Dodaj do ulubionych

seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie przyznac

11.08.11, 21:13
tongue_out
pierwsze 'sezony' zlotopolskich. uwielbialam pereszczake, listonosza i Dionizego big_grin
brazylijska telenowela- poprostu milosc( ten o matce i corce, diwe ladne brunetki. tesciowa mlodszej o imieniu Branca-moze komus sie przypomni)
zostac miss 1- tak smiejscie sie ale mi kojarzyl sie jakis tak wakacyjnie
matki zony i kochanki- ogromny sentyment, teraz po latach obejrzalam i aktorsko to niestety wielka kupa wiec to raczej sentyment
Obserwuj wątek
    • japanunieprzerywalempanieposle Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:16
      kiedy lecialy te seriale bylam dzieckiem. wiec moze dlatego tak je wspominam. hmm
    • estragonka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:24
      w gruncie rzeczy nei wstydze sie przyznac, nawet o tym zapomnialam, ale jakos mi sie teraz przypomnialo.

byla taka telenowela brazylijska czy jakas. za cholere nie pamietam tytulu. byl jeden straszny brzydal, ktory na koncu sie zrobil sliczny. byly dwie siostry, jedna zaszla w ciaze jako malolata i zrobila skrobanke a potem na kazde dziecko sie rzucala bo miala przyplyw macierzynstwa i zalowala okrutnie ze dziecka nie ma. i jakies dzieci podmienili w szpitalu i jedno dziecko zylo w nedzy, a drugie w luksusach i powinno byc odwrotnie. i byla taka co na poczatku byla zla i sie ze wszystkimi puszczala i smiala sie z tego brzydkiego, a potem sie okazalo ze ma hiv i byla juz dobra i jezdzila po szpitalach czy cos i wszystkim blogoslawila i wybaczyla temu co ja zarazil i chyba pokochala tego brzydkiego ktory stal sie ladnym. on sie w niej kochal zawsze czy cos.

ja piernicze, ale to byl hardkor jak teraz pomysle big_grin to lecialo jak zaczelo sie 'na wspolnej' - pamietam bo w ciazy bylam i jedno i drugie ogladalam wtedy. akurat mialam czas i to lecialo w takich porach ze jakos widzialam. ciekawe czy ktos mi podpowie jaki ot byl tytul, moze kiedys jeszcze obejrze w skrajnej desperacji big_grin big_grin big_grin
      • minnie_su Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:31
        fascynujace, estragonka wink mam nadzieje, ze ktos tu podpowie tytul, bo musze to koniecznie mojej mamie podsunac. moda na sukces przy tym wysiada...
        • estragonka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:09
          minnie_su napisała:

> fascynujace, estragonka wink mam nadzieje, ze ktos tu podpowie tytul, bo musze
          > to koniecznie mojej mamie podsunac. moda na sukces przy tym wysiada.

nie smiej sie tongue_out to nawet ciekawe bylo. i ta muzyczka tkwi mi w pamieci. i ten taki zly na koncu co wszystko podpalil (albo samo sie podpalilo? ale chyba on podpalil) i skakal po murach w czyms - firance? zaslonie? szatach? kurde nie pamietam, ale skakal i cos za nim pawiewalo. te odcinki juz potem na sile ogladalam ale jak moglam nie ogladac, nie wiedzialabym czy w koncu sie wszystko wyjasnilo big_grin
        • estelka1 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:01
          No właśnie, Ty się tak nie nabijaj big_grin moja ś.p. ciocia oglądała modę na sukces i była jej wierną fanką. Pamiętam, że przeżywała sporo ponad 1000 odcinków. Tylko, że... ciocia zmarła w lutym 2001 r. A moda na sukces wciąż trwa...
      • mama_fasolki Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:34
        Ooo, to musiało być na bank "Przyjaciółki i rywalki" - też to namiętnie oglądałambig_grin
        www.youtube.com/watch?v=YJTbR2A5_js
        • estragonka to to !!! :))))) 11.08.11, 22:57
          mama_fasolki napisała:

> Ooo, to musiało być na bank "Przyjaciółki i rywalki" - też to namiętnie oglądał
          > ambig_grin
          > www.youtube.com/watch?v=YJTbR2A5_js

o jaaaaa.......... i tam ten ojciec byl jeszcze!! i mial romanse i one mialy romanse. w ogole wszyscy mieli romanse big_grin ale czad, dzieki za linika!! az mi wspomnienia ciazowe odzyly wink
      • falka32 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 20:23
        > byla taka telenowela brazylijska czy jakas. za cholere nie pamietam tytulu. byl
        > jeden straszny brzydal, ktory na koncu sie zrobil sliczny. byly dwie siostry,
        > jedna zaszla w ciaze jako malolata i zrobila skrobanke a potem na kazde dziecko
        > sie rzucala bo miala przyplyw macierzynstwa i zalowala okrutnie ze dziecka nie
        > ma. i jakies dzieci podmienili w szpitalu i jedno dziecko zylo w nedzy, a drug
        > ie w luksusach i powinno byc odwrotnie. i byla taka co na poczatku byla zla i s
        > ie ze wszystkimi puszczala i smiala sie z tego brzydkiego, a potem sie okazalo
        > ze ma hiv i byla juz dobra i jezdzila po szpitalach czy cos i wszystkim blogosl
        > awila i wybaczyla temu co ja zarazil i chyba pokochala tego brzydkiego ktory st
        > al sie ladnym. on sie w niej kochal zawsze czy cos.

O matko, jak to pięknie brzmi, normalnie płakać się chce ze wzruszenia od samego streszczenia, jak już wiadomo, jaki tytuł, to poszukam tego, bo naprawdę coś mi się widzi, że może mi się to bardzo spodobać smile
    • morgen_stern Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:26
      Lubiłam angielską wersję Hotelu Babilon...
      UWIELBIAM Jackie Chana, te starsze filmy też smile
      Zazwyczaj przychodzę do domu i od razu włączam tv na Fakty, więc często jednym okiem i rosnącą fascynacją śledzę Detektywów. Nieraz wybucham serdecznym śmiechem, ale nie wiem, czy o o to twórcom chodziło tongue_out
      Tak z perspektywy to L Word to był raczej kiepski serial, ale z zapartym tchem i ciurkiem walnęłam 6 sezonów.
      Pewnie parę grzechów jeszcze by się znalazło smile
      • ella_nl Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:41
        A pamiętacie telenowelę "Zbuntowany anioł"?
        To był mój szał....
        • mathiola Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:48
          No fakt, zapomniałam o Zbuntowanym aniele! Kochałam to miłością wielką wink
      • thorgalla Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:51
        >>Lubiłam angielską wersję Hotelu Babilon...
        Ale Hotel Babilon a właściwie Babylon był produkcji angielskiej.O jakim serialu piszesz?
        www.filmweb.pl/serial/Hotel+Babylon-2006-264522
        • morgen_stern Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:31
          No właśnie o tym. Podkreśliłam, że angielską, bo wiem, że leci/leciała polska wersja, a może nie każdy wie, że oryginał był angielski.
          • angazetka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:42
            "Hotel 52" nie jest polską wersją "Babylonu". Tyle że też o hotelu mowa wink
            • morgen_stern Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:53
              No popacz, nie wiedziałam, zobaczyłam plakaty gdzieś na mieście i byłam na bank pewna, że to to samo smile
    • arkanna Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:39
      oj wstyd sie przyznac ale Moda na sukces. ogladalam od poczatku ,teraz juz nie codziennie ale wracam i wracam
    • czar_bajry Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 21:54
      "Zbuntowany Anioł" to był hit i oglądałyśmy wraz z córkami z wypiekami na twarzybig_grin
      reszta to pikuśtongue_out
      • klara-poisencja Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:23
        "po prostu miłość"-pamiętam ten serial,był naprawdę dobry,zupełnie nie jak telenowela
        i jeszcze kiedyś był taki serial "pokolenia"-każdziusieńki odcinek obejrzałam
        złotopolskich na początku oglądałam i nawet "m jak miłość"..
    • i_love_my_babies Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:21
      a ja oglądałam "Marię Celeste" smile))

i jeszcze "Cośtam Beach" (nie mogę sobie przypomnieć tytułu), uwielbiałam Meganwink
      • i_love_my_babies Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:22
        już wiem, "Sunset Beach" wink
    • nothingbutspeed po prostu milosc 11.08.11, 22:28
      japanunieprzerywalempanieposle napisała:

> tongue_out
      > pierwsze 'sezony' zlotopolskich. uwielbialam pereszczake, listonosza i Dionize
      > go big_grin
      > brazylijska telenowela- poprostu milosc( ten o matce i corce, diwe ladne brunet
      > ki. tesciowa mlodszej o imieniu Branca-moze komus sie przypomni)
      > zostac miss 1- tak smiejscie sie ale mi kojarzyl sie jakis tak wakacyjnie
      > matki zony i kochanki- ogromny sentyment, teraz po latach obejrzalam i aktorsko
      > to niestety wielka kupa wiec to raczej sentyment
      Bingo,to wlasnie o tym brazylijskim serialu kiedys myslalam,ale nie moglam sobie przypomniec dokladnie tytulu......i zapomnialam.Wiesz moze gdzie mozna go zobaczyc,sciagnac czy cos????z mila checia obejrzalabym go raz jeszcze
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: po prostu milosc 11.08.11, 22:36
        na youtube mozna znalezc. tytul to chyba por amor. dzisiaj dopiero znalazlam tytul tego serialu bo za chiny nie pamietalam. nawet chcialam na ematce dac opis moze ktos bedzie wiedzial. no ale mysle sobie kto na ematce takie telenowele oglada i w koncu wpisalam w google branca telenowela (tylko imie tej babki pamietalam) i bec wyskoczylo big_grin
        • nothingbutspeed Re: po prostu milosc 11.08.11, 22:42
          japanunieprzerywalempanieposle napisała:

> na youtube mozna znalezc. tytul to chyba por amor. dzisiaj dopiero znalazlam ty
          > tul tego serialu bo za chiny nie pamietalam. nawet chcialam na ematce dac opis
          > moze ktos bedzie wiedzial. no ale mysle sobie kto na ematce takie telenowele og
          > lada i w koncu wpisalam w google branca telenowela (tylko imie tej babki pamiet
          > alam) i bec wyskoczylo big_grin
          i mozna obejrzec wszystkie odcinki????
    • rosapulchra-0 Kasia i Tomek. 11.08.11, 22:34
      Doskonały. Serial w sensie.
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Kasia i Tomek. 11.08.11, 22:40
        ooo tak. i brodzik na wyzynach swoich umiejetnosci. myslalam, ze z niej taka babeczka jak tytulowa kasia ale obejrzalam jakis wywiad z nia w tv i sie sromotnie rozczrowalam (ą ę bylke przez bibulke i maniera w mowieniu dziwna a i to co mowila to tez porazka bylo) serial swietny, zabawny, taki bezpretensjonalny i na niewymuszonym luzie
      • sebaga Re: Kasia i Tomek. 11.08.11, 22:43
        a czemu wstyd się przyznac do kasi i tomka? Bez przesady, zaraz się okaze, ze w ogole wstyd seriale oglądac wink

ja zaczęlam ogladac mode na sukces, na początku tego roku, na razie nie orientuję się do końca kto z kim gdzie i kiedy, ale poczytalam trochę o tym serialu, wiem juz więcej, relaksuję się i wierzę, ze to serial komediowy.
    • mathiola Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:43
      o właśnie, matki żony i kochanki - wspaniały to był czas, kiedy oglądalam, jak mnie ten serial pozytywnie nastrajał!
      Wróciłam niedawno, kawalek obejrzałam i...... zupełnie jak z pszczółką mają, rozczarowanie. Tylko sentyment.
      Ja z seriali zawsze i wszędzie Miodowe lata, te pierwsze, bez Żakowej. Ale to nie obciach się przyznać, bo to jest po prostu świetne smile
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:45
        noo miodowe sa miodne nawet po latach tongue_out
      • angazetka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:49
        Tak, "Matki, żony i kochanki" - to były czasy... Byłam piękna i młoda (13 lat miałam), chciałam być taka jak bohaterka grana przez Romantowską i kochałam się w Englercie wink Teraz nie da się tego oglądać, ale sentyment mi pozostał.
        • japanunieprzerywalempanieposle Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:03
          eee ja wolalam byc jak zajacowska
      • jelyfish Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:50
        Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer... big_grin
        • angazetka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:52
          Pędzi, pędzi renifer, przez Łotwę i Estonię... big_grin
          • jelyfish Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:54
            ...biegnie biegnie renifer opuścił już Laponię... big_grin
            • japanunieprzerywalempanieposle Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:56
              ....skreca na Marki...
            • spicy_orange Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 18:36
              prosz renifera smile

www.youtube.com/watch?v=VJRrFL4t2rQ
        • mathiola Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:00
          Taaak, na odcinku z reniferem spłakałam się prawdziwymi łzami radości smile
          Zupełnie jak przy "Lesiu" Chmielewskiej smile
          Ale kaloryfera to ja tam nie pamiętam, za to pamiętam szosę Białostocką, bo to blisko mnie wink
    • angazetka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:44
      "Brzydulę" lubiłam - i oryginał, i polską wersję.
    • jelyfish Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:48
      "Pokolenia". Pamięta to ktoś? Był tam taki fajny czarnoskóry aktor, strasznie mi się podobał. Oglądałam jeszcze "Santa Barbara". Leciało jakoś tak wczesnym popołudniem, wracałam ze szkoły i od razu siadałam obejrzeć kolejny odcinek wink I jeszcze "M jak miłość", dopóki się nie zrobiło "M jak mdłości".
    • lelija05 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 22:53
      Jesteś Moim Życiem (Sos Mi Vida) - bardzo mnie śmieszył smile
    • freakwave Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:13
      a w labiryncie ktoras pamieta? to moje nastoletnie czasy, katem oka sie ogladalo z matka przy odrabianiu lekcji
      • lelija05 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:19
        Późno się lekcje odrabiało...
        • freakwave Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:27
          21-22??
          dla poznego licealisty to pozno wink
          • lelija05 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:32
            A jak do licealisty, to wcześnie smile
            • freakwave Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:41
              pisalem nastoletnie czasy wink dlatego pamietam wink tak cyz inaczej on chyba nawet byl wczesniej niz o 21 nadawany, w sumie chyba jedna z pierwszych polskich telenowel, byla to spora nowosc, taki "powiew zachodu" bo to lata raczej przelomowe dla kraju byly nie tylko pod wzgledem seriali
    • to_nie_my_toniemy Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:20
      Kiedyś, za siódmą górą i siódmą rzeką: "w labiryncie". i to koniec grzechów. Chyba, że wstyd się TU przyznać do dr. Housa.
    • dzika41 Pokoleniaa :D 11.08.11, 23:46
      Mój ulubiony serial smile
      Porucznik Kyle Masters i jego prawie dziewczyna Sam smile Ech obejrzałabym jeszcze raz.
      Płakałam jak się kończył.... Szkoda że producenci nie wznowili produkcji...

https://1.bp.blogspot.com/_87dmkjZxj3I/SYl866BWbzI/AAAAAAAAAek/wP-8SaKKrZQ/s400/kyle1.jpg
      https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSR2w8j5_gc43-LvP_oKuSh-aGwRATnH0PKmjdsn6-MxDiCHhcZ4g

Inne jeszcze seriale: "W labiryncie" , "Panna Dziedziczka", "Janosik" wink
      • elske Re: Pokoleniaa :D 11.08.11, 23:59
        Pamiętam "Pokolenia", lubiłam "Santa Barbara". Jako nastolatka wciągnęłam się w seriale brazylijskie, kolumbijskie, wenezuelskietongue_out . A wszystko przez koleżankę w pracy, która pewnego dnia opowiadała mi , jaki to ciekawy serial oglada :p. Wróciłam po pracy do domu, mówie do mamy , że trzeba zobaczyć co to takiego. I siedziałyśmy razem. Pózniej sąsiadka do nas dołączyłatongue_out. Pierwszy serial "Cristina", lubiłam "Luz Maria", oglądałam jeszcze kilka innych. Ale na zawsze zostanę fanka serialu "Brzydula" (Yo soy Betty la fea).Mam nawet wszystkie odcinki na dvd tongue_out.
        https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbccw-f-oSq0C91OZ1YRiKEdM2pxjmdA6WH57MQ-_xY1iUbRzy1w
    • tosterowa Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 11.08.11, 23:59
      to ja się przyznam, że lubię seriale paradokumentalne, czy jak to się nazywa. Chodzi mi dokładnie o "w11", "detektywów", "trudne sprawy" i "dlaczego ja?" tongue_out
      • bi_scotti Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 00:13
        Tuz przed wyjazdem z PL ogladalam namietnie acz ze wstydem i nie przyznajac sie nikomu brazyliskie "cudo" z Sonia Braga, nazywalo sie to chyba "Avenida Paulista" albo cos w tym rodzaju. Pewnie z tu obecnych to nikt tego nie pamieta wink
        Ze wstydliwych ale zdecydowanie ulubionych i z PL sprowadzonych to oczywiscie Kloss ("Stawka wieksza niz zycie") i Pancerni, bo jakze inaczej ... No i, jeszcze bardziej wstyd sie przyznac, ale ... "Siedemnascie mgnien wiosny". Jak jakies 2 lata temu zmarl pan Tichonov (to musialo byc w zimie) to z pewna rosyjska Natalia, chorwacka Branka i slawacka Jana poszlysmy do baru wypic "za tych co na morzu" i probowalysmy odegrac scene z "Popiolu i diamentu" z zapaleniem wodki w kieliszku ale sie skubana nie chciala palic. I jak tu ufac Finlandii tongue_out
        • default Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 08:52
          > ogladalam namietnie acz ze wstydem i nie przyznajac sie
          > nikomu brazyliskie "cudo" z Sonia Braga, nazywalo sie to chyba "Avenida Paulis
          > ta" albo cos w tym rodzaju. Pewnie z tu obecnych to nikt tego nie pamieta wink

Ja pamiętam ! To były jeszcze czasy kiedy KAŻDY zachodni serial miał powodzenie, bo na tle przaśnej ramówki dwóch programów TVP i tak był perełką. Ludzie szaleli za Niewolnicą Isaurą, Powrotem do Edenu (babka rzucona przez męża na pożarcie krokodylom smile), Dynastią. Triumfy święciły seriale wg powieści Judith Krantz - Dopóki się znów nie spotkamy, Córka Mistrala, Tylko Manhattan. Bardzo w porządku był serial wg Irwina Shawa "Pogoda dla bogaczy" z Nickiem Nolte i Peterem Straussem. No i oczywiście przebój o księdzu zakochanym w nastolatce "Ptaki ciernistych krzewów". Miodzio.
          Obecnych seriali obyczajowych nie oglądam w ogóle. Tylko "Kiepskich" (chociaż ostatnie serie już takie raczej do dupy są). Lubiłam polską Brzydulę, a teraz - czego rzeczywiście się wstydzę trochę - lubię popatrzeć na Sędzię Wesołowską, Sąd Rodzinny, Detekrywów i W-11. No zboczenie takie wink
        • wipsania Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 12:30
          bi_scotti napisała:

