shellerka 24.04.12, 14:06 uwaga sprawdzam wstawianie fotek przy okazji chwaląc się moją niunią moja ukochana prawie jak czempion i ostatnie Kuleczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:10 Napisałam Ci już, że uważam, że słodka jest. Uśmiech ma prima sort! Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:11 Jaką ma wystawowa fryzurę i postawę, cudo Shellerko! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska.oktawia Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:18 Shellerko, a gdzie Twoj blog szafiarski? Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:23 twarzyczke ma przeokropna super Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:35 Ale za to jaka wrodzona godnosc i duma z tego pyszcza bije... I slusznie, mając taką Panią ma prawo czuc sie wybranką losu Urocza jest Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:33 Ło ho ho, ktoś tu chyba był w salonie piękności I kto mówił, że szata niby nie zdobi ekhm... stworzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:41 no nie? aż normalnie zaczęłam szukać szkoleń groomerskich w wielkopolsce Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:45 Różnica jest imponująca. Normalnie francuski piesek Jak się u Was odnajduje? Opowiedz w słowach kilku. W końcu to piesek "z przeszłością". Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:02 odnajduje się suuuper! nawet sceptycznie nastawiony małżonek i całkowicie negatywnie nastawiona moja mama uważają Kikę za co najmniej objawienie zaledwie po kilku dniach z nami zaczęła okazywać radość mahcaniem ogona, skakaniem, tuleniem się do nas - jak ją biorę do siebie na małe drzemki, to kładzie się momentalnie na plecach i domaga się miziania pod bródką na spacerach chodzi przy nodze, nawet jeśli ją spuszczam ze smyczy - mamy taki ogrodzony leśny teren i tam jest zupełnie bezpiecznie. podaje ładnie lapki! nauczyła się komendy hop i na nią wskakuje do auta (wcześniej musiałam ją wsadzać) i oczywiście na kanapę którą uwielbia cwaniara jedna jest leniuszkiem (zupełnie jak ja hi hi), ale na spacerach, kiedy już ma trochę ruchu i powietrza odżywa! - biega, skacze, cwałuje wręcz. no cuuuudo! a nie wspomnę już ile znajomości zawarłam na osiedlu w ciągu ostatniego tygodnia dzięki niej uwielbiam ją absolutnie i bezapelacyjnie! i każdemu polecam i radzę przygarnąć taką psinkę biedulinkę! widzieć radość budzącą się w niej każdego dnia... bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 21:09 Super, cieszę się. Będzie jej u Was dobrze. Moja mama też ma psa po przejściach. W te Święta po raz pierwszy sama mnie zaczepiła i domagała się pieszczot. Duża radość widzieć jak się taka "bieda" zaczyna robić ufna. Po trzech latach, ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
katus118 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:41 Chyba jakaś inwazja wampirów. Heh, słodki potworek Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:45 pieknie to teraz powiedz jak to zrobiłas. Łacznie z tym, że link jest opisany "mój kochany pies". Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:51 o kurczę, dobre strzyżenie czyni cuda świetnie wygląda. pozdrowienia od belżyc Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:56 ale jęzor! )) przystojniacha! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:03 shellerka napisała: > ale jęzor! )) > przystojniacha! obie baby, więc... przystojniary? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 14:54 nic tylko złapać gremlina i wycałować po tym brzydkim ryjku całuśna bardzo uwielbiam ją Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:00 kto ci trawę strzyże? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka ach suellen... 24.04.12, 15:06 nic mi nie mów... trawa nam zdechła.. jak widzę, jak sąsiad kosi, to mi serce krwawi... dasz jakąś radę? Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:11 Jest taka brzydka, że aż cudna. Dosiej trawy i nie koś tak na krótko, bo za bardzo ci wysycha Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:16 ja jej jeszcze po zimie w ogóle nie kosiłam. trawa to nasz problem ostatnio mąż nawet prosił, żebym na forum podpytała Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:33 Ale w zeszłym roku chyba za krótko skubnęliście, bo jest taka króciutka i łysawa, jakby wyschła. Dosiej i podlewaj, wyrówna się Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 15:35 w zeszłym roku już taka jakaś łysawa nam wyrosła dosiejemy. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 19:39 Przepraszam, że zapytam, ale po co sunia ma zostawione włosy na brzuchu i łapach? Odpowiedz Link Zgłoś
moni_ka30 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 21:41 Bo tak. Yorki, westy, sznaucery i pies shellerki wsio na jedno kopyto www.miska.net.pl/porady/fryzury-dla-yorka/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 25.04.12, 09:44 moja wetka, która strzyże nasze kochane straszydło mówi, że musi zostawić firankę vel. frędzle bo młody jest gruby ;P firanka działa zatem maskująco Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 19:43 Czy ja Ci już mówiłam, że masz najcudowniejszą paskudę na świecie? Ja chętnie się zaniańkuję Twoim psiakiem Przepiękne stworzenie ! a dumne jakie! nie to tamto sisamto co to to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 21:00 okrutnie slodka widze, ze zaliczyla fryzjera. A jak zniosla? Moja to czeka, niby ja przyzwyczajam do maszynki, ale nie wiem jak bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: sunia i sprawdzam czy fotki działają 24.04.12, 21:08 dlaczego te pieski mają zawsze takie wysunięte dolne szczęki? Odpowiedz Link Zgłoś