jkk74 07.03.12, 23:12 nowa reklama H&M - Marine czy jakoś tak - czyj utwór jest podkładem muzycznym? wiem że znam i że to proste jak barszcz, ale nie umiem sobie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka07 Re: nowa reklama H&M 07.03.12, 23:18 www.myvideo.de/watch/7604882/Roxy_Music_Avalon Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 00:19 nie wiem, czy jestem bardziej w szoku, ze nie wiesz co to jest Marni (!!!), czy że nie znasz Avalon. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 08:23 lubię to chyba sobie sygnaturkę z tego zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 09:54 Ja tez nie miałam pojęcia, co to jest Marni, ale Avalon znam, może być? Może dziewczyna jest młoda i Bryan Ferry to dla niej prehistoria... Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 11:17 tez jestem w szoku, od rana w ddtv O TYM GADAJA. ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 12:33 arkanna napisała: > tez jestem w szoku, od rana w ddtv O TYM GADAJA. ha ha od rana to ja się swoim dzieckiem zajmuję a potem zaraz do pracy poszłam... ddtv nie oglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 12:40 Cytat> tez jestem w szoku, od rana w ddtv O TYM GADAJA. ha ha No taaaaa, jak gadają w ddtvn to jest przeca oczywista oczywistość! ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
jkk74 Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 12:32 wybacz ale ani tiwi ani sklepy z ciuchami nie są moim sensem życia... nie, nie wiem co to Marni... Muszę? no nie... na szczeście... co do muzyki - napisałam że mam na końcu języka i nie mogę skojarzyć... ot takie chwilow zaćmienie... (kurna czemu ja się tłumacze interentowemu bytowi? pogieło mnie czy jak??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 12:45 Tez nie wiedziałam kto to ten Marni dopóki nie zobaczyłam tego w reklamie HM ale stwierdzam ze jest wyjatkowo marny..na swoje usprawiedliwienie - wszystkich pozostałych znam co już tworzyli dla tego badziewnego sklepu a piosenka to klasyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: nowa reklama H&M 08.03.12, 12:55 No tak, to nie dość, że trzeba mieć bidet, to jeszcze znać Marni. Z ciekawości poszukałam, obejrzałam i cieszę się, żem prosty człowiek i nie muszę się w takie szmaty ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś