Dodaj do ulubionych

taki sobie dylemacik...

03.12.11, 18:31
obiecalismy pociechom pizzę jutro. ale mąż chory i ja chora. nic prostszego jak pizzę zamowić do domu. tylko ze gotówki w portfelu niet sad a wolałabym jutro uniknąć wyjscia nawet do bankomatu. starsza dziecina mogłaby iść ale to wymagałoby zdradzenia jej pin. i tak sobie myslę, czy są pizzerie dowożące gdzie można zapłacić kartą? albo może jakiś inny pomysł?
Obserwuj wątek
    • haudrey Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 18:38
      zrobic samemu? ja robilam ostatnio pierwszy raz i byłam w szoku, ze to takie proste. I skłądniki sa takie, ze prawie zawsze się ma w domu wink
    • mika_p Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 19:28
      A dzieciny nie dysponują gotówką?
      I poprzeglądajcie kieszenie, dna torebek, plecaków, bywa, że uzbiera się z tego w domu całkiem przyjemna kwota.
    • melancho_lia Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 19:50
      Najprościej zadzwonić i zapytać w konkretnej pizzerii. U mnie przyjmują platności kartą.
    • delecta Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 20:55
      Wiesz, jak ja w czasie choroby musiałabym wstać, włączyć komputer, czekać na odpowiedzi od forumek, a potem na pana z pizzą, to chyba w tym czasie zrobiłabym coś smacznego do jedzenia dla rodziny.
      • annaa77 Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 22:01
        delecta napisała:

> Wiesz, jak ja w czasie choroby musiałabym wstać, włączyć komputer, czekać na od
        > powiedzi od forumek, a potem na pana z pizzą, to chyba w tym czasie zrobiłabym
        > coś smacznego do jedzenia dla rodziny.

pizza tez smaczna i na dodatek maja na nia ochotesmile
        nie jestem pewna w 100% czy placilam karta odbierajac kfc czy pizze hut, zadzwon spytaj i smacznegobig_grin
    • goodnightmoon Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 23:28
      Niech starsza dziecina popuka do sąsiadki z naprzeciwka i poprosi o kilka złotóweczek na pizze dla chorej rodziny wink
    • cherry.coke Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 23:33
      A masz cos w rodzaju mBank mTransfer czy jak toto sie zwie? Mam wrazenie, ze kiedys w Dominium placilam w ten sposob...
    • kajos5 Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 23:41
      ja dzisiaj płaciłam za pizze kartąsmile
    • bombastycznie Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 23:48
      to zależy skąd jesteś, ja kiedyś w poznaniu zamawiałam z pizzyexpress i można było u nich płacić kartą u dostawcy, chyba najprościej jest się zapytać dzwoniąc do pizzerii czy przyjmują karty
    • girasole01 Re: taki sobie dylemacik... 03.12.11, 23:50
      W PizzaHut mozna placic karta tylko trzeba o tym powiedziec przy zamawianiu. Jesli oczywiscie jest u Ciebie pizzahut, nie napisalas gdzie mieszkasz, wiec ciezko cos doradzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka