aquuaa
17.11.11, 11:09
tytul specjalnie taki przekorny ale wbrew skojarzeniom mowa o prawdziwych klejnotach - w znaczeniu ozdob u faceta.
Ja wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje ale jestem ciekawa jak Wy to widzicie.
Znam z widzenia pewnego pana - dosc przystojny. Wysoki, ciemna karnacja, oczy piwne, dobrze zbudowany. Ow pan posiada taki styl... hmmm... skora, buty z przedluzonym (scietym) czubem na wysoki polysk, koszula, jeansy oraz sygnet (obraczke tez), bransoletke (grubasna), jakies tam lancuszki na szyi z krzyzykiem (wiecej niz jeden i nie takie grube). Innymi slowy - nie jest 'dresem' i nie wyglada tak a jednak... no jakos to wszystko takie... no nie wiem.
Pan posiada dwoch synkow 5/3, ktorzy tez maja juz zlote lancuszki na szyi z krzyzykiem i bransoletki (chodza w tym na co dzien - do przedszkola tez).
Nie o symach bym chciala posluchac - tu zakladam, ze wiekszosc zgodnie sie wypowie ALE o panu wlasnie.
Czy Wy lubicie takie ozdoby u facetow? Czy Waszym zdaniem to dodaje im meskosci?
Mi ow pan podoba sie jako pan ale ze wzgledu na te klejnoty tak nieszczegolnie... No nie kreci mnie to ani troche - przeciwnie. Ale to mnie - a jak Was?