Dodaj do ulubionych

sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa

• super-mikunia Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 20:10
      czym mamusia zajmowała się kilka dni przed śmiercią dziecka.. psychopaci..
      • kozica111 Ankietka 22.03.12, 20:23
        www.se.pl/wydarzenia/opinie/krzysztof-rutkowski-blog-zamieszani-w-smierc-madzi-moga-teraz-zniknac-albo-sie-zabic_246870.html
        Zobaczcie to głosowanie z boku, makabra.To wszystko jest chore.
        • nangaparbat3 Re: Ankietka 22.03.12, 20:58
          Dno.
      • aniulka8503 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 20:25
        a pokazali te powody?
        • tezee Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 20:40
          Pytanie jest takie o co tu K** chodzi , parka siedzi w apartamencie Rutkowskiego ogląda fakty z info o zawartości ich dysków , nie ma zarzutów , nie ma decyzji o ponownym aresztowaniu , i takie informacje są podowane do mediów? o co tu chodzi? podpucha żeby ich złamać ?
          • wioskowy_glupek Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 20:57
            To jest skandaliczne, najpierw po przyznaniu nie chcieli jej przesłuchać bo się z nią i jej delikatną psychiką cackali...
            Teraz to samo takie rewelacje wyszły na jaw, ta kobieta już od godziny powinna siedzieć w prokuraturze i składać zeznania...

Przecież ona może uciec jeszcze dzisiaj za granicę....
            • antyideal Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:03
              wioskowy_glupek napisała:

> Przecież ona może uciec jeszcze dzisiaj za granicę....

O rany, to moze szybko patrol obywatelski ematkowy zorganizujcie pod slynnym apartamentem w Łodzi...
              • wioskowy_glupek Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:07
                Nie najlepiej kupić jej jeszcze bilet na Hawaje i dać bon na 100 000 000 $ żeby się urządzili w nowym miejscu... No i pomnik postawić matki polki.
    • aleksandra1977 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 20:54
      no to jest szansa na to, ze sprawdzi sie teoria Jackowskiego o tym, ze dziecko zostalo uduszone poduszka.
      • cherry.coke Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 20:58
        W czerwonym domu moze jeszcze...
    • zabulin nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 20:59
      czas, w którym te, które tu wieszczyły że lipcowa odszczeka to co pisała o matce Magdy, bedą musiały same odszczekać

I amm nadzieję, zę to zrobią, jeśli amją deko honoru.

Nadchodzi czas, gdy winni poniosą słuszną karę, mam nadzieje
      • mamaemmy Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:05
        zabulin napisała:

> czas, w którym te, które tu wieszczyły że lipcowa odszczeka to co pisała o matc
        > e Magdy, bedą musiały same odszczekać
        >
        > I amm nadzieję, zę to zrobią, jeśli mają deko honoru.
        >
        > Nadchodzi czas, gdy winni poniosą słuszną karę, mam nadzieje

wierzysz w to?
        Trzeba miec mocna osobowosc,charakter,godnośc honor.Większosci tego brakuje-po prostu NIC JUZ NA TEN TEMAT NIE NAPISZĄ.
        Ale chętnie skrytykują kolejny watek i obronią kolejnego morderce.
        • joanna35 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:11
          > Trzeba miec mocna osobowosc,charakter,godnośc honor.Większosci tego brakuje-po
          > prostu NIC JUZ NA TEN TEMAT NIE NAPISZĄ.

Wiesz, jak to mówią - każdy mierzy swoją miarą, wiec nie masz większego powodu do zadowoleniasmile
        • kota_marcowa Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:22
          > Ale chętnie skrytykują kolejny watek i obronią kolejnego morderce.
          >
          Tak tak, już powoli się zaczynają pojawiać w wątku o Trynkiewiczu.

A co do mamy Madzi, to obrończynie rzucały się do gardła temu kto choć słowo krytyki napisał i fakt pisały o odszczekiwaniu, teraz same powinny odszczekać i przeprosić za obrażanie tych co jednak rację miały.

A prokuratura milczała i robiła za głupów, bo zapewne rodziców Madzi podpuszczali, a teraz skoro pozwalają sobie na tak śmiałe oskarżenia, to muszą mieć mocne dowody. Lada moment pewnie o aresztowaniu usłyszymy. Będzie się pani Kasia ładnie w drelichu więziennym w nowym image'u prezentować.
        • ira_07 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:23
          Ale o co wam baby chodzi? Nikt przecież nie bronił matki mówiąc, że za 100% niewinna. Chodziło o to, by nie osądzać BEZ DOWODÓW. Ale widze, że niektóre chyba zadowolone, ze wyszło na ich uncertain

Tak, zmieniam zdanie na ten temat, bo pojawiają się dowody - ale histerycy tuż po odnaleznieniu ciałka dziecka dowodów nie mieli, tylko przypuszczenia i "intuicję".
          • joanna35 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:29
            ira_07 napisała:

> Ale o co wam baby chodzi? Nikt przecież nie bronił matki mówiąc, że za 100% nie
            > winna. Chodziło o to, by nie osądzać BEZ DOWODÓW. Ale widze, że niektóre chyba
            > zadowolone, ze wyszło na ich uncertain
            >
            > Tak, zmieniam zdanie na ten temat, bo pojawiają się dowody - ale histerycy tuż
            > po odnaleznieniu ciałka dziecka dowodów nie mieli, tylko przypuszczenia i "intu
            > icję".

Dokładnie tak.
          • kota_marcowa Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:33
            No nie jedna dawała sobie rękę, nogę i cokolwiek uciąć za biedną, cierpiącą kobietę.

> Tak, zmieniam zdanie na ten temat, bo pojawiają się dowody - ale histerycy tuż
            > po odnaleznieniu ciałka dziecka dowodów nie mieli, tylko przypuszczenia i "intu
            > icję".
            Daj spokój, przecież ta sprawa cuchnęła od początku. Debilne, niespójne zeznania, dziwne okoliczności zdarzenia, niechęć do wariografu, ale dla mnie od początku znaczenie miało przede wszystkim to, ze matka nie uroniła ani jednej łezki na wizji lokalnej i w tv miała tez poker face, tatuś też nie rozpaczał i relacja dziennikarza, który był w szoku jak po jakiejś konferencji prasowej matka była zadowolona i bardzo się cieszyła, że jej się udało na wizji rozpłakać. A potem, ta historyjka o kocyku już się zupełnie kupy nie trzymała.

I tak ulżyło mi i odzyskałam wiarę w prokuraturę i policję, że jednak skończeni debile tam nie pracują.
            • joanna35 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:39
              No więc właśnie, kota, dla mnie to, że
              matka nie uroniła ani jednej łezki n
              > a wizji lokalnej i w tv miała tez poker face, tatuś też nie rozpaczał i relacja
              > dziennikarza, który był w szoku jak po jakiejś konferencji prasowej matka była
              > zadowolona i bardzo się cieszyła, że jej się udało na wizji rozpłakać. z początku nie było takie jednoznaczne. Po raz pierwszy pomyślałam, ze coś tu mocno nie halo kiedy Bartek zmienił kolor włosów.
          • kali_pso Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:37
            > Ale o co wam baby chodzi? Nikt przecież nie bronił matki mówiąc, że za 100% nie
            > winna. Chodziło o to, by nie osądzać BEZ DOWODÓW. Ale widze, że niektóre chyba
            > zadowolone, ze wyszło na ich uncertain

Tiaaaa...ale wiesz, oczy nienawiścią zasnute widzą tylko to, co chcą widzieć...
          • martishia7 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:38
            Dokładnie o to chodzi. I jak ktoś powyżej napisał, tak jak i wcześniej uważałam z resztą- znakomita większość mam mogła się dzięki tej sprawie, w jej różnych wersjach, utwierdzić w swojej wspaniałości. A teraz prawdopodobnie będzie mogła z zadowoleniem powiedzieć "a nie mówiłam".
          • naomi19 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:42
            tylko przypuszczenia i "intuicję
            Nie intuicję, ale zdrowy rozsądek.
          • zabulin Re: nadchodzi, nadchodzi 23.03.12, 08:50
            Tak, zmieniam zdanie na ten temat, bo pojawiają się dowody - ale histerycy tuż
            > icję".

A, histerycy...
            Ciekawe.

Nie, histerycy, tylko mający mózg i potrafiacy dodać dwa do dwóch.

Jakie to żałosne, ze nie potrafiły logicznie pomyśleć, broniły morderców, a teraz o tych, którzy jednak troche bardziej logicznie myslą, pisza "histerycy".
        • toxicity1 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 21:29
          mamaemmy napisała:

> Trzeba miec mocna osobowosc,charakter,godnośc honor.Większosci tego brakuje-po
          > prostu NIC JUZ NA TEN TEMAT NIE NAPISZĄ.

Mamoemmy - używasz wielkich słów.
          Pozwól, że zapytam - dlaczego ktoś, kto w dobrej wierze nie przyłączył się do linczu ma teraz przepraszać?
          Jakim prawem odmawiasz ludziom prawa do posiadanie własnego zdania na jakiś temat i jego obrony?
          Mocna osobowośc, godność, honor - tych przymiotów brak osobom, które nie ukorzą się i nie przyznają, że nie miały racji twierdząc, że WIERZĄ w niewinność Katarzyny???
          Sorry, przepraszać nie mam zamiaru.
        • 18_lipcowa1 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 23:01

> Ale chętnie skrytykują kolejny watek i obronią kolejnego morderce.
          >
          >
          >

no chyba ze to morderca piesia albo kocia
          wtedy zabija od razu
          • yenna_m Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 23:21
            wbrew pozorom lipcowa, kiedys byla sytuacja, gdy dzieciak chyba ze 3 letni przy namowie brata totalnie męczy l kota
            tłum w necie zlinczował Bogu ducha winnego człowieka - podajac wszystkie namiary na niego, po czym okazalo sie, ze sprawcą jest zupelnie ktos inny

tyle w temacie przeczuć

ja se usiądę, wezmę popkorn i poczekam na wyrok sądu i ustalenia osób prowadzących sprawę
            • cherry.coke Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 23:53
              yenna_m napisała:

> tyle w temacie przeczuć
              >
              > ja se usiądę, wezmę popkorn i poczekam na wyrok sądu i ustalenia osób prowadząc
              > ych sprawę

Ano. Za pol roku jak sie przekotluje bedzie pewnie dlugi reportaz w "Polityce" i zainteresowani beda sobie mogli poczytac, co jak i dlaczego; tak jak bylo z wieloma przestepstwami i aferami. Sledztwo sie toczy i oby ewentualni winni zostali szybko i sprawnie ukarani. A dziewczynki nadal zal.
      • kali_pso I z czego ty się cieszysz? 22.03.12, 21:34

Życia to dziecku nie wróci- czy ktoś tutaj miał rację czy nie.

Wolałabym dziesięć razy przyznac tutaj, że nie miałam racji sądząc to, co sądziłam niż miec poglądy podobne do ciebie czy lipcowej. To, że wychodzą inne fakty na światło dzienne nie zmienia faktu, że publiczne wieszanie kogokolwiek jest sprzeczne z moimi poglądami na świat.
        Jesli ta kobieta jest winna( bo przypominam, nadl niczego jeszcze nie udowodniono.wink poniesie karę, ja się pastwic nad nią nie mam zamiaru, i żądna jej krwi nie jestem. I nadal twierdzę- to, co niektóre z was tutaj wypisuję urąga kobiecie i matce i człwiekowi też. I sory, ale nie przekonują mnie argumenty w stylu " mam dziecko"- ja też mam a linczowac tej kobiety nie mam zamiaru- to się kłóci z moją wizją humanizmu.
        • zabulin Re: I z czego ty się cieszysz? 23.03.12, 09:00
          A skad wniosek o cieszeniu.?

Napisałam tylko, ze nadchodzi czas, w którym wszystkie baby co to psy na lipcowej wieszały, bo miala więcej zdrowego rozsądku od nich, powinny to odszczekac.
          A dlaczego?

A dlatego, ze gdy lipcowa racji nie maiła, to tego odszczekiwania od neij oczekiwały/

Ale ponieważ spora grupa to zwyczajne hipokrytki, nie odszczekaja.