> Tuz przed wyjazdem z PL ogladalam namietnie acz ze wstydem i nie przyznajac sie
          > nikomu brazyliskie "cudo" z Sonia Braga, nazywalo sie to chyba "Avenida Paulis
          > ta" albo cos w tym rodzaju. Pewnie z tu obecnych to nikt tego nie pamieta wink
          Tego serialu rzeczywiścienie pamiętam ale gdzieś tak w1987 roku oglądałam namiętnie serial brazylijski z Sonią Bragą "W rytmie disco". To było o miłości, która wydawała się niemożliwa do "zrealizowania" a moje ówczesne perypetie życiowe jakoś tak z tym korespondowały.
          Zresztą jedno i drugie zakończone happy endem wink
    • anias29 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 08:04
      "Niewolnica Isaura" big_grin
      "Dynastia" big_grin
      "W labiryncie" big_grin
      "Matki, żony i kochanki" big_grin
      pierwsze lata "Klanu" big_grin
      środkowe lata "M jak miłość big_grin
    • domania80 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 08:39
      Wszystkie wymienione ale jeszcze dodatkowo takie starocie jak " Alternatywy 4". " Czterej pancerni i pies", tak, tak, tak, śmiejcie siesmile, " Daleko od szosy", generalnie wole starsze, polskie seriale niż teraźniejsze. A i jeszcze "Zbuntowany anioł"smile
      • domania80 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 08:50
        A pamiętacie " Luz Marię", "Alvaro"?
      • anias29 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:13
        domania80 napisała:

> generalnie wole starsze, polskie seriale niż teraźniejsze

ja tez, ale nie wymieniłam w tym wątku, bo to żaden wstyd...
      • izabellaz1 Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:53
        Eeejjjj! Stare polskie seriale, to nie jest wstyd! big_grin
    • lilly_about Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 08:54
      Namiętnie od lat oglądam powtórki "Stawki większej niż życie" i "07 zgłoś się", ale to chyba nie wstyd.
    • pszczolaasia Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:08
      miodowe lata i ranczo? ale to przeciez zadne wstyd chyba...tongue_out zak jest i bedzie zawsze genialny. noo i miodowe lata bez zakowej wolalam...
    • na_pustyni Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:15
      Ja się nie wstydzę starych - uwielbiam Janosika, 07 zgłoś się. Ale nowych - jak TB to już się wstydzę.
      • agusia79-dwa Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:29
        ja oglądałam "Esmeraldę"- przez kumpelę bo tak źle opowiadała, że uznałam, że sama zacznę to oglądać. I "Siódme niebo" oglądałam.
    • imasumak Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:34
      No cóż, zdarza się, że Klan obejrzę, jak jestem akurat w domu, bywa, że MjM i NDiZ. Sama jestem sobą zażenowana tongue_out. A MjM lubię oglądać z mężem, który genialnie komentuje tego typu gnioty i w efekcie pod koniec seansu brzuch mnie boli ze śmiechu wink
      Z nieco mniejszym wstydem oglądam Kobrę, Grey's Anatomy, Hausa i Ranczo. wink
      • lilly_about Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 10:11
        Mój mąż też uwielbia komentować MJM od napisów początkowych aż do końcowychsmile
    • anel_ma Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:34
      a ja dorzucę Mc Gyvera i Drużynę A - moje nastoletnie dzieciństwo, czy jakoś tak
      po szkole na Polonia1 leciało smile

oglądałam ostatnio Druzynę A na dvd - kicha straszna, ale wtedy był szał i kupa smiechu smile
    • shellerka Re: seriale, filmy, ktpre lubicie a wstyd sie prz 12.08.11, 09:58
      od czasu do czasu lubię sobie obejrzeć Na Wspólnej smile, czego się okropnie wstydzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka