Dodaj do ulubionych

meski ubiór

23.04.12, 21:01
co lubicie a co wam sie kompletnie nie podoba zwlaszcza w oficjalnym stroju ? jakie bledy raza najbardziej.
1. koszulki bez rekawow. nawet nie takie podkoszulowate ale takie prosto sciete jakby ktos rekawy obcial
2. skarpety do sandalow
3. okropne buty wyjsciowe takie dziadkowe
Obserwuj wątek
    • borys314 Re: 23.04.12, 21:08
      ad 1) out. też nie wiem, dlaczego ludzie to noszą (bo widywałem i kobiety).
      ad 3) a jaki to konkretnie model? bo Twój opis jest cokolwiek enigmatyczny.wink
    • dziennik-niecodziennik Re: meski ubiór 23.04.12, 21:10
      JAPONEK!...
      • dziennik-niecodziennik Re: meski ubiór 23.04.12, 21:11
        i generalnie krótkich spodni nie lubie. toleruję bermudy, ale facet w szortach to mi jakos tak niekoniecznie...
    • borys314 Re: 23.04.12, 21:14
      Koszulka w spodnie (gdy nie ma nic na wierzchu, bo gdy na wierzchu sweter/koszula itd. to ok).
      Koszula zapięta pod samą szyję (gdy bez krawata).
      Spodnie pod pachami - najlepiej na pasku. Wygląda to co najmniej fantazyjniewink.
    • a.va Re: meski ubiór 23.04.12, 21:29
      Poza wymienionymi już przez szanownych przedmówców wink bawi mnie zestaw: spodnie od garnituru + sportowa kurtka i plecaczek. Dzisiaj widziałam takiego pana, nogawki spodni miał dodatkowo na końcach malowniczo podwinięte (pewnie za długie), a stopy obute w ciężkie buty. Ale ogólnie sympatycznie wyglądał, na takiego szalonego naukowca - abnegata, który nie bardzo wie, w czym wychodzi z domu.
      • wrednadziewucha Re: meski ubiór 23.04.12, 23:05
        Cóż, jeden pan doktor raz przyszedł do nas na wykład ubrany w spodnie od garnituru w tenis, trampki, koszulkę z dekoltem (fuuuu!) i bluzę z kapturem na zamek ze 2 rozmiary za małą. Włosy sobie ułożył w malowniczy koczek na czubku głowy... Wyglądało to tak, jakby po ciemku się ubierał. Pomyślałam sobie, że już nic mnie nie zdziwi i faceci po prostu źle ubrani zawsze dla mnie będą usprawiedliwieni tym, że mogli się ubrać tak jak wspomniany pan doktor tongue_out
      • sokhna Re: meski ubiór 23.04.12, 23:09
        Garnitur i plecaczek... to cos co mnie rozwala smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka