wespuczi 13.04.12, 20:27 1 czy tylko mi szkoda theona? 2 czy tylko moim zdaniem septa lemore jest mata jona S - nie bez powodu martin o jej rozstepach wspomnial. to tyle teraz czas na hibernacje - czekam na wiatry zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Spojler 13.04.12, 20:30 1. nie wiem, mam mieszane uczucia co do tej postaci 2. tego nie wie nikt Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Spojler 13.04.12, 20:52 maupo gdzie tu spojler ? -- "Nic nie stoi na przeszkodzie, aby się dildem posługiwać tak, jak radiem. Jedno i drugie służy rozrywce." — prof. Mirosław Bańko, UW Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 20:54 nie czytalam nie zamowilam jeszcze nawet theona mi szkoda i to wszystko przez cathelyn , bo to zla kobieta byla Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 21:27 a ty co nie czytalas ale wszystko wiesz co sie stanie? hehe jesli tak to mozesz ominac rozdzialy dany - nuuuuda. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 21:29 mam omijac rozdzialy mojej ukochanej postaci ? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 21:32 no, generalnie flaki z olejem nic nie wnoszące do sprawy daruj se skup się na panu Snow Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 21:38 nie no najlepsze sa rozdzialy theona - wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 21:39 tzn on nie wymiata, ale autor jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 21:41 a mnie jakoś drażniły te rozdziały generalnie nie lubię tej postaci i nie lubię sposobu, w jaki została wykreowana (obawiam się, że jestem manipulowana przez Martina i o to mu dokładnie chodziło ) Odpowiedz Link Zgłoś
hotya Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 13.04.12, 23:17 Mnie Theona nie szkoda. Ale znając Martina, pewnie mi się odmieni Kompletnie nie skojarzyłam septy z Jonem, dobry z Ciebie detektyw A rozdziały o blondyneczce nudnawe, ale za to jakie pyszne zakończenie. Chcę więcej Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 14.04.12, 09:27 Mi tego dupka wcale nie szkoda. Zresztą Cat też nie. Co do Jona to tyle teorii po necie krąży więc i tak się prawdy (na razie) nie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 14.04.12, 00:07 Ee tam , rozstępy to się od tycia ma, nie od dzieci jako takich. Septa za często do klasztornej/ zamkowej spiżarni zaglądała i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 14.04.12, 01:46 noz przeciez tyrion zdiagnozowal po jednym spojrzeniu ze miala dzieci, kaman! komu jak komu ale jego spostrzezeniom ufam Odpowiedz Link Zgłoś
ghyta_ogg Re: do tych co przeczytali taniec ze smokami 14.04.12, 16:05 ad.1: mnie go nie żal, nie lubiłam go od początku. ad.2: no co Ty?! Przecież matka Snowa jest całkiem łatwa do dedukcji. Podpowiem - Jon nie jest synem Neda ( a przynajmniej jestem gorącą fanatyczką akurat tej wersji) Odpowiedz Link Zgłoś