lidia341 12.04.12, 22:30 Czy wiecie jaki jest sposób na pedofilię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gku25 Re: Pytanie.... 12.04.12, 22:36 Nie ma, nie wierzę w żadne resocjalizacje, sracje itp. To siedzi w głowie i nie da się wykorzenić. Odpowiedz Link Zgłoś
platki_sniadaniowe Re: Pytanie.... 12.04.12, 22:50 znaczy kastracja jak zwał tak zwał Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Pytanie.... 12.04.12, 23:04 To zależy od tego, czy jaką pedofilię masz na myśli. Czy taką, gdzie sprawca wykorzystuje dzieci ponieważ np. boi się porażki w kontakcie z osobami dorosłymi, czy taką, gdzie sprawca rzeczywiście woli dzieci i już. Czym innym jest też wykorzystywanie zupełnie małych dzieci, czym innym np. dziewczynek 12-13 letnich, które zaczynają już nabierać kobiecych kształtów. Pytanie też, czy czyny pedofilne wiążą się ze stosowaniem przemocy. "Sposób", o który pytasz, będzie różnił się zależnie od wymienionych aspektów. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Pytanie.... 12.04.12, 23:21 Padlam. Ty tak na serio? Ze jak dziewczynka zaczyna dojrzewac to co? Juz mozna ja do lozka czy chce czy nie ciagnac bo co? Wyglada na np:17 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Pytanie.... 12.04.12, 23:25 mgla_jedwabna napisała: Czym innym jest też wy > korzystywanie zupełnie małych dzieci, czym innym np. dziewczynek 12-13 letnich, > które zaczynają już nabierać kobiecych kształtów. naprawde tak uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Pytanie.... 12.04.12, 23:15 Tak, ja znam. Ale nie napisze jaki bo mnie wytna. W koncu to bardzo poprawne forum Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi minerallna 12.04.12, 23:17 Ciebie to w końcu za sygnaturkę zaczną ciąć - wysokości czterech wersów nie powinna przekraczać. Odpowiedz Link Zgłoś