solka11 12.06.04, 22:19 Czeka nas taki smutny tryb życia przez dłuższy czas. Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami i radami? Będziemy wdzięczne za każde wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja275 Re: Tata weekendowy:( 13.06.04, 00:36 skad ja to znam. Nie raz wypowiadalam sie na forum wlasnie w tej sprawie. My tez tzn ja i Zuza ( nasza 9 miesieczna corka ) mamy wekendowego meza i tate w jednym, smutna i dosc trudna to sprawa. Co by tu napisac na pocieszenie chyba nie wiele moge dodac zebys starala sie przede wszystkim zajac dzieckiem i nie rozmyslala co by bylo gdyby bylo...my jestesmy typowym weekendowym malzenstwem. Teraz meza nie widzialam nawet dwa tyg bo jest w Paryzu, wlasnie jutro wraca do Polski wiec zobacze go 2 h w Wawie na Okeciu po czym leci do Krakowa a stamtad jedzie prosto do Krosna. Moj maz pracuje w Krakowie a ja mieszkam w Wawie tak wiec sama widzisz trudna sytuacja. Jedynie ostatnie 4 miesiace spedzilismy razem bo bylismy na kontrakcie w USA. Teraz czeka nas weekendowe spotykanie sie do wrzesnia od wrzesnia prawdopodobnie Paryz a potem znowu nie wiadomo co bedzie z nami. Koszmar !!! Juz mnie to tak zmeczylo ze nie masz pojecia... pragne normalnosci takiej zwyklej normalnosci pozdrawiam i moze to glupio zabrzmi ale glowa do gory !!! Musimy byc silne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
solka11 Re: Tata weekendowy:( 13.06.04, 16:11 Dzięki za odzew Zawsze to lepiej człowiek się czuje wiedząc, że można z tym żyć. Też się trzymaj dzielnie, miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
watermelon01 Re: Tata weekendowy:( 13.06.04, 23:20 U nas szykuje sie podobnie. Od pazdziernika przez rok bede miala meza za granica, a wizyty raczej tylko na Swieta... no coz, bedziemy sobie jakos radzic sami - Maluch (10 mies.) z mama. Ja to wlasciwie jestem troche przyzwyczajona, poniewaz zawsze bylismy para-narzeczonymi-malzenstwem bardziej telefoniczno- mailowym niz normalnym, ale co powie Malutek na taka sytuacje?... Odpowiedz Link Zgłoś
solka11 Re: Tata weekendowy:( 14.06.04, 14:34 A jak Wasze maluchy znoszą takie rozstanie? Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: Tata weekendowy:( 15.06.04, 12:18 witam wszystkie weekendowe i dłuższe mamy. U nas tez podobna sytuacja. ja z córeczką od momentu jak skończyła 7 m mieszkam i pracuję w Wawie. Mąz 200 km od nas. Widujemy się w weekendy, święta, urlopy. Na szczęście już niedługo koniec. Córeczka ma teraz ponad 3 latka. Od jakiś 6 miesięcy b. przeżywa fakt, że tata nie jest z nami na codzień. Wcześniej nie było z tym większego problemu. teraz rozstania są b. smutne. Zosia codziennie podkreśla, że chce być z tatą, że tęskni. Płacze, gdy mąz odjeżdza. na szczęście jak pisałam jeszcze tylko 3 tygodnie. joanna Odpowiedz Link Zgłoś