rosapulchra-0 Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:11 No weśśś! Kto ci takich bzdur naopowiadał? Ja jestem ładna i mam trójkę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:14 Ja też jestem ładna i nie bałam się dzieci urodzić. Po dwóch ciążach jestem jeszcze piękniejsza niż przed ciążami Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:18 Jestem ładna i mam dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:21 99% procent ematek jest ładnych, nosi rozmiar 34/36 i ma dzieci Podejrzewam, że tworząc ten wątek z tezą, oparłeś swoje rozumowanie na czterech czy pięciu znanych sobie przypadkach kobiet, ekstrapolując wnioski na całą populację kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:26 A jednak jakieś ziarno prawdziwego problemu w tym jest, skądeś się biorą watki o zrujnowaniu damskiej urody przez ciążę, poród i karmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:28 propagowane zwykle przez niedojrzałych facetów, nie potrafiących zaakceptować zmian w ciele kobiety związanych z ciążą, porodem i macierzyństwem. I nie chodzi mi o zaniedbanie i rozmemłanie młodych matek (jakoś nie obserwuję takich otyłych kobit w podartych dresach z wózkami na spacerze), bo to moim zdaniem jest marginalny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:30 Phi ja tam ładna jestem a troje mam i wnuczka na dokładkę Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:35 No tak, ale mniej ładne kobiety też się boją przytycia, zmian hormonalnych i całej tej otoczki. A autor sugeruje, jakby to dotyczyło tylko krasawic. Robimy zakłady, ile kobiet osób napisze tutaj, że są piękne i mają dzieci? Ja obstawiam, że ich liczba będzie się mieścić w przedziale <20,50>. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:45 Dzieci tak ale ciekawe ile napisze tych co mają wnuki Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:52 Albo prawnuki, ciekawi mnie, tak obok tematu - ciekawi mnie, ile tu jest osób w wieku 70/80 plus? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 12:55 Prawnuki to można wcześniej mieć niż w wieku 70 lat Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 15:20 Poczekaj parę lat, wtedy ematki przeniosą się na forum Ebabcia Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 13:00 Ale po takim poście startowym aż się prosi, żeby napisać: "jestem ładna i mam dzieci" Choćby to było z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 17:33 > Robimy zakłady, ile kobiet osób napisze tutaj, że są piękne i mają dzieci? Ja o > bstawiam, że ich liczba będzie się mieścić w przedziale <20,50>. Już pomagam: jestem bardzo ładna, szczupła, zgrabna i powabna i mam dwójkę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 NIelogiczne:) 25.03.12, 14:25 Przeciez żeby miec zrujnowaną ciążą urodę najpierw trzeba byc urodziwym Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: NIelogiczne:) 25.03.12, 14:43 Ale przejście z poziomu przeciętny na poziom nieatrakcyjny lub z nieatrakcyjnego na bardzo nieatrakcyjny też pewnie nie jest miłe. Poza tym - ludzie nie dzielą się na ładnych i brzydkich, jest dużo ludzi, którzy nie podpadają pod żadną z tych kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 17:51 > 99% procent ematek jest ładnych, nosi rozmiar 34/36 i ma dzieci ja bym jednak stawial ze 99,9% jest pinkna inaczej lub wewnetrznie z rozmiarem 134 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 13:22 Jestem ładna, mam dzieci, i znaczna część butów w rozmiarze 36 na mnie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaturek0409 Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 14:18 jak rozmiar buta 36 na ciebie pasuje to nie jesteś ładna tylko kurdupel Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 15:58 A jaki przedział warunkuje kurdupla? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 14:44 Ale prawe czy lewe? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 13:36 zanim urodziłam dziecko byłam ładna (b.szczupła, zgrabna, idealne proporcje ciała) patrząc na kobiety z mojej rodziny miałam świadomość, że okrutnie zbrzydnę rodząc dziecko. teoria okazała się faktem za to mam ładne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
liliankaa77 Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 14:24 Nie wydaje mi się, żeby istniała taka zależność. Niemniej jednak nie ukrywajmy: ciąża poród, połóg, karmienie piersią nie są dla organizmu obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 25.03.12, 14:44 nie wiem ja jestem na przykłąd brzydka jak noc listopadowa i dlatego odrobine podniosłam statystyki dzietności bo sie nie bałam niczego- ani wiekszego zbrzydniecia ani zgrubienia teraz jest nawet fajniej, bo ludziska nie zwracaja juz na mnie takiej uwagi jak dawniej tylko skupiaja sie na potomstwie - a jak sie uczy, czy ma alergie i dlaczego nie ma czapki w maju takie tam... ps uprzedzając pytania- mój maż (powinnam byc dumna?) ma bardzo dużą wadę wzroku i dlatego mnie pojął za małżonkę Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 07:50 Nie przesadzajmy, uplyw czasu tez nie jest obojetny dla organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 07:47 Nie zauwazylam, zeby ladne baly sie rodzic. Niektore kobiety, niezaleznie od urody boja sie ciazy ze wzgledu na deformacje ciala. Ale to sa takie kobiety ktore naprawde nie czuja jeszcze potrzeby bycia matkami. Kiedy pojawia sie pragnienie macierzynstwa to te obawy przestaja byc istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 08:11 Porodu boi się raczej każda kobieta, cóż do najmilszych przeżyć, to nie należy. Jestem ładna (tak mówią) zgrabna (aczkolwiek po 3 dzieci już nie tak bardzo jak przed) tak noszę mały rozmiar, ale nie 34 , to apropo tego, że wszystkie ematki noszą rozmiar 34/36 Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 12:56 Boski Ty zyjesz!!!! chlopie gdzie byles jak cie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 14:37 a ciekawe czy sam bys nie nie bał wielogodzinnego bólu, nacinania krocza i tej całej obrzydliwej fizjologii przed porodem i po porodzie (tak, kochany, to że urodzone już jest, to nie znaczy, że posprzątane i mamy spokój)? Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: dlaczego ładne kobiety boja sie miec dzieci 26.03.12, 17:43 NIe widzę związku. Odpowiedz Link Zgłoś