Dodaj do ulubionych

SPA z dzieciakami

21.06.11, 18:47
Potrzebuję informacji
Jest gdzieś w Pl miejsce, gdzie mama może zostać wymasowana i obłożona kamieniami (gorącymi) tudzież błotem, czyli SPA, a jej progenitury sobie w tym czasie coś porobią pod okiem?
Progenitura jedna mała, druga nastoletnia, ale może pojedzie
Mój mąż zapalił się do pomysłu tygodniowego wypadu do Bejrutu, ja - niekoniecznie
I se myślę, że mogłabym sobie jakoś wykorzystać ten czas, gdy on będzie Prawdziwym Wojownikiem.
I chetnie pobędę sobie w SPA
Ponieważ jednak- uwaga! niepoprawność polityczno-emamowa! nienawidzę rozstawać się z dzieciakami łikendowo-urlopowo, to chcę je powlec ze sobą.
To jak? Jest takie miejsce? Gdziekolwiek, byle jaki samolot tam dofruwał (ble)
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: SPA z dzieciakami 21.06.11, 18:57
      Ja mogę Cię za darmo obłożyć błotem, nawet nie musisz odchodzić od monitora big_grin
      • konwalka Re: SPA z dzieciakami 21.06.11, 22:13
        no proszę was, wątek mi spadnie zaraz, a ja dalej nie wiem, dokąd jechać suspicious
        • de_boer Re: SPA z dzieciakami 21.06.11, 22:36
          SPA Dr I Eris w Krynicy lub Wzgórza Dylewskie - oba hotele mają oferty wakacyjne z animacjami dla dzieci w cenie wink Spa dla mamy, a także pełna oferta obrzucania błotem i kamienowania... Co kto lubi.
          Samolot nie dolatuje ale samochodem dojedziesz.
          • yenna_m Re: SPA z dzieciakami 21.06.11, 22:40
            de_boer napisał:
            > Spa dla mamy, a także pełna oferta obrzucania błotem i kamienowania...

ładnie powiedziane big_grin
    • marghe_72 Re: SPA z dzieciakami 21.06.11, 23:06
      Są też ośrodki ze Spa dla dzieci, ale..

Potwierdzam, Dylewskie wzgórza mają zajęcia dla dzieci. Co prawda nie wiem do konca jakie bo dziecia ze sobą akurat wtedy nie miałam..
      • konwalka Re: SPA z dzieciakami 21.06.11, 23:33
        no i to rozumię, jak mawia większość polityków
        Dylewskie powiadacie...
        ale musze doleciec z UK, gdzie jest lotnisko najbliżej Krynicy?
        • an_ni Re: SPA z dzieciakami 22.06.11, 10:31
          rozumiem nie rozumię !!! litosci!
          • konwalka Re: SPA z dzieciakami 22.06.11, 14:39
            kobieto, czilaut...
            znam elementarz
            napisałam tak, jak mawiają politycy, aktorzy, twórcy i tfórczyki
            kaprys taki
            więc wyluzuj rajtuzy svp
          • rosapulchra-0 Re: SPA z dzieciakami 22.06.11, 15:24
            Rozumiem, że zrozumiesz, że rozumię to taki forumowy żart!!! suspicious Litości!
    • xxe-lka Re: SPA z dzieciakami 22.06.11, 10:35
      nad morzem jest Sanda w Pogorzelicy - mam może się masować, dzieci mają dużo atrakcji, kompleks basenów - tylko z samolotem może być krucho tzn. dofrunie najdalej do Szczecina dajmy na to.
    • izabellaz1 Re: SPA z dzieciakami 22.06.11, 10:43
      Najfajniejsze hotele SPA z ciekawą ofertą zajęć dla dzieci są trochę oddalone od lotnisk (z mojego doświadczenia) wink
    • lacitadelle niedaleko Warszawy 22.06.11, 11:35
      www.sielanka.pl/index.php5
      nam się bardzo podobało, jest trochę atrakcji dla dzieci, ale o ile rozumiem głównie w okolicach weekendu, pytanie jeszcze, w jakim wieku dzieci - wszystkie informacje znajdziesz na stronie.
      • konwalka Re: niedaleko Warszawy 22.06.11, 14:41
        smile
        dzieki za podpowiedzi
        Pogorzelica też brzmi dobrze, dofrunę do Szczecina bezproblemowo
        problemy zaczną się z dojazdem do Pogorzelicy- będę jechać co najmniej dwa razy dłużej :rotfl niż z UK do Pl
        • xxe-lka Re: niedaleko Warszawy 22.06.11, 15:06
          no niestety życie smile
          ale w tej Sandrze byłam z młodymi ze dwa razy na weekend i było ok, w razie niepogody są też baseny pod dachem. A ze Szczecina to pks-em tylko chyba
          Jest jeszcze super kompleks Dolina Charlotty koło Słupska, więc lot do Gdańska i stamtąd kawałek pociągiem.
          ale jak ktoś pisał fajne spa znajdują się raczej z dala od lotnisk wink
          • xxe-lka Re: ps. 22.06.11, 15:15
            ps a Sandra otowrzyła jeszcze "filię" w Kapraczu - podobno bardzo udaną (nie wiem sama nie sprawdziłam) - to jakby Cię górskie rejony bardziej interesowały
            a tą Charlottę to polecam bo i dla nastolatka i dla malucha coś się znajdzie i pięknie tam bardzo www.dolinacharlotty.pl
            • konwalka Re: ps. 22.06.11, 15:22
              o Dolinie slyszałam
              dysponuję nastolatkiem i maluchem
              chce na wwekend jechac, ale dopiero wlutym
              to do Gdańska a potem jakiś pks?
              będzie się działo...
              • xxe-lka Re: ps. 22.06.11, 15:36
                z Gdańska do Słupska koleją smile jakaś godzinka podróży (w wersji że pociąg się nie spóźni lub nie zepsuje) a ze Słupska to chyba taxi albo może mają tam własny transport trzeba by zapytać - nie wiem bo ja jechałam własnym samochodem
                Zimą jak tam jest nie wiem bo wiosną tam byłam - naprawdę fajnie - park linowy, stadnina koni, minizoo, fajne knajpki, place zabaw i wszystko bardzo malowniczo położone
                Minus jest taki, że na totalnym zadupiu to leży nad morze jakby co jest jakieś 10km
                • konwalka Re: ps. 22.06.11, 15:53
                  Jezu
                  to szukam dalej
                  dojazdy mnie rozwalaja
                  Pamietam jak raz jechałam 7 godzin z podszczecinskiej miejscowosci do Pobierowa
                  • xxe-lka Re: ps. 22.06.11, 15:55
                    a może rozważ wypożyczenie auta na lotnisku
                    nie wiem jaki to koszt ale rozwiazaloby sie kilka problemow
                    • rosapulchra-0 Re: ps. 22.06.11, 16:02
                      Hehehe! big_grin Tylko, że kierowca, z tego, co czytałam, się w inną stronę świata wybiera big_grin
    • edycja_kopiuj_wklej Re: SPA z dzieciakami 22.06.11, 15:21
      Pewnie mnie za chwile wyrzuca za reklame, ale jak zdazysz przeczytac to dzis na gruperze jest oferta ciekawa, wlasnie spa z dzieckiem. Nawet sama czytalam i myslalam nad nia.
      Link Jesli link wrzuci cie na glowna strone to wejdz na podróże (w prawym gornym rogu strony) i wyszukaj sobie w dzisiejszej ofercie. Z tego co widze tylko do polnocy obowiazuje promocja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka