Dodaj do ulubionych

The Voice o Poland

20.11.11, 22:07
Nie mam w dpmu od dwóch miesięcy kablówki ,nie oglądam w ogóle TV i wcale mi jej nie brakuje. Wszelkie szoły typu posiadam talent czy iks faktor mnie nudzą od dawna. A jednak, co sobota zasiadam z niecierpliwością w leśnym domku (tu akurat jest TV) i wgapiam sie w VoP, espeszyly w Nergala i jego grupę.
O co chodzi?
1. Zepsuł mi sie totalnie gust?
2. To jest dobry program?
3. Mam ochotę na Adama D.?
4. Program jest taki se, ale Grupa Adama D. jest dobra, on jest dobrym trenerem, a przy okazji mam na niego ochotę?
Pytanie dodatkowe:
5. Wy tez tak macie?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:13
      Ja bym obstawiałam bramkę nr 3 tongue_out Ja tak nie mam, bo w sobotnie wieczory rzadko widuję telewizor, a aż tak bardzo mi nie należy, żebym potem ten program po necie ścigała. Ale rozumiem.
    • imasumak Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:17
      Akurat on ma bardzo utalentowaną grupę, więc gust na pewno ci się nie popsuł. A czy masz na niego ochotę, trudno mi powiedzieć tongue_out.
      • alexa0000 Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:47
        Aha, to dobrze, bo juz myslałam, że jest tak,jak Angazetka podejrzewawink.
    • iuscogens Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:21
      Nie mamy suspicious
    • klawiatura_zablokowana Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:24
      Ja też tak mam. Co najlepsze, jako gwiazdora sceny metalowej nigdy go zbytnio nie ceniłam, a z jednego koncertu grupy Behemoth wyszłam dobita całkowitym olaniem fanów i gwiazdorzeniem tej grupy.
      A tymczasem w tym programie ogląda się go fajnie. Ma facet charyzmę, oj ma. I fajną drużynę też sobie dobrał. To chyba jedyny juror z "talent shows", który mnie nie wkurza i mam ochotę wysłuchać tego, co ma do powiedzenia (no, może poza jeszcze Korą).
    • sanciasancia Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:26
      Nie mamy na Nergala ochoty. Ma tak dramatycznie złą dykcję, że byśmy się bały, że nie zrozumiemy tego, co do nas mówi.
      • alexa0000 Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:32
        Ależ po co miałby w ogóle to czynić?
        • sanciasancia Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:35
          Mówić? Ludzie mówią w ogólności.
          • alexa0000 Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:43
            Dobra, rozumiem.
    • super-mikunia Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:40
      Ponieważ ja też nie oglądam tego rodzaju programów, w ogóle sporadycznie oglądam TV, to grupę Darskiego czy samego Darskiego ścigam na youtube suspicious do tego doszło big_grin
    • falka32 Re: The Voice o Poland 20.11.11, 22:59
      Ja oglądam z powodów 2, 3,4
    • nutka07 Re: The Voice o Poland 20.11.11, 23:23
      Hahahaha ja tak mam wink i tez sie zastanawialam dlaczego ciagnie mnie do tego programu, bo innych tego typu nie ogladam. Chcialam nawet watek zalozyc czy ktos oglada i tak ogolnie poplotkowac wink A zaczelo sie jak forumka wrzuciala filmik z Monika Urlik.
      'Zameczylam' juz nawet jej piosenke 'Marionetki' akustyczna wersja.

Ogladalam pierwsza edycje polskiego Idola i dwie niepelne niemieckie. Ogladanie ostatniej w DE zaniechalam jakies 4 czy 5 odcikow przed finalem, bo mnie znudzila. Teraz ruszylo De Wojs of Dzermany tongue_out moze obejrze.
      Powiew swiezosci, nowa formula, inne jury, brak 'glupich' przesluchan i mam kilka ulubionych osob co mi sie wczesniej nie zdarzylo.
    • w_miare_normalna Re: The Voice o Poland 21.11.11, 10:22
      Też tak mam winkwink
    • malila Ja tak nie mam 21.11.11, 10:39
      tzn. nie jeżdżę na VOP do leśnego domku, tylko oglądam to dzięki kablówce w swoim mieszkaniuwink Nie wszystkie odcinki, raczej te ostatnie, ale innych szołów nie oglądam w ogóle. A oglądam, bo:
      - komisja mi się podoba - zaskoczył i niemal zauroczył mnie Piasek, ale reszta też bardzo w porządku;
      - nie znoszę gnojenia ludzi, szczególnie jeśli robi się to głównie po to, by zabłysnąć intelektem, którego starcza w zasadzie tylko na to błyszczenie - dlatego produkty idolopodobne mnie nie kręcą;
      - grupa Adama jest rewelacyjna, a Monika Urlik została moją "fanką"wink
    • imasumak A drużyna Dąbrowskiej? 21.11.11, 12:27
      U Nergala wszystkich uwielbiam, łącznie z Aresem, który odpadł był w ostatnim odcinku niestety, ale u Dąbrowskiej też są perełki.
      Bardzo, bardzo mnie zachwyca, a wręcz wrusza Aleksandra Galewska i lubię też Piotra NIesłuchwoskiego.
      • kawka74 Re: A drużyna Dąbrowskiej? 21.11.11, 12:43
        Ares nie śpiewał, tylko skrzeczał, ale miał (ma) talent do nawiązywania kontaktu z publicznością, do porywania jej, nakręcania; przypuszczam, że bazując na tym będzie miał sto razy więcej fanów, niż reszta.
        W tym programie faceci są mętni, mogliby stworzyć jakiś boysband, bo do tego nadają znakomicie, te długie grzywy, białe podkoszulki i liryczny repertuar (z wyjątkiem Damiana) - w sam raz dla nastolatek. Baby górą - każda inna, głos jak dzwon, jest czego posłuchać. Faceci przy nich giną.
      • nutka07 Re: A drużyna Dąbrowskiej? 21.11.11, 13:14
        Mnnie na przesluchaniu urzekla Karolina Charko i jestem calkowicie tym zaskoczona az do teraz.
        W tej chwili nikt i nic mnie nie koi jak jej wytep.
        Jest to dla mnie wielka niespodzianka smile

Blondyna od Nergala podoba mi sie tez jak nie spiewa, wydaje sie byc fajna kobieta. Jako gaga mi sie wogole nie podobala, ale poprzednio (w bialej sukience) spiewala i bardzo fajne to bylo.

Monika to Monika wink w tej chwili wolalabym juz sluchac jej wlasnych utworow.
        Na marginesie to mogli jej cos fajniejszego znalezc od Beyonce.

Damian ostatnio mnie nie zachwycil, czego mi brakowalo w tej piosence 'Ale jaja, Ale jaja' wink

Na wytepy Oli i Mateusza zawsze czekam smile

I jestem zaskoczona grupowymi wystepami Piaska, niezle im to wychodzi.
        'One' mnie zauroczylo.
        • nutka07 Re: A drużyna Dąbrowskiej? 21.11.11, 22:19
          SPROSTOWANIE! wink

Na wystepy Oli i Piotra zawsze czekam.

Wykreslic trzeba Mateusza!

