Dodaj do ulubionych

Pytanie modowe mam do emam!

13.11.11, 17:43
Pytanie modowe mam szanowne emamy.
Na forum moda ruch słaby a tutaj trochę lepiej.

1. Co sądzicie o tej marynarce?
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2942455,2,1,1925748330.html
Może byc?

2. Wazniejsze!!!!!!!
Czy taka sukienka jest na osobę o jakiejs specjalnej wyjątkowej figurze czy na kobiecą 38/40 też bedzie ok?
Czy nadaje się na wesele latem? Czy moze ew w innym kolorze?

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2942521
Obserwuj wątek
    • ola Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 17:46

podobno na śluby się w czarnym nie chodzi.
      tak słyszałam, nie wiem, czy to prawda...
    • marzeka1 Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 17:48
      1. Marynarka- dla mnie dramat; i kolor, i faktura materiału, i te panterki jako ozdoba.
      2. Sukienka- też nie gustuję w takich, no ale to ja, może inni to widzą inaczej.
    • 79werka Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 17:52
      Podzielam opinię o marynarce- panterka jest okropna.
      Sukienka mogłaby być ale raczej na sylwerstra , na wesele latem chyba nie.
    • kali_pso Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 17:53

Marynarka- kolor ekstra, panterka- koszmar...ogólnie, jak dla mnie odpada, ale jesli Tobie nie przeszkadza- bierz, bo kolor naprawdę świetny.

Sukienka jest w stylu "N_e_v_e_r" jesli chodzi o weselawink- i kolor i ta koronka ją pogrążają w moich oczach czy latem czy zimą.
      • marzeka1 Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 17:57
        Wiesz, w takim kolorze wyglądam jak śmierć na urlopie, chociaż sam w sobie jest ładny; trzeba mieć odpowiednią karnację i makijaż do takiego koloru.
    • aandzia43 Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 17:53
      Marynarka nie "może być", niestety.
      Sukienka jest ok. 34 czy 42 - nie ma znaczenia, jaki rozmiar ma mieć nosząca ją kobieta. To jest sukeinka na zgrabną, proporcjonalnie zbudowaną kobietę. Na wesele może być, ale może nie czarna. I nie mogłaby być trochę dłuższa?
      • najma78 Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 18:07
        Marynarka ma fajny kolor, choc nie kazdemu pasuje, ale panterka to porazka. Sukienka ladna, ale podobalaby mi sie w innym kolorze i faktycznie nieco dluzsza, ale jak ktos lubi bardzo krotkie to ok. Czy na wesele nie wiem, ja szukalabym czegos innego.
    • baba06 Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 18:08
      marynarce mówimy stanowcze nie!
      kolor, mało osób wygląda w nim dobrze, ale może ty akurat do nich się zaliczasz, ale ta panterka+suwaki przy kieszeniach, to już jest za dużo dobrego...

sukienka, nie jest zła, ale kolor sad
      • azjaodkuchni Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 18:22
        Marynarce podziękujemy... jak z lat 80 wiem, ze moda wraca, ale tej mówię nie.
        Sukienka ok, ale na wysoką osobę z ładnymi nogami bez oponki na brzuchu. Jeśli masz taką figurę i lubisz takie sukienki to ok. smile
    • hawa.etc Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 19:55
      Błagam, zapomnij o tej marynarce. Ten materiał jest złej jakości, a panterka wygląda tandetnie.

Sukienka... Jeśli jesteś proporcjonalna, to będzie dobrze wyglądać, ale raczej nie na wesele, chyba, że w Twojej rodzinie czerń na weselu jest akceptowana. To nie jest takie powszechne.
      Jeśli tak, to zestawiłabym ją z kolorowymi pantoflami na słupku, najlepiej z nubuku (żeby nie błyszczały). Ale najlepiej szukaj dalej. Jest mnóstwo ładnych, niekontrowersyjnych kiecek.
    • dziennik-niecodziennik Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 23:18
      marynarka nie moze byc bo nawet na zdjeciu widac ze materiał jest fatalny.
      sukienka moze byc na kazdy rozmiar o ile ksztalty są ok.
    • simm-ona Re: Pytanie modowe mam do emam! 13.11.11, 23:28
      Jak dla mnie,zarówno marynarka jak i sukienka dramat. Marynarka tandetnie wygląda ( mam nadzieję,że jej nie kupiłaś-ta metka...), sukienka absolutnie nie na wesele, zwłaszcza latem.
    • barbaraonly Re: Pytanie modowe mam do emam! 14.11.11, 01:07
      Obydwa zdjecia na nie:

Marynarka - polaczenie niebieskiego z brazowa panterka - fatalne.

Sukienka - za bardzo dopasowana na osobe o wymiarach 38/40.
      Ta koronka - juz dawno nie widzialam niczego takiego. Mialam takie "body" chyba w poznych latach 80-tych.
      Kolor czarny - nie na wesele, chyba ze panna mloda, tak jak Kim Kardashian, zazyczy sobie, zeby goscie przyszli ubrani albo na bialo albo na czarno smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka