milenka_net Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:21 Za brzydka nie jest , ale czar pryska kiedy ta laska się odezwie - ona koszmarnie sepleni i ma wadę zgryzu. Jak na ikone pięęęękna to trochę dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:35 gryzelda71 napisała: > Na jakich zdjęciach ona MÓWI? Aleś ty dziwna jakaś Naprawdę myślisz że na zdjęciach się mówi??? Jeśli tak to mówi na tym zdjęciu po prawej Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:39 > Aleś ty dziwna jakaś Naprawdę myślisz że na zdjęciach się mówi??? Jeśli ta > k to mówi na tym zdjęciu po prawej O jesu....... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:48 milenka_net napisała: > gryzelda71 napisała: > > > Na jakich zdjęciach ona MÓWI? > > Aleś ty dziwna jakaś Naprawdę myślisz że na zdjęciach się mówi??? Jeśli ta > k to mówi na tym zdjęciu po prawej Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:05 Pewnie nie pójdzie w slady modelek do filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:38 Nie, no co Ty, prawidłowa wymowa to podstawa z zawodzie modelki. Nawet dwuletnie dziecko to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:40 I teraz dziewczynki będą chciały być chude i na dodatek sepleniące Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:41 Wygląda jak strzyga a on jak utopiec, ale w sumie to nie ich wina. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:49 To jeszcze bardziej powinnyście ją podziwiać, trudno takiej paskudzie (jak ją opisujecie)zrobić karierę modelki nawet w polskiej agencji wyszukującej modelki na pokaz mody centrum handlowego pod Pcimiem a co dopiero zrobić prawdziwą światową karierę. Patrzcie, taki wstrętny brzydzący wszystkie Panie paszteciak a taką karierę robi... Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 19:54 Ale gazeta tu nie o to chodzi, ona może się nie podobać ale wygląda na swój sposób ciekawie i ma ciało dobre do modelingu, więc to się jedno z drugim nie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:44 Możesz szydzić ale w świecie modelingu jest gwiazdą. W realnym swiecie chyba nie byłoby jej łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:02 Jaka jest taka jest, ale przynajmniej nie wyzywa innych ludzi od gnid i wesz... Więc choćby tylko w tym jednym jest lepsza od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:23 To chyba nie do mnie, bo ja nikogo tak nie określiłam. Strasznie jakoś osobiście traktujesz temat, a ona mi przypomina postać z obrazu Munka "Krzyk", a nie gnidę. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:35 To było do założycielki wątku, sądząc po innych jej tematach i wątkach wyjątkowo sfrustrowanej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Kozica 18.09.11, 22:07 to do mnie. Nazwałam kiedyś gazeciarza moralną gnidą. Zasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Kozica 18.09.11, 22:12 Niejedną mnie wyzywałaś od wszy i gnid, dla Twojego przypomnienia nawet moderatorzy wzięli moją stronę i kilka razy wykasowali Twoje plwociny w moim kierunku. Masz problem ze sobą ( czytałam Życie Rodzinne), ale to naprawdę nie moja wina ani żadnej innej forumowiczki... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 20:38 Nie wiem czy ona brzydka czy ładna, ja mam inne ulubione modelki i aktorki na które z miłą chęcią patrzę. Niecierpie słuchac jak ona mówi, wadę wymowy ma przez te zniekształcona twarzoczaszke czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:16 Oj, chciałabym być taką Rubikową i podpisywać kolejny lukratywny kontrakt na kwotę będącą sumą wszystkich pensji tutejszych E-mam i kupować biżuterię której żadna z nich nie dostanie od męża nawet na 30 rocznicę ślubu podczas gdy te nieszczęśnice anonimowo i wirtualnie by na mnie pluły mając 30-letni kredyt na 38 metrowe mieszkanie, męża lubiącego panienki i zapominającego o rocznicy i co miesięczną pensję wartą tyle co jedna para spodni w mojej szafie... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:23 Tę bizuterie to ona reklamowo nosi A ja nie mam charakteru na modelke i nawet mając jej figure i warunki kariery nie zrobiłabym w tym szerokim pojęciu kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
odcienie.szarosci Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 21:49 Ładna. A takie buty muszę miec www.pudelek.pl/artykul/34988/buty_anji_rubik_ladne/ Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 22:14 Jest nieładna i jest świetną modelką - jedno drugiego nie wyklucza. Modelka ma być wysoka (żeby szmaty było widać na wybiegu), chuda (żeby na "krągłościach" nie było widać wadliwego szycia), fotogeniczna i trochę nijaka (żeby jej facjata nie kojarzyła się z jedną marką, tylko dało się ją dowolnie przemalowywać). Taka jest Anja, "nasza szkapa", z której sukcesów bardzo się cieszę i dobrze jej życzę, bo wydaje się sympatyczna. Abstrahując od jej rysów i naturalnych warunków - na tych zdjęciach wygląda niezdrowo i smutno, ta sukienka jej spada, a zegarek musi nosić wysoko, bo chyba z nadgarstka by jej spadł. Aż dziwne, że nie ciąga za sobą takiego mobilnego stojaka z kroplówką, bo wygląda jakby jej się przydała. Jeszcze rok temu nie była taka zabiedzona. Gdyby trochę przybrała na wadze byłaby całkiem interesującą kobietą - nie klasycznie piękną, ale właśnie interesującą. Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Mówcie co chcecie! 18.09.11, 23:17 Z ust mi to wyjęłaś. Popieram w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jul-kaa Re: Mówcie co chcecie! 19.09.11, 00:53 Wg mnie wygląda jak wychudzona klacz. Odpowiedz Link Zgłoś