wilowka 30.09.09, 12:40 AAAby nie zapomnieć o dniu chłopaka, następny raz sobie zapisz łosico. To do mnie było. A teraz Dla Szanownych Chłopaków Forumowych Sto lat, Sto lat :) i babeczka, bo wiem, że lubicie babeczki :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 12:45 mućjos gracjas!:) mnie po takich babeczkach przymula, jak zjem ze 4 szczególnie ale wiem że są fani to odstąpie swoją:) Odpowiedz Link
bertrada Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 13:00 Faktycznie, w takim razie dołączam się do życzeń. I wklejam gołą babę (niestety nie samą tylko z rodziną, nie chcieli jej samej puścić). Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 13:41 Dziękuję :) Dziś w pracy z tej okazji dostałem lizaka . (uprzedzając pytania: nie pracuję w przedszkolu :) ) Odpowiedz Link
wilowka Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 13:51 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Dziękuję :) > > Dziś w pracy z tej okazji dostałem lizaka . > > (uprzedzając pytania: nie pracuję w przedszkolu :) ) No jasne, przecież bym Cię tam widziała ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 14:41 Właśnie przed chwilą dostałem kolejnego lizaka, życie nie jest takie złe :) Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 14:12 Dołączam się do życzeń. Skoro jest Dzień Kobiety, to powinien być Dzień Mężczyzny (lub Faceta) a nie Chłopaka. Odpowiedz Link
wilowka Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 14:15 A ja się właśnie cieszę, że Mężczyźni forumowi nie przewrażliwieni na tym punkcie. Nie w nazewnictwie, a w traktowaniu siła :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 14:20 i ta kupka ma być dla mnie??? dzięki,wolę lodzika;) Odpowiedz Link
wiarusik Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 20:06 jesteście takie dosłowne;) no cóż...lodów ci u mnie w zamrażalniku dostatek,ale i te przyjmę jako symbol waszej gotowości do czynów nieprzyzwoitych;) Odpowiedz Link
krzysiek1042 Re: AAAAAaaaa 30.09.09, 22:32 Mam jeszcze półtorej godziny, ale dziękuję za babeczkę i lodzika :) Odpowiedz Link