Jak moglam sie tak pomylic, to pewnie przez Nergala wink
    • imasumak Słuchajcie, a co Kaja zrobiła sobie z twarzą? 21.11.11, 12:30
      W sobotnim odcinku wyglądała niemal jak Donatella Versace wink
      • nutka07 Re: Słuchajcie, a co Kaja zrobiła sobie z twarzą? 21.11.11, 13:16
        Albo Kayah za duzo pije albo wstrzyknela sobie badz naciagnela troche zlotowek wink
        • nutka07 Re: Słuchajcie, a co Kaja zrobiła sobie z twarzą? 21.11.11, 13:19
          Zreszta ten 'Moj Mateusz', jak go Kayah nazwala tongue_out tez ma jakis taki dziwny wyglad.
          Czasami mialam wrazenie jakbym ogladala odlana figure woskowa.
    • sumire Re: The Voice o Poland 21.11.11, 12:32
      nie wiem, czy to dobry program, ale ujął mnie ten facet parę tygodni temu, gdy miał kwiaty dla wszystkich 'swoich' dziewczyn i tak bardzo kłopotał się o tę w ciąży (wielce zresztą utalentowaną). bardzo ładny gest. zwłaszcza jak na szatana wink
    • lilly_about Re: The Voice o Poland 21.11.11, 13:17
      Podoba ci się Magda Mielcarz, tylko jeszcze o tym nie wiesz.
      • alexa0000 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 15:11
        Byłaby to jedna z największych moich życiowych porażek.
    • nutka07 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 13:24
      Sluchajcie, a co mylicie o Kayah? (Nie wiem jak to odmienic wink )

Jest ona moim najwiekszym rozczarowaniem tego programu.
      W ostatnich programach bylam porazona jej falszem i gra.

Do tej pory postrzegalam ja jako rowna babke.
      • imasumak Re: The Voice o Poland 21.11.11, 13:37
        Czasem wydziwia, ale i tak nikt nie przebije Dąbrowskiej wink
    • na_pustyni Re: The Voice o Poland 21.11.11, 18:03
      Ogladam to z poslizgiem na yt. Darski zaciaga, ale jedyny nie jest sztuczny - Piasek sprawia wrazenie narabanego, Kayah na sile wyluzowana, a Dabrowska na sile surowa. Bardzo mi sie podoba, jak spiewa Damian i Salapa (odpadl).
      • akseinga Re: The Voice o Poland 21.11.11, 18:13
        Niech mi ktoś wyłoży co ten Nergal ma w sobie, no co? A ja patrzę w niego jak w obrazek i micha mi się sama śmieje. O głosie nie wspomnę . Starość pani starość chyba
        • kawka74 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 18:16
          Ma COŚ smile
          Nie na darmo w Biblii stoi, że szatan przybiera postać anioła światłości ;p
          • akseinga Re: The Voice o Poland 21.11.11, 18:21
            smile jakby to powiedział ks. Natanek -jeżeli twoja żona wpatruje sie z uwielbieniem w Nergala to wiedz, że coś się dzieje.
            • kawka74 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 20:00
              Ja się nawet nie będę specjalnie wypierała, że gdy patrzę na Nergala, COŚ się dzieje ;p
    • a.va Re: The Voice o Poland 21.11.11, 20:46
      O, mam podobne objawy. Nie każdy odcinek oglądam, ale Darski mnie zauroczył i tylko z jego powodu czasem do nich zajrzę (bo ogólnie talent shows mi się przejadły). I Piasek mi się podoba - jest dużo sympatyczniejszy, niż myślałam.
    • lidia341 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 21:32
      Też tak mamsmile) Ale jak w następnej edycji Adama nie będzie,to nikt tegooglądać nie będziesmile
      • alexa0000 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 21:49
        To on daje VoP ogladalnosć, o czym od dawna wiedzą na bank TVN i POlsat. Zacierają rączki i czekają. A moze juz któras z nich ma go w garsci? Tam gdzie on, tam i jawink.
    • tais86 Re: The Voice o Poland 21.11.11, 21:56
      To ja chyba jestem jakaś dziwna, bo kompletnie nie rozumiem tego zbiorowego ściągania majtek przez głowę na widok Nergala smile Owszem, fajny, mądry chłopak, ale żeby aż tak?
      • na_pustyni Re: The Voice o Poland 21.11.11, 22:38
        Konkurencji nie ma, co sie dziwic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka