mia_siochi 14.05.11, 22:09 kupię młodemu lubię takie gadżety ps.tak, jeszcze za mały, ale przecież dorośnie ps2. tak, jestem na fali dzieciowych gadżetów ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aromat_jabola Re: ale fajne... 14.05.11, 22:20 mia_siochi napisała: > kupię młodemu > > lubię takie gadżety > > ps.tak, jeszcze za mały, ale przecież dorośnie > ps2. tak, jestem na fali dzieciowych gadżetów ;P Masz typowe objawy encefalia pampersia (odpieluszkowe zapalenie mózgu) Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: ale fajne... 15.05.11, 00:29 Oczywiście, że tak W dodatku mam pneuminiae skarpetia, bo nie mam wyprawy do sklepu bez nowych skarpetek w koszyku ;P Oni teraz takie śliczniusiuniusie te skarpety robią Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ale fajne... 14.05.11, 22:51 fajowe i jako piersiowka moze sluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: ale fajne... 14.05.11, 23:07 A kotu może byś chociaż myszkę kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: ale fajne... 15.05.11, 00:31 A Ty myślisz, że koty to tak zupełnie nic z życia nie mają? Jeden podpiepieprzył mi niedawno pieluchę. Chwylił w pysk i próbował uciec. Pielucha była niestety czysta. Tzn niestety dla mnie, nie dla kota.... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ale fajne... 14.05.11, 23:59 Weź mu lepiej jakąś porządną czapkę kup Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: ale fajne... 15.05.11, 00:33 oooo zabolało... ;P ps. a propos- co może mnie boleć w lewym boku? tak poniżej żeber, lekko ku środkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: ale fajne... 15.05.11, 00:35 sumienie ze biedne dziecko bez czapki chodzi i beda mu uszka odstawac Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: ale fajne... 15.05.11, 01:48 Jak nic Cię przewiało, może czapki w dzieciństwie nie nosiłaś i teraz na stare lata wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 jak już jesteśmy przy gadżetach, to 15.05.11, 00:22 takie coś bym chętnie kupiła na potrzeby treningowe i fajne kagany mają, zwierz w tym może szczekać ja z kolei jestem na fali zwierzęcych "gadżetów" Odpowiedz Link Zgłoś