Dodaj do ulubionych

Mam prosbe - to jest jednak forum emama

18.06.12, 21:24
Czy moglybyscie kibocowac na forum sport?
i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:28
      To jest forum ogólne. Bądź uprzejma się z tym pogodzić.
      • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:40
        no ale moment
        bądź konsekwentna.

w innym wątku bodajże Ty nie dostrzegałaś tej kwestii
        • angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:46
          Gdzie? I jakiej kwestii? Ja tu się sprowadziłam cztery lata temu, po tym, jak nam Podolski gole strzelał, a piłką się interesuję od 16 lat. Chcesz mi więc powiedzieć, że miałam coś do wątków sportowych? Takich, w których wypowiadają się osoby mające coś do powiedzenia? tongue_out
          • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48
            raczej do tych, ktorzy uznali, ze forum jest publiczne i tez moga wlasne zdanie wypowiadac wink
            znaczy sie: filozofia Kalego wink zaawansowana znacznie big_grin
            • angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:49
              Najpierw trzeba mieć to zdanie, kotuś. Trollowanie to nie to samo.
              • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:54
                moment
                czy zdanie, ze Ruro to wywalanie pieniedzy w bloto tylko po to, zeby Europa mogla sie bawic, to trollowanie?

gratuluje wobec tego glownemu analitykowi portalu bankier
                gdyby opublikowal tutaj wyniki swojej analizy - zostalby trollem na emamie big_grin big_grin big_grin
    • klubgogo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:28
      Emama i jej dzieci są kibicami, nie zauważyłaś?
    • koolair Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:31
      BUahahaha akurat na tym forum jakies 90% tematów nie pasuje do tego miejsca..
    • wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:32
      na watki o kupkach, modzie, tesciowych, kotach i psach nie laze - czasami jest ich 70% calego forum, nie klikanie na nie trudnie nie jest.
    • dzoaann Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:33
      to znaczy, ze trzebaby wywalic wzystkie watki nie dotyczace rodzicielstwa? przeginasz yenna, nie wchodz na te watki, omijaj wzrokiem i tyle... ty osobiscie zalozylas watek nie dotyczacy bycia matka, trzeba go skasowac?
    • adwarp Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:33
      "o matkowej tematyce"

tzn, możesz doprecyzować
      • m_incubo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:39
        No o zupach, kupach, głupich paniach w szkole, darciu kotów z teściową/siostrą/szwagierką, o durnych sąsiadkach, o tym który troll na ematce jest naczelnym trollem, ile komplementów ematka usłyszała i o ile dekad ja w sklepie/parku/butiku/drogerii odmłodziła sprzedawczyni, no i jeszcze o tym jak to źle ma ematka polska, a jak zaje.iście ma zagraniczna.
        Wątki kibicowskie kompletnie mi nie przeszkadzają, przeciętna ematka zna się na piłce w stopniu porównywalnym do reszty poruszanych tematów wink
        • asia_i_p Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:42
          Wątki kibicowskie kompletnie mi nie przeszkadzają, przeciętna ematka zna się na
          > piłce w stopniu porównywalnym do reszty poruszanych tematów wink
          No ja cię bardzo przepraszam, ja dalej nie wiem co to jest spalony! wink Co ty mi tu sugerujesz?
          • m_incubo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:46

Żeś rasowa kobieta wink
          • vocativa Spalony 18.06.12, 23:15
            kwejk.pl/obrazek/1228990/spalony-wytlumaczenie.html
            Ja dzięki temu cudownemu obrazkowi po wielu latach pojęłamwink
            • asia_i_p Re: Spalony 18.06.12, 23:20
              Dobre.
              Mąż też tak mniej więcej tłumaczył, ale kolorki i odniesienia do dobrego wychowania chyba pomagają.
              Przy okazji chciałam zaznaczyć, że "Szepty" weszły/ wchodzą do kina.
              • vocativa Re: Spalony 18.06.12, 23:26
                Super, musimy się koniecznie wybraćsmilesmile
            • pade Re: Spalony 18.06.12, 23:20
              superbig_grin
            • premeda Re: Spalony 19.06.12, 08:01
              Ja się uczyłam na meczu Urugwaju z Ghaną i to leciało tak - dobrze: Ghańczyk, Ghańczyk Urugwajczyk; źle: Ghańczyk Urugwajczyk Ghańczyk wink i odwrotnie. Tylko teraz mam problem, żeby na inne drużyny przełożyć.
            • thorgalla Re: Spalony 19.06.12, 09:42
              He he ja pojecie spalonego w podstawówce poznałam bo strasznie mnie irytował ten spalony a ja nie wiem o co chodzi.Internetu nie było więc z książki o piłce nożnej się dowiedziałam.
    • iwoniaw Też mam prośbę 18.06.12, 21:35
      To forum nie jest obowiązkowe. Jeśli większość wątków wydaje ci się zaśmiecaniem, a wypowiedzi nie do przyjęcia, to nic nie stoi na przeszkodzie, by założyć forum prywatne i tam pisać sobie co chcesz, a nawet wpuszczać tylko te, które chcesz.
      Więcej - możesz nawet na emamie zakładać ciekawe, niezaśmiecające wątki porywające tłumy. Z 20 tematów nie związanych z Euro, które obchodzą kogoś poza tobą i wątki o piłce spadną w dół big_grin

Więc mam prośbę - odzającuj się od wątków, do których nikt cię nie prosi.
    • happy_time Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:36
      > i nie zasmiecac forum o matkowej tematyce?

Czyli jakie tematy są dozwolone?
      • koolair Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:40
        pedikiurzystki, mikrofala z piekarnikiem, wegańska karma dla psów i kotów..
        • happy_time Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48
          > pedikiurzystki, mikrofala z piekarnikiem, wegańska karma dla psów i kotów..

Przecież na takie tematy są odpowiednie fora, po co ematkę zaśmiecać wink
    • rubia88 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:38
      NIE, NIE MOGŁYBYŚMY
    • mdro Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:39
      Tu się ktoś podszył pod Ciebie?

Koko Spoko.W Gazecie radość, bo burdele zarabiają.
      A propos zysków z wynajmu mieszkan na Euro wink
      Skąd rząd weźmie na Euro.Odpowiedz dla ciekawskich
      • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:42
        nie, ale to byly niestosowne wątki na to forum - przeciez taki byl odzew
        wobec tego Euro trza przewalic na sport wink
        tak se mysle wink

podążam za Waszym tokiem rozumowania wink
    • kawka74 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:42
      Nie podkładaj się, bo ktoś wyszpera Twoje wątki i całe forum będzie miało ubaw po pachy ;p
      • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:44
        O, zaczyna sie big_grin
        popcorn uprazony big_grin
        • kawka74 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:54
          E tam, zaczyna, raczej skręca nie w tę stronę, w którą miało iść.
          Popcorn radzę odstawić, bo chyba czeka Cię sporo pisania...
          • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:58
            e, poczytam jednak big_grin
    • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:43
      (a teraz idę po poocorn big_grin )

będzie kamieniowanie big_grin (by Monty Python big_grin big_grin big_grin )
      • iwoniaw Jesteś żałosna, kto by cię kamieniował? 18.06.12, 21:46
        Można pokiwać głową z politowaniem co najwyżej big_grin
      • papalaya Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48
        trza umieć wycofać się z dowcipem i klasą

próbowałaś, nie wyszło ci...

idź golić nogi...
      • angazetka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:48
        Nie pochlebiaj sobie, szkoda ręki tongue_out
    • paartycja Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:50
      yenna_m napisała:

> Czy moglybyscie kibocowac na forum sport?
      zdecydowanie nie tongue_out
    • thorgalla Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:54
      Ematka jest światową i obytą kobietą więc i w kwestii sportu ma też coś do powiedzenia.

Wydawałaś się równą babką a potem przyszło euro i Ci odbiło.
      Jakieś kompleksy,niemiłe wspomnienia,mąż zaniedbuje??
      -
      • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:57
        bo co? nie podniecam sie jedenastką słabych, płaczliwych piłkarzy?
        którzy jako argument, ze zle graja, podaja, ze mamusia nie mogla ich zobaczyc (normalnie przedszkole big_grin big_grin big_grin w prpzedkolu dzieci sie tak zachowuja na przedstawieniach a nie dorosli ludzie na rozgrywkach big_grin ) bo zly Lato byl wredny? I jeszcze o premiach nic nie mowil? wink

no weź big_grin big_grin big_grin
        • m_incubo Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:18
          Dorośli (i stabilni emocjonalnie) ludzie nie zawierają też w swoich postach więcej emotek niż właściwej treści. Co do stabilności emocjonalnej - nie podniecasz się EURO, nie lubisz EURO, a mimo to z uporem maniaka włazisz w te watki, wkręcasz się w dyskusje, które cię nie obchodzą albo irytują. Ja wolę strzelić sobie koniaczek - podnoszę sobie ciśnienie, a jednocześnie nie psuję humoru innym, no ale ja truskawki cukrem posypuję...
        • thorgalla Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 09:47
          Ależ nie musisz się podniecać ale daj innym się podniecać.

Jeszcze się nad jednym zastanawiam,skoro Ci tak euro przeszkadza,bo wydane pieniądze bo to, bo tamto to dlaczego z tym do biednych matek idziesz??
          Proponuję wybrać się z transparentami pod siedzibę UEFA i tam protestować.Aby durnych turniejów nie robili tylko na głodujące dzieci w Afryce dali.
          Przeceniasz matki aby mogły w tej kwestii coś zmienić.

Acha,niedługo olimpiada,też planujesz się czepiać?
          • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 14:47
            nie, albowiem inny kraj funduje tongue_out
      • wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 21:58
        mysle ze jej sie tesciowa na konto wlamala tongue_out
        • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:01
          Twoja tongue_out
          • wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:05
            https://api.ning.com/files/4V86pRWOB3e74osJlkCPmF0PznyIIYG8mfsbLCmVa34PUdhEW-23LOICF4aDwRSS0Ftz1*SHRMEwN0uePb2zNNIMezwL*nDM/realy.gif
            • iuscogens Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:38
              wesuczi to jest mistrzostwo świata big_grin
              • wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:50
                sama wygooglowalam - kszanic euro - mam mistrzostwo swiata!
                • a.va Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:59
                  Fakt, mistrzostwo big_grin
    • gazeta_mi_placi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:00
      To nie forum E-mama w UK, jak emigrantki wyniosą się na forum E-mama w UK/Zagraniczne E-matki to wtedy niech i wątki sportowe się przeniosą.
      • thorgalla Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:03
        A może w pierwszej kolejności forum EMATKA opuszczą faceci bez dzieci
        • wespuczi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:06
          i rowerzysci!
          • gazeta_mi_placi Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:51
            A także masoni i...
    • inguszetia_2006 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:03
      yenna_m napisała:

> Czy moglybyscie kibocowac na forum sport?
      Witam,
      My nie zaśmiecamy, my ubogacamy;-D A wiesz, że Hiszpanie grają jak stare, przemądrzałe profesory, a Chorwaci mają świetnych obrońców? Jak to się stało, że tego nie zauważyłam wcześniej?;-P Dziewczyny, jak obstawiacie? Będzie wylot Hiszpanii? Do boju Chorwacja!!!
      O rany, o rany ... była prawie bramka!
      Pozdro.
      Ing
      • paartycja Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:07
        Hiszpania musi wygrać big_grin
    • lukas.2004 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:15
      To ja proszę o poltyce debatować na forum polityka/gospodarka, o kulinariach na kuchni, o książkach, serialach, kinie też są fora, są fora o budowaniu domów, ogrodnictwie, seksie, relgii, homoseksuliźmie, o edukacji, zdrowiu itd, urodzie, dzieciach i to w kryteriach wiekowych.
      Po co wogóle emama?
    • pade Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:18
      ja proponuję urlop dopóki się euro nie zakończytongue_out
      może do tego czasu zapomnimywink
    • imasumak Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 22:26
      Nie jest to również forum o kotach, psach, nauczycielach czy religii. Jednak zasadności zakładania wątków o tej tematyce nie kwestionujesz.
      Kurcze, sama nie jestem entuzjastką euro, ale to co robisz ostatnio, mnie zadziwia. Może daj się dziewczynom wybrzęczeć w temacie, wątki europodobne omijaj z daleka i już.
    • edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:03
      Niepotrzebnie tak sie produkowalas,sam tytul wystarczyl.Doskonale wiemy co napiszesz,wiec nie smiec.Aha euro nie konczy sie na przegranej Polski.Zajmij sie psem z flakami i bedzie git.
      • eliszka25 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:49
        a to znaczy, ze e-matce sportem interesowac sie nie wolno? jak cie euro nie obchodzi, to omijaj takie watki. ja do watkow dla mnie nieinteresujacych nie wchodze. to naprawde nie jest trudne.
      • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:50
        mowilam, ze nic tylko zasiadac z popcornem? wink
        • edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:59
          Nie sil sie na dowcip,jestes na spalonym gwiazda.
          • nutka07 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 00:04
            Ja bym raczej powiedziala, ze druga zolta kartka wisi juz w powietrzu wink
            • edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 00:06
              Fauluje sama siebie,czy to sie aby liczy?wink dobrze,ze nie boks,byloby k.owink
            • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:34
              moment, zadaje pytanie, odtrzymuję stek wyzwisk big_grin

to tak to jest wlasnie sportowo, kibolowo? big_grin
              w sumie tak, teraz czuję klimat Euro!

dzieki dziewczyny, ze pozwolilyscie mi sie wczuc w atmosfere big_grin big_grin big_grin
              • edelstein Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:40
                Badz tak dobra i sprawdz za co dostaje sie zolte kartkitongue_out
                • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:44
                  edel a Ty sprawdz za co czerwone tongue_out
                  • jola-kotka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:58
                    a to juz ktorys z kolei watek na ktorym super sie we dwie droczycie,musicie sie laski bardzo lubic.
                    • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:59
                      w zasadzie omijalam panne z daleka, ale dzis skoczyla mi do gardla i boje sie, czy szczepiona tongue_out
              • paartycja Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 06:39
                yenna_m napisała:

> moment, zadaje pytanie, odtrzymuję stek wyzwisk big_grin
                ty jednak masz obsesję tongue_out
                gdzie ty tu masz stek wyzwisk?
                póki co to ty się produkujesz z tekstami o dilerach,ułomnościach i takich tam..
                aha-ty się dostosowujesz,zapomniałam tongue_out
    • a.va Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 18.06.12, 23:43
      Yenna, kochana, wyluzuj smile
      Nie przesadzaj, gdyby na e-mamie gadać tylko o dzieciach, to zostałaby 1/4 wątków i 1/10 forumek. Jak cię lubię, tak ci mówię - stooooop smile
      Chcesz niepasteryzowanego piwa? Mam jeszcze jedną butelkę w lodówce na zbyciu.
    • goodnightmoon Eeeee, no przecież stadion oszalał :) 19.06.12, 01:23
      to i ematka też tongue_out
    • jola-kotka Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:31
      yyyyyyyyyyyy,ale niby czemu,ja nie jestem matka i zagladam tutaj czytajac watki nie dotyczace np.wychowania dzieci do tego sa inne fora np.wychowanie a jak ktos zapyta nikt go nie wywala z tad,a skoro to forum emama to juz tylko o zupkach i pampersach?
      chyba to nie sa jedyne tematy kobiet,ktore sa matkami?nie ja nie pytam jestem tego pewna,ze wspolczesna matka ma duzo do powiedzenia na wiele innych tematow,a sport jest jednym z nich i nie widze nic zlego w dyskusjach na jego temat.Jesli komus nie pasuje to jest tu duzo innych tematow na ktore mozna sie wypowiedziec,a te,ktore nas nie interesuja ominac,tak chyba robimy wszystkie i nie mamy z tym problemu.
      • yenna_m Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 01:34
        jola-kotka, dlatego, ze na tym forum rowniez np nie mozna mowic o ekonomii, bo to zaburza proces ogladania meczów

nie wiem zupelnie czemu, ale zaburza big_grin
    • wjw2 Re: Mam prosbe - to jest jednak forum emama 19.06.12, 07:49
      Czy jest przymus czytania WSZYSTKICH wątków i postów na forum?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka