Dodaj do ulubionych

Gotujący singiel ?

01.05.12, 21:20
Czy to jest ewenement?
Czy naprawdę "nie opłaca się" gotować dla jednej osoby?

Znacie gotujących singli ? (pisząc o gotowaniu mam na myśli coś więcej niż zrobienie kanapki z szynką i pomidorem albo otwarcie puszki piwa wink )

Znam osobę, która mieszka sama i codziennie lub co drugi dzień gotuje dla samej siebie. Regularnie. Ale jest to starsza pani, raczej chyba nieskora do jadania "na mieście".
Obserwuj wątek
    • mateoeasy Re: Gotujący singiel ? 01.05.12, 21:54
      moja siostra singel, gotuje sobie ale 2 razy w tyg i naprawde robi to super.
    • antyideal Re: Gotujący singiel ? 01.05.12, 21:54
      Znam, znam, i to singli płci meskiej, ktorzy bardzo o siebie kulinarnie dbają..
    • franczii Re: Gotujący singiel ? 01.05.12, 22:20
      Znam kilku singli, ktorzy potrafia gotowac ale niem robia tego na codzien a tylko jak zapraszaja gosci. Na codzien obiad na stolowce, w barze, bistro a na kolacje przekaski, ktore daja do aperitivu.
    • wuika Re: Gotujący singiel ? 01.05.12, 22:30
      Singlem będąc, gotowałam, ale nie codziennie i niespecjalnie wymyślnie. Nie chciało mi się suspicious
      • bi_scotti Re: Gotujący singiel ? 01.05.12, 23:03
        Moja corka gotuje w tygodniu a moj Najmlodszy gotuje tylko w weekends smile Kazde jest singlem, oboje gotuja wysmienicie (Mlody na dodatek bardzo swietnie piecze a ostatnio nauczyl sie robic bardzo przyjazne jezykom nalewki). Szkoda tylko, ze mieszkaja na 2 kontynentach, bo mogliby wzajemnie korzystac ze swoich umiejetnosci wink
      • amoreska Re: Gotujący singiel ? 02.05.12, 08:03
        Czyli w zasadzie potwierdzałaś moją regułę wink
        • wuika Re: Gotujący singiel ? 02.05.12, 08:17
          Przy czym to nie tak, że jadałam non-stop na mieście, zdarzało się, tak, jak zdarza się teraz, czy jak było nas dwie osoby. Często gotowałam na dwa dni, czy jakieś mrożonki, czasem rodzice coś podrzucili, a od kanapek jeszcze nikt nie umarł. Niemniej gotowania było mniej, niż teraz, ale bez przesady big_grin
    • aandzia43 Re: Gotujący singiel ? 02.05.12, 11:53
      Znam gotujące sobie codziennie albo prawie codziennie single płci obojga. Są to młodzi (poniżej trzydziestki) ludzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka