Dodaj do ulubionych

Szlachta w Biedronce

• kozica111 Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 08:58
      Pewnie posiadanie karty jest dla niego pewnym symbolem luksusu, hmmm.
      W Biedronce widać sporo osób z marginesu, jak zaoszczędzą na jedzeniu to więcej mają na alpagę. A ze robią zakupy też tam ludzie normalni co w tym dziwnego? Co tak wszyscy pałają oburzeniem, w końcu autorka tez tam zakupy robiła.
    • majowadusza Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 08:59
      Komentarz beznadziejny a Ty pomijaj takie komentarze i zapominaj.

Ja Biedronki nie lubię bo nie ma małych koszyków, bo nie można płacić kartą, bo nie ma produktów które lubię ( które lubi szlachta ? he he )
    • an_ni Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 18:09
      najwyrazniej te typki pieniedzy z bankomatu nie wyplacaja tylko "kreca" albo dostaja z opieki w gotowce
      i zgadzam sie z biedronkowym towarzystwem, jest po czesci specyficzne
      sa biedne emerytki, normalnie ludzie pracujacy i wybierajacy produkty z wyzszej połki, i w wiekszosci ta specyficzna miejska biedota kupujace kolorowe tanie napoje, jakies najtansze biedronkowe parowki i pasztety, dmuchane bulki i chipsy - w typie tego faceta ktory Cie skomentowal
      podobnie jest w Tesco, szczegolnie w tym mniejszym marketach ktore tesco przejelo od Lider Price
      Biedrona nigdy albo jeszcze dlugo nie ucieknie od utartego wizerunku
      poza kilkoma markowymi produktami, ktore Biedronka ostatnio wprowadzila do asortymentu, a ktore bywaja tansze niz w innych supermarketach, wszystko inne jest ponizej sredniej jakosci, stad i w wiekszosci klientela taka
    • iceland.3 Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 18:14
      Ja też często kupuję w Biedronce i nie wiem o czym Ty piszesz? jaki wizerunek w przeszlosci i teraz masz na mysli?. Do biedronki mam blisko. Ostatnio spotkałam tam mojego ginekologa. Dla mnie sklep jak sklep. Mam tam blisko wiec chodze i kupuję.
      • iceland.3 Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 18:19
        do Tesco tez mam blisko wiec i tu i tu mozna mnie i meża spotkac.
    • mathiola Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 21:32
      Burak jest burakiem bez względu na to, gdzie kupuje.
      Buraka można spotkać w Piotrze i Pawle i w Biedronce.
      Burak może mieć na sobie garnitur od Armaniego i sweter z bazaru.
      Burakami nie należy się nadmiernie przejmować, chociaż nie przeczę, że irytują i to mocno.
      Chociaż przyznam, że bardziej irytują mnie buraki w garniturach, niż buraki w swetrach z bazaru.
    • hanna26 Re: Szlachta w Biedronce 10.03.12, 23:31
      > Stoję tak przy tym bankomacie , ubrana dość porządnie , płaszcz obcas

Łooorety. Płaszcz, obcas...
      My, łachudry z Biedronki, tak się nie stroimy. Nasz zwykły, codzienny strój na zakupy to parciany worek do pary z drelichami.
      A na nogach obowiązkowo kalosze.
      • thaures Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 11:28
        He,he... Kiedyś w Biedronce spotkałam się z kolegą, który jeździ porsche i ten samochód stał przed wejściem- uśmiałam się jak norka- bo to było tuż po tym ,gdy prezes zrobił w Biedronce słynne zakupy.. Kolega też się uśmiał i zgodnie poszliśmy po nasze ulubione orzeszki po 3,5 zł.
        • kajmanik Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 19:33
          tak sobie czytam ten wątek i chyba z czystej, niemal socjologicznej ciekawości pójdę obejrzeć i sklep i jego klientelę bo w życiu w Biedronce nie byłam wink
          • yenna_m Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 19:57
            sklep jak sklep
            niektore rzeczy rewelacyjne mają, w dodatku w dobrej cenie
            ja np z takich totalnych przyziemności, uwielbiam ziemniaki z Biedrony
            i takie papryczki nadziewane serkiem
            • mamaivcia Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 20:07
              o matko ! za te papryczki lub pomidorki nadziewane serkiem to dam się pokroić hahahahaha
              • annajustyna Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 20:09
                A to nie sa nadziewane biedronki?!
                • yenna_m Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 20:21
                  dokładnie tak wink
                  i mają szynki z biedronki wink i schab z biedronki wink ja osobiscie preferuję jednak sznycle z biedronki
                  biedronka bardzo mięsna i pożywna jest wink
    • ladyjm Re: Szlachta w Biedronce 11.03.12, 21:29
      hehe smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka