japanunieprzerywalempanieposle 03.02.12, 23:50 brala ktoras udzial jako pracodawca albo stazysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spicy_orange Re: grasz o staz 04.02.12, 13:56 mój pracodawca bierze udział i chyba jest nawet sponsorem branżowym. Jeśli chodzi o to, czy się to studentom opłaca, to mówię nie. W naszej firmie studenci normalnie przychodzą na praktyki, dostają za to kasę i potem często umowę (najpierw zlecenie, potem o pracę). Po co się bawić w grę o staż, skoro można to samo dostać przychodząc z pytaniem czy potrzebujemy praktykanta? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: grasz o staz 04.02.12, 13:59 platne praktyki to rzadkosc a nawet nieplatne sa rarytasem Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: grasz o staz 05.02.12, 11:36 u nas płacą praktykantom półtora tys brutto na zlecenie. Po przejściu na umowę o pracę nie mam pojęcia, bo pensja robi się tajna Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: grasz o staz 05.02.12, 11:41 a co to za branza jesli to nie tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
aga90210 Re: grasz o staz 05.02.12, 16:28 Byłam u 3 pracodawców na płatnych praktykach, więc to wcale nie rzadkość. Mój były pracodawca brał co roku ok. 5 praktykantów z grasz o staż, i potem 3 osoby zostały w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś