Dodaj do ulubionych

Podrywał mnie dzisiaj

30.09.11, 19:49
Prawosławny duchowny smile Byłam z dzieckiem w centrum, spacerkiem do domu wracaliśmy i po drugiej stronie szerokiego deptaka szedł młody, prawosławny duchowny.
Cały czas patrzył na nas i wbijał mi w głowę wzrok.
W końcu uśmiechnęłam się do niego, skoro tak patrzy i patrzy./
Weszłam do sklepu z płytami. Nagle spomiędzy półek wyłonił się ON.
I zaczyna gadać, że piękne dziecko mam, czy jestem stąd, itd itd. Pyta chwile później o numer telefonu. Padłam. Mówię, że męża mam, a on na to, że przyglądał się czy mam obrączkę i żadnej nie zauważył.
Mówię mu więc, że musi mi uwierzyć na słowo. Pożegnałam go grzecznie i wyszłam. Młody pytał tylko " mamo, co ten BOHATER chciał od ciebie?" ( Młody nazywa per bohater wszystkich, którzy są ubrani w czarny paszcz, sukienkę, peleryne cokolwiek.ja jestem bohaterem zimątongue_out)

No i wróciliśmy do domu, a ja siedzę i gęba mi sie śmieje.
Tak sobie myślę, że gdybym zamężna nie była, to bym się z nim umówiła, bo może pod ta długa broda kryje się całkiem fajny facet.

No to se pogadałam i wracam do szydła
Obserwuj wątek
    • martinkowa Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 19:51
      A ja Ci zazdroszczę...Już nie pamiętam kiedy mnie ktoś podrywałsmile
    • estragonka Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:08
      madame_zuzu napisała:

> " mamo, co ten BOHATER chciał od ciebie?"

hehehe, maly jest super big_grin
      • madame_zuzu Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:21
        Nooo z tym bohaterem, to ma od roku jakoś. Batmanem sie zachwycił.
        raz założyłam długa do kostek, czarną, rozpinaną z przodu tunikę. Poły na wietrze mi wiały mocno. Młody nagle doznaje olśnienia i woła" Mamo! jesteś super bohaterem! oh mamo!" big_grin
        Od tamtej pory super bohaterem/bohaterem nazywa wszystkich księży, panie/panow w plaszczach, sukienkach czymkolwiektongue_out
        Bohater jest wtedy jak mu wisi swobodnie, super bohater jak poły wieją z tyłu big_grin

a ja ciagle mysle o tym duchownym, jeszcze trochę i zaczne fantazjować jakies grzechy tongue_out
        • laura801 Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:27
          połechtało, podrywał, było minęło, czas wrócić do codziennoścismile
          • gazeta_mi_placi Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:51
            sad
          • madame_zuzu Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:58
            oj tam oj tam, daj sie ponapawać trochę tongue_out
            Pierwszy raz od kilku lat stałam tak blisko osoby duchownej! Więc wiesz. Przezywam
        • baltycki Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 21:15
          madame_zuzu napisała:

> Bohater jest wtedy jak mu wisi swobodnie,
          Jestem bohaterem!!!!
          • edelstein Re: Podrywał mnie dzisiaj 01.10.11, 21:38
            Lubie tobig_grin
            nawet impotenci maja teraz powod do dumytongue_out
        • estragonka Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 21:37
          i takie chwile uskrzydlaja smile i z dziecmi, bohaterami wink i podrywaniem big_grin
    • simm-ona Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:29
      He, he, fajnie to opisałaś! A mały rozbrajający...
    • lineczkaa Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:42
      madame_zuzu napisała:

> Młody pytał tylko " mamo, co ten BOHATER chciał od ciebie?" ( Młody nazywa per
      > bohater wszystkich, którzy są ubrani w czarny paszcz, sukienkę, peleryne cokol
      > wiek.ja jestem bohaterem zimątongue_out)

Padłam big_grin
      • miaowi Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 20:48
        Hahahahaha, też padłam. Ksiądz - bohater.
        • tobisia13 Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 23:22
          zuzu odmowilas bohaterowi? wink
          "Płacz cudzego dziecka rani uszy, płacz własnego - serce." -Ryszard Podlewski-
          • madame_zuzu Re: Podrywał mnie dzisiaj 30.09.11, 23:30
            niestety musiałam tongue_out Ale jakby nie było tej wielkiej brody zasłaniającej lico, to może bym się skusiła na małą czarną z czarnym bohaterem big_grin
            • tobisia13 Re: Podrywał mnie dzisiaj 01.10.11, 00:02
              Kawa cie ominela ale syna na lody bys mogla zaprosic bo chlopak ci sie udal wink Gratuluje!
    • hanalui Re: Podrywał mnie dzisiaj 01.10.11, 00:16
      madame_zuzu napisała:
      Mówię, że męża mam, a on na to, że przyglądał
      > się czy mam obrączkę i żadnej nie zauważył.

A nosisz obraczke? Gdzie mieszkasz? W wielu krajach obraczke slubna nosi sie na lewej rece...
      Mnie tez czesto podawano ten argument ze nie mam obraczki, stad smialo mnie mozna zaczepiac...tylko ze obraczki szukao nie tam gdzie trzeba wink

> No i wróciliśmy do domu, a ja siedzę i gęba mi sie śmieje.
      > Tak sobie myślę, że gdybym zamężna nie była, to bym się z nim umówiła, bo może
      > pod ta długa broda kryje się całkiem fajny facet.
      >
      > No to se pogadałam i wracam do szydła
      • madame_zuzu Re: Podrywał mnie dzisiaj 01.10.11, 00:27
        nie nosze obrączki od 3 lat. Zdjęłam ją będac w ciąży, bo strasznie puchły mi palce. A mieszkam w kraju, gdzie nosi sie na lewej ręce i na ta rękę obrączkę zamawiałam ( nie wiedząc zupełnie o tym, że tutaj tak noszą)
        • azjaodkuchni Re: Podrywał mnie dzisiaj 01.10.11, 20:29
          Azjaci też noszą na lewej o ile noszą hinduski sobie czerwoną kropkę wysoko( prawie we włosach) malują.
    • katriel Re: Podrywał mnie dzisiaj 01.10.11, 22:44
      Bo prawosławni zdaje się maja tak, że można wyświęcić na popa żonatego, ale
      pop już wyswiecony nie moze się ożenić. Czyli prawosławny kleryk z ostatniego
      roku seminarium albo się ożeni w ciągu tych kilku miesięcy dzielących go od
      święceń, albo nie ożeni się już nigdy. Nic dziwnego, że trochę zdesperowany
      i podrywa przypadkowo spotkane ematki.
    • klubgogo Re: Podrywał mnie dzisiaj 02.10.11, 09:21
      Nie chcę użyć słowa podrywał, ale mnie zaczepiał wczoraj facet na placu zabaw. Nie wiem, co to było. Niby jakieś tam uśmiechy, przyglądanie się, później gadka o dzieciach, niby jego gdzieś się tam bawiło, choć w ciągu godziny nie widziałam ani razu, by do niego podeszło. Ale gdy poszłam zaraz za moim dzieckiem i z daleka obserwowałam gościa, to zaczęłam się zastanawiać, czy to nie jakiś pedofil.
      Zawsze mam jakieś podejrzenia, Ty chociaż zadowolona wróciłaś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka