feniks_z_popiolu 10.01.12, 06:06 ...oprócz psychologa albo nawet psychiatry oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
default Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 07:46 Najlepszy, ale najczęściej niewykonalny - jeden dzień całkiem dla siebie (nicnierobienie, brak pośpiechu, dużo spania, gapienie się w tv). Poza tym - dobra książka (najlepiej horror Stephena Kinga ), dobre jedzonko, spacer po lesie. Na niektóre rodzaje chandry pomaga mi pieczenie ciast. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 08:21 Szybka jazda na rowerze. W przypadku stresu, chandry godzina takiego wysiłku i zaczyna mnie puszczać. Po dwóch godzinach czuję się całkowicie pozytywnie naładowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 08:55 Rozmowa z lubym, fajny serial - ostatnio: "Co ludzie powiedzą" i "Pan wołał, Milordzie?" oraz niestety słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 10:55 sen, seks, długi prysznic lub kąpiel (zawsze sobie wyobrażam, że woda zmywa ze mnie problemy), marzenia, zakupy ciuchowe, dobra książka, impreza, wyjazd choćby do sąsiedniego miasta na parę godzin, telefon do przyjaciela Mam dużo sposobów na chandrę, zazwyczaj nie trzyma mnie dłużej niż dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 10:59 o, wanna, a w wannie głuupia książka (u mnie znaczy głupia, bo może u innych mundra ) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 11:30 wypłakuję się porządnie i mam spokój na kolejne pare miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 12:10 Dłuugi spacer, przebieżka, intensywna gimnastyka, ramiona ukochanego, zakupy, wizyta u koleżanki, nalewka, gorący prysznic, łóżko i dobra książka. Zawsze coś pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 16:35 To, co Ci sprawia radość, przyjemność. Dla mnie to słuchanie muzyki, czytanie, zakupy, jakaś relaksująca kąpiel z dodatkiem olejków/soli. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 16:41 swiety spokoj jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 18:11 Spacer z psem, zabawa z kotem, książka, seriale komediowe, gra na fortepianie (moja własna), śpiew starszej córki, wygłupy z młodszą, przytulenie się do męża, duża dawka ruchu, seks - wszystko co wymieniłam działa Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 18:18 emama, oczywiscie - jak w ogole mozesz pytac Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 18:37 Witam, Jak mam doła, to czytam "ucieczkowo". Mam takie książki - przytulaki na stałe w łóżku. Teraz spadły za bandę. Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 18:42 Dobre jedzenie i sezon "Przyjaciół" Odpowiedz Link Zgłoś
nandadevir Re: Wasze sposoby na chandrę 10.01.12, 18:44 wycieczka w góry, dobry film, kolacja w ulubionej restauracji, wszystko jednego dnia. o jeszcze udane zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_ka_2 Re: Wasze sposoby na chandrę 18.05.12, 17:07 Na chandrę pomaga gorczyca polna - "Gorczyca jest ekstraktem na nagłe obniżenie nastroju, którego przyczynę trudno jest ustalić. Pojawiający się smutek może być bardzo silny i czasem towarzyszą mu myśli na temat bezsensu życia, śmierci. Osoba cierpiąca na ten stan wydaje się całkowicie owładnięta negatywnym nastrojem i nie może się z niego otrząsnąć. Pomaga przywrócić wewnętrzną radość i spokój oraz uświadomić sobie przyczynę nawracających nieraz okresów przygnębienia." znalezione na www.drbach.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Wasze sposoby na chandrę 18.05.12, 17:37 podczas najwiekszego stresu w moim zyciu 4 lata temu wrocilam do biegania i od tej pory biegam 5-6 razy w tygodniu nabijajac mnostwo km i to jest moj lek na cale zlo i choroby glowy i ciala.Jak mam chandre, bo musze sie zmeczyc porzadnie, tak zeby miesnie krzyczaly, pot sie po tylku lat, serce walilo, brakowalo oddechu, po tym mi wszystko przechodzi, lepiej spie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wasze sposoby na chandrę 18.05.12, 18:25 Dobry film, książka i serial. Nic dołującego. Do tego dobra herbata i zaczyna być dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Wasze sposoby na chandrę 18.05.12, 18:48 Zająć się hobby z dziedziny twórczej, rzemieślniczej albo naukowej - w każdym razie takim, które w głowie lub w rękach zostawia konkretny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanik Re: Wasze sposoby na chandrę 18.05.12, 20:49 mojito. masaż. siłownia. solarium. sex. czasami zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Wasze sposoby na chandrę 19.05.12, 10:33 spacer po lesie, intensywny trening z chodakowską i rzecz jasna alkohol oraz ematka Odpowiedz Link Zgłoś