      uwielbiam moją zmywarkę i ekspres do kawy, nie jestem zadowolona z moich odkurzaczy i chętnie skorzystam z podpowiedzi, choć chodzi mi ostatnio po głowie electrolux ultra silencer o taki: www.oleole.pl/odkurzacze/electrolux-ultra-silencer-zus3970p.bhtml, czy któraś jest użytkowniczką tego odkurzacza?
      • suazi1 Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 14:03
        Electrolux??? Eeee tam, szkoda Twojego zainteresowania. Polecam Samsunga - mam, polecam.
    • suazi1 termomix 13.05.11, 13:58
      Drogie cholerstwo, ale jednym takim urządzonkiem można zastąpić (prawie) wszystkie inne.
    • czarnaalineczka Re: Co polecacie-urządzenia i sprzęty ... 13.05.11, 14:21
      korkociąg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka