28.07.11, 00:29
Byłam w sobotę na weselu, ubawiłam się setnie a w najbliższą sobotę znów na wesele idętongue_out
Ale nie o tym chciałam, wklejam zdjęcie panny młodej, mnie zachwyciłasmile

www.strefaslubow.com/nasz-slub/94-wesele-niny-i-tomka-23-lipca-2011
I nie ma mnie na żadnym ze zdjęćtongue_out
Obserwuj wątek
    • saga55-5 Re: Wesele 28.07.11, 00:39
      Ładne dziewcze i fajna skromniusia sukienka.
      Welon nie w moim typie tylko.
      • gazeta_mi_placi Re: Wesele 28.07.11, 11:50
        Zgadzam się, tylko ramiona grubawe.
        • kamelia04.08.2007 Re: Wesele 28.07.11, 13:48
          gazeta_mi_placi napisała:

> tylko ramiona grubawe.

zrób lepiej baranka o ściane
    • mallina Re: Wesele 28.07.11, 00:53
      i fajne paczki psiego zarcia. to mnie jednak zawsze bawi.
      oczywiscie nie widze problemu jak mlodej parze lezy na sercu dobro zwierzat, moga odpalic schronisku jakas czesc z tego co dostana w gotowcewink, albo jak maja liste prezentow moze byc na niej pozycja: worek albo dwa psiej karmy. od razu bym kupila.

teraz modne jest proszenie o cos innego niz kwiaty, a jeszcze chwila i bedzie prosba by zamiast zlotowek dawac euro/dolary/franki szwajcarskie.
      • paliwodaj Re: Wesele 28.07.11, 01:13
        ladnie, ladnie , sliczna para!
        welon tez nie w moim typie, musial troche w czolo szczypac...
        A powiedz czy to rozpowszechnianie zdjec za za ich zgoda? bo sama zastrzeglas ze ciebie nie ma????
        Wlasnie zastanawialam sie co to ci ludzie trzymaja, a to psia karma....
        • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:06
          Sami umieścili zdjęcia w necie, ludzie karmę dla zwierząt trzymają, taka była prośba młodych.
          Napisałam, że mnie nie ma aby forumki nie musiały sobie głowy zaprzątać pytaniem która to jatongue_out
          • gazeta_mi_placi Re: Wesele 28.07.11, 19:03
            Ja i tak odkryłam która, ta starsza siwawa krótko obcięta z lekką nadwagą Pani z małą dziewczynką w sukience.
            • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 22:39
              big_grin
      • mama_kotula Re: Wesele 28.07.11, 07:12
        Cytat
        teraz modne jest proszenie o cos innego niz kwiaty,

Nie wiem, czy to moda - raczej wygoda. Nie mam pojęcia, co bym zrobiła z np. 50 wiązankami - i przewieźć ciężko, i rozlokować to potem w domu, a potem to więdnie i trzeba naokoło tego latać i wyrzucać. To już chyba wolę karmę.
        • angazetka Re: Wesele 28.07.11, 08:57
          Ja wychodzę z założenia, że taką ilość kwiatów człowiek dostaje dwa razy w życiu - a za tym drugim razem to już się nie nacieszy wink Wolę więc dostać za życia.
        • wuika Re: Wesele 28.07.11, 09:47
          Myśmy też woleli smile Mamy zaprzyjaźnione schronisko, a wazonów tylko kilka smile I tak goście nie-weselni przytachali kwiatki, dostali rodzice, itp., a i tak się ledwo zmieściliśmy z ich umieszczeniem po różnych wazonach i wazonikach. Schronisko ucieszyło się bardzo.
        • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:07
          Karma wspomoże schronisko.
          W tą sobotę idę na ślub gdzie młodzi prosili o wino lub książkę.
      • bell82 Re: Wesele 28.07.11, 09:43
        mallina napisała:

> i fajne paczki psiego zarcia. to mnie jednak zawsze bawi.
        > oczywiscie nie widze problemu jak mlodej parze lezy na sercu dobro zwierzat, mo
        > ga odpalic schronisku jakas czesc z tego co dostana w gotowcewink, albo jak maja
        > liste prezentow moze byc na niej pozycja: worek albo dwa psiej karmy. od razu
        > bym kupila.

jak mnie wku..iają takie dywagacja uncertain a ty zrobiłas cos dla tych zwierzat?? bo ta para zrobiłą chociaz tyle i psiaki beda mogły przez 2 tyg poczuc smak karmy a nie wody z suchym chlebem uncertain lepiej pewnie wywalic kase na kwiatki, ktore po dwoch dniach zwiedna...
        • mallina Re: Wesele 28.07.11, 13:48
          co sie tak rzucasz? to goscie tej mlodej pary cos zrobili, jak juz .chyba ze i oni(mloda para) dolozyli ze swoich kopert.
          napisalam ze bawi mnie dobroczynnosc kosztem innych, rozumiesz?
          co ja zrobilam niech Ci glowy nie zaprzata, ja na pewno bym swoim gosciom nie sugerowala gdzie i w jaki sposob maja wykazac sie dobroczynnoscia, a jak juz to nie w ten sposob (typu chcemy misie zamiast kwiatow, chcemy karme zamiast kwiatow i inne wersje)

na jednym z wesel na ktorym bylam, pan z puszka zbieral na dom dziecka(to tez zamiast kwiatow), tam panstwo mlodzi do zebranej kwoty dolozyli drugie tyle.
          ja ogolnie nie widze problemu wrzucenia datku na jakis cel i przyniesienia kwiatow(obie rzeczy na raz)
          jakos przez ostatnie dziesieciolecia ludzie wiedzieli co zrobic z kwiatami, a teraz nagle wiekszosci przeszkadzajawink
          (nie nie jestem kwiaciarkawink)))

poza tym osoba z schroniska z puszka pod kosciolem czy USC juz jest lepszym rozwiazaniem niz takie torebeczki z psia karma.
      • gazeta_mi_placi Re: Wesele 28.07.11, 11:53
        Ale PedigreePall to świństwo dla psów, nie lepiej prosić gość o datki bezpośrednio na schronisko lub do osobnej puszki z której później kupi się lepszą karmę?
    • bez_seller Re: Wesele 28.07.11, 02:17
      Beda zyli dlugo i szczesliwie. To widac.smile
    • lipsmacker Re: Wesele 28.07.11, 03:51
      Ladna calosc, nietuzinkowa. Moj slub byl juz wiele wiele lat temu (1998r) - stylizacja byla na wczesne lata 30te 20go wieku, i do dzis bardzo jestem zadowolona z naszego wygladu jak ogladam zdjecia. Mysle ze u Twoich znajomych bedzie podobnie smile
      • lannntana Re: Wesele 28.07.11, 07:19
        Śliczna suknia,wnętrza też bardzo mi się podobają. Pięknie!
    • karambol45 Re: Wesele 28.07.11, 07:27
      a po co pokazujesz nam te zdjęcia
      czy młodzi wiedzą o tym
      czułabym się dziwnie gdyby ktoś z moich weselnych gości rozprawiałam na forum internetowym czy psia karma to dobry prezent czy zły

tak tylko się zastanawiam
      • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:11
        Młodzi sami zamieścili zdjęcia w necie.
        Wątek nie jest o psiej karmie tylko o tym iż panna młoda wyglądała ślicznie.
        Jeśli nie masz ochoty oglądać to nie ma przecież przymusu.
    • koralik12 Re: Wesele 28.07.11, 07:31
      Ładna dziewczyna ale welon-czepek mi sie nie podoba.
    • chloe30 Re: Wesele 28.07.11, 07:55
      Piękna stylizacja, welon mi sie bardzo podoba, a całe wesele widać, że z klasą
    • bacha1979 Re: Wesele 28.07.11, 07:57
      Piekna para, sukienka cuuuudna.
    • betty_julcia Re: Wesele 28.07.11, 09:03
      Czy mogłabyś napisać co to za miejsce?
    • shellerka Re: Wesele 28.07.11, 09:17
      pięknie! super welon!
      bardzo ładne miejsce na wesele i panie tak kolorowo poubierane - nie widzę żadnej małej czarnej tongue_out,
      świetne te dekoracje z arbuzasmile
      jedyne co mi zgrzyta to samochód. pasowałby do tego welonu jakiś taki zabytkowy.
      • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:22
        Postanowili kasy na samochód nie wydawać i jechać swoim, ale spod kościoła odjechali bryczką.
        Wiedziałam, że Tobie się spodoba, ja byłam zauroczona welon cudny i wachlarz teżtongue_out
        Faktycznie babki ładnie były poubierane a dwie miały nawet kapelusikismile.
      • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:23
        maila odczytałambig_grin
    • zabulin Re: Wesele 28.07.11, 09:35
      Welon taki mi sie nie podoba.
      Ale mi się w ogóle welony nie podobają, choc samam miałam.
    • jantarowo Re: Wesele 28.07.11, 09:40
      tak na pierwszy rzut oka, pomyslalam- fajnie, ale im wiecej zdjec obejrzalam tym bardziej pojawialo sie takie- eee
    • wuika Re: Wesele 28.07.11, 09:45
      Ostatnio właśnie widziałam zdjęcia wachlarzy z kwiatami zamiast normalnego bukietu. Byłam zachwycona - pomysł przedni. Kiecka niczego sobie smile
    • pali-kotka Re: Wesele 28.07.11, 09:46
      Trochę szokuje mnie to, ze opublikowałaś te nieswoje zdjęcia. Przewrażliwiona jestem oczywiście.
      • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:24
        Trzeci raz wyjaśniam iż młodzi sami zamieścili zdjęcia w necie.
        • pali-kotka Re: Wesele 28.07.11, 17:58
          chyba nie przed moim postem wink
          czepiam się, wiem
    • dziub_dziubasek Re: Wesele 28.07.11, 09:48
      Kiecka i całokształt totalnie nie w moim stylu. I coś z tym welonem nie teges...
      A tak na marginesie- miałas zgodę na opublikowanie zdjęć?
      • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:25
        Patrz powyżej.
    • 18_lipcowa1 o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 09:49
      • gazeta_mi_placi Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 11:56
        Wianek/welon/firankę - wybierz co chcesz.
      • czar_bajry Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 13:26
        Welon. Myślałam, że to takie proste co panna młoda ma na głowietongue_out
        • 18_lipcowa1 Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 13:40
          czar_bajry napisała:

> Welon. Myślałam, że to takie proste co panna młoda ma na głowietongue_out

aha bo myślalam że firankę sobie zamotała
          nie podoba mi sie, ani firana, ani suknia, a juz najbardziej kolor

mam wrazenie ze podkreslił cały ten strój to, że panna młoda juz nie taka młoda jest
          • shellerka Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 14:37
            lipcowa, powiedz mi, ty masz wogóle w otoczeniu kogoś, kto cię lubi?...
            • 18_lipcowa1 Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 18:20
              le shellerka napisała:

> lipcowa, powiedz mi, ty masz wogóle w otoczeniu kogoś, kto cię lubi?...

ale o co ci biega?
              ty mozesz obrabiac dupe tesciowej
              a ja nie moge podstrzałej pannie mlodej?
          • gazeta_mi_placi Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 14:42
            Mi też się w pierwszym momencie tak skojarzyło. A może to welon przerobiony z jakiejś moskitiery?
            Kolor też mi się niezbyt podoba, ale szczerze mówiąc bałam się pierwsza napisać, na szczęście ktoś mnie wyręczył tongue_out
            • czar_bajry Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 14:50
              A coś Ty się taka strachliwa zrobiła?
              • gazeta_mi_placi Re: o jezu co ona miała na głowie? 28.07.11, 19:02
                Wszyscy po mnie jadą po szmacie, więc wolę pierwsza się nie wychylać z jakąś niemiłą uwagą, tylko czekam na pierwszą odważną i ewentualnie wtedy się pod nią podpinam.
      • aandzia43 Jedna z ładniejszych ślubnych główek, jakie osta.. 28.07.11, 19:08
        ... jakie ostatnio widziałam.
        Widać, Lipcowa, żeś nieobyta w świecie ;-P To stylizacja na lata dwudzeiste/trzydzieste. W podobnym nakryciu głowy i w podobnych koronkach brała ślub moja babcia w 1931 roku. Nina, czyli nasza panna młoda, wiedziona doskonałym wyczuciem stylu i swojej urody, ubrała się w suknię i welon, które świetnie podkreślają jej urodę. Dziewczyna jest subtelna i "niedzisiejsza", więc rozkwita właśnie w takim opakowaniu. Ma bardzo kształtną czaszkę i dobry profil, więc obcisły welon podkreśla te jej walory. O ile zdjęcia nie są przekłamane kolorystycznie, to rodzaj bieli też ma fajnie dobrany do karnacji. Cymes, jednym słowem. Mogę ci tylko życzyć, żebyś mniej skupiała się na gminnym, wrzaskliwym pokrzykiwaniu, a więcej na przyswajaniu wiedzy o świecie.
        • czar_bajry Re: Jedna z ładniejszych ślubnych główek, jakie o 28.07.11, 22:45
          To nie biel była, bardziej bym powiedziała że to kolor herbaciany.
    • el_jot Re: Wesele 28.07.11, 09:52
      Specjalnie się zalogowałam, żeby odpowiedziećwink
      Przepiękna sukienka, cudny welon, całość niesamowicie oryginalna. Pomysł z karmą super.
      Ej, ale czy to czasem nie jest twoja córka???wink
      • gazeta_mi_placi Re: Wesele 28.07.11, 11:55
        Chyba nie, bo wianek na głowie owej Panny Młodej średnio komponuje się z ciążą ( a córka Czaj_bajry zdaje się w ciąży).
        • dziub_dziubasek Re: Wesele 28.07.11, 12:56
          A kto teraz zwraca uwagę na takie rzeczy? Jakoś widziałam wiele ciężarnych panien młodych z welonami do ziemi i śnieżnobiałych sukienkach. A podobno nie wypada.
      • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 13:27
        Niesmile Jest to moja rodzina a dokładniej pan młodytongue_out
    • an_ni Re: Wesele 28.07.11, 12:06
      panna mloda ladnie wygladala
      i to wszystko . reszta juz nie
    • vivibon Re: Wesele 28.07.11, 12:17
      Nie podoba mi się. Sukienka jeszcze-jeszcze, ale nie dla tej figury, a z turbanem i fałdą na tyłku zrobiło się ciężko i przysadziście.
    • czarnaalineczka Re: Wesele 28.07.11, 13:00
      ogolnie ok
      chociaz pare zastrzezen bym miala tongue_out
    • rubia88 Re: Wesele 28.07.11, 15:43
      Niestety, nie podoba mi sie stylizacja panny młodej. Miało być oryginalnie, wyszło nieciekawie. No i ten welon jak pończocha wciśnięta na łeb tongue_out
    • aandzia43 Re: Wesele 28.07.11, 18:04
      Panna młoda (jako zjawisko) jest piękna. Jako kobieta też zresztą niekiepska smile
      • iuscogens Re: Wesele 28.07.11, 18:48
        Czar-bajry, ale oni umieścili to na specjalnej ślubnej stronie, o której będą wiedzieć goście a nie na otwartym forum pełnym frustratów smile
        My też mamy galerię ślubną na stronie naszego fotografa, ale na emamie bym nie dała linka, bo by mnie zjedli.
        • gazeta_mi_placi Re: Wesele 28.07.11, 19:00
          I słusznie niestety.
        • czar_bajry Re: Wesele 28.07.11, 22:47
          Na YouTube też dalismile
          W sumie nie jest źle a wypowiedzi w większości pozytywnesmile
    • gonia28b Re: Wesele 28.07.11, 18:38
      Mnie się też nie podoba. Zupełnie nie mój typ.
      sukienka jak sukienka - kawał "szmaty" każdy może powiedzieć, ale generalnie ta sukienka nie eksponuje niczego czym panna młoda mogłaby się pochwalić... Z całości jeśli chcieć doszukiwac się czegoś ciekawego, przykuwającego uwagę, to delikatne jej rysy twarzy - ale nic poza tym.
      • monikate [...] 28.07.11, 19:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gonia28b Re: Wesele 28.07.11, 22:02
          wszystko rzecz gustu... może ogólnie i jest to ładne, ale do mnie zupełnie "nie trafia".
    • mia_siochi Re: Wesele 28.07.11, 21:33
      Piękna kiecka!
      I ogólnie pięknie smile
      Ksieżniczka Zia powinna się uczyć big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka