marzeka1 25.04.12, 20:43 Nie wiem, jakie jest wasze odczucie, ale straaaaasznie nie podoba mi się ten facet; kojarzy mi się w woskowym ludkiem lub ożywionym trupem, brrrr woskowy facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyideal Re: Facet z wosku 25.04.12, 20:53 He he, trafne spostrzezenie, ja mam zawsze wrazenie patrzac na zdjecia, ze on nie istnieje. Dziwny taki. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Facet z wosku 25.04.12, 21:11 Wg mnie on jest przede wszystkim podobny do poprzednikaP Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Facet z wosku 25.04.12, 21:17 Nie bardzo , Lis jest jako facet dla mnie obleśny; ten- z wosku, jak nieżywy; nie mniej i jeden , i drugi- totalnie aseksualny w odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Facet z wosku 25.04.12, 21:19 Pasują, ona też taka - jakby - z wosku. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Facet z wosku 25.04.12, 21:22 E, tam,mnie Kinga Rusin jako kobieta bardzo się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: Facet z wosku 25.04.12, 21:29 Mnie umiarkowanie, ale nie twierdzę, że jest brzydka, tylko - jakby z wosku, tak całościowo Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Facet z wosku 25.04.12, 23:54 Na zdjeciu #2 (ta pani w srebrnej sukni) jest facet z aparatem - co on ma na nogach/na stopach? Prawde mowiac nie mam pojecia kim sa ta Kinga i jej mezczyzni, watek otworzylam przypadkiem ale mozliwosc zobaczenia podstarzalego Kena kazala mi spojrzec na zdjecia - i tu zagadka? Co fotograf ma na nogach? Jakies zimowe kaloszo-galosze czy co? Na takiej black tie imprezie z pania w srebrnej sukni? Czy to jakas nowa awangarda fashion? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Facet z wosku 26.04.12, 00:41 vivi.bon napisała: > Buty trekkingowe. A ta srenrna suknia to tez z mysla o trekking? Jak bal przebierancow Odpowiedz Link Zgłoś