czarnaalineczka 19.09.11, 19:12 takich podroznych na weekend lub dluzej, plecakow ,walizek itp ? ( tak,tak , sprawdzam czy jestem normalna ) no i ile na osobe i ile na rodzine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spicy_orange Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:16 jedna torba na weekendy, jeden duży plecak z "kominem" na wyprawy i jedna większa walizka na kontrabandę Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 21:15 no, dokładnie to na dwie. Chociaż mój osobisty ma swój plecak z którym jeździ wszędzie, wiec zmieniam zeznania: mała torba, 2 plecaki i walizka (na 2 dorosłe osoby) Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:21 8 na mnie i dziecko,ale wszystkich na raz nie biore na ogol starczaja dwie Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:22 malo. trzy walizki i trzy torby. Malych, weekendowych torebecek nie mamy, bo niezaleznie na ile dni jedziemy tyle samo rzeczy pakujemy, czyli pol domu Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:25 ja mam swoją dużą walizkę, mąż ma swoją dużą walizkę, mamy jedną bardzo dużą wspólną walizkę. to trzy w sumie. do tego ze dwa czy trzy plecaki i dwie torby do bagażu podręcznego - tzn. takie wymiarowe do samolotu. oprócz tego młoda ma swoją małą dosyć (myślę że rozmiar bagazu podręcznego) walizkę. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:29 mam komplet na ktory się sklada : duuuża waliza, duża waliza, podręczna walizka + torba na ramię. Dla rodziny 2+ 1 się sprawdza. Najcześciej ja z młodą w duuużej walizie, stary w duzej + podręczne na jakieś tam graty. Plecaków mamy z 2- używamy na krótkie wypady 1-2 dniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:36 i tak Ci wyjdzie, ze jestes nienormalna ja jako ze rozowych nie posiadam, to podzielcie se przez 2,5 3 nieduze, jedna srednia, jedna dosc duza i jedna baaardzo duza, wszystko torby, 1 plecak, 2 lub 3 torby na ramie, takie "chlebaki" czy jak to sie tam zwie Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:52 duuuża waliza walizka taka na weekend torba duża x 2 torba mała tzw bagaż podręczny x 2 więcej grzechów nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 A weŚ się! :> 19.09.11, 20:18 Kilka dużych walizek, kilka średnich walizek, kilka małych walizek. Szesnaście plecaków, niezliczoną ilość toreb, torebek, torebusiek. Nas pięcioro, to i liczba duża. A i tak przy przeprowadzce musiałam się posiłkować pudłami z tektury i workami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A weŚ się! :> 19.09.11, 20:35 to jak was podziele przez piec to i tak mam wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 20:19 Cztery walizki, plecak na stelażu, dwa mniejsze plecaki, toreb ze sześć. Rodzina pięcioosobowa, w tym mąż ciągle w podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 20:20 ja wciąż liczę od ostatniego takiego na forum pytania jakieś dwa lata temu. Odpowiedz to:za dużo A i tak chodze w trzech ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 20:54 jejuniu jakie pytanie, no to policzmy jedna duza torba, jedna mniejsza, ostatnio nabyte 3 walizki, bo jedyna ktora mielismy sie rozpadla, a maz musial poleciec w delegacje no a trzy sie bardziej oplacaly nic jedna yyyy i dwa plecaki starusienkie z czasow studenckich ale raczej zagracajace antresole niz nam sluzace no i jakies male plecaki uzywane w razie potrzeby. jestem normalna? ;D bo zupelnie nie wiem jakie sa normy Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 22:18 Sama już nie wiem Mamy przynajmniej jedną dużą torbę podróżną, ze dwa plecaki "na chodzie", jeden mały taki podręczny, no i zaszalałam i kupiłam sobie kuferek podróżny firmy American Touruster reklamowanej przez Martynę Wojciechowską bo bardzo mi się podobał poza tym torba termoizolacyjna na żywność i elektryczna lodówka turystyczna taka z wtyczką do gniazdka zapalniczkowego w samochodzie. No i przyczepa kempingowa... Chrzanić normalność - jestem raczej kobietą nietuzinkową, o! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 22:19 Generalnie dużo podróżujemy i zawsze musi być coś pod ręką do czego się trzeba spakować. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: ile macie toreb ? 20.09.11, 11:02 mam wiele Dużych walizek chyba z 6 ale używam tylko tych najnowszych - bardzo lekkich i na 4 kółkach. Fajnych skórzanych szkoda mi do samolotu - zabieram je do samochodu i do pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: ile macie toreb ? 20.09.11, 14:28 o wiele za duzo ------ Gdy czegoś bardzo pragniesz, cały Wszechświat sprzęga się by Ci to dać * Paulo Coelho * Odpowiedz Link Zgłoś