konwalka 26.05.12, 20:20 ja kocham Janusza Radka od lat, ale za to kocham go trzy razy tyle www.youtube.com/watch?v=xfV09CgsIb0 normalnie rozwałka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: miłości omam 26.05.12, 20:56 Niezłe... Nie wydaje się Wam, Janusz Radek wokalem coraz bardziej upodabnia się do Wójcickiego? W Romanie momentami brzmi zupełnie jak Jacek W. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: miłości omam 26.05.12, 21:25 Ja kocham go od niedawna, bo dopiero od paru miesięcy słucham Jedynki przez prawie cały dzień. Przedtem jakoś oglądałam tvn24 i tam Janusza nie było! Co za strata. Ale piosenka o Romanie miażdży po wielokroć Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: miłości omam 26.05.12, 21:33 wuika, posłuchaj sobie jak on spiewa niech zyje bal albo dziwny jest ten swiat ja wymiekam Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: miłości omam 26.05.12, 21:37 Nie wiem, czy mam odwagę. Po całym dniu latania mam tak zmęczone nogi, że jak jeszcze mi zmiękną, to się nie doczołgam do łóżka i spać będę w salonie. Kijowo trochę Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: miłości omam 26.05.12, 21:57 Czy to po dzisiejszym kiermaszu takie wyznania??? )) Ja nie miałam do tej pory okazji, ale dzisiaj od razu płytę kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: miłości omam 26.05.12, 22:21 a po jakim kiermaszu? nie, to dosc wiekowe uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: miłości omam 26.05.12, 22:46 www.estrada.com.pl/102?lang=pl a że wieczorem tam byłam, to stąd to przypuszczenie (ok 17 miałam okazje go posłuchać). Odpowiedz Link Zgłoś