mama-nastolatki
14.06.11, 01:04
Pytanie brzmi-jezeli mowie nastolatniej corce ze ma nie wychodzic z domu a ona i tak wychodzi to jak mam ja zatrzymac?
I wytlumacze bo jak zwykle chodzi o moja 16 letnia corke.
Jest coraz gorsza ostani jej wybryk to sex z chlopakiem w piwnicy i przy tym sexie zbicie duzego naprawde drogiego lustra.
Ale problem polega na tym ze cokolwiek jej powiem to ona stwierdza ze sie wyprowadza i wychodzi z domu.Kiedy daje jej kary np to ze nie wyjdzie i tak wychodzi.Dzis w nocy uciekla przez okno.Jak zadzwonilam do matki chlopaka ta matka jeszcze probowala ja kryc i udawac idiotke nie chciala podac nr telefonu tego gowniarza dopiero jak powiedzialam ze ide na policje moja corka znalazla sie w ciagu 5 minut.
Mieszkamy w Niemczech i tu sa jugendamty ostanio kolezanka mojej corki podkablowala swoja matke ze ta ja uderzyla i jugendamt zabral te dziewczyne.A moja corka przyszla do domu zachwycona i opowiadala jak to kolezanka dostala super pokoj z lazienka ze dosteje 100e miesiecznie i ze ma tam raj.Pozniej cokolwiek nie powiedzialam mojej corce ta mi grozila ze sama sie pobije i pokaze siniaka w jugendamt.Czajicie?no szok! Teraz jak wrocila w nocy to powiedzialam jej ze za to ze uciekla i skakala z pierwszego pietra wyprowadzi sie ze swojego pokoju do siostry to powiedziala ze teraz w nocy idzie do jugendamt ledwo co maz ja zatrzymal.Jak niedawno siedziala w oknie i na moich oczyach chciala skakac i sciagalam ja z tego okna to widzaialm i czulam ze specjalnie sie szarpala ze mna zebym moze jej siniakow narobila.Nie wiem co mam zrobic?Nie wiem jak tutaj dzialaja te jugendamty? czy faktycznie rozpieszczony dzieciak poze isc powiedziec ze ma dosc rodzicow i dostac pokoj i ten caly,, raj,, ktorego jest pewna.
A moze samej z nia tam pojsc? ciekawe co powie ze nie pozawalam robic burdelu z piwnicy i chodzic z malinkami wluczyc sie po 22ej.
ale nie moge pozwolic na to ze jak mowie ze ma nie wychodzic a ona wychodzi i ma mnie w d....
Mamy malych dzieci ktore zamierzaja wymadrzac sie jaka to beznadziejna ze mnie matka pomyscie najpierw ze wasze dzieci tez urosna do tego wieku.