Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne

15.09.11, 22:09
Mam bliska znajoma ktora czesto bedac u mnie opowiada o swoich bylych lub planowanych operacjach plastycznych zabiegach typu cycki liposukcja botox i jakies kosmiczne masaze.Troche jej zadroszcze bo mnie na nic takiego nie stac ale tez mysle ze to chyba obciach miec takie operacje.Dlatego zastanawiam sie jak emamy zaagowaly by na zwierzenia mojej znajomej zazdroszczac? czy myslac o ta jest taka brzydka ze musi sobie wszysko poprawiac? lub inne?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Operacje plastyczne 15.09.11, 22:38
      Pomyslalabym,ze to nie moja sprawa,a potem umowilabym sie z nia,ze jak zbiore kase to poddam sie operacji rownolegle do niejbig_grin
      Skoro jej zazdroscisz to znaczy,ze chetnie bys sobie cos poprawilawink
      • minimarta_3 Re: Operacje plastyczne 15.09.11, 22:55
        edelstein napisała:

> Pomyslalabym,ze to nie moja sprawa,a potem umowilabym sie z nia,ze jak zbiore k
        > ase to poddam sie operacji rownolegle do niejbig_grin
        > Skoro jej zazdroscisz to znaczy,ze chetnie bys sobie cos poprawilawink

Chyba kazdy gdyby mogl cos by sobie poprawil wiec jak kazdy nie jestem idealna.Ale mi chodzi ogolnie o to czy podawanie sie drogim operacjom plastyczym jest w dzisiejszych czasach czyms czego mozna zadroscic czy czyms czego powino sie wstydzic/ukrywac?
        • edelstein Re: Operacje plastyczne 15.09.11, 23:26
          Ani jedno ani drugie.
    • shellerka Re: Operacje plastyczne 16.09.11, 08:20
      zdecydowanie zazdroszcząc smile
    • lilka69 Re: Operacje plastyczne 16.09.11, 08:28
      ja bym zrobila. na poczatek po urodzeniu dziecka chce na wiosne chce zrobic botox, wstrzyknac kwas hialuronowy, zrobiv permamentna kreske na powiece gornej i sztuczne rzesy smile

licze, ze z sylwetka oprocz ciwczen i diety nie bede musiala nic robic. w kazdym razie po poprzednim dziecku nie musialam.
      • joanna266 sztuczne rzesy 16.09.11, 09:13
        zdecydowanie odradzam.miałam i widze wiecej minusów niz plusów .nigdy wiecej.po pierwsze niesamowiciepo załozeniu tych rzes swędza powieki po drugie i to było najgorsze nie mozna ich malowac i najlepiej wogóle nie malowac oka o czarnej kresce mozna zapomniec.jesli komus zalezy na efekcie mam długie rzesy ale jestem nieumalowana to prosze bardzo.ja czułam sie z tym fatalnie tym bardziej ze jak zaczeło toto odłazic to razem z moimi i tak długimi rzesami.teraz juz ciut poodrastały na szczescie.jedno jest fajne: widok rano w lustrze. bo rzesy faktycznie super ale dokładnie takie jakie osiagam po dwukrotnym pomalowaniu tuszem max factora.
        • lilka69 Re: sztuczne rzesy 16.09.11, 09:36
          hmmmmmm...

no dziekuje za porade. ja jakos bardzo sie nie maluje (w znaczeniu - bardzo widocznie ) ale jednak ZAWSZE cienie uzywam. myslalam o tym aby byc piekna juz po wstaniu z lozka. ale rozwaze...
    • lipsmacker Re: Operacje plastyczne 16.09.11, 10:06
      Nie wiem czego tu zazdroscic ani czego sie wstydzic. To chyba prywatna sprawa. Jak ktos chce sobie cos poprawic chirurgicznie to czemu nie? Ja sobie zoperowalam nos z pierwszej prawdziwej wyplaty bo bylo to dla mnie wazne, od tego czasu jeszcze zoperowalam laserowo wzrok. Teraz prawie wszystko co zarabiam to pakuje spowrotem w firme wiec nie szaleje z takimi zachciankami ale napewno po ostatnim dziecku zrobie sobie liposukcje. Aha, i zamierzam usunac laserowo caly zarost wszedzie wykluczajac glowe smile bo juz mam dosc golenia sie. I kreske permanentna tez chce zrobic. Ale kiepsko u mnie z czasem, nawet po recepty lata za mnie asystentka a na laser to juz trzeba raczej osobiscie smile
      • rosapulchra-0 Re: Operacje plastyczne 16.09.11, 10:18
        Ja nie wiem co, ale wiem, że chcę się pozbyć zmarszczek. Wprawdzie otoczenie mi wmawia, że wcale ich nie mam, ale ja wiem swoje. Nie chcę ich i już. I gdy tylko będzie to możliwe (dojdę do siebie tak, że sobie na ten zabieg zarobię), to sobie zrobię. O! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka