lykaena Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 23.06.11, 20:42 A dlaczego mnie (oprócz sklepów w których znają mnie osobiście) w 99% przypadkach pytają o dowód przy zakupie alkoholu ? Nie wynika to chyba z chęci bycia miłym ? Mam 28 lat i zawsze wyglądałam niepoważnie, a wręcz czasem czasem czuję się jak nieletnia matka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly811 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 23.06.11, 20:59 Mam 30 lat i wyglądam raczej na 25 ale nie uwierzę jak ktoś mi powie, że wyglądam na 18 może i figura ta i od jakiegoś czasu stosuję botox choć w małych ilościach to jednak widać, że ktoś ma 30 a nie 20 lat- w sposobie ubierania, bycia, zachowania, w oczach - nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 23.06.11, 23:47 Mam taką teorię, że lepiej sobie dodawać lat, niż odejmować. Jak odejmiesz, to zawsze ktoś ci za plecami powie, że strasznie staro wyglądasz jak na swój wiek. Za to jeśli sobie dodasz, to się naprawdę szczerze zachwyci, że w ogóle na tyle lat nie wyglądasz Ja nie wnikam specjalnie, na ile lat wyglądam, bo czuję się rewelacyjnie młodo i głównie na tym mi zależy. Mam dobre geny po ojcu - późne siwienie, późne zmarszczki, dużo pozytywnej energii itp. Ale to wcale nie jest tożsame z wyglądem siksy, tylko ze zdrowym wyglądem, a to nie to samo. Jeśli słyszę, że wyglądam młodziej niż moja metryka wskazuje, to jest to fajne, ale nie wierzę w to specjalnie. Ludzie często chcą być po prostu mili. Poza tym dużo kobiet dzisiaj wygląda starzej, niżby mogły, bo prowadzą niszczący tryb życia, palą, nadużywają słońca i makijażu, mało śpią. Na ich tle nie jest trudno wyglądać młodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 08:11 wrzuciłam 2 aktualne zdjęcia na fotoforum. Mozecie ocenic same. Tylko bez złosliwosci proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 09:26 a zapusc linka do tych zdjeć Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 09:44 o taka sobie jestem fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2772493,2,1,Haelbek.html fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2772492,2,2,solina.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiniox Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 11:36 Ale Ciebie wcale nie widać na tych zdjęciach Jesteś szczupła, to faktycznie do pewnego wieku odejmuje lat, ale tylko tyle da się stwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra74 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 11:46 tzw. paszportowe mam sprzed 5 lat najnowsze Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 12:02 zdjęcia fajne, ale ocenic wieku sie nie da, bo nie widac. Sylwetka i ubiór wskazuja, że to raczej młoda osoba Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 22:01 alexandra74 napisała: > o taka sobie jestem > > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2772493,2,1,Haelbek.html > fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2772492,2,2,solina.html wyglądasz na 33 lata a ile masz w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Mam 4 dychy 24.06.11, 09:06 ogolone_jajka napisał: > ale na forach myślą żem nastolatek > > Odpowiedz Link Zgłoś
bebe52 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 24.06.11, 10:01 Według daty 26 ale często w sklepach jestem proszona o dowodzik bo nawet 18 nie są pewni czy mam,nie ważne czy jestem sama czy z dziećmi i tak zazwyczaj mi się uważnie przyglądają,pytają lub żądają dokumentu. Myślę że UV ma tu duże znaczenie,ja się nie opalam się na słońcu jakoś chorobliwie,na solarium chodziłam tylko kilka miesięcy i zrezygnowałam,nie warto niszczyć cery,jak i nie przesadzam z kosmetykami jak pudry,fluidy itd. Myślę że mając dopiero jakieś 35-37 lat zaczną dopiero wierzyć w te moje dzisiejsze 26 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 25.06.11, 13:02 A ja na ile wyglądam? Odpowiedz Link Zgłoś
odcienie.szarosci Wygladam jak nastolatka 25.06.11, 13:05 tak 5 lat młodziej wygladam moze z racji tego, ze mam delikatne rysy twarzy, nie opalałam sie nigdy na solarium, od kilku lat bardzo dbam o cere- kremy nawilzajace, maski odswiezajace, nie jestem zbyt chuda( zauwazyłam ze bardzo chude dziewczyny wygladaja starzej, mam kolezanke ktoira sie ciagle odchudza i nie dba o to co je wyglada o 10lat starzej) Odpowiedz Link Zgłoś
odcienie.szarosci Re: Wygladam jak nastolatka 25.06.11, 13:06 ja mam wage normalna ani nie jestem chuda ani gruba w sam razjednak troche tej wysciolki tluszczowej na twarzy jest dzieki temu naprawde twarzyczka dzieckanie polecam sie za bardzo odchudzac Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: nie wiem, ale chętnie się dowiem 25.06.11, 21:45 choć pewnie zaraz tego pożałuję www.empikfoto.pl/albumy54/77952/1233040/41121815_z.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: nie wiem, ale chętnie się dowiem 25.06.11, 22:03 Setia wstydziłabyś się Ty to szczawik jesteś i tyle Przekroczyłaś 20? Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: nie wiem, ale chętnie się dowiem 25.06.11, 22:03 Coś między 20 a 25. Mam nadzieję, że nie zostanę zabita, jeśli masz 19 Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: nie wiem, ale chętnie się dowiem 25.06.11, 22:13 nie zostaniesz zabita, bo mam 36 ale strasznie miłe jest to co napisałyście Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: nie wiem, ale chętnie się dowiem 25.06.11, 22:31 dałabym Ci jakies 32 lata Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Ile Wam dają lat,a ile macie faktycznie? 25.06.11, 22:01 W kwestii lat tych dawanych przez innych to nie wiem, ale bardzo często słyszę od znajomych pań " jesssu Aśka, ty w ogóle nie masz zmarszczek". Odpowiedz Link Zgłoś
semida Hehe... 25.06.11, 22:25 Piję dużo,palę dużo,jest mnie o wiele za duzo,nie chodzę do kosmetyczki na zadne szuru buru. Sytuacja z ostatniego tygodniaprzyjechala do mnie na urlop 5 lat mlodsza siostra) Kupujemy z siostrą po piwku.Pani w sklepie pyta:"Dziewczyny pokazcie dowodzik". Siostra nie miala przy sobie dowodu,ja tez nie ale na szczescie mialysmy PJ.Poszlo. Dzien pozniej idę do mojego ulubionego sklepiku po 2 żubry-bez siostry-a tam nowa Pani sprzedająca.pyta mnie:"18 lat jest?"-ja jej na to:"Jest nawet 26 skonczone".Nie uwierzyła.Musiałam dzwonić po męża... Odpowiedz Link Zgłoś