Beda smarować farmazony, o tym ze chciały poczekac na sprawiedliwy proces, bo matuńka mogła być niewinna jak aniołek.
          Tylko niestety, jej kłamstwa, ktore szybko wyplynęly, już na niewinność nie wskazywały. I takie ślepe bronienie zwyczajnej klamczuchty i degeneratki, to oznaka braku zdrowego rozsadku, inteligencji i zwyczjany obciach.
          A poza wszystkim obciach jeszcze większy, ze dorosłe baby, bronią rzekomym szokiem tak perfidnych zachowań tej oszustki a jak ktoś kopnie kici albo piesi, to by zagryzły własnym bądź sztucznym uzebieniem..

A moze taki co to pieska kopie, w szoku działa. Trzeba poznac dogłębnie jego psychike, czyny, zajrzeć w dzieciństwo, pochopnie nie osądzać. Moze ma tikkii nerwowe i noga mu tak sama w psi łeb odskoczyła.

Hipokryzja, ot co.
      • 18_lipcowa1 Re: nadchodzi, nadchodzi 22.03.12, 22:59
        zabulin napisała:

> czas, w którym te, które tu wieszczyły że lipcowa odszczeka to co pisała o matc
        > e Magdy, bedą musiały same odszczekać

love you
        • zabulin Re: nadchodzi, nadchodzi 23.03.12, 09:10
          Po prostu nie cierpię hipokryzji.

I tego, ze rzekomo inteligentne baby nie potrafią się przyznac, ze broniły chyba tylko żeby byc politycznie poprawnymi.

Bo na pewno kazdy kto ma mózg prędko się zorientował co z tej baby za oszustka i klamczucha.

Hipokryzja. Jak w watkch o ciążarnych, któraś napisze że na L4 siedzi, to zwyzywają od zlodziejek i oszustek ( nie wiedząc czy zwonienie słuszne czy nie- z góry zakładają, ze na pewno lewe i wtedy nie piszą, ze każda sadzi swoją miara)
          a tak szlachetnie bronią zwyklej suczy co wyciagneła z kasy państwa kupę kasy na lipne poszukiwania.

• mama_gromadki Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:20
      Nie komentuję ale wkleję linka.

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wstrzasajace-odkrycia-w-mieszkaniu-rodzicow-Madzi,wid,14355258,wiadomosc.html
      • wioskowy_glupek Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:38
        Mamoemamy - masz 100 % racji nic dodać nic ująć - niestety pluć jadem każdy potrafi i się wywyższać - przyznać do błędu już trudniej smile
        • toxicity1 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:43
          wioskowy_glupek napisała:

> Mamoemamy - masz 100 % racji nic dodać nic ująć - niestety pluć jadem każdy pot
          > rafi i się wywyższać

Święte słowa - cokolwiek miałoby to znaczyć.wink
          • tezee Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:48
            A jak ma się w obliczu tych nowych rzekomych faktów teoria Kasi Cichopek o efekcie zajaca ? wink kontra opinia psychologa sądowego spcjalizujące go się w morderstwach dzieci pani Gens która (brały razem udział w medialnej dyskusji u Lisa) Oj jak wtedy wszyscy klepali Kasię ze sie pochyla nad zaszczutą przez rodzinę i lud teściową za to specjalista był napadany za wyrażanie swojego zdania choć robil to w oparciu o duże doświadczenie zawodowe...
            • toxicity1 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:56
              tezee napisał:

> A jak ma się w obliczu tych nowych rzekomych faktów teoria Kasi Cichopek o efek
              > cie zajaca ? wink kontra opinia psychologa sądowego spcjalizujące go się w morde
              > rstwach dzieci pani Gens która (brały razem udział w medialnej dyskusji u Lisa
              > ) Oj jak wtedy wszyscy klepali Kasię ze sie pochyla nad zaszczutą przez rodzinę
              > i lud teściową za to specjalista był napadany za wyrażanie swojego zdania c
              > hoć robil to w oparciu o duże doświadczenie zawodowe...

Jezeli chodzi o panią Gens, to straciłam do niej szacunek po katastrofie kolejowej pod Szczekocinami.
            • mirmunn Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 22:01
              a o co chodzi? nie kojarzę?
              jak zobaczyłam zaraz na początku afery w tv gęby państwa W to zwymiotowałam mentalnie i nie czytałam o tym, ani nie słuchałam, krom jematki - serio, wolałam taką formę niż śledzić dokładnie to całe obrzydlistwo w mediach
              • toxicity1 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 22:14
                mirmunn napisała:

> a o co chodzi? nie kojarzę?
                >
                Pytasz o katastrofę?
                • mirmunn Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 22:17
                  nie, no coś ty
                  o "efekt zająca" i Cichopek, panią Gens i Lisa, ale wiem- już sobie wyguglałam
      • mirmunn Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:52
        o matce Magdy zdania nie zmienię- zimna suka i kłamczucha, otoczka sprawy była i jest obrzydliwa, kobieta powinna być w areszcie od początku
        nie domagam się linczu, tylko konsekwencji

ale jedno mi się absolunie nie mieści w czajniku- czemu tacy "rodzice":
        a) nie stosują antykoncepcji,
        b) jeśli nie stać ich/nie moga/wpadli- dlaczego nie oddadzą dziecka- począwszy od zostawienia w szpitalu, poprzez wszelkiej maści "okna życia" czy też - choćby i nawet oddanie do domu dziecka po jakimś czasie, jak im się "znudzi" - mogą zostać anonimowi, tylko żeby się praw zrzekli na piśmie

tylko robią takie rzeczy?
        • mirmunn Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 21:53
          no i mąz oczywisćie wart swojej żony
        • claudel6 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 23:10
          a bo się bali opinii otoczenia. oddac dziecko? dziadkowie pewnie by w życiu nie pozwolili. pewnie dziadkowie kochali to dziecko.
          • gabi683 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 23.03.12, 07:36
            claudel6 napisała:

> a bo się bali opinii otoczenia. oddac dziecko? dziadkowie pewnie by w życiu nie
            > pozwolili. pewnie dziadkowie kochali to dziecko.

I przyczynili się do tragedii ...
        • kamelia04.08.2007 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 23:14
          odpowiadajac ci na pytanie:

a. bo to niedorobieni katolicy i oni antykoncepcji nie uznaja, dziecko bylo niechciane od samego poczatku, ona sobie bimbała i imprezowała

b. bo to takie prymitywy, ze nie pomysla o tym. Niestety czesto jest tak, ze te koboety, które wiedza o legalnym zostawieniu w szpitalu, czy nawet o tym oknie zycia, to nie maja potrzeby porzucic dziecka. Te, które nie chca dziecka, to nawet do ginekologa w ciązy nie chodza, a dziecko rodza w domu w wannie. Wszystko na odwrót.
          Niedawno byl artykuł w Polityce o dzieciobójczyniach.

W glowie mi sie nie może pomieścic ta zbrodnia, podobnie, jak ta, co w Sopocie zepchnęła dziecko do morza i utopiła, albo o tych dzieciach w beczce, czy o innej co w piecu spaliła.
    • kamelia04.08.2007 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 22:56
      słabo mi sie zrobiło i nogi mi zmiekły jak przexczytalam o tym, ze szukała cen trumien przed porwaniem, jak czytala o wysokosci zasiłku pogrzebowego i jak udusic malutka czadem.

Powtarzam, to co powiedzialam, że zycze jej wszystkiego najgorszego i niech ja pieklo pochlonie, jest to wyrachowana morderczyni wlasnego dziecka, a ten jej wypierdkowaty mąz jest tak samo gó... warty jak i ona.
      W głowie sie nie mieści, plakac mi sie chce, bo tak mi szkoda tego dziecko.
    • kota_marcowa Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 22.03.12, 22:57
      Teraz doczytałam resztę, psychopatka
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11401435,Ile_kosztuje_trumna__Czego_mama_Madzi_szukala_w_internecie.html
      "Jak wygląda śmierć przez zatrucie czadem?
      - Sprawdzała również w internetowej wyszukiwarce, jakie są objawy zatrucia tlenkiem węgla i jak wygląda śmierć przez takie zatrucie - mówi jeden z katowickich prokuratorów. Śledczy mają już opinię z wyników badania krwi Madzi. Stwierdzono w niej hemoglobinę tlenkową, która występuje podczas zatrucia czadem. - Sąsiedzi zeznali nam, że przed zaginięciem dziecka widzieli, jak z mieszkania się dymiło - mówi nasz informator z prokuratury. Z tego powodu śledczy zlecili badanie pieców i przewodów kominowych w mieszkaniu rodziców Madzi. Chcą sprawdzić, czy je zatykano. Wyników jeszcze nie ma."

Już pomijając to czy ona się przyzna, czy nie, to, kto normalny mając zdrowe dziecko szuka takich rzeczy w necie? Trumienki, zatrucie czadem, zasiłek pogrzebowy. I nagle po kilku dniach dziecko znika, i po całej aferze znajdują się zwłoki.

I po raz kolejny potwierdza się fakt, że nikt w internecie nie jest anonimowy i bezkarny i dobrze.
      • anorektycznazdzira Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 23.03.12, 00:01
        A ja myślę, że to debilizm, że taki fakt podano do publicznej wiadomości i roztrąbiono. Następny przypadek, w którym kto zrobi krzywdę dziecku będzie czyściutki, bo sobie gość/gociówa pójdzie do kawiarenki internetowej czy sprawdzi u kuzynki w innej dzielnicy. I będzie mu/jej mogła prokuratura naskoczyć.
    • peggy_su abstrahując od tej smutnej historii 22.03.12, 23:59
      śmieszą mnie zapienione ematki co z triumfem wołają A NIE MÓWIŁAM!
      • mirmunn Re: abstrahując od tej smutnej historii 23.03.12, 06:58
        wiesz, nie chodzi nawet o "A nie mówiłam" - mówię za siebie, zaznaczam!

mnie strasznie irytuje cackanie się z podejrzanymi, zwłaszcza o takie rzeczy- nie mówię, żeby ich zelazkiem przypalać czy ze schodów spuszczać, ale "wolna stopa" i "delikatna psychika" to juz przesada. I ten cyrk w mediach.

W ogóle mnie irytuje trend: cackanie się ze sprawcami, właściwie to ofiara bardziej musi udowadniać np. obronę konieczną czy przypadkiem nie przekroczyła jej granic i te "prawa skazanego" do takiej czzy siakiej celi, posiłków takich czy siakich, siłowni i bóg wie czego.

I jeszcze usprawiedliwianie trudnym dzieciństwem i nie wiadomo czym- ja rozumiem, że z biedy i głodu można np. być drobnym oszustem, żulikiem, złodziejaszkiem, ale morderstwo? No chyba, że ofiara nie wytrzymuje i zabija swego kata lub się broni tak, ze zabija- ale to nie mordestwo, tylko zabójstwo w afekcie.
        • peggy_su Re: abstrahując od tej smutnej historii 23.03.12, 09:52
          Rozumiem, o czym mówisz (choć jednak mam wrażenie że większoś ma po prostu dziwną satysfakcję). Ja z kolei oddzielam dwie rzeczy - podejrzany, to nie skazany. Niech prokuratura robi swoje. Już po procesie sądowym też wielokrotnie złoszczęsię, że się z kimś cackają, no ale tu jeszcze sprawy są w toku, nic nie jest przesądzone. A żadna z nas nie ma pełnego wglądu do sprawy, nie zna wszystkich okoliczności, aby ferować wyroki.
    • hellulah też macie ten banner na tej stronie? 23.03.12, 00:22
      Kampanie społeczna o czadzie? "Czad usypia czujność"...

OJP!

• nangaparbat3 i tak Was nie rozumiem 23.03.12, 07:13
      Nie rozumiem satysfakcji, żądzy odwetu, histerii.
      Trzeba być potwornie okaleczoną osobą, żeby z taką premedytacją (o ile to prawda) planować śmierć własnego dziecka. Jak dla mnie najważniejsze w tej chwili byłoby zrozumienie, jak do tego dochodzi, co powoduje, ze w ten sposób ludzie mogą postępować.
      • gabi683 Re: i tak Was nie rozumiem 23.03.12, 07:32
        Oglądać dziecięce trumny i patrzeć ile się dostanie za śmierć dziecka kiedy ono żyje i jest zdrowe .Nie potrafię zrozumieć i nawet nie chce,okrutne jest to że chodzą po wolności i kpią sobie ze wszystkich .Nie ma zbrodni doskonalej ....
        • tezee Re: OJP! 23.03.12, 07:40
          będą odpierac zarzuty na konferencji prasowej

wiadomosci.wp.pl/kat,18011,title,Nowe-watki-w-sprawie-smierci-Madzi-Rutkowski-jest-zaskoczony,wid,14355468,wiadomosc.html
          Widziałyscie reakcję Bartusia na wiesc o tym że doszło do nieszczęsliwego wypadku? były otwartej lodówki , a teraz po doniesieniach prasowych o poszukiwaniu trumien jest w koncu szoku....
          • tezee Re: OJP! 23.03.12, 07:41
            miało być ze Bartuś pokazał emocje otwartej lodówki a teraz jest w szoku....
            • gabi683 Re: OJP! 23.03.12, 07:47
              Komputer zakupili 5 dni przed tragicznym zdarzeniem. Pokażą rachunki - powiedział Rutkowski poproszony o skomentowanie informacji, że na twardym dysku prokuratorzy znaleźli ślady szukania stron, na których były informacje o pogrzebie, zakupie trumny i wypłacie zasiłku pogrzebowego.

Co do kartki, która rzekomo znaleźli prokuratorzy, gdzie miało być napisane 11 powodów dla których warto zabić dziecko Rutkowski dodał: - A może ta kartka została podrzucona Waśniewskim. Nagle się znalazła? Ciekawe, że informuje się o niej teraz.
          • gabi683 Re: OJP! 23.03.12, 07:44
            smutek w sercu

ciepło mi jest teraz
            Główka też mniej boli mnie -
            kiedy umieram.
            Kiedy wieziesz mnie w noc ciemną
            Jak lalkę szmacianą
            Już nie grzeje mnie koc
            Ani miłość twa - mamo

Ty wieziesz mnie tam, gdzie gruz
            Ty wieziesz mnie tam, gdzie kurz
            Gdzie jutro znicze, lalki i misie
            A dziś odszedł anioł stróż

Taki ciężki ten kamień mamusiu,
            co go złożył na mnie morderca -
            to był kamień kochana mamusiu...
            twego serca

aż mnie zatkało nie wiem kto to napisał ....
            • tezee Re: OJP! 23.03.12, 07:49
              Krępy bond podobno wysnuł teorie że kartka z 11 powodami dlaczego warto pozbyć sie dziecka została podrzucona Katarzynie w akcie zemsty policji że ta nie chciala zeznawac w sprawie Rutkowskiego , niezly cyrk , jaką rolę gra ten głowonóg Rutkowski bo się zgubiłam ?
          • zielony_marcepan Re: OJP! 23.03.12, 08:47
            Czuje coraz wieksze obrzydzenie do Rutkowskiego.Kompletnie nie pojmuje dlaczego tak zaciekle ich broni(Bartka zwlaszcza)?Zachowuje sie jakby dal sie pociac,ze oni na 100% tego nie zrobili.Moim zdaniem cala ta afera,konferencje prasowe a teraz sciema,ze komputer niby kupiony 5 dni wczesniej to jego pomysly.A oni ida za nim jak te baranki bo zrobia wszystko zeby do wiezienia nie pojsc a nie maja zbytnio pomyslu jak sie wyplatac z tego balaganu.
            I jeszcze to zdanie:''Zabieram ich z mieszkania w Łodzi i wywożę w odosobnione miejsce, żebyśmy mieli możliwość swobodnego rozmawiania - powiedział Rutkowski ''.Czyli sam tym samym przyznal,ze to mieszkanie zapewne jest na podsluchu,skoro niby chce sie dowiedziec prawdy dlaczego tam z nimi nie rozmawial?Bylyby dowody na ich rzekoma niewinnosc.Ale wolal ustronne miejsce zeby obgadac nowa strategie.Chce mi sie rzygacuncertain
            • tezee Re: OJP! 23.03.12, 08:58
              Juz sie tłumaczą że info o trumnach i zasiłkach szukali po smierci dziecka , nie przed jego zaginieciem , info o czadzie sprawdzali dla swojego bezpieczenstwa bo przeprowadzli się do nowego lokum które ogrzewane były piecami kaflowymi , kartki nie zostawiliby w chacie gdyby planowali morderstwo , poza tym prokuratura mówi im co innego , no i chłopak w końcu roztrzęsiony ,głos mu się łamie ,w szoku ....a po śmierci dziecka był luzik...
          • yenna_m Re: OJP! 23.03.12, 13:11
            powinni zamknac cala trojke, bo Rutkowski ewidentnie mataczy i utrudnia sprawe
            • yenna_m Re: OJP! 23.03.12, 13:43
              www.tvn24.pl/0,11339,raport.html
            • cherry.coke Re: OJP! 23.03.12, 14:08
              yenna_m napisała:

> powinni zamknac cala trojke, bo Rutkowski ewidentnie mataczy i utrudnia sprawe

Rutkowski chyba wlasnie wypadl z gry, choc z innych powodow:
              katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11404536,Na_Slasku_byla_mafia_paliwowa__Skazani__Rutkowski_.html
              • yenna_m Re: OJP! 23.03.12, 14:10
                nie wsadzą go dopóki wyrok sie nie uprawomocni
                • tezee Re: OJP! 23.03.12, 14:12
                  Dla tej hydry sprawa Wasniewskich to jest być czy nie być w obliczu dzisiejszego wyroku , pójdzie na całość.
              • pitahaya1 Re: OJP! 23.03.12, 14:11
                Wyrok póki co nieprawomocny.
                • tezee Re: OJP! 23.03.12, 14:15
                  ok ale wiesz wizerunkowo już teraz coraz gorzej , a tu przecież chodzi o duże eciepecie. Przecież on w kazdym wystąpieniu w mediach tak na prawdę zwraca się do swoich potencjalnych klientów , trzeba o tym pamiętać.
                  • pitahaya1 Re: OJP! 23.03.12, 14:22
                    Hehehe, jaka firma tacy kliencismile
                  • cherry.coke Re: OJP! 23.03.12, 14:25
                    tezee napisał:

> ok ale wiesz wizerunkowo już teraz coraz gorzej , a tu przecież chodzi o duże
                    > eciepecie. Przecież on w kazdym wystąpieniu w mediach tak na prawdę zwraca się
                    > do swoich potencjalnych klientów , trzeba o tym pamiętać.

