Dodaj do ulubionych

ile macie toreb ?

19.09.11, 19:12
takich podroznych na weekend lub dluzej, plecakow ,walizek itp ?
( tak,tak , sprawdzam czy jestem normalna tongue_out )
no i ile na osobe i ile na rodzine big_grin
Obserwuj wątek
    • spicy_orange Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:16
      jedna torba na weekendy, jeden duży plecak z "kominem" na wyprawy i jedna większa walizka na kontrabandę wink
      • czarnaalineczka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:18
        ma osobe ?
        • spicy_orange Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 21:15
          no, dokładnie to na dwie. Chociaż mój osobisty ma swój plecak z którym jeździ wszędzie, wiec zmieniam zeznania: mała torba, 2 plecaki i walizka (na 2 dorosłe osoby) wink
      • edelstein Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:21
        8 na mnie i dziecko,ale wszystkich na raz nie biore na ogol starczaja dwiewink
    • nanuk24 Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:22
      malo. trzy walizki i trzy torby. Malych, weekendowych torebecek nie mamy, bo niezaleznie na ile dni jedziemy tyle samo rzeczy pakujemy, czyli pol domutongue_out
    • shellerka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:25
      ja mam swoją dużą walizkę, mąż ma swoją dużą walizkę, mamy jedną bardzo dużą wspólną walizkę.
      to trzy w sumie.
      do tego ze dwa czy trzy plecaki i dwie torby do bagażu podręcznego - tzn. takie wymiarowe do samolotu.
      oprócz tego młoda ma swoją małą dosyć (myślę że rozmiar bagazu podręcznego) walizkę.
    • 18_lipcowa1 Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:29
      mam komplet na ktory się sklada : duuuża waliza, duża waliza, podręczna walizka + torba na ramię. Dla rodziny 2+ 1 się sprawdza. Najcześciej ja z młodą w duuużej walizie, stary w duzej + podręczne na jakieś tam graty.
      Plecaków mamy z 2- używamy na krótkie wypady 1-2 dniowe.
    • tomelanka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:36
      i tak Ci wyjdzie, ze jestes nienormalna big_grin
      ja jako ze rozowych nie posiadam, to podzielcie se przez 2,5
      3 nieduze, jedna srednia, jedna dosc duza i jedna baaardzo duza, wszystko torby, 1 plecak, 2 lub 3 torby na ramie, takie "chlebaki" czy jak to sie tam zwie tongue_out
    • jkk74 Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 19:52
      duuuża waliza
      walizka taka na weekend
      torba duża x 2
      torba mała tzw bagaż podręczny x 2
      więcej grzechów nie pamiętam wink
    • rosapulchra-0 A weŚ się! :> 19.09.11, 20:18
      Kilka dużych walizek, kilka średnich walizek, kilka małych walizek. Szesnaście plecaków, niezliczoną ilość toreb, torebek, torebusiek. Nas pięcioro, to i liczba duża. A i tak przy przeprowadzce musiałam się posiłkować pudłami z tektury i workami.
      • czarnaalineczka Re: A weŚ się! :> 19.09.11, 20:35
        to jak was podziele przez piec to i tak mam wiecej tongue_out
        • rosapulchra-0 Re: A weŚ się! :> 19.09.11, 20:50
          No i dobrze. Ktoś musi smile
    • dorotakatarzyna Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 20:19
      Cztery walizki, plecak na stelażu, dwa mniejsze plecaki, toreb ze sześć. Rodzina pięcioosobowa, w tym mąż ciągle w podróży.
    • mamaemmy Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 20:20
      ja wciąż liczę od ostatniego takiego na forum pytaniabig_grin jakieś dwa lata temu.

Odpowiedz to:za dużo smile
      A i tak chodze w trzech ulubionychsmile
      • margarettka Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 20:54
        jejuniu jakie pytanie, no to policzmy wink

jedna duza torba, jedna mniejsza, ostatnio nabyte 3 walizki, bo jedyna ktora mielismy sie rozpadla, a maz musial poleciec w delegacje wink no a trzy sie bardziej oplacaly nic jedna wink
        yyyy i dwa plecaki starusienkie z czasow studenckich ale raczej zagracajace antresole niz nam sluzace smile no i jakies male plecaki uzywane w razie potrzeby.
        jestem normalna? ;D bo zupelnie nie wiem jakie sa normy smile
    • gonia28b Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 22:18
      Sama już nie wiem big_grin
      Mamy przynajmniej jedną dużą torbę podróżną, ze dwa plecaki "na chodzie", jeden mały taki podręczny, no i zaszalałam i kupiłam sobie kuferek podróżny firmy American Touruster reklamowanej przez Martynę Wojciechowską bo bardzo mi się podobał smile
      poza tym torba termoizolacyjna na żywność i elektryczna lodówka turystyczna taka z wtyczką do gniazdka zapalniczkowego w samochodzie.
      No i przyczepa kempingowa... smile
      Chrzanić normalność - jestem raczej kobietą nietuzinkową, o! wink
      • gonia28b Re: ile macie toreb ? 19.09.11, 22:19
        Generalnie dużo podróżujemy i zawsze musi być coś pod ręką do czego się trzeba spakować.
    • aga.pier Re: ile macie toreb ? 20.09.11, 11:02
      mam wiele smile Dużych walizek chyba z 6 ale używam tylko tych najnowszych - bardzo lekkich i na 4 kółkach. Fajnych skórzanych szkoda mi do samolotu - zabieram je do samochodu i do pociągu.
      • saraanna Re: ile macie toreb ? 20.09.11, 14:28
        o wiele za duzo smile
        ------
        Gdy czegoś bardzo pragniesz, cały Wszechświat sprzęga się by Ci to dać * Paulo Coelho *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka