Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek butów Fly London

14.03.12, 11:15
Nabyłam właśnie takie buty (Yoni), pochodziłam trochę po domu i widzę, że będą mnie obcierać (na krawędziach z tyłu), do tego pięty całe czarne - zafarbowane od wyściółki. Trochę duże niedogodności jak na tę cenę. I się zastanawiam, czy zostawić, czy odesłać... Bo faktem jest, że większość butów na początku mnie obciera (co jest wk...ce jak cholera!), ale miałam nadzieję, że może te nie będą (czytałam, że takie wygodne). Jak myślicie, rozejdą się? I co z tym farbowaniem?! Jak było u Was - od początku dobrze się chodziło?
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Do posiadaczek butów Fly London 14.03.12, 18:48
      Farbować to chyba nie powinny za taką kasę, ja mam jasne baleriny, więc nie podejrzewam, by coś farbowało, kozaki też nie farbowały. A rozejść rozejdą się, jak każdy skórzany but, choć mnie nic nie obcierało.
    • sumire Re: Do posiadaczek butów Fly London 14.03.12, 18:55
      zawsze było ok. tylko jedna para (a mam sporo, bo bardzo lubię ten obuw) obtarła mnie jak jasny gwint, miałam ochotę wywalić buty do kosza po drodze do domu... ale potem sobie przebaczyliśmy smile
    • jak_matrioszka Re: Do posiadaczek butów Fly London 14.03.12, 20:24
      Wyglada na to, ze powinnas nosic wkladki, bez wzgledu na cene butow. Ja Fly nie mam, ale mam buty w podobnym przedziale cenowym i nie oczekuje od nich cudow. Nie za taka cene wink
      Barwienie jest irytujace, ale mozliwe ze gdyby mi sie buty bardzo podobaly, to bym jednak zostawila.
    • cherry.coke Re: Do posiadaczek butów Fly London 14.03.12, 22:03
      Mialam kiedys. Obcieranie to niestety kwestia bardziej ksztaltu nogi, zdarzalo mi sie pocierpiec. Ale farbowanie to wada...
    • selavi2 Re: Do posiadaczek butów Fly London 14.03.12, 22:15
      To były wyrzucone pieniadze.
      Przez 3 lata ubrałam je z 20 razy - zawsze na poobklejane plastrem stopy.
      Nie jestem zadowolona.
    • lillaj Re: Do posiadaczek butów Fly London 14.03.12, 23:32
      Moje też niestety mnie obcierają, ale nie farbują. Używam silikonowych wkładek i jest ok.
    • kammik Re: Do posiadaczek butów Fly London 15.03.12, 06:57
      Obcieranie to indywidualna sprawa, zależy od kształtu stopy. Farbowanie to wada, reklamuj. Moje chyba nie farbują.
    • goere Re: Do posiadaczek butów Fly London 15.03.12, 10:46
      Moje nie obcieraja. Sa niebieskie, ale cala wysciolka ze skory w naturalnym kolorze, wiec nie ma co farbowac.
    • thank_you Re: Do posiadaczek butów Fly London 15.03.12, 15:17
      Obcierają mnie każde buty, FL nie farbowały. Powinnaś chyba zareklamować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka