naomi19 Re: Przekłułybyście 18.05.11, 21:30 Tak. (przeczytałam Twój podpis i wyszło; "Przekłułybyście penis?" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Przekłułybyście 18.05.11, 21:34 Hehehe Też bym, oczywiście, przekłuła. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:01 Nie. tak samo,jak nie przekłułabym balonika przeciwko dyskryminacji osob kochajacych się na jezdzca,albo na pieska;P Sorry,ale dla mnie manifestowanie sposobu uprawiania seksu jest dla mnie chore. Wow,jaka jestem zajebista bo liżę sie z kobietami.Wow,jaki jestem super bo wkladam facetom.Dla mnie to CHORE.I zdania nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:08 Wow, ale jestem super, bo jestem heteroseksualna jest lepiej? Wiem, wiem, Ty tego nie manifestujesz, ale zauważ, że nie masz takiej potrzeby, bo Twoich preferencji nikt nie neguje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:30 imasumak napisała: > Wow, ale jestem super, bo jestem heteroseksualna jest lepiej? > Wiem, wiem, Ty tego nie manifestujesz, ale zauważ, że nie masz takiej potrzeby, > bo Twoich preferencji nikt nie neguje. i tu byś się wielce zdziwiła znając mnie lepiej Ale nie zmienia to faktu,że dla mnie manify nt tego jak lubię sie kochac są ok... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:23 A więc miłość to dla ciebie wyłącznie seks? Współczuję z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:29 mamaemmy napisała: > Nie. > > tak samo,jak nie przekłułabym balonika przeciwko dyskryminacji osob kochajacych > się na jezdzca,albo na pieska;P > Sorry,ale dla mnie manifestowanie sposobu uprawiania seksu jest dla mnie chore. > Wow,jaka jestem zajebista bo liżę sie z kobietami.Wow,jaki jestem super bo wkla > dam facetom.Dla mnie to CHORE.I zdania nie zmienie. Ale chore jest to, że facet wkłada facetowi, czy kobieta z kobietą się liżą? Czy chore jest to, że w pokojowy sposób demonstrują przeciwko dyskryminacji i homofobii? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:30 CytatWow,jaka jestem zajebista bo liżę sie z kobietami.Wow,jaki jestem super bo wkladam facetom.Dla mnie to CHORE. Dla mnie chory jest sposób, w jaki ty się wyrażasz. Z mężem też się liżesz, a on ci wkłada? Tak sobie gruchacie? Wystarczy jedno takie zdanie i już wiadomo, z kim się ma do czynienia. Zawsze zastanawia mnie, dlaczego homofoby tak się obrzydliwie wyrażają o związku dwojga ludzi? Jakby doznawali przy tym jakiejś szczególnej, perwersyjnej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Przekłułybyście 18.05.11, 23:07 A ja jak patrze na czlowieka(niezaleznie jakiej jest orientacji seksualnej), to widze tego czlowieka takiego jaki przede mna stoi i nie snuje w glowie obrazow erotycznych z udzialem tegoz czlowieka, bo az takim dewiantem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Przekłułybyście 18.05.11, 23:16 nanuk24 napisała: i nie snuje w glowie obrazow erotycznych z udzialem tegoz czlowieka, bo az takim dewiantem nie jestem Eeee tam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Przekłułybyście 19.05.11, 05:08 eee,i tak wszystko sprowadza sie do seksu. Nie mam konieczności-jak to wolicie manifestowania tego kogo darze uczuciem,czy jest to dziewczyna czy facet.Bez lizania i wkładania Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:03 Przekłułabym i mam nadzieję, że przekułoby się to na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:30 To niestety, bo żałujesz, że nie możesz? Czy niestety z innego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:33 > To niestety, bo żałujesz, że nie możesz? Czy niestety z innego powodu? Może być tak jak u mnie np. Ja nie nadmucham dzieciom balona, bo boję się, że mi pęknie podczas dmuchania. Z tego też powodu nie przekłuję balonika Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:37 figrut napisała: > > To niestety, bo żałujesz, że nie możesz? Czy niestety z innego powodu? > Może być tak jak u mnie np. Ja nie nadmucham dzieciom balona, bo boję się, że m > i pęknie podczas dmuchania. Z tego też powodu nie przekłuję balonika He he to nie to ale masz po czesci racje. Moja znajoma dmuchala dzieciom w przedszkolu i balonik pekl a talk uszkodzil jej oko tak ze po dwoch operacjach jeszcze ma problemy z okiem.;8 Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:35 rosapulchra-0 napisała: > To niestety, bo żałujesz, że nie możesz? Czy niestety z innego powodu? Bo moze tym ludzia bylo by przykro ze nie nie jestem po ich stronie. Ale takie mam zasady i uwazam ze ok wszysko jest ludzkie ale z tymi rzeczymi nie powini wychodzic z domu.Nie jestem katoliczka zeby nie bylo ale i tak uwazam ze to nie jest normalne.I zadne przebijanie balonow tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:39 Z JAKIMIŻ rzeczami nie powinni wychodzić z domu? Z balonikami? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:41 angazetka napisała: > Z JAKIMIŻ rzeczami nie powinni wychodzić z domu? Z balonikami? tak dokladnie Przepraszam czy moge miec swoje zdanie na ten temat? Czy kazdy musi przebijac bo jak nie to wpier....? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:45 A gdzie tu widzisz wpier...? To była raptem ironia. Lubię precyzję, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:53 Tylko trzeba je jeszcze czymś podeprzeć. Wasze (twoje i mamy_emmy) argumenty są po prostu nielogiczne i tak prymitywne, że aż przykro czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:58 Nie są nielogiczne i prymitywne - tylko niezgodne z obowiązującą poprawnością polityczną. Ja uważam, że seksualność jest bardzo intymną sferą życia człowieka, której się nie obnosi na ulicy. Trudno taki osobisty pogląd rozpatrywać w kategoriach logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:02 echtom napisała: > Nie są nielogiczne i prymitywne - tylko niezgodne z obowiązującą poprawnością p > olityczną. Ja uważam, że seksualność jest bardzo intymną sferą życia człowieka, > której się nie obnosi na ulicy. Trudno taki osobisty pogląd rozpatrywać w kate > goriach logiki. > Bardzo ladnie powiedziane dokladnie tak samo mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:07 To zadam klasyczne pytania: Nie chodzisz ze swym chłopem za rękę? Nie dajecie sobie buzi? Nie mówisz, że byłaś z nim na wakacjach? Nie chodziłaś po ulicy z ewidentnym znakiem uprawiania tego zdrożnego seksu, jakim jest ciążowy brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Niestety NIE 19.05.11, 00:19 Ale oni nie chodzili sobie po Wawie za rękę... Ja się przyzwyczaiłam do widoku homoseksualistów (tak, tak, w Polsce!) i mnie to nie rusza, ale balonika bym nie przebiła. Bo co innego jak sobie idą za rękę, albo znajomym opowiadają jak się bawili na wakacjach, a co innego jak robią wokół siebie szum. Seks zdrożny nie jest, ale nie chodzę i nie opowiadam obcym ludziom, co robię po nocach. Bo INTYMNE nie znaczy zdrożne. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:11 echtom napisała: Ja uważam, że seksualność jest bardzo intymną sferą życia człowieka, której się nie obnosi na ulicy. Bardzo łatwo tak mówić, póki swoich praw nie trzeba egzekwować na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Niestety NIE 19.05.11, 00:21 Ale jakich praw? Homoseksualiści prawa do seksu nie mają czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Niestety NIE 19.05.11, 09:05 > Ale jakich praw? Homoseksualiści prawa do seksu nie mają czy jak? Udajesz głupią czy naprawdę nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:16 Ja uważam, że seksualność jest bardzo intymną sferą życia człowieka, > której się nie obnosi na ulicy. O kurcze, a ja z brzuchem ciazowym na ulice wychodze. Obiecuje zatem poprawe: cichaczem w srodku nocy wymkne sie z domu i pojade na porodowke nie oznajmiajac tego faktu nikomu, a pozniej na ulicy pokaze sie jak moje dzieci sie wyprowadza z domu Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:40 A jakie to zasady? Piszesz: uwazam ze ok wszysko jest ludzkie ale z tymi rzeczymi ni > e powini wychodzic z domu. Z jakimi rzeczami? W sensie, że zwracają uwagę na to, że są dyskryminowani? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Niestety NIE 18.05.11, 22:42 Cytat> Ale takie mam zasady i uwazam ze ok wszysko jest ludzkie ale z tymi rzeczymi ni > e powini wychodzic z domu. Jakie to POLSKIE! Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:07 morgen_stern napisała: > Cytat> Ale takie mam zasady i uwazam ze ok wszysko jest ludzkie ale z tym > i rzeczymi ni > > e powini wychodzic z domu. > > Jakie to POLSKIE! Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać > Mylisz sie bardzo a moze znasz za malo ludzi innej narodowosci. W innych np arabskich kulturach za bycie homo grozi kara smierci to dopiero sa jaja a w PL juz jest bardzo duzo ludzi nazwijmy to ,,tolerancjnych,, A propo za sciana mam malzenstwo gejow bardzo mili i spokojni ludzie. Jednak balona bym nie przebila w obawie ze za jakis czas moje wnuki beda musialy przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:12 > Jednak balona bym nie przebila w obawie ze za jakis czas moje wnuki beda musial > y przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila. Oraz wtórnym analfabetom? <też się nie mogłam powstrzymać> Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:18 angazetka napisała: > > Jednak balona bym nie przebila w obawie ze za jakis czas moje wnuki beda > musial > > y przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila. > > Oraz wtórnym analfabetom? <też się nie mogłam powstrzymać> Spoko wcale sie nie obrazam. Wiem ze moze nie jestem bardzo doluczona pracuje nad tym ale w pewnym wieku masz juz inne obowiazki. Sluchaj ja nie musze lubic homo a oni nie musza mnie.Swiat nie jest taki piekny jak by sie chcialo.sa tacy co tez by chcieli ze swoja koza przejsc sie po ulicy ale nie moga.A roznych dewiacj jest teraz tyle ze homo to male piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:26 ale jak bys się czuła, gdyby ktoś ciebie nie lubi tylko dlatego, że żyjesz z osobą, ktora kochasz i ktorą ty sama wybrałas na swojego towarzysza zycia wg własnych upodobań, charakteru, osobowości i swojego własnego klucza dopasowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:29 iwles napisała: > > ale jak bys się czuła, gdyby ktoś ciebie nie lubi tylko dlatego, że żyje > sz z osobą, ktora kochasz i ktorą ty sama wybrałas na swojego towarzysza zycia > wg własnych upodobań, charakteru, osobowości i swojego własnego klucza dopasowa > nia ? > Kurcze a malo takich? duzo osob mnie nie lubi a w tym temacie nawet za to ze mam inne zdanie i nie chce balonow przebijac.Jakos musze sie z tym pogodzic. Coz tak samo te osoby powiny jednak zdawac sobie sprawe z tego ze ich zachowania nie sa norma i ze nie kazdy bedzie je tolerowal czy rozumial. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:40 no ale to nielubienie za inne zdanie to inna kwestia (że tak powiem), nielubienie, bo jestem np. pyskata, kłotliwa i trudna we współzyciu to też inna kwestia, ale nie lubić mnie tylko dlatego, że np. kocham Staszka zamiast Zdzicha ? Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:29 A roznych dewiacj jest teraz tyle ze homo to male piwo. a co kiedys bylo mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:35 wespuczi napisała: > A roznych dewiacj jest teraz tyle ze homo to male piwo. > > a co kiedys bylo mniej? Pewnie ze bylo mniej ,czlowiek jak to czlowiek wymysla ciagle cos nowego.Np klismafilia zookoprofilia koprofile poduszanie i inne tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Niestety NIE 19.05.11, 00:06 Ale przekłucie balona - jak zrozumiałam - nie było znakiem lubienia, tylko sprzeciwu wobec dyskryminowania ich. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Niestety NIE 19.05.11, 09:48 > > y przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila. > > Oraz wtórnym analfabetom? <też się nie mogłam powstrzymać> Albo analfabetą (również nie mogłam się powstrzymać) Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:16 > Jednak balona bym nie przebila w obawie ze za jakis czas moje wnuki beda musial > y przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila Ach, czyli nie chodzi ci jednak o epatowanie seksualnością, lecz o to, że sobie nawzajem wtykają. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:20 mama-nastolatki napisała: Jednak balona bym nie przebila w obawie ze za jakis czas moje wnuki beda musialy przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila. Jesteś beznadziejna. Nawet nie potrafisz rozpoznać różnicy między preferencją seksualną, a dewiacją. I ktoś taki śmie zajmować stanowisko w dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:26 imasumak napisała: > mama-nastolatki napisała: > > Jednak balona bym nie przebila w obawie ze za jakis czas moje wnuki beda mus > ialy przebijac pedofilom ,zoofila czy nekrofila. > > Jesteś beznadziejna. Nawet nie potrafisz rozpoznać różnicy między preferencją s > eksualną, a dewiacją. I ktoś taki śmie zajmować stanowisko w dyskusji > > A od kiedy Transwestytyzm jest preferencja seksualna? hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:33 mama-nastolatki napisała: A od kiedy Transwestytyzm jest preferencja seksualna? hmmmm? A od kiedy rozmawiamy o transwestytach? Hmmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:38 imasumak napisała: > mama-nastolatki napisała: > A od kiedy Transwestytyzm jest preferencja seksualna? hmmmm? > > A od kiedy rozmawiamy o transwestytach? Hmmmm? > > To ty nie kliklas w balonik? w pierwszym temacie wiec nawet nie wiesz o czym piszemy? > > Włosi: "Chcemy was wspierać". Polacy: "Je...ć pedałów". We wtorek był Międzynarodowy Dzień Przeciwko Homofobii i Transfobii (IDAHO). Transy juz sie podlaczyly pod geje naprawde nie wiem czy za rok nie bedzie dnia Homofobii i Transfobii i Zooofiljofobi. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:43 U mnie w linku jest o akcji przeciw homofobii. Zresztą bez różnicy - transwestytyzm też nikomu nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:54 imasumak napisała: > U mnie w linku jest o akcji przeciw homofobii. Zresztą bez różnicy - transwesty > tyzm też nikomu nie szkodzi. Jasne inne dewiacje tez nikomu nie szkodza czemu by nie dlaczyc jeszcze dnia przeciwko innym ,,fobia,,oprocz przebierania za inne plec ludzie robia jeszcze inne rzeczy czemuz by nie pochwalic sie tym na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:18 > Jakie to POLSKIE! powiem więcej, jakie to ZAPOLSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:20 Za najbardziej błyskotliwy tekst dnia masz u mnie piwo Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:26 angazetka napisała: > Za najbardziej błyskotliwy tekst dnia masz u mnie piwo Jestem abstynetka wiec moze kawe? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:31 iwles napisała: > > ale ja nie jestem abstynentką > > To co zapraszasz mnie i bedziesz zmuszala do picia alkoholu? Wez postaw juz te kawe czy cole. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:34 ale Ciebie nikt na nic nie zapraszal Angazetka zaprosila Ilwes Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:39 nanuk24 napisała: > ale Ciebie nikt na nic nie zapraszal > Angazetka zaprosila Ilwes > Buuuuu coz szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:36 mama-nastolatki napisała: Jestem abstynetka wiec moze kawe? Nie przypisuj sobie wszystkich zasług - to było do Iwles, a nie Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-nastolatki Re: Niestety NIE 18.05.11, 23:21 iwles napisała: > > > Jakie to POLSKIE! > > powiem więcej, jakie to ZAPOLSKIE > > Eeeee tam najwlasciwiej bedzie jak powiesz-jakie to mama-nastolatki ma inne zdanie od mojego. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Niestety NIE 19.05.11, 00:15 Nie wiem po co te świętowanie, czapeczki i baloniki. Ja nie wychodzę na ulicę tylko dla tego, że jestem hetero. Nie mam nic do homoseksualistów, jedyne co mnie drażni to właśnie parady, happeningi itp. Najlepiej by było gdyby z własną orientacją obnosić się we własnej sypialni. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Niestety NIE 19.05.11, 08:19 > Nie mam nic do homoseksualistów, jedyne co mnie drażni to właśnie parady, happeningi itp Wiele osób tak ma. Ale zgodnie z paranoją poprawności politycznej brak czynnego poparcia dla manifestacji homoseksualistów jest taką samą homofobią jak okrzyki "je..ć pedałów" i fizyczna przemoc Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Niestety NIE 19.05.11, 08:53 > Najlepiej by było gdyby z własną or > ientacją obnosić się we własnej sypialni. nawet gdyby twój pracodawca zwolnił cię z pracy, bo dowiedział się, że ty z mężem lubisz od tylu ? i pani z kiosku, i sąsiadki, które tylko po bożemu, wytykały cię palcami i komentowały na głos w niewybrednych słowach ? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Niestety NIE 19.05.11, 13:33 Najlepiej by było gdyby z własną or > > ientacją obnosić się we własnej sypialni. > > > nawet gdyby twój pracodawca zwolnił cię z pracy, bo dowiedział się, że ty z męż > em lubisz od tylu ? > i pani z kiosku, i sąsiadki, które tylko po bożemu, wytykały cię palcami i kome > ntowały na głos w niewybrednych słowach ? Czytać nie umiesz, we własnej sypialni oznacza właśnie we własnej sypialni , a pani z kiosku, sąsiadka i szef nie mają tam wstępu. Jeśli wystawiała bym swoje życie seksualne na widok publiczny to pomimo tego iż jestem hetero też była bym wytykana palcami. Homoseksualiści którzy są narażeni na niewybredne komentarze to najczęściej właśnie osoby obnoszące się ze swoją odmiennością. Zresztą teraz to bardzo trendy być homo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Niestety NIE 19.05.11, 09:07 Hetero są ciągle na ulicach Także nie muszą wychodzić. Taka mała uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Niestety NIE 19.05.11, 09:13 >Najlepiej by było gdyby z własną or > ientacją obnosić się we własnej sypialni. To się tylko tak łatwo mówi. Z orientacją obnosisz się niezależnie od swojego chcenia. Jak trzymasz chłopa za rękę, kiedy idziecie ulicą, to się obnosisz. Jak się przytulasz albo całujesz w miejscu publicznym, to się obnosisz. Jak nosisz obroczkę, to się obnosisz, bo pokazujesz, że masz mężusia i - w domyśle - coś tam ze sobą robicie w sypialni. O ciąży nawet nie wspominam, bo to zbyt dosadny dowód na to, że uprawiasz seks z jakimś facetem. I co? Dasz radę obnosić się ze swoją orientacją tylko w sypialni? To powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Niestety NIE 19.05.11, 13:35 Jak nosisz > obroczkę, to się obnosisz, bo pokazujesz, że masz mężusia i - w domyśle - coś > tam ze sobą robicie w sypialni. O ciąży nawet nie wspominam, bo to zbyt dosadny > dowód na to, że uprawiasz seks z jakimś facetem. I co? Dasz radę obnosić się z > e swoją orientacją tylko w sypialni? To powodzenia! Skoro Ty tylko o seksie i wszystko Ci się z seksem kojarzy, ja patrząc na osobę która ma obrączkę na palcu nie zastanawiam się czy seks uprawia czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Przekłułybyście 18.05.11, 22:47 Nie przekłułabym z tych samych powodów co mama nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Przekłułybyście 18.05.11, 23:26 echtom napisała: Nie przekłułabym z tych samych powodów co mama nastolatki. Czyli wynikających z niewiedzy. Bo tym się mama -nastolatki wykazała porównując homoseksualizm z zoofilią, pedofilią i nekrofilią. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 08:15 Popatrz sobie na godziny wysyłania postów, zanim walniesz komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Przekłułybyście 19.05.11, 08:45 echtom napisała: > Popatrz sobie na godziny wysyłania postów, zanim walniesz komentarz. > Jasne, ma pilnować co, kiedy i pod kim napisałaś, żebyś się ,księżniczko, nie obraziła przypadkiem.. Pisz posty tak, żeby była przejrzystość sytuacji, mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Przekłułybyście 18.05.11, 23:24 Nie. Bo ja się strasznie boję pękających balonów! Mam uraz jakiś z dzieciństwa chyba. Jak moje dziecko się bawi balonem brutalnie to się chowam, bo się obawiam tego huku, i że mi w twarz strzeli. Ale mogłabym powiedzieć że wspieram i zachęcić męża do przekłucia, sama chowając się w boczną uliczkę Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 peewnie że tak, chociażnienawidze huku 18.05.11, 23:52 Rodacy uciekali zręcznym truchtem, krzywili się, udzielali wykładów, że homoseksualiści żyją krócej, a także wznosili okolicznościowe okrzyki, np. "K... cioty!" czy "Je ć pedałów!". Własnie dzisiaj przypomniałam sobie mały ryneczek w Polsce C, piątkowe popołudnie, prawie wszyscy mężczyźni ewidentnie podpici, po rynku kręci się czarny kundelek, suczka, i każdy przechodzący probuje ją kopnąć. Naprawdę, nie przesadzam. Każdy (nie każdy byl w stanie). Odpowiedz Link Zgłoś
mitazonda Re: peewnie że tak, chociażnienawidze huku 19.05.11, 07:23 nie, nie przekłułabym. kiedyś był już wątek o homo, coś pt. reklama H&M chyba i tam wyraziłam swoje zdanie, dlatego nie będę się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: peewnie że tak, chociażnienawidze huku 19.05.11, 09:15 W sumie nie wiem co chciałaś tu oświadczyć. Nie kojarzę Twojego nicku a tym bardziej tego co napisałaś w jakimś wątku Co za megalomania. Odpowiedz Link Zgłoś
mitazonda Re: peewnie że tak, chociażnienawidze huku 19.05.11, 12:21 i nie musisz kojarzyć, nie po to jest forum,żeby tylko osoby kojarzące się nawzajem mogły pisać. dwa: gdybym napisała tylko" nie" to pewnie byłoby pytanie dlaczego, jeżeli nie mam argumentów. w zasadzie nie muszę mieć powodów, by tłumaczyć dlaczego nie, a z drugiej strony nie chciałam samego :"nie", a powtarzać też mi się nie chciało. ps: rozumiem, Ze wątek z obnoszeniem się to szpila wbita m.in. mnie i osobom, które nie są " tolerancyjne" Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: peewnie że tak, chociażnienawidze huku 19.05.11, 12:49 Żadna szpila. Prosty dowód na to co nam w głowach się ulęgło a co jeszcze uwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Przekłułybyście 19.05.11, 08:39 Tak samo polskie jest naskakiwanie na osoby ktore ośmielają sie w dzisiejszych szalenie wyluzowanych i tolerancyjnych czasach miec inne zdanie. Od razu nazywane sa homofobami-to slowo ma wyłącznie pejoratywne brzmienie. A moge być "myślącą" inaczej? Tak jak sa osoby "kochające inaczej" Czy zeby nie narazic sie na zarzut homofobii, małostkowości, dulszczyzny, musze leciec z prądem i byc "pro"? Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: Przekłułybyście 19.05.11, 08:52 Tak, jest tu kilka osób "myślących inaczej" Ładnie to ujęłaś. Przekłułabym zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 09:09 Nie, pro kibolem na przykład nie musisz być. Tak, pewne zahamowania są dla mnie niezrozumiałe, pejoratywne. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 11:12 > Tak, pewne zahamowania są dla mnie niezrozumiałe, pejoratywne. O jakich "zahamowaniach" mówisz? Czy mam obowiązek zachwycać się gejowskimi manifestacjami? Czy w ogóle mam obowiązek przejmować się problemami gejów, czy mogą mi być obojętne? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 12:48 Przekłucie balonu oznacza sprzeciw homofobii a nie popierania parad jakichkolwiek. Nikt z tym gestem również nie zmieni orientacji seksualnej Chyba nie zamierzasz się kłócić, że homofobia jest problemem? I nie tylko dla homo. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 12:56 > Chyba nie zamierzasz się kłócić, że homofobia jest problemem? I nie tylko dla homo. Dla Ciebie też, że się tak przesadnie angażujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 13:02 Tak, czuje psychiczny dyskomfort. To dla mnie problem Podobnie mam ze świadomością, że są nacjonaliści, kibole, neonaziści i ludzie im przyklaskujący itd. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Poszukałam sobie definicji homofobii 19.05.11, 13:06 "nieuzasadniony lęk i niechęć wobec osób homoseksualnych, biseksualnych i transseksualnych, oparty na takich uprzedzeniach, jak rasizm, ksenofobia, antysemityzm i seksizm". Nie trzyma mi się kupy jej związek z czterema ostatnimi zjawiskami. Poza tym co znaczy "nieuzasadniony"? Jeśli lesbijka uwiedzie moją nieletnią córkę, to moja niechęć do niej będzie uzasadniona, czy nadal nie mam do niej prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Poszukałam sobie definicji homofobii 19.05.11, 13:10 A jak facet uwiedzie to? > Nie trzyma mi się kupy jej związek z czterema ostatnimi zjawiskami. Mi trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 11:06 > Tak samo polskie jest naskakiwanie na osoby ktore ośmielają sie w dzisiejszych > szalenie wyluzowanych i tolerancyjnych czasach miec inne zdanie. Musimy zrobić manifę z balonikami Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Przekłułybyście 19.05.11, 09:16 Przekłułabym ponieważ jestem przeciwko homofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: nie n/txt 19.05.11, 13:44 Nie. I uprzedzam kolejny wyświechtany "argument" - niech sobie chodzą po ulicy za rękę czy liżą się w parku. Toleruję to, lubieć nie muszę. No chyba, że politpoprawność zaczęła utoższamiać tolerancję z bezwarunkowym poparciem marginalnych praktyk seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś