Dodaj do ulubionych

Adele na Grammy

13.02.12, 17:18
Link, schudła chyba trochę i wygląda cudnie, zobaczcie występ na żywo, jaką ona ma śliczną twarz, do tego ładny makijaż, nie przeładowana fryzura.
No i występ świetny, ale to chyba norma smile
I 6 nagród dostała, uwielbiam tę kobietę!!
Obserwuj wątek
    • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:19
      Dlaczego ja nie mam takiego głosu, dlaczego sad((((((((((((((((
      • kub-ma Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:25
        Też nie wiem dlaczego nie masz takiego głosu. Nawet więcej, nie wiem dlaczego JA nie mam takiego głosu. smile
        • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:40
          Niesprawiedliwe, nie??
      • gaga-sie Re: Adele na Grammy 14.02.12, 13:28
        Ale może masz taką ładną buzię jak onasmile Też ją lubię, głoś świetny.
    • kub-ma Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:26
      Właśnie widziałam w Teleexpresie. Rzeczywiście wyglądała całkiem, całkiem. A głos - to jest to!
    • woman-in-the-city Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:30
      Schudła po operacji to napewno, ma bardzo ładne rysy twarzy i uwielbiam (prócz jej głosu rzecz jasna) jej fryzjerski look na lata 60-te. Moze i dodaje lat, ale jest szalenie kobiecy . Sama od czasu do czasu tak się czeszę, we fryzurze typu ulizana topielica nie wszystkim jest do twarzy..
      • tezee Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:33
        Nie lubię ani tego słuchać ani oglądać , mam mega alergie na Kate Perry i Adele
        • dzoaann Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:38
          to po co wchodzisz w watek, tytul mylacy nie byl?
          masz alergie to sie trzymaj z daleka i tyle.

Adele jest boska, nawet nie schudnietasmile
      • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:41
        Też mi się podoba taka fryzura, a w tej wersji na grammy czyli bez pushupu wyglądała bosko!!
        Jakby była facetem to bym się jej oświadczyła smile
    • timetotime Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:40
      Boska jest smile.
      Uwielbiałam ją zanim zaczęła być popularna w Polsce. Ma absolutnie genialny wokal smile.
      • tezee Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:43
        Ciekawi mnie ile ludzi jej nie trawi bo poza sobą nie słyszałam o takiej.
        • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:45
          Załóż nowy watek i zacznij liczyć antyfanów wink
        • koolair Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:06
          tezee napisał:

> Ciekawi mnie ile ludzi jej nie trawi bo poza sobą nie słyszałam o takiej.

to juz wiesz ze sama nie jestes big_grin
    • ola Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:45

Rany, na żywo ten głos powala jeszcze bardziej niż na obrobionej płycie. Mogłaby kruszyć żyrandole.
      Uwielbiam ją.
      • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:47
        A właśnie, ja ogólne kocham wykonania koncertowe na żywo, wolę lekko niedoskonałe niż te idealne z płyt, a ona tak śpiewa na zywo, że mi wszystko opada co tylko może smile
        Na yt są jej dwa koncerty do posłuchania, polecam.
        Jak sobie puszczam taki koncert to mogę nawet prasować, bo w trans wpadam smile
        • ola Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:01

ale do tego trzeba mieć głos, technikę, talent. Adele to ma.
          Jakiejś pańci biusciastej prosto z wytwórni wolałabyś słuchac jednak po komputerowej obróbce wink
    • sueellen Re: Adele na Grammy 13.02.12, 17:59
      Wyglada swietnie, jeszcze tak z 10 kg w dol i byloby absolutnie rewelacyjnie.
    • koolair Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:04
      ja nie rozumiem fenomenu tej pani - jej śpiew mnie mega drażni niebywale a wyglądem przypomina dorodna czterdzieche..
      • ola Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:08
        no cóż - jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził.
        Nawet jelonek Bambi miał wrogów.
        Nie masz obowiązku jej słuchać, nie musisz pisać w wątkach fanowskich, tak?
        • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:09
          ola napisała:

> Nawet jelonek Bambi miał wrogów.

big_grin
        • bell82 Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:11
          ola napisała:

> no cóż - jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził.
          > Nie masz obowiązku jej słuchać, nie musisz pisać w wątkach fanowskich, tak?

To sobie pańciu wejdz na forum prywatne.To jest forum ogólnodostępne i każdy może sobie wejść i napisac co mu się żywnie podoba..
          • ola Re: Adele na Grammy 14.02.12, 13:22
            bell82 napisała:

> ola napisała:
            >
            > > no cóż - jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził.
            > > Nawet jelonek Bambi miał wrogów.
            > > Nie masz obowiązku jej słuchać, nie musisz pisać w wątkach fanowskich, ta
            > k?
            >
            > To sobie pańciu wejdz na forum prywatne.To jest forum ogólnodostępne i każdy mo
            > że sobie wejść i napisac co mu się żywnie podoba..

no to sobie napisałam. Co? nie można?
        • bi_scotti Re: Adele na Grammy 13.02.12, 20:29
          ola napisała:

A Bambi nie byla sarenka?

Adele jest fantastyczna i strasznie sie ciesze, ze operacja sie udala i jeszcze wiele przed nami i dla nas muzyki z tego wyleczonego gardla big_grin
          • ola Re: Adele na Grammy 14.02.12, 13:26

A Bambi nie byla sarenka?

a widziałaś jego tatę?
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ui/ki/ukbq/wxoS6qA9wz3EXS2wIX.jpg
      • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:08
        Sio, sabotażystki!!
    • 18_lipcowa1 i jednak schudła 13.02.12, 18:16
      tak aporpos bycia zadowolonym z bycia grubym
      • sueellen Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:19
        podobno scudl z powodu choroby. fakt faktem, ze wyglada znacznie lepiej.
      • kajmanik Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:21
        moze schudła minimalnie. wygląda jak zadbana, gruba kobieta ok 50 .ma piękny głos i depresyjny repertuar. nic ponadto.
        • iuscogens Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:34
          Gdzie niby sa te 50-latki, które wyglądają jak Adele, w krainie tęczowej wróżki chyba big_grin
          • kajmanik Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:35
            chyba nie jesteś z W-wywink tapir+tapeta+sadłowink to w pewnym wieku w pewnych kręgach normawink
            • iuscogens Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:40
              Jak nie jestem, jak jestem. Może nie z tych kręgów jestem co trzeba wink
              Tobie chodzi o stylizację czy o wygląd, bo to jednak dwie rożne rzeczy??
              • kajmanik Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:47
                jak bywasz w urzędach państwowych to wiesz o czym mówięwink niestety z Adele jest ten problem ze jej typ urody zestawiony ze atylizacją cioci-kloci daje efekt dobrych 20 lat wiecej niz ma. głos ma cudny ale to dowód ze nie mozna mieć wszystkiegowink
                • iuscogens Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:49
                  Widziałaś zdjęcia, które zalinkowałam na początku?? Tam nie ma cioci-kloci, wygląda bosko smile
                  • kajmanik Re: i jednak schudła 13.02.12, 18:51
                    wyglada lepiej to faktwink ale jak widać mamy inne pojęcie boskiego wyglądu - postarza ją wyczes, makijaż, kieca ..
                  • aneta-skarpeta Re: i jednak schudła 13.02.12, 20:17
                    dziewczyny, ona ma 21 lat!!! a wygląda jak super 40stkatongue_out
                    ja uwielbiam adele , jest sliczna, ale zdecydowanie sie postarza
                    wolę ją w wersji
                    https://images.nymag.com/images/2/daily/2011/02/02_adelemirror_560x375.jpg
                    https://cdn.singersroom.com/news/pics/2011/07/Album-Sales-Raise-B.jpg
        • timetotime Re: i jednak schudła 13.02.12, 19:01
          Depresyjny repertuar, lol smile.

Może Britney Spears będzie wystarczająco radosna, co? smile
          • zdzisnadzis Re: i jednak schudła 13.02.12, 19:06
            timetotime napisała:

> Depresyjny repertuar, lol smile.
            >
            > Może Britney Spears będzie wystarczająco radosna, co? smile

masz takie wąskie horyzonty muzyczne ?? smile
            • timetotime Re: i jednak schudła 13.02.12, 19:08
              Yhy. Jeszcze Lady Gada do tego big_grin.
              Tylko nie wiem czy repertuar nie jest zbyt depresyjny...
              • zdzisnadzis Re: i jednak schudła 13.02.12, 19:14
                timetotime napisała:

> Yhy. Jeszcze Lady Gada do tego big_grin.
                > Tylko nie wiem czy repertuar nie jest zbyt depresyjny...

autentycznie smiesza mnie takie komentarze big_grin ktos kto pozwolił sobie skrytykowac repertuar Adele pewnie słucha plastikowego shitu, no comments big_grin a repertuar ma jak najbardziej depresyjny, wystarczy wsłuchac sie w teksty - akurat w tym stwierdzeniu nie ma przesady.
                • timetotime Re: i jednak schudła 13.02.12, 19:29
                  A mnie do łez śmieszy gdy ktoś rzuca argumentem przeciw "bo ma depresyjny repertuar", hahaha smile)).
                  Nie wiem co to muza plastikowa, słucham głównie smooth jazzu, soulu i muzyki poważnej, najchętniej baroku.
          • aneta-skarpeta Re: i jednak schudła 13.02.12, 20:23
            sory, ale adele ma duzo "depresyjnych"kawałków

co jest na plus, ale nie ma co mowic "ze czarne jest czarne, a białe jest białe"
            • timetotime Re: i jednak schudła 13.02.12, 20:42
              Doczytaj co napisałam wyżej. Nie neguję twierdzenia, że piosenki Adele do wesołych nie należą, ale śmieszy mnie gdy ktoś wysuwa taki argument przy ocenie czyjegoś repertuaru smile.
              • aneta-skarpeta Re: i jednak schudła 13.02.12, 20:53
                ja doczytalam i rozumiem, natomiast mozna nie lubic smutnych piosenek, bo sa dolujące, a lubic muzyke np agresywną, spokojną, wesołą,

nic w tym złego
                natomiast to ze adele ma muzyke dosc depresyjną to fakt
                i mozna jej nie lubic, co nie iznacza od razu zamilowanie do lady gagi czy spears

argument dobry jak kazdy inny

ja tez okresowo nie lubie depresyjnej muzyki, bo zle na mnie wplywa, wiec wtedy jej unikam i mnie wrecz drazni
                • timetotime Re: i jednak schudła 13.02.12, 21:04
                  aneta-skarpeta napisała:

> ja doczytalam i rozumiem, natomiast mozna nie lubic smutnych piosenek, bo sa d
                  > olujące, a lubic muzyke np agresywną, spokojną, wesołą,

To chodzi o tekst czy muzykę?

No już dobszz, dobszz... smile.
                  Jak ktoś nie ma ochoty na ciężkie, "depresyjne" teksty to może posłuchać bezpiecznej "tfórczości" Gagi, o niczym wink. Będzie usatysfakcjonowany smile.
                  • aneta-skarpeta Re: i jednak schudła 14.02.12, 13:55
                    a dlaczego jak nie chce sluchac smutnej tworczosci adele to od razu musi sluchać tworczosci o niczym? i oczywiscie od razu sieczki rodem z gagi czy britney

az się wierzyć nie chce że sluchasz jazzu etc
                    • ola Re: i jednak schudła 14.02.12, 14:07

Hmmmm
                      czy "Rumour has it" albo "I'll Be Waiting" to smutne piosenki????
                    • timetotime Re: i jednak schudła 14.02.12, 14:12
                      Mam taką propozycję, spuść trochę powietrza z balonika, bo to niezdrowo tak sie nadymać smile. Strasznieś sieriozna smile.

> az się wierzyć nie chce że sluchasz jazzu etc

Dlaczego wierzyć Ci się nie chce? smile
                      Rick Braun, Acoustic Alchemy, Brian Simpson, Culbertson, Kim Waters, Bob Baldwin i wielu, wielu innych. Uwielbiam! To ze smooth jazzu, z muzyki soul też wymienić jakieś płyty ukochane? smile
      • e_r_i_n Re: i jednak schudła 13.02.12, 20:25
        Schudła, bo przez jakiś czas tylko płyny mogła przyjmować.
      • bi_scotti Re: i jednak schudła 13.02.12, 20:31
        18_lipcowa1 napisała:

> tak aporpos bycia zadowolonym z bycia grubym

Z wlasnych doswiadczen Ci powiem, ze jak z powodu klopotow z gardlem jest sie chocby krotko na liquid diet, to nie ma przepros - chudnie sie "samo z siebie". Life.
    • k1k2 Re: Adele na Grammy 13.02.12, 18:56
      glos super, zle z ta cudna twarza to przesada wink
      ot, dosc grubawa babka ze sztucznymi rzesami tona makijazu, ktore chwilowo odwracaja uwage od drugiego podbrodka. w stoju kapielowym tez bym jej nie chciala zobaczyc. ale slucham chetnie.
      • tais86 Re: Adele na Grammy 13.02.12, 19:26
        Ona ma naprawdę cudną twarz, tylko nadwaga ją przytłumia. Gdyby jeszcze trochę schudła, to wg mnie byłaby jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie smile
        • kobieta_z_polnocy Re: Adele na Grammy 13.02.12, 20:12
          To czy ma piękną twarz czy nie trudno stwierdzić, bo Adele akurat ma na sobie zawsze tony makijażu. I zgadzam się, że jej look jest dosyć przyciężki i zdecydowanie dodaje jej lat. Te dodatkowe kilogramy z pewnością nie pomagają.

Nie zmienia to faktu, że bardzo lubię jej głos i piosenki. Tym niemniej nie dajmy się zaślepić jej popularnością. To młoda dziewczyna, która przez te koki i sztuczne rzęsy wygląda na dwadzieścia lat starszą.
    • to_ja_tola Re: Adele na Grammy 13.02.12, 20:14
      wyglądała ładnie???
      Proszę cię....?fryzura straszna...

• bi_scotti Re: Adele na Grammy 13.02.12, 20:36
        A tak szczerze - jakie to ma znaczenie jak ona wyglada? Who cares? Spiewa jak bogini i na tym warto sie skupic. Reszta to tak jakby wylacznie jej problem.
        • iuscogens Re: Adele na Grammy 13.02.12, 20:44
          Tak jest!! Pomijając ten drobny fakt, że na Grammy wyglądała jak bogini suspicious
        • paskudek1 Re: Adele na Grammy 13.02.12, 21:01
          dokladnie, co prawda nie jestem zakochana w Adele ale czasami milo sie jej słucha. A co do wygladu i głosu to zawsze przychodzi mi namyśl "babcia Tina" na która 20 lat temu patrzec nie moglam, taka mi sie wydawała obrzydliwa. za to słuchać - zawsze ) Adele śpiewa głosem a nie wyglądem.
          • joanna266 Re: Adele na Grammy 14.02.12, 10:55
            wygladała swietnie,spiewa swietnie.kurcze czemu zawsze jak widze tego typu opisy jak wyzej od razu chce mi sie zobaczyc piszącesmilemysle ze adele ze swoja lekko odstepujacą od przecietnej waga i tak jest o niebo atrakcyjniejsza niz wiekszosc piszacych a emamie.sorkiwink
            • zdzisnadzis Re: Adele na Grammy 14.02.12, 11:25
              joanna266 napisała:

> wygladała swietnie,spiewa swietnie.kurcze czemu zawsze jak widze tego typu opis
              > y jak wyzej od razu chce mi sie zobaczyc piszącesmilemysle ze adele ze swoja lekk
              > o odstepujacą od przecietnej waga i tak jest o niebo atrakcyjniejsza niz wieksz
              > osc piszacych a emamie.sorkiwink

Akurat jej waga to chyba tutaj nie ma nic do rzeczy. Akurat świat nie składa się z samych pieknych szczupłych lasek. Chodzi o to ze ma look jak 40 letnia kobieta a przeciez to młoda, całkiem ładna dziewczyna..
              • cherry.coke Re: Adele na Grammy 14.02.12, 13:54
                zdzisnadzis napisał:

> Akurat jej waga to chyba tutaj nie ma nic do rzeczy. Akurat świat nie składa si
                > ę z samych pieknych szczupłych lasek. Chodzi o to ze ma look jak 40 letnia kobi
                > eta a przeciez to młoda, całkiem ładna dziewczyna..

Bo jezeli spiewa i pisze kawalki w stylu lekko retro, to i wyglad bedzie miec klasyczny. Gdyby sie ubrala jak Rihanna w czarny lateks z czerwonym irokezem, albo jak Eliza Doolitle w szorty z rolkami to by sie troche gryzlo smile
                • kropkacom Re: Adele na Grammy 14.02.12, 14:20
                  > to by sie troche gryzlo smile

Delikatnie mówiąc...
            • k1k2 Re: Adele na Grammy 14.02.12, 18:20
              byc moze. ale ja nie pracuje w show businessie i nie mam do dyspozycji, stylistek, dietetyczek, prywatnego trenera, ktore znana piosenkarka moze miec na kiwniecie palcem.
    • kropkacom Ta dziewczyna jest boska i niech jej inne gwiazdy 14.02.12, 10:57
      Ta dziewczyna jest boska i inne gwiazdy estrady mogą jej najwyżej buty myć!

Co do wyglądu, to akurat wolę ją w innych stylizacjach.
      • wpak Re: Ta dziewczyna jest boska i niech jej inne gwi 14.02.12, 13:45
        Schudła, a wraz z operacja guzków śpiewaczych straciła te piękną chrypkę, no ale zdrowie ważniejsze i nadal śpiewa porywająco tyle ,ze z mniejszym "czarnym" zabarwieniem.
        • kropkacom Re: Ta dziewczyna jest boska i niech jej inne gwi 14.02.12, 14:18
          Prawda? Już myślałam, ze tylko ja to zauważyłam.

> guzków śpiewaczych straciła te piękną chrypkę,
      • iuscogens Re: Ta dziewczyna jest boska i niech jej inne gwi 14.02.12, 14:20
        Kropka co to się stał, że mówisz ludzkim głosem big_grin
    • chipsi Re: Adele na Grammy 14.02.12, 14:17
      I niech mi tu ktoś tylko spróbuje powiedzieć że Adele jest paskudna i powinna mieć kompleksy bo jest gruba. Znajdę i zakopie pod tulipany big_grin
      • k1k2 Re: Adele na Grammy 14.02.12, 18:17
        jest gruba, ale wcale nie jest paskudna i nie musi miec kompleksow
    • kura28 Re: Adele na Grammy 14.02.12, 17:13
      Moim zdaniem w wersji oficjalnej wygląda źle, połączenie tuszy z ciotkowatymi sukienkami i fryzurami dodaje jej lat. Jak na nią patrzę, mam wrażenie że to 40-50 latka.
      Jej codzienne stylizacje są dużo lepsze, wygląda bardzo ładnie.
    • a.va Re: Adele na Grammy 14.02.12, 23:45
      No ładnie wygląda, tylko strasznie staro. Można mieć look na lata 60. i wyglądać młodo, nie wiem, czemu tak ją stylizują. Na szczęście to, jak śpiewa, jest dużo ważniejsze, niż jak wygląda, a śpiewa genialnie.
      • christine7 Re: Adele na Grammy 21.02.12, 15:36
        Ona ma dopiero 23 lata, wiec rzeczywiście wyglada poważniej niż dziwczyny w jej wieku, ale czy to ważne, ważne jak śpiewa smile
        muzyka.wp.pl/aid,3203,title,Adele,artysta.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka