yenna_m 18.06.12, 21:24 Czy moglybyscie kibocowac na forum sport? i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:28 To jest forum ogólne. Bądź uprzejma się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:40 no ale moment bądź konsekwentna. w innym wątku bodajże Ty nie dostrzegałaś tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:46 Gdzie? I jakiej kwestii? Ja tu się sprowadziłam cztery lata temu, po tym, jak nam Podolski gole strzelał, a piłką się interesuję od 16 lat. Chcesz mi więc powiedzieć, że miałam coś do wątków sportowych? Takich, w których wypowiadają się osoby mające coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48 raczej do tych, ktorzy uznali, ze forum jest publiczne i tez moga wlasne zdanie wypowiadac znaczy sie: filozofia Kalego zaawansowana znacznie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:49 Najpierw trzeba mieć to zdanie, kotuś. Trollowanie to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:54 moment czy zdanie, ze Ruro to wywalanie pieniedzy w bloto tylko po to, zeby Europa mogla sie bawic, to trollowanie? gratuluje wobec tego glownemu analitykowi portalu bankier gdyby opublikowal tutaj wyniki swojej analizy - zostalby trollem na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:28 Emama i jej dzieci są kibicami, nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:31 BUahahaha akurat na tym forum jakies 90% tematów nie pasuje do tego miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:32 na watki o kupkach, modzie, tesciowych, kotach i psach nie laze - czasami jest ich 70% calego forum, nie klikanie na nie trudnie nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:33 to znaczy, ze trzebaby wywalic wzystkie watki nie dotyczace rodzicielstwa? przeginasz yenna, nie wchodz na te watki, omijaj wzrokiem i tyle... ty osobiscie zalozylas watek nie dotyczacy bycia matka, trzeba go skasowac? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:33 "o matkowej tematyce" tzn, możesz doprecyzować Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:39 No o zupach, kupach, głupich paniach w szkole, darciu kotów z teściową/siostrą/szwagierką, o durnych sąsiadkach, o tym który troll na ematce jest naczelnym trollem, ile komplementów ematka usłyszała i o ile dekad ja w sklepie/parku/butiku/drogerii odmłodziła sprzedawczyni, no i jeszcze o tym jak to źle ma ematka polska, a jak zaje.iście ma zagraniczna. Wątki kibicowskie kompletnie mi nie przeszkadzają, przeciętna ematka zna się na piłce w stopniu porównywalnym do reszty poruszanych tematów Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:42 Wątki kibicowskie kompletnie mi nie przeszkadzają, przeciętna ematka zna się na > piłce w stopniu porównywalnym do reszty poruszanych tematów No ja cię bardzo przepraszam, ja dalej nie wiem co to jest spalony! Co ty mi tu sugerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:46 Żeś rasowa kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa Spalony 18.06.12, 23:15 kwejk.pl/obrazek/1228990/spalony-wytlumaczenie.html Ja dzięki temu cudownemu obrazkowi po wielu latach pojęłam Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Spalony 18.06.12, 23:20 Dobre. Mąż też tak mniej więcej tłumaczył, ale kolorki i odniesienia do dobrego wychowania chyba pomagają. Przy okazji chciałam zaznaczyć, że "Szepty" weszły/ wchodzą do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Spalony 19.06.12, 08:01 Ja się uczyłam na meczu Urugwaju z Ghaną i to leciało tak - dobrze: Ghańczyk, Ghańczyk Urugwajczyk; źle: Ghańczyk Urugwajczyk Ghańczyk i odwrotnie. Tylko teraz mam problem, żeby na inne drużyny przełożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Spalony 19.06.12, 09:42 He he ja pojecie spalonego w podstawówce poznałam bo strasznie mnie irytował ten spalony a ja nie wiem o co chodzi.Internetu nie było więc z książki o piłce nożnej się dowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Też mam prośbę 18.06.12, 21:35 To forum nie jest obowiązkowe. Jeśli większość wątków wydaje ci się zaśmiecaniem, a wypowiedzi nie do przyjęcia, to nic nie stoi na przeszkodzie, by założyć forum prywatne i tam pisać sobie co chcesz, a nawet wpuszczać tylko te, które chcesz. Więcej - możesz nawet na emamie zakładać ciekawe, niezaśmiecające wątki porywające tłumy. Z 20 tematów nie związanych z Euro, które obchodzą kogoś poza tobą i wątki o piłce spadną w dół Więc mam prośbę - odzającuj się od wątków, do których nikt cię nie prosi. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:36 > i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce? Czyli jakie tematy są dozwolone? Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:40 pedikiurzystki, mikrofala z piekarnikiem, wegańska karma dla psów i kotów.. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48 > pedikiurzystki, mikrofala z piekarnikiem, wegańska karma dla psów i kotów.. Przecież na takie tematy są odpowiednie fora, po co ematkę zaśmiecać Odpowiedz Link Zgłoś
rubia88 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:38 NIE, NIE MOGŁYBYŚMY Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:39 Tu się ktoś podszył pod Ciebie? Koko Spoko.W Gazecie radość, bo burdele zarabiają. A propos zysków z wynajmu mieszkan na Euro Skąd rząd weźmie na Euro.Odpowiedz dla ciekawskich Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:42 nie, ale to byly niestosowne wątki na to forum - przeciez taki byl odzew wobec tego Euro trza przewalic na sport tak se mysle podążam za Waszym tokiem rozumowania Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:42 Nie podkładaj się, bo ktoś wyszpera Twoje wątki i całe forum będzie miało ubaw po pachy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:44 O, zaczyna sie popcorn uprazony Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:54 E tam, zaczyna, raczej skręca nie w tę stronę, w którą miało iść. Popcorn radzę odstawić, bo chyba czeka Cię sporo pisania... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:58 e, poczytam jednak Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:43 (a teraz idę po poocorn ) będzie kamieniowanie (by Monty Python ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Jesteś żałosna, kto by cię kamieniował? 18.06.12, 21:46 Można pokiwać głową z politowaniem co najwyżej Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48 trza umieć wycofać się z dowcipem i klasą próbowałaś, nie wyszło ci... idź golić nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48 Nie pochlebiaj sobie, szkoda ręki Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:50 yenna_m napisała: > Czy moglybyscie kibocowac na forum sport? > i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce? zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:54 Ematka jest światową i obytą kobietą więc i w kwestii sportu ma też coś do powiedzenia. Wydawałaś się równą babką a potem przyszło euro i Ci odbiło. Jakieś kompleksy,niemiłe wspomnienia,mąż zaniedbuje?? - Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:57 bo co? nie podniecam sie jedenastką słabych, płaczliwych piłkarzy? którzy jako argument, ze zle graja, podaja, ze mamusia nie mogla ich zobaczyc (normalnie przedszkole w prpzedkolu dzieci sie tak zachowuja na przedstawieniach a nie dorosli ludzie na rozgrywkach ) bo zly Lato byl wredny? I jeszcze o premiach nic nie mowil? no weź Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:18 Dorośli (i stabilni emocjonalnie) ludzie nie zawierają też w swoich postach więcej emotek niż właściwej treści. Co do stabilności emocjonalnej - nie podniecasz się EURO, nie lubisz EURO, a mimo to z uporem maniaka włazisz w te watki, wkręcasz się w dyskusje, które cię nie obchodzą albo irytują. Ja wolę strzelić sobie koniaczek - podnoszę sobie ciśnienie, a jednocześnie nie psuję humoru innym, no ale ja truskawki cukrem posypuję... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 09:47 Ależ nie musisz się podniecać ale daj innym się podniecać. Jeszcze się nad jednym zastanawiam,skoro Ci tak euro przeszkadza,bo wydane pieniądze bo to, bo tamto to dlaczego z tym do biednych matek idziesz?? Proponuję wybrać się z transparentami pod siedzibę UEFA i tam protestować.Aby durnych turniejów nie robili tylko na głodujące dzieci w Afryce dali. Przeceniasz matki aby mogły w tej kwestii coś zmienić. Acha,niedługo olimpiada,też planujesz się czepiać? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 14:47 nie, albowiem inny kraj funduje Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:58 mysle ze jej sie tesciowa na konto wlamala Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:38 wesuczi to jest mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:50 sama wygooglowalam - kszanic euro - mam mistrzostwo swiata! Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:59 Fakt, mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:00 To nie forum E-mama w UK, jak emigrantki wyniosą się na forum E-mama w UK/Zagraniczne E-matki to wtedy niech i wątki sportowe się przeniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:03 A może w pierwszej kolejności forum EMATKA opuszczą faceci bez dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:06 i rowerzysci! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:51 A także masoni i... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:03 yenna_m napisała: > Czy moglybyscie kibocowac na forum sport? > i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce? Witam, My nie zaśmiecamy, my ubogacamy;-D A wiesz, że Hiszpanie grają jak stare, przemądrzałe profesory, a Chorwaci mają świetnych obrońców? Jak to się stało, że tego nie zauważyłam wcześniej?;-P Dziewczyny, jak obstawiacie? Będzie wylot Hiszpanii? Do boju Chorwacja!!! O rany, o rany ... była prawie bramka! Pozdro. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:07 Hiszpania musi wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2004 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:15 To ja proszę o poltyce debatować na forum polityka/gospodarka, o kulinariach na kuchni, o książkach, serialach, kinie też są fora, są fora o budowaniu domów, ogrodnictwie, seksie, relgii, homoseksuliźmie, o edukacji, zdrowiu itd, urodzie, dzieciach i to w kryteriach wiekowych. Po co wogóle emama? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:18 ja proponuję urlop dopóki się euro nie zakończy może do tego czasu zapomnimy Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:26 Nie jest to również forum o kotach, psach, nauczycielach czy religii. Jednak zasadności zakładania wątków o tej tematyce nie kwestionujesz. Kurcze, sama nie jestem entuzjastką euro, ale to co robisz ostatnio, mnie zadziwia. Może daj się dziewczynom wybrzęczeć w temacie, wątki europodobne omijaj z daleka i już. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:03 Niepotrzebnie tak sie produkowalas,sam tytul wystarczyl.Doskonale wiemy co napiszesz,wiec nie smiec.Aha euro nie konczy sie na przegranej Polski.Zajmij sie psem z flakami i bedzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:49 a to znaczy, ze e-matce sportem interesowac sie nie wolno? jak cie euro nie obchodzi, to omijaj takie watki. ja do watkow dla mnie nieinteresujacych nie wchodze. to naprawde nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:50 mowilam, ze nic tylko zasiadac z popcornem? Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:59 Nie sil sie na dowcip,jestes na spalonym gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 00:04 Ja bym raczej powiedziala, ze druga zolta kartka wisi juz w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 00:06 Fauluje sama siebie,czy to sie aby liczy? dobrze,ze nie boks,byloby k.o Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:34 moment, zadaje pytanie, odtrzymuję stek wyzwisk to tak to jest wlasnie sportowo, kibolowo? w sumie tak, teraz czuję klimat Euro! dzieki dziewczyny, ze pozwolilyscie mi sie wczuc w atmosfere Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:40 Badz tak dobra i sprawdz za co dostaje sie zolte kartki Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:44 edel a Ty sprawdz za co czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:58 a to juz ktorys z kolei watek na ktorym super sie we dwie droczycie,musicie sie laski bardzo lubic. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:59 w zasadzie omijalam panne z daleka, ale dzis skoczyla mi do gardla i boje sie, czy szczepiona Odpowiedz Link Zgłoś
paartycja Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 06:39 yenna_m napisała: > moment, zadaje pytanie, odtrzymuję stek wyzwisk ty jednak masz obsesję gdzie ty tu masz stek wyzwisk? póki co to ty się produkujesz z tekstami o dilerach,ułomnościach i takich tam.. aha-ty się dostosowujesz,zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:43 Yenna, kochana, wyluzuj Nie przesadzaj, gdyby na e-mamie gadać tylko o dzieciach, to zostałaby 1/4 wątków i 1/10 forumek. Jak cię lubię, tak ci mówię - stooooop Chcesz niepasteryzowanego piwa? Mam jeszcze jedną butelkę w lodówce na zbyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Eeeee, no przecież stadion oszalał :) 19.06.12, 01:23 to i ematka też Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:31 yyyyyyyyyyyy,ale niby czemu,ja nie jestem matka i zagladam tutaj czytajac watki nie dotyczace np.wychowania dzieci do tego sa inne fora np.wychowanie a jak ktos zapyta nikt go nie wywala z tad,a skoro to forum emama to juz tylko o zupkach i pampersach? chyba to nie sa jedyne tematy kobiet,ktore sa matkami?nie ja nie pytam jestem tego pewna,ze wspolczesna matka ma duzo do powiedzenia na wiele innych tematow,a sport jest jednym z nich i nie widze nic zlego w dyskusjach na jego temat.Jesli komus nie pasuje to jest tu duzo innych tematow na ktore mozna sie wypowiedziec,a te,ktore nas nie interesuja ominac,tak chyba robimy wszystkie i nie mamy z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:34 jola-kotka, dlatego, ze na tym forum rowniez np nie mozna mowic o ekonomii, bo to zaburza proces ogladania meczów nie wiem zupelnie czemu, ale zaburza Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 07:49 Czy jest przymus czytania WSZYSTKICH wątków i postów na forum? Odpowiedz Link Zgłoś