figrut 13.01.12, 21:55 Taka prawdziwa z gradem. Nie widziałam takiej od lat osiemdziesiątych i aż nieswojo się czuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata132 Re: Burza u mnie 13.01.12, 21:56 Możesz podać rejon Polski? U nas cisza (lubuskie) Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Re: Burza u mnie 13.01.12, 23:39 patrz pani, ja też kujawsko-pomorskie, a u mnie cisza, ino śnieżek prószy, nawet wiać przestało. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Burza u mnie 13.01.12, 22:02 u nas paskudnie. burzy nie ma, ale od wczoraj wieje a przed chwila padal marznacy snieg z deszczem. wczoraj wialo, jak cholera, na calym osiedlu pogasly swiatla w domach i na ulicy. siedzielismy ok godziny przy swieczkach, wiele innych osob podobnie. kolezanka, ktora mieszka w centrum miasta mowila, ze u niej w domu swiatlo bylo, ale latarnie na ulicach pogasly. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka_x Re: Burza u mnie 13.01.12, 22:13 To mnie zaskoczyłaś, burza w styczniu gdzie powinien być środek zimy, szok. U mnie rano słońce świeciło jak wiosną, po paru godzinach śnieżyca, a później czarne chmury zawisły ale tylko deszcz popadał no i okropnie wiało. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Burza u mnie 13.01.12, 22:16 u mnie była wczoraj w nocy bez gradu, ale z grzmotami i błyskami a ja KOCHAM burzę, więc skakałam jak wariatka przy oknie "Burza w styczniu!! Burza w styczniu!!!" a dzisiaj nas zasypało, kurzawa normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Burza u mnie 13.01.12, 22:22 W Wielkopolsce burza przeszła wczoraj wieczorem (błyski, grzmoty, ulewa), dziś od rana śnieg na zmianę ze słońcem. Śniegu nie widać, bo topił się na bieżąco, choć jak padał to wszystko było na dziesięć minut białe ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
atowlasnieja Re: Burza u mnie 13.01.12, 23:22 U mnie taż była wczoraj. Padał śnieg z deszczem, szalał wiatr i jak huknęło! Dzisiaj w dzień też hałasowało przy opadach śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 Re: Burza u mnie 13.01.12, 22:24 Mazowieckie (pod wawą) na chwilę obecną cisza i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Burza u mnie 13.01.12, 23:28 u mnie sztorm i wieje od morza, w rzece tyle wody, ze az sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Burza u mnie 13.01.12, 23:33 A u nas była dziś zajefajna śnieżyca, tylko niestety krótka. Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Burza u mnie 13.01.12, 23:36 a ja myslalam ze zwariowalam, wczoraj w nocy byla u mnie burza z piorunami! Najpierw walnelo tak ze cale miasto bez pradu(my mielismy bo jestesmy podlaczeni do linij tej co szpital, u nas nigdy nie gasnie), wszystkie latarnie zgasly, bloki tez, po pol godziny walnelo gdzies kolo mnie, skutek, spalone 3 zarowki i wyskoczone korki! A dzis od 10 minut pada taka sniezna kaszka i za oknem jest bialutko! Pogoda zwariowala ps przepraszam nie mam polskich liter! Odpowiedz Link Zgłoś
grouse1 Re: Burza u mnie 14.01.12, 10:08 U mnie burza była nie tej, a poprzedniej nocy (zresztą to już trzecia tej zimy ) - dolnośląskie. Jak długo żyję, nie pamiętam burz w zimie, coś się w tej pogodzie pomieszało. A tej nocy wiało strasznie, padał śnieg z deszczem i grad, a dziś rano za oknem śnieg, co prawda niezbyt dużo, ale zawsze coś - dzieci się ucieszyły, ja mniej Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: Burza u mnie 14.01.12, 11:38 U mnie (małopolska zach) była burza wczoraj po południu, bez gradu ale za to z niezłą śnieżycą Odpowiedz Link Zgłoś