Ano - nie dosc ze idzie do pudla, to jeszcze (przy zalozeniu, ze sprawa Wasniewskich to morderstwo) okazuje sie, ze jakas para gowniarzy go koncertowo zrobila w trabke przed kamerami.
                  • lafiorka2 Re: OJP! 24.03.12, 13:08
                    dajcie k..wa spok,ój....Ona opowiada,że starała "się zrobić wszystko...była wtedy przy Madzi"....Nosz kufa!!!"Nie szukała w tym momencie telefonu" co za....
      • chcesztomasz Re: i tak Was nie rozumiem 23.03.12, 18:13
        A tak z czystej ciekawości uważasz, że więzienia są pełne biednych okaleczonych istotek?

Żeby planować śmierć własnego dziecka można być chora psychicznie kobietą albo zimną wyrachowaną osobą- tacy ludzie też żyją nie wiem po co te usprawiedliwienia że okaleczona..nie znasz jej wiec po co nam tu serwujesz że okaleczona?
        • bye.bye.kitty no chyba właśnie tak 24.03.12, 15:01
          nawet te najbardziej psychotyczne typy (jak np ostatnio - nastolatkowie, którzy zabili kolegę by zobaczyć jak umiera człowiek) to w pewnym sensie okaleczone istoty.

przecież to niemozliwe by człowiek po prostu rodził się niereformowalnie "zły" i nic się z tym nie dało zrobić na drodze wychowania/rozwoju

gdyby ktoś się nimi odpowiednio w swoim czasie zajął teraz z usmiechem podawaliby ci latte a nie odsiadywali wyroki za nieludzkie zbrodnie
          szkoda, że nie mozna jakos lepiej pomóc - w ten sposób najskuteczniej wyeliminowałoby się przestępczośc, otaczając ludzi odpowiednią opieką i miłością zanim będzie sporo za późno
          • azile.oli Re: no chyba właśnie tak 24.03.12, 16:08
            Wiesz co, ja znam osobę, która od urodzenia była zła, niereform owalnie zła. A przynajmniej reformowanie jej metodą miłości nie działało. Nie brakowało jej niczego, być może konsekwencji było za mało w tym wychowaniu, ale w tym przypadku chyba nic by nie pomogło. Osoba ta odznacza się wybitną inteligencją, co w połączeniu z psychopatycznym zachowaniem jest wyjątkowo przerażające.
            Wiem, jak się zachowywała mając 2 lata, 12 lat, potem 22. Dochodzą mnie słuchy , czym zajmuje się teraz i błogosławię los, że nie muszę mieć z nią kontaktów.
            Nigdy nie miała skrupułów , robiąc komukolwiek krzywdę, nie kochała i nie szanowała nikogo.
            I nie, nie miała FAS, trudnego dzieciństwa, pijącego ojca czy zimnej matki.
            • nangaparbat3 Re: no chyba właśnie tak 24.03.12, 20:13
              Azile, ona przecież tak sarkastycznie.
              Ja jednak zostane z wiarą, że przeciętna ludzka istota wychowana przez przeciętnie czułych rodziców w znosnych warunkach nie bedzie - poza sytuacjami ekstremalnymi - mordować własnych dzieci.
              Osoba o której piszesz wygląda na socjopatę (patkę). To się zdarza, niektórzy twierdzą, że człowiek z tym przychodzi na świat. Jeśli tak, to nie różni sie wiele od kogoś kto rodzi się bez rąk, bez nóg, a nawet bez mózgu.
              Autor ksiązki o socjopatach, którą ostatnio czytałam, konkluduje, że aktualnie cechy typowe dla socjopatów są uważane za pożądane. I dopiero to jest przerażające. A Twój znajomy (znajoma) ma szanse zrobic karierę smile
    • panikorbka-to-ja Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 23.03.12, 08:12
      to zejdź na ziemie i uwierz, że gatunek ludzki jest ohydny i bardzo często zabija swoje potomstwo, już w Sparcie zrzucano słabe noworodki ze skały, a Mojżesz cudem przeżył w łódeczce na Nilu..
      o dzieciach w beczkach nie słyszałaś, o konkubentach mamusi i rodzonych tatusiach rzucających dziećmi o ścianę?
      o matce która na Litwie woziła córkę do wysoko postawionych pedofili?
      ludzie to zwierzęta i bestie, im szybciej to zrozumiesz, tym masz większe możliwości przetrwania, ta sprawa nie jest wyjątkowa, jest tylko nagłośniona
      • kozica111 A jak to jest 23.03.12, 09:13
        z odpowiedzialnością psychopaty?
        Może odróżniać dobro od zła czy nie ? Czy też odróżnia ale nic nie czuje?
        • panikorbka-to-ja Re: A jak to jest 23.03.12, 09:20
          biegłym psychiatrą nie jestem, ale psychopaci/socjopaci zazwyczaj okazują się poczytalni..brak im empatii, ale wiedzą jakie są normy prawne i konsekwencję ich nieprzestrzegania mówimy tu o zaburzeniach osobowości, a nie o chorobie psychicznej, mogą mieć trudności z powstrzymywaniem się od zachowań agresywnych, ale to nie zwalnia od odpowiedzialności
        • triss_merigold6 Re: A jak to jest 23.03.12, 09:27
          Psychopatia nie wyklucza zdolności do rozpoznawania swoich czynów i nie znosi odpowiedzialności karnej, wręcz przeciwnie za premedytację są wyższe wyroki.
        • nangaparbat3 Re: A jak to jest 23.03.12, 19:50
          Chyba odróżnia intelektualnie, natomiast nie doświadcza emocji.
          Odpowiedzialność ponosi.
    • araceli Chleba i igrzysk!! 23.03.12, 10:08
      Od niepamiętnych czasów wiadomo, że tłuszczy potrzeba chleba i IGRZYSK. No więc mamy igrzyska. Dla mnie ta sprawa jest szczytem OHYDY jeżeli chodzi o sposób prowadzenia sprawy. Prokuratura i media fundują nam kryminalne reality show dbając o odpowiednie 'dawkowanie' emocji. Co tydzień nowy odcinek. To jest CHORE!!

Sprawa powinna być zbadana od A do Z przez prokuraturę i zakończyć się przedstawieniem konkretnych zarzutów. Do wiadomości publicznej nie powinny dostawać się szczątkowe informacje. Zupełnie nie służy dobru śledztwa a jedynie jak widać na przykładzie tego wątku - służy to rozrywce żądnej krwi gawiedzi.

Ze śmierci dziecka robi się żałosne show. O Madzi już chyba nikt nie pamięta uncertain
    • iwles przyklejone przez moderatora 23.03.12, 10:23
      Sprawa Madzi. Nic nie rozumiem...
      milenium5 23.03.12, 06:20
      Przepraszam za kolejny wątek na ten temat, ale ta sprawa nie daje mi spokoju. Po ostatnich doniesieniach ni już nie rozumiem. Teraz sprawdzili te komputery i znaleźli kartkę "jedenaście powodów, aby pozbyć się dziecka"? Jeżeli tak, to skandal, bo co co oni robili do tej pory? Przecież to dziecko zaginęło w styczniu! Była też mowa, że komputer i mieszkanie sprawdzali jednak wcześniej, już na początku sprawy, pod kontem między innymi tego, czy rodzice nie próbowali małej sprzedać do nielegalnej adopcji. Jeżeli wiedzieli o poszukiwaniu małych trumienek od początku, dlaczego wypuścili Katarzynę W. z aresztu? Po jaką cholerę w ogóle upierali się przy tym porwaniu, a nie prowadzili śledztwa pod kontem śmierci dziecka (zabójstwa). Dlaczego nie przycisnęli tych rodziców, ale tak się z nimi cackali, pozwalając im wymyślać kolejne bzdury i wodzić się za nos? O co w tym wszystkim chodzi? Może jest na forum ktoś, kto ma pojęcie na temat prowadzenia śledztwa i mi to choć trochę rozjaśni
      --------------
      Re: Sprawa Madzi. Nic nie rozumiem...
      nangaparbat3 23.03.12, 06:36
      Wydaje mi się, że śledztwo to nie program rozrywkowy, i że prowadzący je nie mają powodu podawać każdego swego kroku do wiadomości publicznej, ani go wyjaśniać.
      • iwles przyklejone przez moderatora-c.d. 23.03.12, 10:26
        Re: Sprawa Madzi. Nic nie rozumiem...
        gabi683 23.03.12, 08:33
        wideo.onet.pl/nowe-szokujace-ustalenia-ws-smierci-magdy,48577,w.html
        ----
    • sadosia75 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 23.03.12, 11:53
      A może zamiast siedzieć i peplać kto miał rację,kto kogo ma przepraszać a kto ma te przeprosiny przyjmować poczekamy na wyniki śledztwa,które prokuratura chętnie ujawni.
      wiem, że takie podejście odbiera chorą przyjemność z oceniania, pisania, kpienia, drwienia, wytykania innym jacy to hipokryci a innym jacy to rzeźnicy, że się cieszą z tego czy innego faktu. Ale dla własnego zdrowia, nerwów, dla szacunku do dziecka lepiej się powstrzymać i poczekać na oficjalne stanowisko prokuratury.
      I chciałabym tylko przypomnieć, że tu nadal chodzi o Magdę . Warto by było o tym pamiętać.
      • pitahaya1 w fajną stronę to idzie 23.03.12, 13:49
        wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,temat.html
        Jeszcze odszkodowanie dostanąsmile
        • tezee Re: w fajną stronę to idzie 23.03.12, 14:08
          Obejrzyjcie sobie ich oświadczenie w wersji video z dnia dzisiejszego przedsmak konferencji , jacy są niebywale pewni siebie i wyluzowani , tylko że nie wiedzą że to może byc tzw balon informacyjny żeby dalej ich podpuszczac i obserwować.
          • rita75 Re: w fajną stronę to idzie 23.03.12, 14:26
            www.se.pl/wydarzenia/kraj/rodzice-madzi-z-sosnowca-o-nowych-informacjach-w-sprawie-wideo-klamstwa-ludzie-wyzywaja-na-od-morder_247120.html
            uśmieszki...
            • kocio_007 Re: w fajną stronę to idzie 23.03.12, 14:38
              jestem spokojna, że sprawa się wyjaśni. i pod wrażeniem przepowiedni Jackowskiego. Dziwny jest to dla mnie człowiek i mało sympatyczny, ale... przerażająco skuteczny. Wszystko zostanie wyjaśnione, to tylko kwestia czasu. Uśmiechnięta Kasia nie zdała sobie jeszcze sprawy, że życia już nie ma - ani na wolności, bo ludzie w końcu ją "dorwą" ani w więzieniu - bo koleżanki z celi też ją "dorwą". Czekam, kiedy uśmieszek zniknie z jej twarzy. I jakoś jestem pewna, że... doczekam się.
            • kozica111 Re: w fajną stronę to idzie 23.03.12, 15:16
              Jak oglądam ten filmik /bez głosu/ jak patrze na niego, na to jak mówi i na to jak ona na niego patrzy /jak psinka na pana/to wydaje mi się że on jest całym motorem, tylko pytanie czego....
              • wioskowy_glupek Re: w fajną stronę to idzie. 23.03.12, 17:26
                wiadomosci.onet.pl/sprawa-madzi,temat.html
                Coraz lepiej...
                • chcesztomasz Re: w fajną stronę to idzie. 23.03.12, 19:04
                  Oglądam ten materiał i widzę dwoje pełnych pretensji ludzi, którym wydaje się, że cała ta afera to jakiś atak na bogu ducha winną osobę, która szła sobie ulicą złapali ją i oskarżają ( bez sądu) o coś czego oni nie zrobili. ( nie chodzi mi o domniemane morderstwo)
                  Na końcu chłopak mówi coś, że co ludzie zrobią jak Kasia zostanie oczyszczona z zarzutów nieumyślnego spowodowania śmierci i porównują się do kogoś kto niewinne siedział 3 lata w więzieniu.

Zastanawia mnie czy oni zdają sobie sprawę, że nieumyślne spowodowanie śmierci BYŁO i to jest fakt - i ona nie może zostać z tego oczyszczona - co najwyżej dostanie minimalną karę.
                  Szopka na całą Polskę z kłamstwami, manipulacją była i to jest fakt i za to też ktoś musi odpowiedzieć no a chyba nie święty Mikołaj.

szkoda mi tych dwojga, nie bronię im się tłumaczyć w dobie nowych mniej lub bardziej wiarygodnych informacji, nie wymagam żeby znów ryczeli opowiadając jak to dziecko spadło i oni by wszystko oddali żeby...no ale już nie przesadzajmy że nawet przy aktualnej wersji - WYPADEK - ona jest super niewinna, nic złego/niewłaściwego nie zrobiła. Zrobiła i musi ponieść konsekwencję a ja tu widzę dziewczynę, której poleją się łzy że jest jej przykro że tak się stało, że chciałaby żeby ten dzień zakończył się inaczej ( nie wiem czy prawdziwe czy nie) a potem litania pretensji, zażaleń że źli ludzie ( w tym prokuratorzy itp) to robią źle, że oni tak ją traktują, że ja już to mówiłam wtedy i wtedy ( pff) Nie wiem jak już się uzewnętrzniam i bronię SWOJEJ wersji to z czystej przyzwoitości wypadałoby jednak nie domagać się całkowitego uniewinnienia, uznania, że to co zrobiła było cacy, normalne itp. Zresztą sami tą szopkę wywołali - wypadki się zdarzają innym też. a w życiu to się niestety ponosi konsekwencję swoich czynów.

• aniulka8503 Re: w fajną stronę to idzie. 23.03.12, 20:36
                    Jedno mnie dziwi...dlaczego zmieniają emage a potem i tak lecą do telewizji??? bo przecież gdyby chcieli się ukrywać itp. to nie pokazywaliby się w nowych odsłonach...cóż, może na potrzeby telewizji muszą się co chwilę zmieniać...a ten uśmiech...Po tej tragedii sama pomyślałam co ja bym zrobiła gdyby mojemu dziecku się coś stało...i łzy same leciały...nie wiem, ale albo są aż tak naszprycowani (w co nie wierzę, bo widziałam już ludzi na silnych lekach) albo są tak z siebie dumni, że wszystkim grają na nosie...
                    • tezee Re: w fajną stronę to idzie. 24.03.12, 13:19
                      Naszprycowani są zapewne bo widać po pannie ,
                      pamiętam jak po katastrofie smoleńskiej w mediach wystepowała wyluzowana żona Szmajdzińskiego , ze spokojem i dystansem wspominała , co tez nie mieściło się w głowie postronnemu obserwatorowi.
                      Wracając do sprawy ja uważam że prokuratura stosuje kontrolowany wyciek informacji ,dodatkowo chwyt z mieszaniem tych prawdziwych oraz nie ,
                      motyw zaczadzdnia to od poczatku był balon informacyjny i nawet eksperci to w ten sposob komentowali już w środę.
                      • imasumak Re: w fajną stronę to idzie. 24.03.12, 19:38
                        tezee napisał:

pamiętam jak po katastrofie smoleńskiej w mediach wystepowała wyluzowana żona Szmajdzińskiego , ze spokojem i dystansem wspominała , co tez nie mieściło się w głowie postronnemu obserwatorowi.

Byłam postronnym widzem i absolutnie mieściło mi się to w głowie. Wystarczy mieć odrobinę wyobraźni.
                  • lafiorka2 Re: w fajną stronę to idzie. 24.03.12, 13:22
                    gdzie moge obejrzeć wczorajszą konferencję?
      • hayet Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 23.03.12, 21:24
        sadosia75 napisała:

> A może zamiast siedzieć i peplać kto miał rację,kto kogo ma przepraszać a kto m
        > a te przeprosiny przyjmować poczekamy na wyniki śledztwa,które prokuratura chęt
        > nie ujawni.
        > wiem, że takie podejście odbiera chorą przyjemność z oceniania, pisania, kpieni
        > a, drwienia, wytykania innym jacy to hipokryci a innym jacy to rzeźnicy, że się
        > cieszą z tego czy innego faktu. Ale dla własnego zdrowia, nerwów, dla szacunku
        > do dziecka lepiej się powstrzymać i poczekać na oficjalne stanowisko prokuratu
        > ry.
        > I chciałabym tylko przypomnieć, że tu nadal chodzi o Magdę . Warto by było o ty
        > m pamiętać.

ale to sami jej rodzice i rutkowski o tym juz zapomnieli. bartek mowi, ze chca, zeby wszystko ucichlo podczas kolejnej konferencji..no poprostu celebryci zaraz z nich beda.
        i po co bylo to cale farbowanie, zmienianie image, wyprowadzka itd.? zeby sie poakzac znowu w tv?
        jzu zaczynam myslec, ze zaplata za pomoc rutkowskiego w porzukiwaniach, sa wszystkie te konferencje i szum wokol niego samego. taki lans...a teraz jeszcze dostal 2,5 roku wiezienia za pranei brudnej kasy w aferze paliwowej(wyrok nieprawomocny).
        sami wasniewscy prowokuja do rozmow na ich temat przez te kolejne wystepy w tv.
    • antyideal Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 24.03.12, 12:44
      Nieoficjalna informacja o zatruciu czadem nieoficjalnie zdementowana,
      kartka zapewne okaze sie calkiem czym innym, a ceny trumienek byc moze okaze sie,
      ze sprawdzano w innym czasie. Radio Erewań,... a prokuratura doklada cegielke
      do ogolnego amoku, nie wiem po co byla ta konferencja i nakrecanie nowych emocji.
      • imasumak Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 24.03.12, 19:48
        Bartek mówił, że sprawdzał ceny trumienek na komputerze siostry przed pogrzebem.
        I chyba jest tak jak w tym dowcipie o mercedesach rozdawanych na Placu Pigalle. Wszystko się zgadza, lecz nie na Pigalle, a na Czerwonym, nie mercedesy, tylko rowery i nie rozdają, ino kradną.
        • hiacynta333 Re: sprawa Madzi: nie wykluczają zabójstwa 24.03.12, 20:47
          Dzisiejsze fakty, wczoraj Katarzyna była(podobno) w bardzo złym stanie (vide 12min 54 " Tekst linka ) Za cholerę jej nie wierzę. Dla mnie tofałszywa, wyrachowana sucz. Bartek też dla mnie osobiście jest taki jakiś śliski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka