nutka07 26.10.11, 21:35 Zapraszam do zakladania tematow, ktore nijak nie daja sie na ematke bo zaraz wylatuja albo sa przenoszone. Moje pytanie: Czy krecikiem mozna przepychac plastikowe rury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spicy_orange Re: Rury i krecik 26.10.11, 21:44 kto wywalił posta że gazeta jest na tym forum over i będziemy ją czołgać? Kreta nie używa się do aluminium, bo ma aluminiowy aktywator i by ci wyżarło o co chodzi z czołganiem gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Rury i krecik 26.10.11, 23:09 sorry, moze ja niekumata, aleco to znaczy za gazeta jest over i bedziemy ja czołgac????? Może turlać bo mi sie z otylością skojarzyło ? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Rury i krecik 26.10.11, 21:58 Nie oszukuję, naprawdę Kreta MOŻNA wsypać do plastikowych rur, tak samo jak MOŻNA wsypać do herbaty. Ale za efekty nie ręczę Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Rury i krecik 26.10.11, 23:13 No Gazeta, czasami zdarza Ci sie napisac prawde Nic sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Jeden wielki 'OFTOP' 26.10.11, 21:46 NIE kreciki sa pod ochrona i nie wolno ich wpychac do rur SADYSTKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Jeden wielki 'OFTOP' 26.10.11, 21:56 Oooohoho, nastepna aktywistka. Ja dzialam w afekcie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Jeden wielki 'OFTOP' 26.10.11, 21:48 Przy zakladanie wlasnego tematu w tym watku, prosze takze zmieniac tekst w polu temat. Np. Rury i krecik. Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange nigdy nie czytuje tematów postów 26.10.11, 21:54 chyba że tekst posta wydaje się być wyrwany z kontekstu - wtedy zerkam w temat i wuala: początek myśli się znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: nigdy nie czytuje tematów postów 26.10.11, 22:06 Ja tez nie i unikam rozpoczynania mysli od tematu, bo obawiam sie ze nie zostanie on przeczytany Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 21:51 czyt. Gazety... A co to za pomysl? Internetowy lincz? W ogole jaka szybkosc reakcji w kasowaniu postow i watkow O.O Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 22:29 Przed chwilą wykasowano mi wątek, w którym zapytałam dlaczego wykasowano mi wątek. Admin czegoś się najwyraźniej boi i nie stać go nawet na uczciwość. Ciekawe dlaczego Smeagol boi się przyznać, że jest adminem i kłują go niewygodne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 22:44 Ja moge Ci odpowiedziec dlaczego, na pewno byl niezgodny z regulaminem forum Co tam napisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 23:02 kolpik124 napisała: > Przed chwilą wykasowano mi wątek, w którym zapytałam dlaczego wykasowano mi wąt > ek. Ciekawe dlaczego ludziom się nie chce czytać - nawet tego, co jak byk jest podlinkowane w czołówce forum, a zatem wypadałoby chociaż przejrzeć, zanim się wyjedzie z pretensjami. Uwaga, cytuję, specjalnie dla Ciebie, paniczu Frodo: Informacje o przyczynie usunięcia wątków czy postów są udzielane tylko autorom usuniętych wypowiedzi i tylko listownie - na maile wysłane na adres: iwles gemmavera Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 23:03 Ja juz jej odpowiedzialam. 11,50 sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 23:07 nutka07 napisała: > Ja juz jej odpowiedzialam. > 11,50 sie nalezy. Nie mam drobnych akurat. Ale mogę Ci dać 30% tego, co sama za to dostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Czolganie wolnych mediow 26.10.11, 23:09 Az 30%? No to nie bede taka, po kolezensku pomoge Odpowiedz Link Zgłoś