Dodaj do ulubionych

busem przez świat

30.06.11, 17:53
www.busemprzezswiat.pl/o-projekcie/ogolnie/ Ciekawa inicjatywa kilku studentów, którzy wyremontowali starego, 20-letniego vw transportera i minimalnym kosztem zwiedzili Europę, a teraz szykują się na kolejne wyprawy; po Polsce oraz na wschód. Rozkręcają się chłopakismile Fajnie,że młodzi ludzie mają takie pomysły.
Obserwuj wątek
    • echtom Re: busem przez świat 30.06.11, 19:22
      Wyprawa busem to mi się zawsze będzie z "Małą miss" kojarzyć smile Ale pomysł fajny - sama zamierzam tanio zwiedzić Europę na emeryturze.
      • lafiorka2 Re: busem przez świat 30.06.11, 19:49
        Bardzo fajny pomysł.Ja busa i bym nawet znalazła i pojechała,nawet z dziecmi.Ale za mało odważnychsad dookoła mnie.
        • gaga-sie Re: busem przez świat 30.06.11, 21:18
          Możesz się przyłączyć do wyprawy na wschód z chłopakami smile Z tego co piszą, wynika,że wyprawa ma się przerodzić w wyjazd zbiorowy ( jest więcej chętnych).
        • aga.r.72 Re: busem przez świat 03.07.11, 00:48
          lafiorka2 napisała:

> Ja busa i bym nawet znalazła i pojechała,nawet z dziecmi.Al
          > e za mało odważnychsad dookoła mnie.

Mam ten sam problem. Jestem chętna na wyjazdy, ale wiele moich znajomych boi się jechać w ciemno, tym bardziej z dziećmi i jeszcze bez męża na dodatek. Uczestnicy wyprawy pochodzą z mojego miasta, a Michała znam osobiście.
          Szkoda, że wcześniej się nie "spisałyśmy".
          Nie banować za sygnaturkę proszę smile
    • anorektycznazdzira Re: busem przez świat 30.06.11, 20:17
      A jak my zwiedzamy 15-letnim, tylko nie robimy z tego halo w gazetach, to się liczy bardziej czy mniej?
      Pomysł starszy niż pokolenie naszych rodziców, pozytywne oczywiście, ale żadne odkrycie.
      • gaga-sie Re: busem przez świat 30.06.11, 21:47
        Zrobić halo w gazetach,żeby kogoś zainteresować to też sztukasmile A swoją drogą, najbardziej chyba chodzi o to,że uczący się chłopcy nie siedzą z wyciągniętą w stronę rodziców ręką i nie czekają na pieniądze, tylko sami organizują ciekawą wyprawę i którym się COŚ CHCE.
        • anorektycznazdzira Re: busem przez świat 30.06.11, 21:59
          Podoba mi się skrzykiwanie ludzi do ekipysmile
    • karro80 Re: busem przez świat 03.07.11, 01:05
      a mi skojarzyło się jakoś z "próbą kwasu w elektrycznej oranżadzie" - jeszcze te zdjecia wesołego busikasmile
      ale inicjatywa fajnasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka