Dodaj do ulubionych

wkurza mnie EURO

14.06.12, 15:43
I pewnie mnie tu zlinczujecie wszystkie po kolei. Wkurza mnie maksymalnie, ze taki piłakarz zarabia takie pieniądze o których nawet nie snię. Nie kibicuję zadnemu Błaszczykowskiemu, Piszczałce, Lewandowskiemu i innym. Tak, jestem zazdrośnicą. Rozumiem, że oni zarabiaja na siebie bo kibice bilety kupują, chca ich ogladac i płacą im gruba kasę. Tylko dlaczego z moich podatków mam opłacać takie mecze? Dlaczego PZPN sam nie opłaci sobie wszystkiego zwiazanego z meczem- obstawa policji, lekarzy, szkody wyrzadzone w trakcie meczu? Dlaczego ja mam to wszystko opłacać?Mogli sami sobie wybudowac stadion w koncu sa milionerami, a nie z podatków nbiednego społeczeństwa!W koncu na czysto dostają takie pieniadze, że staja sie milionerami. Dlaczego mamy pretnesje do nauczycieli, ze jest za dobrze, do lekarzy, policjantów, górników? a piłkarzy każdy chwali po głowce. Życzę im przegranej z Czechamismile az lepiej się poczułam, a teraz czekam gromy złości na mnie
Obserwuj wątek
    • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:46
      jesli nie wiesz na czym polega (prawidlowe) rozdysponowanie pieniedzy z podatkow to chyba nie ma co z toba dyskutowac.
      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:50
        To mi wytłumaczsmile. Nie chce sie kłócić, być może nie rozumiem i chetnie sie dowiem.
      • yenna_m Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:14
        prawidłowe rozdysponowanie polega na daniu groszy nauczycielom (którzy edukują i po trosze i wychowują nasze dzieci), policjantom (ktorzy strzegą naszego bezpiecznstwa na codzien) i pielęgniarkom, i wygospodarowaniu ogromnej kasy dla piłkarzy, którzy wykonują przecież o wiele bardziej odpowiedzialny od zawodu policjanta, nauczyciela czy pielęgniarki zawód (no dyć każdy glupi wie, nie?)
        • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:27
          oj, yenna, zlosliwa małpko smile
          to co napisalam, oczywiscie jest prawda, ale bardziej chodzilo mi o cos w stylu: "i chleba i igrzysk nam trzeba", tak, by taka pielegniarka, nauczyciel i policjant, mieli chwile wytchnienia od pracy i by rozrywke zapewnialo panstwo. z moich i twoich podatkow.
          • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:28
            to co ty napisalas jest prawda, tak mialo byc. sorka.
          • yenna_m Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:34
            no oczywiście
            w normalnym domu też, układając budżet, najpierw w kolumnie "niezbędne wydatki" oraz "długodystansowe, niezbędne inwestycje na przyszłość" umieszcza się wydatki na piwo, papierosy oraz oglądanie wyścigów ślimaków winniczków
            • yenna_m Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:35
              chciałam oczywiście przez to powiedzieć, że się po prostu zgadzam z Tobą w całej rozciągłości, bo tak powinno wyglądać planowanie wydatków w normalnym, niepatologicznym gospodarstwie domowym kiss
              • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:38
                yenna, nie wierze kiss nie bylas zlosliwa? serio serio? no bo ci zaraz uwierze kiss
                • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:39
                  haha kiss tylko sie nie wczuwaj za bardzo w mocna riposte smile
                • yenna_m Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:40
                  też Cię serdecznie pozdrawiam, kochana moja kiss
                  ja, złośliwa? no w życiu kiss kiss kiss
                  • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:43
                    oj moja pereleczko, lata w internecie daly ci chociaz ten gibki i ciety jezorek, co? kiss

pozdrawiam rownie cieplutkoooo kiss
                    • yenna_m Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:50
                      juz nawet sie z kims uprzejmie zgodzic nie mozna... sad
                      co za forum sad
                      nie zgadzasz się - źle, zgadzasz się, też niedobrze... sad

cieplutko i serdecznie pozdrawiam kiss
            • imasumak Yenna 14.06.12, 17:15
              big_grin
        • jamesonwhiskey Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:18
          > iecznstwa na codzien) i pielęgniarkom, i wygospodarowaniu ogromnej kasy dla pił
          > karzy, którzy wykonują przecież o wiele bardziej odpowiedzialny od zawodu polic

pilkarze pracuja w firmie prywatnej , klubie
          za to pierdzacy w stolek wasaty policjan jak najbardziej jest na garnuszku pansta
          a jak jus sie tak wypierdzi ze mu dupe rozrywa to sobie idzie na emeryturke
          w wieku 40 lat i bedzie ja sobie pobieral 40 kolejnych lat
          tym razem pierdzac w fotel w otrzymanym mieszkaniu na wlasnosc oczywiscie tez od panstwa niby miala byc sluzowka no ale skoro tam mieszka to sie wyprowadzac nie zamierza
    • angazetka Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:50
      > Dlaczego PZPN sam nie opłaci sobie wszystkiego zwiazanego z meczem- obst
      > awa policji, lekarzy, szkody wyrzadzone w trakcie meczu?

Bo to nie jest wewnętrzna impreza PZPN-u.

> Życzę im przegranej z Czechamismile

Jest się czym chwalić, doprawdy.
      Reszty nie komentuję, bo słuchać hadko.
      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:54
        A czy zwykłe mecze nie pisze o Euro tylko takie Lech Poznan z kims tam sa opłacane z pieniedzy PZPN-u?
        • angazetka Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:56
          Kluby mają własne budżety, sponsorów, sponsorów ma też liga jako taka.
    • sumire Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:54
      tak argumentowanej niechęci wobec Euro jeszcze nie widziałam. zabawna.

co do tego życzenia przegranej - przychodzi na myśl pamiętna scena modlitwy Polaków z "Dnia świra". pasuje jak ulał.
      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:58
        Ja czechów bardzo lubięsmile. I czeskie flagi na sobote juz przygotowałam. Nie czuje się polką nawet sie nie urodziłam w Polsce wiec mój wybór komu kibicuję;-P
        • angazetka Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:00
          Gratuluję więc znajomości języka polskiego.
        • amoreska Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:01
          Jakie posiadasz obywatelstwo?
        • attiya Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:05
          a w dowodzie co masz wpisane?
          a w spisie brałaś udział i co wpisałaś?
          jeśli nie w Pl, to może u siebie brałaś udział i co tam wpisałaś?
          i skoro nie jesteś Polką, nie urodziłaś się tutaj, to co cię to obchodzi?
          • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:10
            Obchodzi mnie co się dzieje w społeczeństwie w którym zyję.
            • papalaya Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:29
              i jaką sponsor kasę zarabia

"studentko" hehe...
              • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:33
                Może ty posiadasz sponsora, bo ja nigdy nie posiadałam. Może opowiesz nam cos o tym? jakieś doswiadczenia?. Widzę, że ja o jednym, a wiekszość o czyms innym.
                • naomi19 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:14
                  Oj tam, sponsora może nie, ale gacha, którego nie kochasz a jesteś z nim tylko dla kasy. Potem wpadka, ślub... Oczywiście wszystko jako osoba głęboko wierząca. Sponsor, kochanek, chłoptaś, nazywaj jak chcesz.
    • sadosia75 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 15:59
      A ty przypadkiem nie jesteś tą studentką medycyny,która żyje na garnuszku swojego "narzyczonego" ?
      • kajmanik Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:05
        mnie Euro wkurza z zupełnie innego powodu - hałas, stada podpitych kiboli, strefa kibica w centrum miasta, korki,objazdy, skorcone lekcje w szkołach w okolicy strefy kibica i jeszcze media wmawiają mi ze powinnam sie cieszyc. cieszę się za to ze mecz z Czechami będzie we Wrocławiu. nie przeszkadzają mi piłkarze , ich zarobki ani mecze. przeszkadza i wkurza ,nie to co temu towarzyszy.
        • angazetka Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:07
          Trzech tygodni nie wytrzymasz? I, naprawdę - korki i objazdy w Warszawie są non stop. Wolę, by były z okazji czegoś miłego smile
          • kajmanik Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:10
            jesli uwazasz ze wrzeszczące stada podpitych mułkow w szalikach to coś miłego...niech sobie łazą po peryferiach , nie po centrum pchając sie pod koła.
            • angazetka Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:16
              Chyba tylko tobie się pchają...
        • sadosia75 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:10
          A mnie to nie wkurza. Ludzie się jednoczą, fajnie ze sobą bawią, potrafią pokazać polską gościnność. do tego zostwiają w mieście pieniądze. gastronomia i hotele mają zysk jak nigdy w życiu.
          drogi też zostają u nas, dworce, lotniska też.
          korzyści jest jednak wiele.
        • graue_zone Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:25
          Korków w Warszawie akurat teraz nie ma. Dawno mi się tak dobrze nie jeździło, jak w czasie Euro. Chyba tylko w wakacje, a i wtedy więcej jest samochodów na ulicach.
      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:05
        Dobra, dobra jestem ta zla a euro jest fantastyczna impreza, ciekawe czy jakis pilkarz nasza chluba narodowa pomoze jak po euro troche przycisniemy pasa.
        • sumire Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:10
          piłkarz też podatki płaci, więc i owszem, pomoże.
        • sadosia75 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:16
          Ja nie pytam o to czy jesteś zła i czy euro to fantastyczna sprawa. ja cię pytam czy jeteś tą studentką czy nie.
          • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:24
            juz raz byl ten watek poruszany, ale ona sie zarzeka, ze nie jest odcieniami.szarosci czy jak jej tam bylo, tylko nowa istota na forum. ale co laczy te dwa byty to roztrzasanie tematow na zasadzie: "A U MNIE I U MOICH ZNAJOMYCH" i popierdywania niezwiazane z watkiem glownym, do tego notoryczne chwalenie sie medycyna (jakby to byl rzeczywiscie powod do chwały...) i pisanie o swoim mezu (za czasow odcienie.szarosci to byl narzeczony), ze to taki madry i dobrze zarabiajacy neurochirurg..
            • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:28
              Chyba mnie z kimś pomyliłaś. I nie mój mąż nie zajmuje sie neurochirurgią. Chociaz rownie odpowiedzialny ma zawód.
              • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:30
                mozesz isc w zaparte, ale styl pisania masz identyczny jak przywolana przeze mnie odcienie.szarosci. no i jestem pewna, ze wieloktornie sie chwalilas, ze twoj maz jest lekarzem i ze przyjmujecie gosci tez lekarzy.
                • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:39
                  Nie, nie, nie wiekszych bzdur to ja nie czytałam. Pisałam na forum słuzba zdrowia jeden jedyny raz, ze jest rezydentem i pisałam ewentualnie jak chciałam komuś pomóc na małym dziecku np. Ale widzę, ze tu jakieś wróżki przesiadują i panie ze swoimi teoriami na temat uzytkownikow forum.
              • papalaya póki co ty jestem pasożytem 14.06.12, 16:31
                a mu cię utrzymujemy z naszych podatków

sponsor, też

a jak się nie podoba, wracaj do swojej Mołdawii...
              • sadosia75 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:43
                A skąd ty wiesz jaką specjalizację ma gach tej studenciny? bo na ten przykład podając to jako przykład ja nie wiem i chyba 99,99999% jematek też nie pamięta. a ty pamiętasz....
                pooooooooooooodejarzane jak by rzekł Bloo z domu przyjaciół pani foster big_grin
                • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:47
                  nie podejrzane, mam dobra pamiec i ona pisala rok temu tutaj, jak rowniez na forum kobieta. z ciekawosci zaczelam czytac jej watki. bardzo czesto podkreslala specjalizacje narzeczonego smile
                  • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:51
                    To mnie pomyliłaś z kims innym. Zapytaj na forum teraz kto studiuje awf, kto studiuje pielegniarstwo, kto ma męża inzyniera zaręczam, ze nie jedna dziewczyna odpisze.
                    • niebieska.oktawia Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:54
                      juz sie tak nie bulgotaj, twoj infantylizm jest po prostu dziwnie znajomy smile

mnie jeszcze dziwi co innego, ze tak jak wiekszosci tutaj osob nie znam wyksztalcenia ani zajecia, to ty musisz wspomniec o medycnie w kazdym poscie? czy jestes dziewucha z malej wioski, ze tak uparcie i ciagle podkreslasz ten fakt? kompleksy?
                      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:02
                        Nie podkreslam. Jeśli ktoś pytał o radę odnośnie ginekologa dzieciecego czy upławów u dziewczynki albo temat był stricte medyczny to napisałam co studiuję i podkreśliłam, że studiuję więc nie jestem pewna . Ja juz zdązyłam poznać tutaj kilka osób i tak wiem, ze dziennik niecodziennik kojarzy mi się z apteka w koszalinie, naomi z fizjoterapeutą bodajże, kaktus ze stomatologiem, princess yo yo z uk i prawem, które tam kończyła. Kojarzę z ich postów. Potem kojarzę instrumentariuszkę z niemiec sokhna, kojarzę figrut, ze jest szwaczką itd
                        • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:02
                          Nie mam pojecia dlaczego akurat ty mnie kojarzysz.
                          • naomi19 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 18:10
                            Ależ odcienie, kojarzy Cię tu większość, bo sposób wyrażania Twoich myśli jest bardzo specyficzny smile Te same błedy (brak spacji), ten sam nawyk odpowiadania na własne posty po 2, 3 razy. No sposób pisania, po prostu. A mnie kojarzysz, bo byłam Twoją pierwszą psychofanką. I pozostałe psychofanki też Cię pokojarzyły bez problemu. Nie wypieraj się już. Fajnie, że jesteś. Jak się przyznasz, to przestanę się Ciebie czepiać big_grin
                            • dziennik-niecodziennik Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:40
                              > I pozostałe psychofanki też Cię pokojarzyły bez problemu.

łomatulu. jestem psychofanką... big_grin
                    • naomi19 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:01
                      na forum teraz kto studiuje awf, kto studiuje pielegniarstwo, kto ma męża inzyniera
                      Pamiętacie- zawód inżynier w wykonaniu odcieni?
    • attiya Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:02
      akurat ci, których wymieniłaś grają z zagranicznych klubach
      zresztą trzeba było zostać piłkarką albo siatkarką, też zarabiałabyś
      a tak na marginesie jesteś zła ale z dworców rozumiem będziesz korzystać, z lotnisk takoż, z nowych dróg też?
    • saszanasza Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:03
      moja droga, gdybyś wiedziała ile zarabia prezes pewnego banku, na rzecz którego miałam okazję pracować za niewiele więcej niż 2500 brutto, to byś się złapała za głowę!
      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:08
        Nie piszę, ze to mnie tez nie złości. Bo złości mnie to strasznie, że bogaci zeruja na biednych, coraz wiekszy wyzysk mamy. Ty pracuj za najnizsza krajowa, a ty dostaniesz 50krotnosc jego pensji.
        • princess_yo_yo Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:18
          a zaczelas sie juz modlic o powrot do komunizmu? moze jak sie bedziesz gorliwie modlic to powroci czas 'rownych zoladkow'?
        • mdro Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:20
          No ale przecież Ty jesteś ta "bogata" - przynajmniej niejednokrotnie się chwaliłaś bogatym mężem/narzeczonym z bogatej rodziny (ciekawam, skąd to rodzinne bogactwo...).
        • methinks Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:11
          Przeciez nikt Ci nie broni zostac prezesem banku, trzepac kokosy i wyzyskiwac biednych. Wystarczy przestac marudzic i wziac sie do roboty.
          • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:18
            Tylko, że ja nie mam ochoty na wyzyskiwanie biednego spoleczenstwa. Chce spojrzec na siebie w wieku 80lat i powiedziec, ze przezylam swoje zycie zgodnie z moim sumieniem i nie mam sobie nic do zarzucenia. I tak lubie podczytywać to forum chociaz czesto jest tak nieprzyjazne dla uzytkowniczek.
            • sumire Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:49
              ale w jaki sposób wyzyskuje Cię piłkarz? albo jego masażysta? bo ciągle nie bardzo jarzę, o co właściwie chodzi.
              bo że towarzystwa wzajemnej adoracji w PZPN można nie znosić, to doskonale rozumiem. ale jak sobie oglądałam we wtorek kilkadziesiąt tysięcy cieszących się ludzi, nie czułam się szczególnie wyzyskiwana.
              poza tym cała wybudowana z tej okazji infrastruktura nie zostanie rozebrana 2 lipca...
              • yenna_m Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:51
                nie bój żaby
                podatek katastralny i kilka inszych nam dołożą, żeby się wydatki zbilansowały wink
                albo chociaż dziura budżetowa przyłatała big_grin
            • mdro Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:06
              Ale zaraz, zaraz: czy to nie Ty przypadkiem - czy miało to związek z tematem, czy nie miało - rozpisywałaś się jak to będziesz emigrować? No to jak? Wykształciłaś się na koszt społeczeństwa i jak masz zamiar spojrzeć w oczy temu nauczycielowi, górnikowi i policjantowi, na których krwawicy żerowałaś, a potem się na nich wypniesz?
              • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:20
                Wykształciłam się na koszt moich rodziców i rodziny, konkretnie
                • mdro Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:27
                  Tia, internet wiele wytrzyma...
                • dziennik-niecodziennik Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:41
                  eeee, platna medycyna...
    • mdro Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:03
      A dlaczego myślisz, że tu się "wszystkie" przejmą Twoją kontestacją? Kibicuj sobie komu chcesz.
      • bi_scotti Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:14
        Trzeba bylo gdzie indziej ulokowac uczucia - zamiast w jakims lekarzynie pracujacym dla idei, trzeba sie bylo zakochac np. w hokeiscie (najmarniejszy gracz w NHL zarabia $800K rocznie, da sie zyc wink ). Tak sie rwiesz na emigracje i nie wiesz, ze w kazdym "normalnym" kraju kapitalistycznym sportowcy do "bogowie" zarabiajacy horrendalne pieniadze podobnie jak aktorzy filmowi, bo to jest wlasnie tzw. entertainment - there is no business like show business! Oczywiscie, tylko sportowcy uprawiajacy okreslone dyscypliny, tacy szermierze czy inni kajakarze to raczej wszedzie maja finansowo "pod gorke". Life.
    • naomi19 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 16:26
      Odcienie, a kiedyż to zacznież zarabiać i płacić jakiegolwiek podatki? big_grin Z tego co Cię znamy, to nigdy nie pracowałaś, związałaś się natomiast z bogatym chłoptasiem, którego nie kochasz.
      Może tak- jak zaczniesz zarabiać, to wtedy się odezwij.
      Czechów kocham, w sobotę będzie trudno życzyć im przegranej... Podczas meczu z Rosją tak wrzeszczałam, to był bój na śmierć i życie. Z Czechami to co innego. Kto wygra, to będzie dobrze.
    • tosterowa Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 17:01
      Programy ci się pomyliły, Piszczałka to była w topmodel.
      Nie musisz im życzyć przegranej, piniondze i tak zarobią, i to spore.
      Chyba, że cię szlag trafia, że inni ludzie się po prostu z czegoś cieszą.
    • 18_lipcowa1 a ja jestem w szoku 14.06.12, 17:13
      jak cicho i bezproblemowo odbywa sie to w moim miescie
    • edelstein Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 18:33
      Odcienie atakujetongue_out tyle,bo na ten stek bzdur nie ma co klawiatury naduzywac.
    • pe.tronela Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 19:40
      Nie pójde do lekarza! Nie pójdę. Boję się. Będe się leczyć sama!
      • iceland.3 Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:30
        Tak ja myślałam społeczeństwo po euro dopiero zacznie płakać. Nie ma to jak cieszyć się z tych płatnych autostrad zrobionych po najmniejszych kosztach za ogromne sumy, stadionu ktory bedzie napedzac koszty, tych rosnacych dlugow publicznych. Najwazniejsze, ze jest zabawa. To co, ze polacy zyja w skrajnej nedzy. Ups zapomniałam nie dotyczy to ematek. Bawcie się wiec dobrze.
        • sumire to co proponujesz? 14.06.12, 20:40
          bo to, że Euro be, już wiemy. jak zatem Twoim zdaniem rząd powinien był spożytkować te pieniądze? konkretnie, bez ogólników w stylu 'rozdać nędzarzom'?
          • yenna_m Re: to co proponujesz? 14.06.12, 20:44
            w tym kraju gdzie nie spojrzysz to sie rozlazi z Ty jeszcze pytasz

ja bym np zastanwila sie, jak ruszyc rynek pracy (obcielabym publiczne obciązenia finansowe ciazace na pracodawcy z tytulu zatrudniania pracownika, zeby oplacalo sie im wiecej ludzi zatrudniac i zeby koszt pracy byl dla pracodawcy nizszy)

i pomyslalabym, jak ruszyc gminne budownictwo na wynajem (czyli komunałki)
            • sumire Re: to co proponujesz? 14.06.12, 20:53
              ano pytam, bo narzekać dla samego narzekania potrafi każdy. i zazwyczaj na tym się kończy. co również ma swój wpływ na to, że ten kraj wygląda tak, jak wygląda. choć widywałam gorsze.
        • papalaya Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 20:41
          ty dasz sobie radę, trzymaj facia jak się da skoro kasiurny, kup wyyyyysokie obcasy, kabaretki z siatki i naucz się robić głębokie gardło oraz kakałko...będzie gut big_grin
    • kkalipso Re: wkurza mnie EURO 14.06.12, 21:27
      ...te twoje marne grosze które płacisz to nawet Lewandowskiemu na skarpetki nie starczają,nie pocieszyłam pewnie zazdrośnico!!!!

....a w sobotę niech cię piorun trzaśnie oby tylko nie było ci dane meczu oglądać,za to co gadasz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka