Dodaj do ulubionych

Mówcie co chcecie!

• milenka_net Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:21
      Za brzydka nie jest , ale czar pryska kiedy ta laska się odezwie - ona koszmarnie sepleni i ma wadę zgryzu. Jak na ikone pięęęękna to trochę dziwne...
      • gryzelda71 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:23
        Na jakich zdjęciach ona MÓWI?
        • milenka_net Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:35
          gryzelda71 napisała:

> Na jakich zdjęciach ona MÓWI?

Aleś ty dziwna jakaśbig_grin Naprawdę myślisz że na zdjęciach się mówi???smile Jeśli tak to mówi na tym zdjęciu po prawejbig_grin
          • gryzelda71 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:39
            > Aleś ty dziwna jakaśbig_grin Naprawdę myślisz że na zdjęciach się mówi???smile Jeśli ta
            > k to mówi na tym zdjęciu po prawejbig_grin

O jesu.......
          • rosapulchra-0 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:48
            milenka_net napisała:

> gryzelda71 napisała:
            >
            > > Na jakich zdjęciach ona MÓWI?
            >
            > Aleś ty dziwna jakaśbig_grin Naprawdę myślisz że na zdjęciach się mówi???smile Jeśli ta
            > k to mówi na tym zdjęciu po prawejbig_grin
            http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
          • przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:05
            Pewnie nie pójdzie w slady modelek do filmu.
        • dorry Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:38
          Nie, no co Ty, prawidłowa wymowa to podstawa z zawodzie modelki. Nawet dwuletnie dziecko to wie.
          • gryzelda71 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:40
            I teraz dziewczynki będą chciały być chude i na dodatek sepleniącewink
    • kozica111 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:41
      Wygląda jak strzyga a on jak utopiec, ale w sumie to nie ich wina.
      • gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:49
        To jeszcze bardziej powinnyście ją podziwiać, trudno takiej paskudzie (jak ją opisujecie)zrobić karierę modelki nawet w polskiej agencji wyszukującej modelki na pokaz mody centrum handlowego pod Pcimiem a co dopiero zrobić prawdziwą światową karierę.
        Patrzcie, taki wstrętny brzydzący wszystkie Panie paszteciak a taką karierę robi...
        • kozica111 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:54
          Ale gazeta tu nie o to chodzi, ona może się nie podobać ale wygląda na swój sposób ciekawie i ma ciało dobre do modelingu, więc to się jedno z drugim nie wyklucza.
        • przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:44
          Możesz szydzić ale w świecie modelingu jest gwiazdą. W realnym swiecie chyba nie byłoby jej łatwo.
    • gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:02
      Jaka jest taka jest, ale przynajmniej nie wyzywa innych ludzi od gnid i wesz...
      Więc choćby tylko w tym jednym jest lepsza od Ciebie...
      • kozica111 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:23
        To chyba nie do mnie, bo ja nikogo tak nie określiłam.

Strasznie jakoś osobiście traktujesz temat, a ona mi przypomina postać z obrazu Munka "Krzyk", a nie gnidę.
        • gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:35
          To było do założycielki wątku, sądząc po innych jej tematach i wątkach wyjątkowo sfrustrowanej osoby.
        • rosapulchra-0 Kozica 18.09.11, 22:07
          to do mnie. Nazwałam kiedyś gazeciarza moralną gnidą. Zasłużenie.
          • gazeta_mi_placi Re: Kozica 18.09.11, 22:12
            Niejedną mnie wyzywałaś od wszy i gnid, dla Twojego przypomnienia nawet moderatorzy wzięli moją stronę i kilka razy wykasowali Twoje plwociny w moim kierunku.
            Masz problem ze sobą ( czytałam Życie Rodzinne), ale to naprawdę nie moja wina ani żadnej innej forumowiczki...
    • przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:38
      Nie wiem czy ona brzydka czy ładna, ja mam inne ulubione modelki i aktorki na które z miłą chęcią patrzę. Niecierpie słuchac jak ona mówi, wadę wymowy ma przez te zniekształcona twarzoczaszke czy cos.
    • na_pustyni Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:46
      ładniutka!
    • gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:16
      Oj, chciałabym być taką Rubikową i podpisywać kolejny lukratywny kontrakt na kwotę będącą sumą wszystkich pensji tutejszych E-mam i kupować biżuterię której żadna z nich nie dostanie od męża nawet na 30 rocznicę ślubu podczas gdy te nieszczęśnice anonimowo i wirtualnie by na mnie pluły mając 30-letni kredyt na 38 metrowe mieszkanie, męża lubiącego panienki i zapominającego o rocznicy i co miesięczną pensję wartą tyle co jedna para spodni w mojej szafie...
      • przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:23
        Tę bizuterie to ona reklamowo nosi wink
        A ja nie mam charakteru na modelke i nawet mając jej figure i warunki kariery nie zrobiłabym w tym szerokim pojęciu kariery.
    • odcienie.szarosci Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:49
      Ładna. A takie buty muszę miec www.pudelek.pl/artykul/34988/buty_anji_rubik_ladne/
      • gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 22:13
        Pewnie kosztują majątek.
    • hawa.etc Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 22:14
      Jest nieładna i jest świetną modelką - jedno drugiego nie wyklucza.
      Modelka ma być wysoka (żeby szmaty było widać na wybiegu), chuda (żeby na "krągłościach" nie było widać wadliwego szycia), fotogeniczna i trochę nijaka (żeby jej facjata nie kojarzyła się z jedną marką, tylko dało się ją dowolnie przemalowywać). Taka jest Anja, "nasza szkapa", z której sukcesów bardzo się cieszę i dobrze jej życzę, bo wydaje się sympatyczna.

Abstrahując od jej rysów i naturalnych warunków - na tych zdjęciach wygląda niezdrowo i smutno, ta sukienka jej spada, a zegarek musi nosić wysoko, bo chyba z nadgarstka by jej spadł. Aż dziwne, że nie ciąga za sobą takiego mobilnego stojaka z kroplówką, bo wygląda jakby jej się przydała. Jeszcze rok temu nie była taka zabiedzona. Gdyby trochę przybrała na wadze byłaby całkiem interesującą kobietą - nie klasycznie piękną, ale właśnie interesującą.
      • dorry Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 23:17
        Z ust mi to wyjęłaś. Popieram w całej rozciągłości.
    • jul-kaa Re: Mówcie co chcecie! 19.09.11, 00:53
      Wg mnie wygląda jak wychudzona klacz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka