nangaparbat3 16.10.11, 18:02 Czy teraz w sklepach sprzedaja solone? Bo kupilam platy sledziowe i gotuje dla kota - mysl o skosztowaniu mnie przeraza, moze ktos mi tego oszczedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: sledzie, ratunku 16.10.11, 18:03 Wg. mnie jak płaty to tylko solone... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: sledzie, ratunku 16.10.11, 18:09 Lomatko, to byly takie na wage i uznalam, ze po prostu swieze. Czy jest sens ugotowane wymaczac? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: sledzie, ratunku 16.10.11, 18:29 Świerze to od rybaka możesz zakupić jak już oczyszczone to i solone( konserwa) a Ty kupiłaś ,matiasy na wagę Zmień wodę podczas gotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: sledzie, ratunku 16.10.11, 18:58 Przemoglam sie i skosztowalam - calkiem smaczne i w ogole nie slone. Kot w siodmym niebie Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: sledzie, ratunku 16.10.11, 19:00 Wrzuc do garnka pare ziemniakow.. Ziemniaki sie zasola, sledzie odsola.. i ziemniaki na obiad jutrzejszy jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś