Dodaj do ulubionych

jak się NIE ubierać

12.04.12, 13:56
Pewnie już widziałyście, bo to temat z głównej... Nie mam modowego świra i nie oglądam obsesyjnie zdjęć celebrytek, ale ludzieeeee! Takiego brzydactwa na nogach jużem dawno nie oglądała big_grin nie idźcie tą drogą tongue_out

www.plotek.pl/plotek/56,111487,11516633,Krolowa_kiczu_ZNOWU_w_akcji__5_powodow__dla_ktorych.html
Obserwuj wątek
    • chcesztomasz Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:00
      ee, spodziewałam się jakiejś tragedii ale sorry może szczyt marzeń i gusty to nie jest ale czym się tu szokować.
      • gryzelda71 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:03
        Nogami jak balarony w tych porciętach , sciśniętymi ściągaczem od podkolanówek pod kolanem.
        • chcesztomasz Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:05
          widuje gorsze rzeczy na co dzień...
        • alinawk Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:07
          Cóż, w porównaniu choćby do takich Grycanek to ona jest wiotka jak rusałka i na swoje 40 lat ma rewelacyjną figurę.
          • gryzelda71 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:46
            Grycanki chyba jednak lepsze nózie mająwink
          • tais86 Re: jak się NIE ubierać 13.04.12, 08:45
            a w porównaniu do 45-letniej Carli Bruni wygląda jak źle ubrana matrona. wszystko zależy od punktu widzenia smile
    • karra-mia Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:01
      szczerze przyznam, ze nigdy nie widziałam Skrzyneckiej ubranej normalnie, zazwyczaj jest ubrana albo w za małe albo jak pajac.
      • lilly_about podpisuję się 12.04.12, 14:03
        Ma wyjątkowo zły gust. Te leginsy - a fuj!
        • suazi1 Re: podpisuję się 12.04.12, 14:12
          Konkurentka świnki Piggy...
    • cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:03
      Wiesz co, a ja nie widze sensu takich sekcji ubiorow i wygladu, jak ten artykul uprawia. Latwo sie w to wciagnac, tylko po co? Idzie sobie kobita ulica, jest znana, nie ma idealnej figury, ubrana jest przynajmniej nie na szaroburo i wyglada calkiem wesolo - nie wiem, co da robienie analizy na szesc stron artykulu, ktora juz nastapila i sto ematkowych postow, ktora pewnie nastapi...
      • roks30 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:14
        Czy wszystko musi mieć jakiś sens? Nie można sobie po prostu poplotkować. A co do Skrzyneckiej to jest ona kompletnie bez gustu. Są osoby, które nieważne ile mają kasy, czy mają własne stylistki itp. zawsze wyglądają źle. Patrz Skrzynecka, Rusin, Kozidrak.
        • kub-ma Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:30
          Jeżeli założymy, że nie ma gustu, to co ma z tym zrobić? Nawet jak wyskoczy na zakupy, to ma wysłuchiwać ciągle, że gustu nie ma? To taka wada jest?
      • morgen_stern Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:16
        Artykuł artykułem, ale zdjęcia bardzo pomogą niezbyt zorientowanym w modzie dziewczynom, żeby takich koszmarów na nogi nie wciągać. A ze Skrzyneckiej pośmiać się można, jest osobą publiczną, która bardzo lubi się pokazywać, myślisz, że się zapłacze, jak to zobaczy? Cieszy się, że o niej piszą.
        Żeby już nie było, że tylko psy na niej wieszam, to buty są ok - ale nie w tej stylizacji.
        • cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:24
          No nie wiem, jakos w kontekscie tego artykulu pomyslalam sobie - a co jest w zyciu wazne? To, ze ktos idzie sobie wesoly i kolorowy, czy to, ze ma przy tym brzydkie leginsy? Dylemat typu szklanka do polowy pelna czy pusta... ciekawe na ktorej polowie kto sie skoncentruje smile
          • morgen_stern Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:31
            Idąc tym tropem wkładajmy na siebie cokolwiek, byleby było kolorowe i wesołe, a to przecież nie o to chodzi. Nikt chyba nie chce wyglądać jak pajac. Nie chodzi o to, by błyszczeć stylem non-stop, po prostu wystarczy się nie oszpecać.
            • cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:45
              E do pajaca to jeszcze daleko. A moze nawet i pajac lepszy niz jakas kolejna skrzywiona, bura postac (za to bez kiepskich leginsow), jakich setki na ulicy...
              • claudel6 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:28
                no..kwestia wrazliwości estetycznej. dla mnie granica pajacowania dawno tu zostala przekroczona.
    • suazi1 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:10
      Skrzynka nigdy gustem nie powalała, ale teraz... To sie nazywa "brak samokrytyki", ewentualnie "brak lustra".
    • kamelia04.08.2007 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:12
      no, ale takia kobieta uchodzi na ematce jako zadbada, elegancka i seksownia.

Makijaż jest? - jest
      długie włosy farbowane są? - są
      buty na obcasie sa? - są
      mini jest? - jest
      To, co sie czepiac. Zaraz wyskoczy jedna z druga i powie, że przynajmniej ta Skrzynecka nie jest zapuszczona i w dresach i dzinsach nie chodzi, jak przecietna Niemka
      • anel_ma Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:15
        może nawet ma bidet w domu suspicious
      • chcesztomasz Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:30
        szczerzę? Wolę taką niż zapuszczoną.
        • kamelia04.08.2007 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:40
          wiesz co?
          No super nie jest, bo z tymi leginsami nie trafiła, z paskiem też nie trafiła, fryzure by mogła zmienic i mogłaby sie inaczej malowac, spódnica też troche za krótka, poza tym uszłaby w tłumie Polek.

Od dawna wiadomo, że Skrzynecka jest infantylna (durne imie dla dziecka) i nie umie sie ubrac, bo ma styl albo a la stara ciotka z Anglii, albo za ciasno, za krótko i cyc na wierzchu. Chce wyglądac na luzacka nastolatke, ale to nie ta figura, nie ten wiek i ta twarz wyglada na czterdzistke - jednym słowem mamy pudernice, a mogłaby wyglądac z klasą jak Lisowa (też po 40-tce)
    • nutka07 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 14:35
      Podkolanowki jej sie odznaczaja, tuz pod kolanami wink
    • nangaparbat3 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:01
      Oj tam oj tam.
      Nie przepadam za Skrzynecką, ale jak ją zobaczylam na tym zdjęciu https://bi.gazeta.pl/im/5/11516/z11516785N.jpg to mi się gęba roześmiała od ucha do ucha. Spódniczka i buty cudne, torebka też niezła, kurtka rzeczywiście od czapy. Legginsy z daleka wyglądają całkiem nieźle, to też zależy od oświetlenia. A całość radosna i apetyczna.
      Pomyślałam sobie, że jestem szczesciarą, że nikogo nie obchodzi, jak się przystroję do roboty.
      Przy okazji tego wątku natknęłam sie nie po raz pierwszy na panią Karolinę Korwin-Piotrowską. Szczerze sie przyznam, że nie wiem, kto to właściwie jest (tak tak, zasiadała w jury jakiegoś idola czy czegoś podobnego, ale dlaczego?), dlaczego pozwala sobie na takie ataki, pierwsze skojarzenie było, że może jej Skrzynecka chłopa odbiła, drugie, że to troche jak zapasy w kisielu. W sumie fuj.
      (Acha: że do krótkich spódniczek nie wkłada się krótkiej góry - a do długich długiej - to mnie ciocia uczyła w 1978, pamiętam, dokładnie wtedy tongue_out )
      • aneta-skarpeta Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:18
        skrzynecka ładna babka, z niezłą figurą

i o ile wiszą mi jej ukochane satyny to tu dała ciała- nie wiem co gorsze, te leginsy, czy podkolanówki

powiesic jej za to nie mam zamiaru, ale podkreslila mankamenty, ktorych absolutnie nie widac w innych ciuchach

i ogromny plus za dystans do siebie- a i tak nie przebije bezgusciem swojego mężawink
    • kosheen4 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:13
      okrutne rajty big_grin ale buty mi się podobają. lubię czerwone.
    • tosterowa Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:21
      Fajnie, że jest uśmiechnięta, chciałabym, żeby wszyscy się na ulicy uśmiechali, niekoniecznie do fotografa!
      • cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:37
        Jak to powiedzialas, to sobie skojarzylam, ze ona w sumie wyglada jak duzo kobietek w Irlandii:
        - ubrane kolorowo i troche bez sensu
        - waga i uroda lekko dyskusyjne wg ematkowych standardow
        - usmiechniete i zadowolone pruja przed siebie
        Ja tam je lubie big_grin
        • tosterowa Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:14
          No ja też wolę taką K. Skrzynecką w tych legginsach i z uśmiechem na twarzy niż "elegantki" w trenczach, traktujące swój wizerunek śmiertelnie poważnie smile
          • morgen_stern Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:36
            A pośrodku nic nie ma jak zwykle z ematkową modą?
            • cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:43
              morgen_stern napisała:

> A pośrodku nic nie ma jak zwykle z ematkową modą?

No tak sadzac po Pudelku i pokrewnych, to nie bardzo... Albo wystylizowane na maksa klony, albo Skrzynecka i Doda big_grin Skrzynecka tez "jest tylko jedna", moze to faktycznie glebsza strategia!
            • tosterowa Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:45
              A co ma do tego środek? Odniosłam się do dwóch biegunów i spośród nich wolę ten kiczowaty i uśmiechnięty.
    • edelstein Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:23
      Poniewaz wszystkie jematki(plus autor/ka artykulu) maja figure modelek i po wyjsciu z porodowki maja brzuch plaski i wyciwiczony i waza mniej niz przed ciaza to zbedne kg po urodzeniu dziecka u kobiety po 40mocno je raza.Fakt nie ubrala sie stylowo,ale tez nie wyglada tak tragicznie,by robic o niej artykul na 5stron.A buty ladne,moglyby miec inny obcas.
      Aha wiem,ze wam sie nigdy wpadki modowe nie zdarzyly,a nawet jesli to i tak pies sie z kulawa noga nie zainteresowal,bo niestety wy nie Skrzynecka.
      • fifiriffi Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:27
        edelstein napisała:

> Poniewaz wszystkie jematki(plus autor/ka artykulu) maja figure modelek i po wyj
        > sciu z porodowki maja brzuch plaski i wyciwiczony i waza mniej niz przed ciaza

Przepraszam bardzo,ale ja akurat nie mówię nic o jej figurze.Nie jest zła.Tylko niestety całoś fajna bo kolorowa,ale....Te podkolanówki odznaczające się spod leginsów?uncertain

> Aha wiem,ze wam sie nigdy wpadki modowe nie zdarzyly,a nawet jesli to i tak pie
        > s sie z kulawa noga nie zainteresowal,bo niestety wy nie Skrzynecka.

Pewnie nie raz ubrałam się gorzej niż ona.Ale ona chce żeby o niej mówiono,bo sama się pcha na strony gazet.A taka kurtkę to babcie w kościołach takie mająwink
        >
        • edelstein Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:47
          Ty nie,ale wiekszosc tak.Podejrzewam,ze w ruchu tak tych podkolanowek nie widac,kiepskie ujecie i nawet najpiekniejsza wyjdzie tragicznie na zdjeciu.Skad wiesz co ona chce?jest znana,bo jest,moze w tej chwili miala akurat w nosie wygladanie dla mediow.Czy juz osoby publiczne musza ciagle z kijkiem w d...lazic,bo paparazzi.To jest straszne ciagle brac pod uwage,ze jak cie widza,tak cie pisza.Wrzucenie na luz jest potrzebne,bo czlowiek by zwariowal.Ja mialam w zyciu wiele modowych wpadek,na szczescie przeszly bez echa bom nie Skrzynecka.Pociachalabym sie jakby wrzucono tu foto mnie sprzed paru lat.
    • nabakier Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:31
      Lubię uśmiechniętą Skrzynecką za jej luz.
      Ale te getry- makabra.
      Czasem ich oboje podejrzewam, że se jaja robią z publiki tak się ubierając tongue_out
      • paartycja Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:41
        a Skrzynka ma was i wasze opinie gdzieś-idzie sobie zadowolona,uśmiechnięta, zapewne szczęśliwa co widać w jej stroju i uśmiechu-i super smile
        ciekawe jak wy wyglądacie boginie mody i klasy tongue_out
        • annajustyna Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:45
          Nogi mamy lepsze - ale nie o to chodzi. Niech sobie ma, jakie chce, tylko po co je eksponuje? A sympatyczna i ciepla osoba i tak, i tak jest.
          • paartycja Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:49
            annajustyna napisała:

> . Niech sobie ma, jakie chce, tylko po co
            > je eksponuje?

bo ma na to ochotę i póki co eksponowanie masywnych nóg nie jest zabronione tongue_out
          • edelstein Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:53
            A co zabronione jest?jak osoba ma wszystko takie sobie to pewnie w burce ma chodzic.Kobieta po 40,po porodzie,ma miec nogi jak AR a jak nie ma to niech lazi w spodniach co by twojej estetyki nie burzyc.
            • landora Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:22
              Pewnie, że nie jest zabronione, niech sobie nosi na zdrowie - tylko po co się oszpecać? Ja mam nogi takie sobie i wiem, że lepiej mi w długości lekko za kolano. No ale oczywiście, jakbym chciała, to mogę wyskoczyć w super mini. Tylko po co, wiem, że będę w tym wyglądała kiepsko.
              • edelstein Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:39
                Wazne,by jej sie podobalo i jej mezowi.Ja wygladam kiepsko w golfach,a nosze,bo lubie miec w zimie cieplo w szyje,a szaliki mnie wkurzaja.
              • claudel6 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:44
                o to to. ja mam nogi takie, ze jak założę spódnicę/sukienke do kolan, do tego obcasy, to wszyscy się zachwycają. ale jakbym już skróciła sukienkę do połowy uda, to mankamenty by wyszly, bo nogi idealnie proste nie są (takie trochę krzywulce). no a ja wole jak się zachwycają niż rzucac się w oczy mankamentami. proste.
        • edelstein Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:48
          Morgen powinna wstawic zdjecie i poswiecic przykladem.Ja tam mam na sobie dzinsy i wsciekle pomaranczowa bluze z rownie wsciekle niebieskimi wstawkami i flaga Wloch.Dostalam w prezencie i nosze.Nie mam potrzeby byc super wystylizowana wkazdego dnia.Make upu nie mam a wlosy zwiazalam w konski ogon.
          • rosapulchra-0 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:06
            Wróciłam niedawno do domu i mam na sobie.. piżamę, a co! A włosów to się nawet wsuwkami nie da podczepić uncertain Rozłazły się po głowie jak te robaki kręcone i każdy w swoją stronę dąży suspicious
            • edelstein Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:17
              Tersz tylko czekac na szesc postow dlaczego powinnysmy zainwestowac w stylistewink
        • morgen_stern Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:50
          No ale napisałam przecież wyżej, że Skrzynecka ma to gdzieś i ja w to nie wątpię.
          No i na pewno nie biegam w takich legginsach tongue_out
        • claudel6 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:42
          wiesz, przy Skrzyneckiej to nawet w moim ubiorze do sprzątania mogę robić za ikonę stylu
    • gaskama A 20 lat temu była bardzo ładną kobietą. 12.04.12, 15:44
      Nie umiem wklejać, ale można poszukać w internecie. Ja pamiętam, jak śpiewała (chyba w Piwnicy pod Baranami) na początku lat 90-tych. Bardzo mi się podobała, szczupła, długonoga, blondynka o ciemnych oczach. Wyglądała na kobietę z klasą.
      Teraz tek straszenie się ubiera, że zastanawiam się, czy to nie nie rodzaj prowokacji.
      • nabakier Re: A 20 lat temu była bardzo ładną kobietą. 12.04.12, 16:26
        też mam takie myśli z ta prowokacją
    • an_ni Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:45
      dramat dramat i jeszcze raz dramat, ciuchy jak z lat 90 tych, chyba wyciagnela je z szafy z tamtych czasow , albo jak z "butiku" z prowincji dla pan z pretensjami 50+
      • heca7 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:56
        Czy ona ma na nogach antygwałtki??? Żeby to były normalne rajstopy to bym zrozumiała. Za dużo tych pasów dzielących ją w poziomie.
      • andaba Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 15:56
        Buty jak buty, pewnie, że czerwone to raczej dla nastolatki pasują, nie do starej baby, ale nic nadzwyczajnego w nich nie ma, podejrzewam, że 95 procent z was ubiera się jak idiotki, stylizując na młodzież.
        Ależ wy sobie lubicie sampoczucie poprawiać czyimś kosztem, żałosne.
        • hawa.etc Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:14
          >Buty jak buty, pewnie, że czerwone to raczej dla nastolatki pasują, nie do star
          > ej baby

Przecież ona ma dopiero czterdzieści lat. Jaka stara baba? A poza tym co to za teoria, że czerwone nie pasują dojrzałej kobiecie? Niby czemu akurat czerwone? Serio pytam, bo pierwsze słyszę.
          • morgen_stern Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:36
            Andaba ci mówi, że STAREJ BABIE czerwone buty nie przystoją i już smile
          • andaba Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:13
            Skoro pasują no to o co wam w ogóle chodzi?
            Może się zdecydujcie?
            • kali_pso Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:38

Może oto, że nie szło wcale o kolor butów, kiedy padła rada- "nie idzcie w tę stronę"?winkp
              • andaba Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:46
                Jak to dobrze, że ja się na modzie nie znam, przynajmniej nie mam takich problemów. W moim ubraniu ja się mam czuć dobrze, a nie jakieś babska wokół. Może ona też tak do tego podchodzi? W końcu czym jest moda? Widzimisię projektantów...
                Im koszmarniejsze tym bardziej pożądane.
                • kali_pso Re: jak się NIE ubierać 13.04.12, 07:31

> Im koszmarniejsze tym bardziej pożądane.

Choćby sam Lagerfeld uszył jej te legginsy, to ona wyglądałaby w nich okropnie nadal a w połaczeniu z takim FASONEM butów, cała stylizacja jest tandetna a Skrzynecka wygląda strasznie...tak, tak, okropne ze mnie babskowinkp
                  • hawa.etc Re: jak się NIE ubierać 13.04.12, 08:29
                    Właśnie tak. Tu w ogóle nie chodzi o modę, tylko o niepotrzebne eksponowanie mankamentów sylwetki. Ja wiem, że są ludzie, którzy mają w nosie jak wyglądają, mnie to nie przeszkadza. Ale cała reszta, która lubi wyglądać po prostu ładnie (niekoniecznie modnie), może się na przykładzie Skrzyneckiej dowiedzieć, że tą drogą iść nie należy smile Można sobie to omawiać na forum, bo Skrzynecka sama siebie na widok publiczny zawodowo wystawia, więc zgadza się na bycie komentowaną i ocenianą. To jest po prostu takie tło do dyskusji, jakich błędów w ubiorze trzeba unikać. Przecież ta rozmowa nie jest wymierzona w jechanie po Skrzyneckiej.

A jeśli chodzi o wygodę - założyłaby czarne legginsy i już wyglądałaby troszkę lepiej. Bez uszczerbku dla wygody.

• cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:42
              No pewnie, ze mam czerwone buty. Powiem wiecej, ze cztery pary. Jak smiem! big_grin
              Pod jakim ty kamieniem zyjesz, kobito smile
              • andaba Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:50
                A ja nie mam. I żadna ze znanych mi i widywanych kobiet nie ma. A jak ma to w szafie, bo widze tylko takie w czarnych lub brązowych, ewentualnie szarych.

Ale jeżlei wam pasuje to nie mój problem, możecie nosić i czerwone.
                I ciekawa jestem, dlaczego czerwone sa ok, a białe juz nie?
                • cherry.coke Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:53
                  andaba napisała:

> A ja nie mam. I żadna ze znanych mi i widywanych kobiet nie ma. A jak ma to w
                  > szafie, bo widze tylko takie w czarnych lub brązowych, ewentualnie szarych.

To wiele tlumaczy!

> Ale jeżlei wam pasuje to nie mój problem, możecie nosić i czerwone.
                  > I ciekawa jestem, dlaczego czerwone sa ok, a białe juz nie?

Mnie tam biale nie wadza. Sama nie lubie koloru bialego w ogole, ale jak ktos chce to niech sobie nosi...
                • kali_pso Re: jak się NIE ubierać 13.04.12, 07:28

ja mam zielone( i noszęwink, niebieskie( tez noszę) i pomarańczowe( noooooszęęęęę)

> I ciekawa jestem, dlaczego czerwone sa ok, a białe juz nie?

W sumie tez tego nie rozumiem....
                  • hawa.etc Re: jak się NIE ubierać 13.04.12, 08:13
                    Białe są niepraktyczne, bardzo szybko przestają być białe.
                • hawa.etc Re: jak się NIE ubierać 13.04.12, 08:23
                  >I żadna ze znanych mi i widywanych kobiet nie ma. A jak ma to w
                  > szafie, bo widze tylko takie w czarnych lub brązowych, ewentualnie szarych.

Może myślą tak jak Ty. Że starej babie to nie wypada w czerwonych. Po czterdziestce to tylko bure, bezbarwne szmaty i spozieranie na księżą oborę. Nie wiem, skąd się takie myślenie bierze, przecież kobiety same sobie szkodzą takimi ograniczeniami.

• kali_pso Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:44

Może się tak rusz z domu czasami to ci się perspektywa poszerzy...jasne- czarne, w porywach szlaeństwa brązowe co najwyżej powinny nosić STARE baby ok 40 letniewink
        • nanuk24 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 17:43
          Mylisz sie. Poniewaz mam juz swoje lata, dokladnie 32 skonczylam w rocznice zamachu w Smolensku, nosze wiecszare spódnice za kolano, brązowe buty z okrągłym noskiem i maleńkim, kwadratowych obcasikiem, sweterki szare lub granatowe zaslaniajace dekolt i ramiona. Polubilam broszki i chusty, które pożyczam od babci, a którymi zagrywki głowę, a w przyplywie szaleństwa, zarzucam na ramiona.
          • nanuk24 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 17:45
            nanuk24 napisała:

> zagrywki głowę,

Zakrywam
        • claudel6 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:46
          masz jakieś statystyki dotyczące ubioru ematek? zdjęcia? podzielisz się?
    • hawa.etc Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:06
      Jak dla mnie to na zdjęćiach nie ma kiczu, jest za to kobieta, która nie potrafi się ubrać stosownie do swojej (wcale nie najgorszej) figury. Te leginsy pod którymi odznacza się każda nierówność nóg są tragiczne. Buty są ładne, ale powinny zostać częściowo przykryte przez spodnie, bo skracają nogi i robią efekt racicy. Mini też mogłaby odpuścić, wyglądałaby korzystniej w innych dlugościach. Trochę mnie dziwi jej ubiór, bo ma w zasadzie nieograniczone możliwości korzystania z dobrych rad i kupowania dobrej jakości ubrań. Nie jest ograniczona do "Taniego Armaniego" i bawełny z Lidla.
      • an_ni Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:13
        wlasnie jest mega kicz, szczegolnie w dopasowaniu dodatkow - buty torebka rekawiczki w jednym kolorze, styl lat 90-tych, kurtka pikowana i blyszczaca - jakby prosto z bazaru, buty tandetne
      • niutaki Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:26
        ale buzie ma sliczna, ona mi sie na twarzy zycie cale podobasmile
    • fifiriffi Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:18
      nO własnie gdzieś ostatnio pokazano te zdjęcia i przeczytałam tam,że to IKONA STYLUsurprised
      • annaa77 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:23
        fifiriffi napisał:

> nO własnie gdzieś ostatnio pokazano te zdjęcia i przeczytałam tam,że to IKONA S
        > TYLUsurprised
        >
        pewnie czytalas to 1 kwietniabig_grin
        • fifiriffi Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:34
          no niestety
          Już wklejamsmile

Katarzyna SKRZYNECKA jest IKONĄ STYLU
          Publikacji: 09.04.2012 18:33
          <<< POWRÓT DO ARTYKUŁU
          Kasia Skrzynecka, KASIA SKRZYNECKA WYZNACZA TRENDY, katarzyna skrzynecka, moda, styl, uroda

a dalej....

Prezenterka założyła bardzo modne w tym sezonie legginsy w jasnym pastelowym kolorze. Obcisłe spodnie nie tylko sprawiły, że wyglądała nadzwyczaj seksownie, ale i podkreśliły jej zachwycającą sylwetkę. Kasia nie zapomniała oczywiście o odpowiednich dodatkach. Prezenterka do łososiowych spodni dobrała czerwone botki na obcasie i kolorową tunikę, dzięki czemu wyglądała bardzo wiosennie. Jak widać, uwielbia podkreślać swoje kobiece kształty.

Katarzyna Skrzynecka (42 l.) od zawsze śledziła nowe trendy. Gwiazda nie tylko prezentuje się modnie, ale i z klasą. Śmiało można ją nazwać ikoną mody! Ostatnio postawiła na najmodniejsze w tym sezonie pastelowe legginsy. Efekt był piorunujący.

OPISY DO ZDJĘĆ PO PRAWEJ STRONIE ------------------->
          • fifiriffi Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:42
            Kiedy w centrum Warszawy ujrzeliśmy znaną prezenterkę, aż przecieraliśmy oczy ze zdziwienia. Kasia wyglądała rewelacyjne.

Z gustem podkreślała swoje walory i oczywiście postawiła na nowinki modowe.

Z gustem podkreślała swoje walory i oczywiście postawiła na nowinki modowe.big_grin

Obcisłe spodnie nie tylko sprawiły, że wyglądała nadzwyczaj seksownie, ale i podkreśliły jej zachwycającą sylwetkę. Kasia nie zapomniała oczywiście o odpowiednich dodatkach. Prezenterka do łososiowych spodni dobrała czerwone botki na obcasie i kolorową tunikę, dzięki czemu wyglądała bardzo wiosennie. Jak widać, uwielbia podkreślać swoje kobiece kształty.

A widać, że do mody podchodzi z głową, unikając zbytniej rozrzutności - jak większość Polek.

Ale nie ma się czemu dziwić, w końcu już trzy miesiące po urodzeniu Alikii Iliany (5 mies.) zgubiła 10 kg i wróciła do sylwetki sprzed ciąży. Kasia nieraz podkreślała, że w osiągnięciu idealnej sylwetki pomaga jej mąż, mistrz fitnessu Marcin Łopucki (38 l.). Tylko pozazdrościć.

Stwierdzam,że albo im zapłaciła za pisanie takich bzdur,albo se jaja robilibig_grin
      • carmita80 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:28
        Tego rodzaju kurtki sa modne i owszem. Kurtke polaczylabym z odcieniem czerwieni ale nieco innym. Buty, rekawiczki, torebka nie musza byc w tym samym kolorze, akurat to dobrane jest niefortunnie, ale ma prawo, to jej sprawa jak sie ubiera i akurat nie ma znaczenia komu sie podoba a komu nie. Nog nie ma najsmuklejszych ale ich eksponowanie zabronione nie jest. Zawsze mozna nakazac zakrywanie twarzy osobom duzymi nosami albo pryszczatym.
    • sadosia75 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:23
      Smutne jest to, że Skrzynecka jest ładną kobietą a wygląda fatalnie !
      Co by na siebie nie założyła to aż się prosi żeby to z niej zerwać i za karę z domu nie wypuszczać.
      A to przecież ładna kobieta z całkiem sensowną figurą. Po co ona sobie taką krzywdę robi? po co zakłada te paskudne legigi i antygwałty ,które okropnie się odbijają pod legigami tuż pod kolanem, po co ona się smaruje toną podkładu że aż się twarz robi mączna i usta tak okropnie wymalowane?
      Smutno się robi jak się taką ładną kobietę widzi w takim stanie.
      A przecież tu wygląda całkiem sensownie
      https://www.tapeciarnia.one.pl/data/media/542/big/Katarzyna_Skrzynecka_004.jpg

Niech, że ktoś wreszcie przestanie jej tak fatalnie doradzać! Albo niech zacznie jej wreszcie doradzać ale z sensem.
      • morgen_stern Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:35
        To prawda, sadosia, ładna kobieta i na własne życzenie się ośmiesza. Szkoda, mogłaby błyszczeć.
        • sadosia75 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:43
          Oj utarłaby nosy wyfiokowanej steczkowskiej okropnie rozebranej dodzie czy ubranej w worek korwin piotrowskiej. i wszystkie te honeye i inne siksy mogłyby tylko dywan przed nią zamiatać.
          Przecież ta kobieta mogłaby śmiało być wzorem kobiety ! ładna, zadbana, elegancka i z figurą kobiety a nie wieszaka. I choć irytuje mnie jej infantylność no to cholerka jedna odmówić jej urody nie można. I wkurzam się bardziej tym, że tak się oszpeca. zupełnie nie wiem dlaczego
      • vivi.bon Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 23:01
        Tylko troszkę się jej pigment nierówno rozłożył wink Ale to chyba z czasów tanoreksji, teraz przynajmniej nie jest pomarańczowa.
        Nie rozumiem jak można będąc tyle lat w szołbizie, mając kontakt ze stylistami niczego, absolutnie niczego się nie nauczyć - korzystnych dla siebie fasonów, kolorystyki chociażby, bo jeżeli ma przaśny gust to trudno, założy bazarową kurteczkę ze skórzanym paskiem od trencza czy innej szuby, ale darowałaby sobie te legginsy koszmarne i kolczyki-pod-kolor-torebki-pod-kolor-butów-pod-kolor-rękawiczek.
        Druga udana to Potocka, która jak gdzieś zasłyszałam jest ogromnie zdziwiona, że jej stylizacje są negatywnie komentowane, bo za PRL-u wszyscy mówili, że jest fajnie.
    • 18_lipcowa1 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:25
      to był fatalne, mimo ze ja lubie i dobrze jej zycze
      ja nie mogę zrozumiec ze osoba z takimi mozliwosciami i znajomosciami- stylisci,kreatorzy mody + pieniadze nie moze sie ubrac ładnie, gustownie i adekwatnie do wieku.
      • katus118 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:28
        W sumie - niby każdy się ubiera, jak chce. Już się przekonałam, że dużo kasy nie zawsze równa się dobry styl i gust. Kwestia wielu rzeczy.
        Też mi się nie podoba.
        • carmita80 pytanie 12.04.12, 16:33
          Przy okazji, jak ematki rozumieja "ubrac sie adekwatnie do wieku"?
          • nabakier Re: pytanie 12.04.12, 17:33
            loj, budzisz lwa (albo żmiję) big_grin
    • kub-ma Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:35
      Eee, nie ma się czym ekscytować. Na pewno nie aż tak, żeby robić ujęcie z przodu, z tyłu, z boku, od spodu i z góry.
    • fifiriffi a tu jest ok:) 12.04.12, 16:38
      https://cdn2.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/162771/kasia_skrzynecka_ikona_stylu_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
      • morgen_stern Re: a tu jest ok:) 12.04.12, 16:41
        No właśnie. Jak chce, to potrafi wink
        • fifiriffi Re: a tu już nie;) 12.04.12, 16:43
          https://cdn30.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/162773/kasia_skrzynecka_ikona_stylu_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
        • rosapulchra-0 Re: a tu jest ok:) 12.04.12, 16:56
          Ale że gdzie?
      • barbibarbi Re: a tu jest ok:) 12.04.12, 17:24
        o, tu super! Bardzo fajnie wygląda, jedyne co można zmienić to buty, zdaje się że przy masywnych nogach koturny nie są zbyt korzystne.
      • claudel6 Re: a tu jest ok:) 12.04.12, 22:48
        tu spoko.
    • kali_pso Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 16:48

Skrzynecka to przykład celebrytki, która najczęściej modowo- jak dla mnie- wchodzi na minę.
      I dobra stylizacja w jej wykonaniu to raczej wyjątki niż norma.
    • barbibarbi Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 17:06
      no pomarańczowy modny, to sobie walnęła pomarańczowe botki, a że kobieta gustu za grosz nie ma i chyba luster też nie ma, to walnęła sobie cieliste legginsy. Nogi ma okropne, stylizacja nieudana ale głównie ze względu na to, że podkreśla wady figury, gdyby to samo założyła Górniak, to by była całkiem inna historia.
    • haudrey Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 17:29
      ja ją pamiętam w wersji takiej jak w linku ponizej. Sliczna była, oczy, usta, miodzio. A potem się zaczęly dziwne fryzury, spineczki, blade pomadki, brr.
      Nie wiem co się stało z jej nogami, ale wyglądają koszmarnie.
      • haudrey Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 17:29
        filmpolski.pl/fp/index.php/1116018
        • tosterowa Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:58
          ochh, na tym zdjęciu jest boska!!
    • claudel6 Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:39
      jak zobaczyłam to zdjęcie.. to pomyslałam: o nie, tego nie ma. nie znam dobrze stylizaji Skrzynecjkiej, wiem tylko, ze jest damskim pajacem, tyle obiło mi sie o uszy z tych róznych pudelków.
      ale wyglada na to, że jestem daleko bardziej krytyczna niż wiele e-matek jesli chodzi o ubiór. dla mnie to,w co sie wcisnęła Skrzynecka to jakiś ponury żart. może jestes w ukrytej kamerze lub coś? nie ogarniam tego jak mając przyzwoita kase, dostęp do stylistów, obracając sie w świecie jakiegos tam blichtru, trendów, stylów - można wyjść TAK na ulicę.
      czerwona mini - tak, w takiej chodziłam jak miałam 15 lat. ale to było w latach 80-90-tych.
      mini do TAKICH nóg? to chyba trzeba nie miec lustra. mini to ubiór dla modelek (nogi do nieba) i nastolatek. ale nadal - nie obcisłe. no chyba że sie jest Dodą.
      do tego bazarowa ZA MAŁA kurteczka. butki raciczki do tych serdelków i zalew dodatków w identycznym kolorze, czyli modowe no-no od jakichs 20 lat.
      a ta twarz - spalona solarem, makijaż jak stara pudernica, ta kobieta kiedys była całkiem niebrzydką dziewczyna, co sie z nią stało? jes raptem 5 lat starsza ode mnie, a wyglada jak niewiele młodsza siostra mojej matki.
      • an_ni Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:57
        tu jest przeglad jej zdjec
        koktajl.fakt.pl/Rozne-wcielenia-Katarzyny-Skrzyneckiej,galeria,2960,1.html
        masakra, no nigdy nie miala stylu, zawsze brzydkie postarzajace fryzury, niedobrany makijaz, opalenizna, fatalne kolory, tandetne kroje
        teraz zauwazylam duze podobienstwo do Ewy Kasprzyk, ktora tez nigdy stylowa nie byla, chociaz teraz wyglada znacznie lepiej niz pare lat temu
        Kasia ma trudna urode, jak Weronika Rosati, troche makijazu i wychodzi lampucera, troche bardziej strojny ubior i dziwkowato wygladaja
    • sarling Re: jak się NIE ubierać 12.04.12, 22:46
      Był tu ostatnio wątek o K.S.
      I tak sobie myślę - inna wieśniacka w stylu gwiazdka - Katarzyna Zielińska - podjęła słuszną decyzję o oddaniu się w ręce stylistów, a gust ma bardzo podobny.
      Prawdopodobnie Skrzynecka jest bardzo z siebie zadowolona i w sumie, nie można jej tego odbierać.
      A tak dobrze się zapowiadała... Kiedy młodziutka grała z Kondratem w Tessie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka