Dodaj do ulubionych

old spice dyskryminuje

14.02.12, 16:47
no kto by sie spodziewał
najlepsza reklama od dawien dawna uraża ciezko pracujących mężczyzn, którzy nie mają czasu na silownie
wyborcza.biz/biznes/1,101558,11142851,Reklama_Old_Spice_dyskryminuje_pracujacych_mezczyzn.html
mnie i mojego meza, ktory tez nie ma czasu na silownie i naprawdę mimo najwiekszych checi nijak nie jest podobny do zadnego modela, po prostu strasznie bawi

szkoda, ze ludzie nie mają wiecej dystansu do siebie.

jak siegne pamiecią to nic mnie w reklamach nie obraża, co najwyzej draznią mnie jakies reklamy, ale z ronych powodów
Obserwuj wątek
    • shellerka buahahahahhaha :))) 14.02.12, 17:00
      buahahahasmile uwielbiam tą reklamę i mój mąż o tym wie, za każdym razem patrzy na mnie, kiedy ta reklama leci, a ja się śmieję zachwycona pomysłem i oczywiście panem wink

biedne misie pysie się oburzyły i poczuły obrażone, a jak z każdego billboardu reklamującego byle gie patrzy na nas boska 16 latka o nienagannej figurze, prężąca się jak kotka na gorącym rozgrzanym dachu i wydymająca swoje idealne usta to my mamy z tym żyć i być szczęśliwe oraz upodabniać się do owego ideału ? smile))

myślę, że to prowokacja, bo nie wierzę, że mężczyźni mają mniej dystansu do siebie, niż kobiety smile
    • shellerka Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 17:03
      a siedzę na koniu jest absolutnie genialne i za każdym razem mnie powalasmile
    • demonii.larua Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 17:07
      U mnie ta reklama wywołuje wybuch niepohamowanego śmiechu big_grin a na tekst: Szkoda, że nie jest mną" odruchowo myślę "oezzuuu całe szczęście" big_grin
      Ale doszukiwanie się w niej dyskryminacji to dopiero dyskryminacja big_grin
      • jkk74 Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 21:56
        demonii.larua napisała:

> U mnie ta reklama wywołuje wybuch niepohamowanego śmiechu big_grin a na tekst: Szkoda
        > , że nie jest mną" odruchowo myślę "oezzuuu całe szczęście" big_grin

mam tak samo big_grin
    • chipsi Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 17:39
      Leżę i kwiczę big_grin Dyskryminacja... Hahahahaa. Ten co się skarży powinien tez zażądać usunięcia reklam z młodymi, ładnymi, szczupłymi dziewczynami. Tylko że żadna normalna kobieta nie chciała by oglądać zaniedbanych pasztetów w reklamach, bez względu na płeć.
      • joanna266 Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 17:52
        przeboska jest ta reklama.jedna z lepszych i bede jej bronic do utraty tchu.siedze na koniu....smile)))chce wiecej w tym stylu!
        gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał..smile
    • anorektycznazdzira Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 22:10
      Pomijam samą skargę, ale czy w artykule nie chodzi aby o to zderzenie: ta cała rada etyki przyznała rację skarżącemu się na zbyt pięknego modela, ale skarżącej się na zbyt piękną i namolnie erotyczną modelkę to już nie. I dla mnie taka sytuacja to jest grube przegięcie.
    • methinks Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 22:42
      Nie wiem, jestem facetem i nie wygladam jak pan Mustafa, ale reklama mnie rozbraja i nie czuje sie specjalnie zagrozony siedzeniem na koniu.
    • vivi.bon Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 22:52
      Żenująca skarga, żenująca decyzja.
      I spin off:
      www.adweek.com/adfreak/axe-calls-out-old-spice-its-horse-fixation-12060
      • toxicity1 Re: old spice dyskryminuje 14.02.12, 23:16
        Nie znoszę tej reklamy.
        Facet jest ...
        • hiacynta333 Re: old spice dyskryminuje 15.02.12, 02:12
          Też nie znoszę tej reklamy. Nie znoszę old spice, kojaży mi się z gejami ( nikogo nie obrażam, ale tekie mam skojażenia i do gejów nic nie mam, póki mego męża nie chcą poderwać )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka