Dodaj do ulubionych

Uzależniona mamusia

10.08.11, 10:32
interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/uzalezniona-mamusia,47514
Otóż to właśnie dokładnie sądzę. Szczególnie podpisuje sie pod:
"Daj spokój swojemu dziecku. Sama odnieś sukces. Bądź zadowolona z siebie. Rozejrzyj się wokół, popatrz na siebie, popatrz do lustra. Daj sobie i dziecku prawo do własnego życia, daj oddech. Daj dziecku szansę na dzieciństwo, w którym ludzie są różni i zdarzają się też porażki, z którymi trzeba sobie dać radę. Ale w tym dzieciństwie jest, co najmniej kilka osób, które kochają twoje dziecko i które ono kocha."

Obserwuj wątek
    • kara_mia Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 11:10
      smile
      no... prawdziwy artykuł, ale czemu umieściłaś na forum dla takich własnie mamuś smile ?
      nicki:
      mamusia jasia
      mamunka kububunka
      mamusia_gwiazdeczki
      oraz wpisy :
      Jedziemy (…wink 400 km od domu.
      Podpowiedzcie co najlepiej wziąć, bez czego można się obyć, a co można czym zastąpić.
      Zupkę ugotuję i zapasteryzuję.
      Z kąpaniem damy jakoś rady pod prysznicem. (…wink
      (…winkTylko czym zastąpić krzesełko do karmienia? Czy w wózku ją nakarmię?

nie k... bez krzesełka dziecko umrze z głodu!!!

• sonniva Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 11:16
        "nie k... bez krzesełka dziecko umrze z głodu!!! "
        boskie!!!!!!smile

• jamesonwhiskey Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 11:18
        swietny dowcip wczoraj slyszalem

czym sie rozni "matka polka" od rozwsieczonego bulteriera
        bulterier da w koncu dziecku spokoj
      • iwoniaw Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 11:53
        Cytatno... prawdziwy artykuł, ale czemu umieściłaś na forum dla takich własnie mamuś
        > smile ?

No a gdzie miała umieścić? Przecież to jest właśnie najwłaściwsze miejsce, nie? Wszak nie będzie ewangelizować w tym temacie bezdzietnych ani dzieciatych ze skrajnie różnym podejściem? Jak mawia Pismo, "lekarza potrzeba chorym" wink
        • kara_mia Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 12:04
          Jak mawia Pismo, "lekarza potrzeba chorym"

DOBRE!

jak mnie uczyli w szkole:
          pierwszy problem w leczeniu to pacjent musi mieć poczucie choroby i chcieć się wyleczyć.

do dołożę jeszcze innym forum:

syn ma prawie 6,5roku, ( ….. ) wg mnie marnuje się przez swoje lenistwo i kompletny brak ambicji. nie chce się uczyć, szczególnie nie chce pisać

Witam, ostatnio zastanawia mnie pewna tendencja u mojej 10 letniej córki. zaczeła się pod koniec roku szkonego, kiedy strasznie zaczeła sie buntowac na wszelkie pytania typu co słychać? co tam porabiałaś?

itp...

chyba masochistycznie czytam FGW w nadziei, że może się coś w ludziach zmienia?

• iwoniaw Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 13:23
            Cytatjak mnie uczyli w szkole:
            > pierwszy problem w leczeniu to pacjent musi mieć poczucie choroby i chcieć się
            > wyleczyć.

No daj spokój, czy znasz lepszy sposób na wzbudzenie u pacjenta "poczucia choroby" niż poczytanie sobie w necie o objawach? wink A jak już się zdiagnozuje taki/a, to może i leczyć się zechce...
      • karra-mia Re: Uzależniona mamusia 10.08.11, 12:13
        ale wymieniłaś tylko trzy nicki, a jest ich tu o wiele więcej. Dlaczego mialaby nie umieszczać, świetny temat do dyskusji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka