Dodaj do ulubionych

Facebookowa matka

16.05.12, 12:20
Teraz czekamy na info o częstotliwości orgazmów.
Obserwuj wątek
    • kre.c1k NIe ma takiego słowa 16.05.12, 13:15
      Sugeruję poprawę tytułu z głównej - nie ma takiego słowa "drodzę".
    • sueellen Facebookowa matka 16.05.12, 14:27
      To tylko idiotyczne trendy, przeminą z wiatrem. W końcu nadejdzie moda na strzezenie swojej prywatności i moda na fejsa stanie się passe, a zamieszczanie zdjeć z wakacji mega obciachem.
      • rozna Re: Facebookowa matka 16.05.12, 14:52
        Dla mnie już teraz to obciach smile żenuła.......
    • iwoniaw Kolejny artykuł o facebooku opisujący ekstrema 16.05.12, 14:58
      Jakoś mam konto na portalach społecznościowych i nie zauważyłam, aby był obowiązek zamieszczania tam osobistych treści ani nawet nie widzę takowych na profilach moich znajomych. Ciekawe czemu? wink
      • edelstein Re: Kolejny artykuł o facebooku opisujący ekstrem 16.05.12, 15:23
        Mam to samo plus opisany w artykule waz na szyi dziecka jako niebezpieczenstwo,bardziej wspolczuje wezowi i drugie,brak czasu na kawe,bo siedzi sie na fejsie,w dobie smartphonow informacje o tym,ze Aska urodzila mozna przeczytac w drodze na kawe i jeszcze podzielic sie wiadomoscia z kolezanka,ktora sie spotka.Nudne to juz sie robi z tymi najazdami na FB.
        Tak na marginesie najwiecej przeciw zdjeciom z wakacji maja ci co na wakacje nie jezdza.
        • iwoniaw Re: Kolejny artykuł o facebooku opisujący ekstrem 16.05.12, 15:39
          Otóż to.
          Nie mówiąc już o tym, że pisanie o kategorii "matki na fejsie" jako specyficznej grupie jest mocno naciągane, bo niby czym się ich wpisy różnią od ojców na fejsie albo bezdzietnych na fejsie? To, na ile i w jakim stylu i treści się ktoś prezentuje na portalach społecznościowych naprawdę nie wiąże się z dzietnością...
    • gazeta_mi_placi Re: Facebookowa matka 16.05.12, 15:00
      Co masz do pomidorowej?
      • antyideal Re: Facebookowa matka 16.05.12, 15:13
        Ale musi byc z makaronem.
        Z ryżem - blee.
        • gazeta_mi_placi Re: Facebookowa matka 16.05.12, 15:26
          Tylko z makaronem, najlepiej kokardki.
          • antyideal Re: Facebookowa matka 16.05.12, 15:29
            Pierwszy raz się zgadzamy, Gazeta.
            A, no i w kwestii wagi.
            • gazeta_mi_placi Re: Facebookowa matka 16.05.12, 15:49
              Odnośnie wagi to tak z niecałe 10 dkg na głęboki talerz.
              • antyideal Re: Facebookowa matka 16.05.12, 18:33
                Ja bez ograniczen.
                Nie jestem na diecie tongue_out
    • rosapulchra-0 Re: Facebookowa matka 16.05.12, 15:31
      Jak można nienawidzić pomidorowej? To jakaś brzydka sąsiadka?
    • kkalipso Re: Facebookowa matka 16.05.12, 16:11
      Sama na fejsie mało się udzielam(chodzi o status gdzie jestem,co robię) ale wcale nie przeszkadza mi co kto pisze,nie zwracam uwagi -za to uwielbiam oglądać fotki znajomych zwłaszcza te z wakacji,ślubne ,z dziećmi itd.Lubię też zobaczyć co koleżanka na obiad smacznego ugotowałasmileSama na profilu mam ze 100 zdjęć i nawet ,zdjęcia nowego auta,to dopiero musi być wstyd.Prawda jest taka,że najwięcej gadają,ci którzy sami nic ciekawego nie robią i nic nie mają! mam tylko "znajomych" których znam osobiście,profil zamknięty!Uwielbiam FB i życia sobie nie wyobrażam, dla mnie to jak tel.kom.ze znajomymi nawet sms już nie wysyłamy tylko komunikujemy się przez FB.
    • gonia28b A ja powiem, że... 24.07.12, 01:14
      autorzy tego artykułu chyba długo nad tym myśleli - musiało się im zdrowo nudzić...
      • yenna_m Re: A ja powiem, że... 24.07.12, 02:23
        jakies totalne bzdury

znam mnostwo ludzi, ktorzy nie zamieszczaja prywatnych zdjec na fb
        ktore nie zaczynaja dnia od omowienia ph moczu oraz planowanego menu wink

a ktore np traktuja jak takie gadu-gadu ze spora iloscia kotaktow

fb to swietne miejsce na nawiazywanie kontaktow z ludzmi majacymi podobne zainteresowanie
        fajne miejsce na promocję firmy - firmy nie ma na fb? to znaczy, ze firma nie istnieje!
        to fajne miejsce na wymienianie się informacjami

generalnie z fb, jak z kazdego narzedzia, czlowiek tyle skorzysta, na ile mu rozumu wystarczy

jeden bedzie prowadzic zycie rodzinne i oznajmiac status w związku wink , inny dzieki fb nawiąże kontakty z ludzmi majacymi podobne hobby i w ten sposob bedzie miec szanse na poglebienie wiedzy na dany temat
    • asia.asz Re: Facebookowa matka 24.07.12, 02:26
      az sobie spojrzalam co takiego ja, kura domowa, pisze na fb
      okazuje sie poza fotkami dzieci (w ilosci chyba 8 zdjec z tego miesiaca, kazde zdjecie z jakiejs imprezy, i zwykle stare usuwam zanim nowe wrzuce) mam tylko linki do piosenek z musicali (uwielbiam!!!) i to tez dlatego ze jak chce mi sie szybko je wlaczyc i posluchac to mam je zebrane w jednym miejscutongue_out
      wiem ze mozna na yt w ulubione wrzucic ale jakos mi szybciej na fbwink

ps. tez uwielbiam zdjecia znajomych ogladac, zwlaszcza jak podrozuja,
      do tego mam znajomych rozrzuconych po swiecie i jest to szybka i wygodna forma kontaktu, zobaczenia co u nich slychac, itp
      • yenna_m Re: Facebookowa matka 24.07.12, 02:28
        ja mam tylko fotki kotów i psa big_grin
        poza tym masa lajkow kotów ludzi, ktorych mam w kontaktach

a niektore koty to pięknościowe są bardzo smile
        az serce rośnie, gdy czlowiek ogląda smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka